Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Başka gruplarda söylebir gezinip geldim.... Biz ciddi kilo vermeye çaliyoruz millet sıfir beden olmaya çalışıyor. way be....

Bugun hepiniz tıp dediniz galiba... Ben büyük baş olarak, sürüden ayrılmıyım. TIPPPPP...:26:

Başka gruplarda söylebir gezinip geldim.... Biz ciddi kilo vermeye çaliyoruz millet sıfir beden olmaya çalışıyor. way be....

Bugun hepiniz tıp dediniz galiba... Ben büyük baş olarak, sürüden ayrılmıyım. TIPPPPP...:26:

evet ya niye kimse yok böyle sıkıcı oluyoo :18:

çok açsan 1 bardak süt yada ayran içebilirsin bence

aa asuman hani tip oyunuyorduk... bak benim tipimda bozuldu...Du kulagina söyliyim. İlkay'ın bloğunda, dukan beslenme uzanları ile yapılmış chat sohbetleri var. Orayı okuduğumda fazla süt içildiginde duraklama olduğu yaziyor. Bu yüzden günde 600ml üzerinde süt- yoğurt almamaya çalişiyorum. Ben seyire geçtigimden buyana duraklamadayım. Bugun 6. günüm

Son düzenleme:
ben geldim yavrukuşlarr :16::16::16:

nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı :34::34::34:

çok açsan 1 bardak süt yada ayran içebilirsin bence

Asuuşş nasıl gidiyor Dukan emmim ? ne güzel bi sonuca varmışsın ; şekerlilerin bizi acıktırdığı konusunda, sonuna kadar katılıyom cücüşümm :32::32::32:

aa asuman hani tip oyunuyorduk... bak benim tipimda bozuldu...Du kulagina söyliyim. İlkay'ın bloğunda, dukan beslenme uzanları ile yapılmış chat sohbetleri var. Orayı okuduğumda fazla süt içildiginde duraklama olduğu yaziyor. Bu yüzden günde 600ml üzerinde süt- yoğurt almamaya çalişiyorum. Ben seyire geçtigimden buyana duraklamadayım. Bugun 6. günüm

anladım canım ben gündüz pek süt tüketmiyorum akşam yarım bardak içtim o nedenle ama benim hatırladığım yoğurt ve ayran için sorun yoktu sadece süt içindi onun içinde şeker olduğu için o da
kaç gün atak yaptın sen seyire geçtiğinden beri hiç mi kilo vermedin

ben geldim yavrukuşlarr :16::16::16:

nassınızz ? ben geldim , anadolu lisesi tercihlerini yapacam , 9 tane açık var ilçede ben 6 tanesini yazacam, bakalım hayırlısı :34::34::34:

Asuuşş nasıl gidiyor Dukan emmim ? ne güzel bi sonuca varmışsın ; şekerlilerin bizi acıktırdığı konusunda, sonuna kadar katılıyom cücüşümm :32::32::32:

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah
dukan gayet iyi gidiyor fazla acıkmıyorum acıkınca ayran ya da 1 parça peynir atıyorum ağzıma
tatlı felan istemiyor canım çok şükür regl zamanı nolacak bilmiyorum tabii

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah
dukan gayet iyi gidiyor fazla acıkmıyorum acıkınca ayran ya da 1 parça peynir atıyorum ağzıma
tatlı felan istemiyor canım çok şükür regl zamanı nolacak bilmiyorum tabii

ben ilk reglimde çok sıkıntı yaşamadım , bi kaç tane bayram çikolatası yedim ama kaçamak olarak :17::17::17:

bu reglimde dr. oetker light puding yaptım , içinde mısır nişastası var sınırlı izinli ama sürekli tüketmeyince no problem :34::34::34:

Onu ben de test ettim onayladım. 2 akşam ayran içmiştim ve verdiğim kg cidden azaldı. içmiyorum artık :(

Gözdecim haber var mı erkek arkadaşından? az kaldı canım, az daha sık dişini. iyidir eminim.

haber yok canım çıldırmak üzereyim :ssz::50:

Selamun Aleykum kizlaaaaarrrr :3:

Herkese hayirli geceler

Sukur kavusturana :1:
Ay ben ne yogun bir hatun oldum bu aralar :60: Sag olsun esim laptobu hala yaptirmadi :26: sinir oldum.
Sabah buyuk kizimda oksurmeye basladigi icin okula gondermedim ve saglik ocagina gittik donustede karsi komsuya kahve icmeye gectik :1: kucuk cadi sag olsun eve gitmem ben Nisaya gidicegim diye apartmani ayaga kaldirdi :60:
Bu seferdeaklima kuafor dustu :1: bayramdan beri sacimi boyamamistim eve iki dakika ugrayip bu seferde kuafore gittik ve sonuc tam istedigim gibi oldu :1: tabi aninda esime resmimi cektirip albume ekledim tabletten :60: bir tek bu yanini seviyorum bu tabletin :34:

Aksam uzerede yok yemek yap sofra kur derken birde esim kizin odasina tv alalim diye tutturdu birde onun icin ciktik disari derken 10u geciyordu eve girdik :1:ayagi yanmis kediler gibi gezdim paso :1:
Yarin insallah evdeyim tabi aksam uzere spor salonuna gidecegim :34:
Az temizlik yaparim ki ev hazir duzendeyken bozulmasin :34:

Herkese kocaman günaydın dün gece ölüyodum korkudan bilenler vardır ben diyarbakırda öğretmenim ve her gün bir yer bombalaniyor dün gecede uykumdan inanılmaz bir gürültüyle sicradim hemen bebeğini aldım yatagindan saklandim bir koseye eşimde içerden geldi o sırada guluyo dedi korkma havai fişek Ayy ağladım sinirimden biran önce bitsin bu terör bizde rahat uyuyalim

Canim cok gecmis olsun insallah biterde sizlerde rahat uyursunuz :34:
Rabbim oralardaki herkesin yardimcisi olsun... Aminnnn

aramıza hoşgeldin canım:1::1::1:

ceco hayranım senin şu spor şevkine birazda bana bulaştır ya neeeee oluuuurrr:1::1::1:

Sorma canim spor salonunda son ses muzikle spor yapiyoruz ya kosu bandinda kendimi Pretty Woman filmindeki kadin gibi hissediyorum :60: hani elinde cantalarla salina salinaalisveris yapiyordu buyuk bir zevkle :1: bende onun yerine salinarak kosu bandinda yuruyorum :1: Elbet gun gelecek alisveristede salinacagim kilo verince diye dusundukce daha cok zevk aliyorum :34:

herkeslere selamlaaaar

anaaaam 2gün giremedim nete; ne birikmiş geçmiş öyleee:))
bıdı bıdı bıdı bıdı:DD:16:

bıdı bıdı diyince aklıma bişey geldi;
dün eşim bana dediki sen hiç konuşmadan duramazmısın dedi:DDD
dururum dedi, dur hadi bakalım ne kadar durabiliicen dedi, bende tıp yaptım sustum, dışarda arabadaydık,
inanın 3dk ancak durabildim:))
son 1dk çatladım, ellerimle konuşmaya başladım:DD
benim tıp halimin sonuna doğru eşim dediki böyle daha iyiymiş diyor:DD:1:
...

Al benden de o kadar :1:
Bende hayatta kusememde susamamda :60:
Hatta bir keresinde bogazim cok kotu iltihap oldugunda doktor bile sen cok konusuyorsun herhalde demisti :60: tabi esimde noter tasdiki gibi onaylamisti hemen :60:
Sonra doktor 1 hafta hic konusma ki cabuk iyilessin demisti :1: cenem durdu ama eve gidince elime bir kalem ve bir ajanda alip her soylemek istedigimi yazmistim hatta esim sinir edince kufur bile ettim yazili :60: uyuz falan diye tabi sonucta kiz okursa diye :1:

Kizimla parmaklarla anlasiyoruz zaten :1: butun alfabeyi isaret edebildigimiz bir nevi isaret dili gibi :1: esim kac senedir ogrenemedi hatta kizar bazen kiz konussana niye el kol yapiyorsunuz diye :1:

yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim

Sende aramiza hos geldin :3:
Insaallah hedeflerimize birlikte ulasiriz :34:

eh işte canım, tedirgin ve stresliyim biraz. hala aramadı ona meraklanıyorum.

hastalığım da geçti tekrar başladım dukana. tabi 1 kg aynen geri almışım ilaç vitamin yemek falan derken
senin nasıl gidiyo diyet?

sağlık olsun, iyileşmene çok sevindim canım.
benim diyette eskiye nazaran daha iyi gidiyor....

meraklanma inşaallah mühim bişey değildir canım....

gelirken kar yagiyordu yine kizlar, bi resim cekim dedim :17:

hemşerim o ne güzel bir foto, kar yağıyo yaaaa:17::17::17::17:

inan canım çektiiii....
keyfini sür tatlım:))

buraya yağsın bende sürecem:))

hemşerim senin burcun ne?? ben koç:)

ben kaçtım cücüşlerrr , öptüm herkesi :16::16::54::54:

ben geldim sen gittin.
bende seni öptüüüm, iyi geceleeer

Selamun Aleykum kizlaaaaarrrr :3:

Herkese hayirli geceler

Sukur kavusturana :1:
Ay ben ne yogun bir hatun oldum bu aralar :60: Sag olsun esim laptobu hala yaptirmadi :26: sinir oldum.
Sabah buyuk kizimda oksurmeye basladigi icin okula gondermedim ve saglik ocagina gittik donustede karsi komsuya kahve icmeye gectik :1: kucuk cadi sag olsun eve gitmem ben Nisaya gidicegim diye apartmani ayaga kaldirdi :60:
Bu seferdeaklima kuafor dustu :1: bayramdan beri sacimi boyamamistim eve iki dakika ugrayip bu seferde kuafore gittik ve sonuc tam istedigim gibi oldu :1: tabi aninda esime resmimi cektirip albume ekledim tabletten :60: bir tek bu yanini seviyorum bu tabletin :34:

Aksam uzerede yok yemek yap sofra kur derken birde esim kizin odasina tv alalim diye tutturdu birde onun icin ciktik disari derken 10u geciyordu eve girdik :1:ayagi yanmis kediler gibi gezdim paso :1:
Yarin insallah evdeyim tabi aksam uzere spor salonuna gidecegim :34:
Az temizlik yaparim ki ev hazir duzendeyken bozulmasin :34:

Canim cok gecmis olsun insallah biterde sizlerde rahat uyursunuz :34:
Rabbim oralardaki herkesin yardimcisi olsun... Aminnnn

Sorma canim spor salonunda son ses muzikle spor yapiyoruz ya kosu bandinda kendimi Pretty Woman filmindeki kadin gibi hissediyorum :60: hani elinde cantalarla salina salinaalisveris yapiyordu buyuk bir zevkle :1: bende onun yerine salinarak kosu bandinda yuruyorum :1: Elbet gun gelecek alisveristede salinacagim kilo verince diye dusundukce daha cok zevk aliyorum :34:

Al benden de o kadar :1:
Bende hayatta kusememde susamamda :60:
Hatta bir keresinde bogazim cok kotu iltihap oldugunda doktor bile sen cok konusuyorsun herhalde demisti :60: tabi esimde noter tasdiki gibi onaylamisti hemen :60:
Sonra doktor 1 hafta hic konusma ki cabuk iyilessin demisti :1: cenem durdu ama eve gidince elime bir kalem ve bir ajanda alip her soylemek istedigimi yazmistim hatta esim sinir edince kufur bile ettim yazili :60: uyuz falan diye tabi sonucta kiz okursa diye :1:

Kizimla parmaklarla anlasiyoruz zaten :1: butun alfabeyi isaret edebildigimiz bir nevi isaret dili gibi :1: esim kac senedir ogrenemedi hatta kizar bazen kiz konussana niye el kol yapiyorsunuz diye :1:

Sende aramiza hos geldin :3:
Insaallah hedeflerimize birlikte ulasiriz :34:

sanada hayırlı geceler cecoşum:))
bende senle birlikte girdim.

aman gez gez, bazen böyle bol bol gezmekte iyi oluyo, insana iyi geliyo canım...
saçında hayırlı olsun:)) güle güle kullan....

hemşerim o ne güzel bir foto, kar yağıyo yaaaa:17::17::17::17:

inan canım çektiiii....
keyfini sür tatlım:))

buraya yağsın bende sürecem:))

hemşerim senin burcun ne?? ben koç:)

evet canim yagiyor kac gündür ara ara :) güzel oluyor,
insallah bayagi karli olur ama gecen yilki cizmem yirtildi yenisini almam lazim, yarin bakincam biraz, cizmem olunca diz boyu kar yagsin severimmmm :16:
kova burcuyum canim :))

size komik bişey yazıcam:))))

ogün teyzem bana uğradı, bende kkdaydım, mesaj yazıyordum foruma, zil çalınca pcyi öyle bırakıp kapıya gittim.
neyse teyzem gelmiş, oturduk falan, epey bi zaman sonra teyzemle pc başına geçtik bişey çin, teyzemin yaşı baya vardır, çok fazlada anlamaz pcden, benim açık mesaj sayfasına garip garip bakarak dediki:DDDD
bizim smileylere bakarak; onlar neymiş öyleee:))))) acayip garibine giderek bakıyodu amaaa:52::52::52::52:
bende smiley dedim, yani bu sitenin yüz işaretleri yüz ifadeleri dedim:)))
tamam dedi ama gözü hala smileylerdeydi garipseme ve anlama gayreti bakışlarıyla:))):9::9::9:

evet canim yagiyor kac gündür ara ara :) güzel oluyor,
insallah bayagi karli olur ama gecen yilki cizmem yirtildi yenisini almam lazim, yarin bakincam biraz, cizmem olunca diz boyu kar yagsin severimmmm :16:
kova burcuyum canim :))

tamam canım:))

daha öncede sormuştum galiba ben senin burcunuda, kova diyince öyle gibi hatırladım bi an, neyse yaşlılığıma ver:)):9:

benimde kışlık yok, bi çizmede bana lazım....

Back
X