Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşın daha gençmiş canım. inşallah biraz daha kilo verdiğinde ve stres yapmadığında kendiliğinden gelir bebeğin. ben şu ara korunmayı bırakamıyorum çünkü biraz daha kilo vermek istiyorum. malesef doğum kontrol hapları tedaviye yönelik ilaçlar pko için. sadece korunma amaçlı kullanmıyorum yani.

doktor konusunda medipol koşuyolunda leyla şükriye altuntaş iyiymiş diye duydum ben. çok yoğunmuş ama iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar. henüz ona gitmiyorum ama birkaç ay sonra gitmek istiyorum ben de. şu an gittiğim doktordan çok memnun değilim açıkçası. yine duyarsam haber veririm ben sana.

bilgi için teşekkürlerrr...valla her sıkıntıda medıpoldeyız ama jınekolojıye hiç gitmedim...bı onada uğramak lazım...rabbım herkezin gönlüne göre versinn...

ben geldim cücüşlerr , selaamm :16::16::16::16:

okul çıkışı arkadaşlarla yemeğe gittik , sonrada geldim eve , şimdide sonuçlar için bekliyorum ama nafile , henüz ses yokk :51::51::51:

İnşallah en çok istediğin okul olur Aynurcuğum...
Bu arada reelden tanıdığım bir dukancanın söylediği. Dukan diyetinin en çarpıcı özelliği 5 kilo veriyorsan 10 kilo vermişsin gibi gösterirmiş..
Senin bulunduğun durumda o sanırım olduğun kilondan çok daha ince görünmen...:nazar:
Boşver sen tahriklere kapılma..Zayıf olmak iyidir,candır :)

ehehe benide reelden olmasada sanaldan gayet iyi tanıyon bebişimmm :32::32::32::32:

dukan amcamda giden kilolar yağdan olduğu için , 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi görünüyorsunn , doğru bir bilgi yani bu kuzuumm :34::34::34:

Yenoşum benim kas - kemik ikiliside çok sağlam olduğu için , böyle ince görünüyom sanırım , ama çok hoşuma gitti yaa , kadın 60 yoksun sen diyo başka bişi demiyooo :9::9::9::9::9:

günayydınnn sabah limonlu sıcak suyumu içtim kızımı kocamı yolladım küçük uyurken lasly yapıverem hayırlı günler

Allah kavuştursun kuuzuuumm , başlasın 17 günlük zayıflama kampı , hadi bakalımm :52::52::52::52::52:

kayseriden kocaman günaydınlarrr...
:16::16::16:

günaydıınn canımm, bugün askerimin şafağı : 38 - KAYSERİİİİ :16::16::16::16:

chickpeas cnm ben onlari gulme gibi gormedim dilini cikariyor gibime geldi onun icin yollamistim

benim kiz birden fenalasti antibiotige basladim gece oksijen bagliyom oksijen gosteren makinayida gozumun onune koydum kalkip kalkip makinaya baktim simdilik degerleri iyi gece kalp atislari cok yukseldi bu gece yukselmez..insallah

yok kuşum skıntı etme , bende seni gaza getirmeye çalışıyom :34::34::34:

kızınada geçmiş olsun canım benimm ,Rabbim şifasını versin , Esranında dediği gibi sen gerçektende harika bir annesinn :16::16::16:

Selam kızlar,

Geçmişi okuyup günaydın diyene kadar öğle oldu :) maşallah ne güzel sohbetler etmişsiniz yine. umarım hepiniz iyisinizdir. ben fena değilim karın ağrısı dışında. dün yapılacak birkaç iş vardı dışarda. 10ar dakikalık işler için tüm günü trafikte geçirdik. akşam yemeğini geç yedik, doymak bilmedim o yüzden. peşinden birkaç abur cbur yedim doymadığım için ve yerken kendi kendime artık bunlar son şekerlemelerim diye söz veriyordum. yılbaşına kadar 80i görmek istiyorsam aylardır bırakmadığım kaçamakları bırakmam lazım. siz de aynı saatlerde Emineyi sıkıştırıyormuşsunuz :) süpersiniz kızlar. her akşam motivasyonu olmayan birini sıkıştıralım böyle. yaza kadar tüm topik incecik olur valla.

Aynurcuğum inşallah sonuçlar istediğin gibi olur Anadolu lisesi sınavında. bize de haber ver ilk fırsatta. ek paket almışsın, yuppi :) komşunun da kaynananın da seni o kadar az sanmaları süper. hiç pas verme kimseye, kilonu söyleme :) gazlarına da gelme, en büyük saboteyi yeter artık diyenler yapıyor zaten. gelmezsin sen zaten gerçi, güveniyorum ben cücüşüme :)

ahahah biri sıkıştırmakmı dedi , ayıpsınn şekerimm , görevimm bu benim , KAPIŞKAN ,GAZLAYAN ,SIKIŞTIRAN AYNURR :9::9::9::9::9:

sağol cücümm , hakkımızda hayırlısı diyelim , yaa ben sölemiyom kimseye , bikaç kez söledim inanmadılar bende söylemiyom artıkınn :27::27::27::27:

bende sana güveniyom cücüüüümmm :129::129::129::129::129::129:

SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmıııı :27::27::23: kaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....

bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)

hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm:29::29::54::54::54::54:

Aleykümselam canımm , hoşgeldin tekrardan , hatırlıyorum seni :34::34::34::34:

Rabbim Umreni kabul etsin inşAllahh , bir PKOlu olarak kapışmaya hazırımmmm :22::22::22::22:

buarada 18 kilo için tebriklerr , başarılarının devamını dilerim kuzumm :46::46::46:

ben de olabildiğince günlük menümü paylaşacağım artık. kontrol için çok iyi oluyor bu.

sabah;
çavdar ekmeğinden tost, şekersiz yeşil çay.

öğle;
ton balıklı salata, 1 dilim çavdar ekmeği

ara;
meyve (sanırım muz ya da armut)

akşam;
ıspanak yemeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt.

ara;
yeşilçay ve mandalina.

demin çok özenerek salata yaptım. sonra fotosunu çektim size göstermek için. ekliyorum aşağıya ;)

Eki Görüntüle 572900

afiyet olsun bebeemm , mmmm harika görünüyooorr :56::56::56::56:

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim :((
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem :(
unutmuşum da :((

o halde tekrardan hoşgeldin canımm , işte burdan yapabilirsinn :34::34::34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Ben de şu ana dek yediklerimi yazayım :)

Sabah.
2 dilim kepekli ekmek,1 yumurta,1 dilim peynir,2 zeytin,domates,yeşillik,1 lokma kuşburnu marmelatı..

ÖĞlen.
1/2 kase aşure

Şu an kahve içiyorum.evden çıkmadan bir de meyve yerim..Elma veya mandalina olur...

Akşam.
Yemekhane de ne varsa onu yiyorum...

Spor:ev işi,yemek yapmak ve oğlanı okula bırakmak :)

kızlarr öğle yemeğimi yedim..2 kaşık kapuska..2 kaşık yoğurt ..bir domates..2 denede lahana sarması:) 3 kayısı 2 bardak su...

sabahı yazmıyorumm:):)çünkü yeni başladım diyete :)sabah bi kaç draje yedimm...bunları evden atmam lazım hemenn...

benim işim esas akşama zor akşamları zor dayanıyorumm...

Kizlar aksam annem patates kizartmasi ve biber kizartmasi yapcakmis hemde domates soslu allahimmmmmmmmmmmm.
en sevdigim,
bende fasülyeyi simdi öglene yemege karar verdim,
aksamda kendime balik yapcam, birde yanina patates yapmak istiyorum ama en güzel nasil yaparim bilmiyorum,
anneme dicem ben isten dönene kadar yemis olsunlar, ve hic birakmasinalr bana,
yoksa dayanamiyorum,
yemicem arkadassssssss

Kizlar aksam annem patates kizartmasi ve biber kizartmasi yapcakmis hemde domates soslu allahimmmmmmmmmmmm.
en sevdigim,
aksamda kendime balik yapcam, birde yanina patates yapmak istiyorum ama en güzel nasil yaparim bilmiyorum,
yoksa dayanamiyorum,
yemicem arkadassssssss

cücüüüm balığını yap, eğer çok dayanamıyorsa yanınada 2-3 parça biber , 3-4 tanede patates al , yerken onlarıda parçalara ayırki , çok görünsün , gözünü doyursunn :34::34::34:

merhabalar
1 saat yürüyüşümü yaptım gelirken hamsi aldım akşam için ayıkladım hazırladım bir güzel
öğlen yemeğinde de taze fasülye vardı yanında da yoğurt ve haşlanmış brokoliyle yedim
hamsiyi de akşam fırına vereceğim mısır unsuz nasıl olacak acaba

cücüüüm balığını yap, eğer çok dayanamıyorsa yanınada 2-3 parça biber , 3-4 tanede patates al , yerken onlarıda parçalara ayırki , çok görünsün , gözünü doyursunn :34::34::34:

evet aynurum benimde aklimda baligim var, anneme dedimki bana birakmayin kizartmadan bosver ya yemek istemiyorum, tadini almiyim kokusunu dahi almiyim cünkü cok cok seviyorum.
belki baligi yaptiktan sonra tava yagsiz bi patates atarim,ince ince cips gbi bakalim..

sonuçlar belli olmadı cücüşlerr , dellencem haa:47::47::47::47:

GÖZDEE askerinden haber varmı cücüüümm ??

SELAMÜN ALEYKUM KIZLARRRRRRRRR....beni hatırlayanınızz varmıııı :27::27::23: kaçakdımm bayadırrr...tanıyıp hatırlayanlara kocamann selamlarr..yeni gelen benim tanımadığım arkadaşlarada selamlarr...uzun zamandırr ara vermiştimm...ama dönüşümm muhteşemm olduuu:):) eve net aldırdım öle vınn felanda değil tam nett...dedim eve şu neti al yoksa ben bu kilolarla baş edemicemmm:):) kesinlikle buranın bana çoook faydasıı varr...ben yokken neler olduuu?? düzen aynı işliyormuu arkadaşlarr??günlük yemek listelerii??cuma bildirimlerrr...lesli lerr..iddalaşıpp ay sonu yarış yapmalarr??valla özledimm hepsinii....gecen yılda 12 aralıktı bu sayfayla beraber diyete başlamıştım şimdi yine başlıyorumm..tek fark18 kilo eksiyle..o zaman 103 kilo idim allah sizdende bin kere razı olsun.. verdinizz çoşkuyu ümidii allahın izniyle verdikk onca kiloyu..inş gecen seneki gibi elverişli olurrrrrr bu başlangıcdaa....

bende herşey aynıı...yine kilolu..arada bunalımlıı...ve hala PKO lu :):) bebiş beni begenip gelemedi bi türlüü:):)

hepiniziözledimm kocamann kucaklıyorummm:29::29::54::54::54::54:

Tekrar aramıza hoşgeldin kaçak :3:
İnşallah bu son ortadan kaybolman olur sonuçta artık netinde var bizden kurtuluşun yok :1: sonuna kadar beraberiz :34:
Bu arada Rabbim ümreni kabul etsin :34: Aminnnn.... İnşallah dualarında söz verdiğin gibi unutmamışsındır KK arkadaşlarını :1:
Maşallah çok güzel kilo vermişsin :nazar: :nazar: inşallah çok daha fazla kilolar verirsin de hedefine ulaşırsın bir an önce :34:

ben de olabildiğince günlük menümü paylaşacağım artık. kontrol için çok iyi oluyor bu.

sabah;
çavdar ekmeğinden tost, şekersiz yeşil çay.

öğle;
ton balıklı salata, 1 dilim çavdar ekmeği

ara;
meyve (sanırım muz ya da armut)

akşam;
ıspanak yemeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt.

ara;
yeşilçay ve mandalina.

demin çok özenerek salata yaptım. sonra fotosunu çektim size göstermek için. ekliyorum aşağıya ;)

Eki Görüntüle 572900

:56::56::56::56: Çok lezzetli görünüyor :34: Ellerine sağlık...

Selam kızlar.. bende buranın cok eski sakinlerindenim..
Kilomu sorcak olursanız hala 100deyim :((
Tekrar sizlerle beraber zayıflamak istiyorum ama kilo çizelgem gözükmüyor nasıl yenilicem :(
unutmuşum da :((

Ahanda bir kaçak daha :1:
Kız kürkcü dükkanına döndünmü sende :34: Olsun üzülme hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz Allahın izniyle :34:
Yediklerimizi düzenli olarak paylaşıp birbirimizi sıkıştırmaya devam ediyoruz :34:
Hadi bakalım seninde gazan mübarek olsun şimdiden :34:

Kızlarrr napıyosunuz asayiş berkemal mi:)) Okuyorum okuyorum tam yazıcam bişey çıkıyo vallahi. Bu aralar hesap,kitap işleriyle uğraşıyorum kafam çok meşkul vallahi. Bugün eşim başvurdu ev kredisine. 1,2 güne expertiz gidecekmiş. Umarım evin değerini istediğimiz gibi çıkarır da en az 110bintl kredi çıkar. Bakalım annem de bugün krediye başvurcak, bi 30bin tl kredi çekecek bizim için kadın. Valla keşke eşimin ailesinin de biraz yardımı olabilseydi. İnsan böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyo. Taşınma masrafı, tapu masrafı, ev için DASK, kredi için bankanın kestiği para derken çok masraf oluyo malesef. Bakalım bi şekilde altından kalkmamız lazım.

Ben evlendiğimizde fırın almamıştım, daha sonra da mini fırın aldım luxell börekçi. Malesef çoık kaliteli! yaptıkları için tavanındaki ısıtıcı yerinden çıkıp duruyor. Zaten yeni evde ankastre fırın için boşluk yapmışlar. Yani anlıyacağınız bana 3lü ankastre set lazım. Fırın, ocak ve davlumbaz. Ayrıca gömme dolap yapılcak daire kapının arkasındaki boşluğa. Ayrıca bir de duşakabin lazım. Bunlar zaruri olucak. Evdeki çalışma masası ve kitaplığı satıp küçük odadaki duvarın köşesine kitaplıklı çalışma masası yaptırıcam. Öyle devasal bişey değil tabii. Eşim hale öğrenci olduğu için yaptırmam lazım. Evdeki hali hazırdaki kitaplık ve çalışma masası çok yer kaplıyor. Gömme dolabı yaptıracağım marangoza onu da yaptırırım diyorum. Zaten o oda aynı zamanda çocuk odası olucak. Çocuğun beşiği ve dolabı için bi duvarı boş bırakıcam. Bir koşu bandım, bir kanepem bir de bu yaptıracağım köşe kitaplık olucak. Köşe yaptırmamım sebebi yerden tasarruf etmek.Şimdilik başka hiçbir eşyamı değiştirmiycem. Haa bir de perdeler zaten uymuyor. Sadece yatak odasının perdesi kalıcak, diğerleri değişecek.

Bir de bu ay gene bebek yok sanırım. Ayın 15inde hasta olmam lazım ve gene yüzümde ufak tefek sivilcelenme oldu. Bende genelde olur adetten önce.

Canım İnşallah herşey gönlünüze göre olur :34: Bütün dualarımız sizlerle :34:
Madem bu ayda bebek yok o zaman bizleri ihmal etme :1: belki kuzucuk gelmeden bir iki kilocuk daha gider :34: Baya zayıfladın sen ama kuzucuğun getireceği bir kaç kiloyu şimdiden verip doğum sonrası fazlam var derdin olmaz :1:

en sevdigim,
yoksa dayanamiyorum,
yemicem arkadassssssss

CAnım bende eskiden ölüyordum patates ve biber kızartması için ama inan neredeyse 2 senedir ağzıma sürmüyorum :34:
Onunda alternatifini ürettim kendime :1:
Patatesleri istediğin gibi doğrayıp haşlıyorsun bir güzel :34:
Biberleride yağsız tavada çok az su koyarak kavuruyorsun :34:
Üzerine sarımsaklı yoğurdu gezdir yada domates sosunu :56::56::56::56: Yemede yanında yat :60:
İnan çok lezzetli oluyor üstelik kalorisi çok çok daha az :34:

Ben şakşukayı bile o şekilde haşlayarak yapıyorum ve inan eşim inanılmaz beğeniyor :34:

3.5 yıl oldu evlenelii..25 yaşındayım..1.63 felan boy..86 kilo civarındayım bu ara pili bitmiş tartımındaa:17::17: pkoluyum adetlerimde düzensiz senin düzenlimii..korunuyorsan bence korunmayı bırakk..ve metformin ilaçları diye bi ilaç var glukofen diye bilinen şeker ilacı pkolular kullanıyor dr gidersen zaten verir o kilo vermedede yardımcıı...pkoluların kilo vermesi zor oluyor şeker direnci yapıormuşş pko..bu arada bende bu yakadayım ataşehirde oturuyorumm:):) bu yakada bildiğin iyi bi dr varmı...dr araştırmasındayım iyi birini bulsam hemen başlıcamm...kadıköyde gökşenay batu diye bi dr gidiyordum bıraktım....bi ara sizin orda üzküdar semt polikliniğine geldim tahlillerimi orada veriyorum...şimdi tedavi için iyi bi dr arıyorumm...haberin olsun:)

tekrardan hoş geldin canım.ben kurtköyde yeni açılan emsey hospitale gittim gülcan hanım var çok memnun kaldım tavsiye ederim.bende pko yok ama başka sıkıntılarım vardı.çok güzel ilgilendi ayrıca bikaç tanıdık ve eltim doğum yaptı orda çok memnunlar ilgiden falan bende onların tavsiyesiyle gitmiştim.iki hamilelik gerçirdim gerek özelde gerek devlet hastanelerinde bir sürü doktor değiştirdim hiç biri güven vermedi bana.hatta bazen doktorun aklına uyup sezaryana girmekle yanlışmı yaptım diyorum.erken doğum oldu ilk kızım suyun bitmiş acil ameliyat dedi.korktuk bizde doktor neticede dedik ama sonra pişman olduğum çok şey var.kısacası doktor çok çok önemli ve bi taneye abone olunmalı hamilelik boyunca ve daha sonrasındada tabiki ama güvenmek çok zor.
ay gene çenem düşmüş:1:Rabbim isteyen herkese çocuk nasip eylesin.zaman zaman yorucu oluyo ama onlarsız hayatı düşünemiyorum.kısacası herşeye değerler yani...:)

Canım İnşallah herşey gönlünüze göre olur :34: Bütün dualarımız sizlerle :34:
Madem bu ayda bebek yok o zaman bizleri ihmal etme :1: belki kuzucuk gelmeden bir iki kilocuk daha gider :34: Baya zayıfladın sen ama kuzucuğun getireceği bir kaç kiloyu şimdiden verip doğum sonrası fazlam var derdin olmaz :1:

Canım daha belli değil bebek olayı. 15inde adet olmam lazım. Valla bende bir iştah var sorma canım yaa. Hamilelikte çok dikkat edicem orası kesin ama dediğin gibi 3,4 kilo versem 80 kilo olarak doğuma girsem gene aynı kilomda yani 70 civarı çıkarım doğumdan. Bilmiyorum kış ayından mı kaynaklı ama canım hep karbpnhidratlı şeyler istiyo. Ara öğünde 1 dilim tahıllı ekmek üzerine light labne ve 1 çay kaşığı pekmez sürdüm mesela. Bu şekilde biraz bastırıyorum napıyım.Seni çok tebrik ediyorum banucuğum. Sendeki bu azimin birazını bu taraflara gönder:9::9:

Kızlar pilav, patates konusu olmuş da.Ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Ben 1.5 senedir patates yemiyorum, yemeklere de koymuyorum çünkü onun yerine ekmek daha doyurucu oluyor. Pilav konusuna gelince 3,4 ayda bir özel birşey olduğunda çok az pirinç pilavı yiyorum ama bulgur haftada en az 1 kez yiyorum. Bulgur faydalı bir besin çünkü.

Back
X