Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya neden, neden ya, ben saat 11.15 de ne yiyebilirim diye düşünüyorum...
Yeşil çay içiyorum, buna da şükür...
Başka gruplarda söylebir gezinip geldim.... Biz ciddi kilo vermeye çaliyoruz millet sıfir beden olmaya çalışıyor. way be....
Bugun hepiniz tıp dediniz galiba... Ben büyük baş olarak, sürüden ayrılmıyım. TIPPPPP...:26:
çok açsan 1 bardak süt yada ayran içebilirsin bence
çok açsan 1 bardak süt yada ayran içebilirsin bence
Yolcu bunlarınhepsi mizikçi ben oynamiyorum, yatıyorum işte...evet ya niye kimse yok böyle sıkıcı oluyoo :18:
aa asuman hani tip oyunuyorduk... bak benim tipimda bozuldu...Du kulagina söyliyim. İlkay'ın bloğunda, dukan beslenme uzanları ile yapılmış chat sohbetleri var. Orayı okuduğumda fazla süt içildiginde duraklama olduğu yaziyor. Bu yüzden günde 600ml üzerinde süt- yoğurt almamaya çalişiyorum. Ben seyire geçtigimden buyana duraklamadayım. Bugun 6. günüm
ben geldim yavrukuşlarr
nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı
Asuuşş nasıl gidiyor Dukan emmim ? ne güzel bi sonuca varmışsın ; şekerlilerin bizi acıktırdığı konusunda, sonuna kadar katılıyom cücüşümm![]()
hayırlısı olsun canım hakkında inşallah
dukan gayet iyi gidiyor fazla acıkmıyorum acıkınca ayran ya da 1 parça peynir atıyorum ağzıma
tatlı felan istemiyor canım çok şükür regl zamanı nolacak bilmiyorum tabii
aa asuman hani tip oyunuyorduk... bak benim tipimda bozuldu...Du kulagina söyliyim. İlkay'ın bloğunda, dukan beslenme uzanları ile yapılmış chat sohbetleri var. Orayı okuduğumda fazla süt içildiginde duraklama olduğu yaziyor. Bu yüzden günde 600ml üzerinde süt- yoğurt almamaya çalişiyorum. Ben seyire geçtigimden buyana duraklamadayım. Bugun 6. günüm
Gözdecim haber var mı erkek arkadaşından? az kaldı canım, az daha sık dişini. iyidir eminim.
Onu ben de test ettim onayladım. 2 akşam ayran içmiştim ve verdiğim kg cidden azaldı. içmiyorum artık
haber yok canım çıldırmak üzereyim![]()
Herkese kocaman günaydın dün gece ölüyodum korkudan bilenler vardır ben diyarbakırda öğretmenim ve her gün bir yer bombalaniyor dün gecede uykumdan inanılmaz bir gürültüyle sicradim hemen bebeğini aldım yatagindan saklandim bir koseye eşimde içerden geldi o sırada guluyo dedi korkma havai fişek Ayy ağladım sinirimden biran önce bitsin bu terör bizde rahat uyuyalim
aramıza hoşgeldin canım
ceco hayranım senin şu spor şevkine birazda bana bulaştır ya neeeee oluuuurrr![]()
herkeslere selamlaaaar
anaaaam 2gün giremedim nete; ne birikmiş geçmiş öyleee:))
bıdı bıdı bıdı bıdıD
bıdı bıdı diyince aklıma bişey geldi;
dün eşim bana dediki sen hiç konuşmadan duramazmısın dediDD
dururum dedi, dur hadi bakalım ne kadar durabiliicen dedi, bende tıp yaptım sustum, dışarda arabadaydık,
inanın 3dk ancak durabildim:))
son 1dk çatladım, ellerimle konuşmaya başladımD
benim tıp halimin sonuna doğru eşim dediki böyle daha iyiymiş diyorD
...
yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim
Gözdecim sakin ol tatlım , pozitif düşün![]()
eh işte canım, tedirgin ve stresliyim biraz. hala aramadı ona meraklanıyorum.
hastalığım da geçti tekrar başladım dukana. tabi 1 kg aynen geri almışım ilaç vitamin yemek falan derken
senin nasıl gidiyo diyet?
gelirken kar yagiyordu yine kizlar, bi resim cekim dedim![]()
ben kaçtım cücüşlerrr , öptüm herkesi![]()
Selamun Aleykum kizlaaaaarrrr
Herkese hayirli geceler
Sukur kavusturana
Ay ben ne yogun bir hatun oldum bu aralarSag olsun esim laptobu hala yaptirmadi :26: sinir oldum.
Sabah buyuk kizimda oksurmeye basladigi icin okula gondermedim ve saglik ocagina gittik donustede karsi komsuya kahve icmeye gectikkucuk cadi sag olsun eve gitmem ben Nisaya gidicegim diye apartmani ayaga kaldirdi
Bu seferdeaklima kuafor dustubayramdan beri sacimi boyamamistim eve iki dakika ugrayip bu seferde kuafore gittik ve sonuc tam istedigim gibi oldu
tabi aninda esime resmimi cektirip albume ekledim tabletten
bir tek bu yanini seviyorum bu tabletin
Aksam uzerede yok yemek yap sofra kur derken birde esim kizin odasina tv alalim diye tutturdu birde onun icin ciktik disari derken 10u geciyordu eve girdikayagi yanmis kediler gibi gezdim paso
Yarin insallah evdeyim tabi aksam uzere spor salonuna gidecegim
Az temizlik yaparim ki ev hazir duzendeyken bozulmasin
Canim cok gecmis olsun insallah biterde sizlerde rahat uyursunuz
Rabbim oralardaki herkesin yardimcisi olsun... Aminnnn
Sorma canim spor salonunda son ses muzikle spor yapiyoruz ya kosu bandinda kendimi Pretty Woman filmindeki kadin gibi hissediyorumhani elinde cantalarla salina salinaalisveris yapiyordu buyuk bir zevkle
bende onun yerine salinarak kosu bandinda yuruyorum
Elbet gun gelecek alisveristede salinacagim kilo verince diye dusundukce daha cok zevk aliyorum
Al benden de o kadar
Bende hayatta kusememde susamamda
Hatta bir keresinde bogazim cok kotu iltihap oldugunda doktor bile sen cok konusuyorsun herhalde demistitabi esimde noter tasdiki gibi onaylamisti hemen
Sonra doktor 1 hafta hic konusma ki cabuk iyilessin demisticenem durdu ama eve gidince elime bir kalem ve bir ajanda alip her soylemek istedigimi yazmistim hatta esim sinir edince kufur bile ettim yazili
uyuz falan diye tabi sonucta kiz okursa diye
Kizimla parmaklarla anlasiyoruz zatenbutun alfabeyi isaret edebildigimiz bir nevi isaret dili gibi
esim kac senedir ogrenemedi hatta kizar bazen kiz konussana niye el kol yapiyorsunuz diye
Sende aramiza hos geldin
Insaallah hedeflerimize birlikte ulasiriz![]()
hemşerim o ne güzel bir foto, kar yağıyo yaaaa
inan canım çektiiii....
keyfini sür tatlım:))
buraya yağsın bende sürecem:))
hemşerim senin burcun ne?? ben koç:)
evet canim yagiyor kac gündür ara ara :) güzel oluyor,
insallah bayagi karli olur ama gecen yilki cizmem yirtildi yenisini almam lazim, yarin bakincam biraz, cizmem olunca diz boyu kar yagsin severimmmm
kova burcuyum canim :))