Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sana bi seçenek sunayım hemen ben patlıcanları ocakta közlüyorum üzerine karnıyarık içi haırlıyorum az yağladığım tepsiye patlıcanları közleyipdoğrayıp az tuzlayıp yayıyorum üzerine kıymaları döküyorum en son üzerine domates halkaları yerleştirip hiç susuz fırına veriyorum domaesler az yumuşayıncaya kadar sonra ohh mis yanına cacıkla hemde kızartma deil patlıcan yemeğini yemiyolar evde çünkiii malesef

Oy oy oy :56::56::56: gerçektende çok güzel oluyordur eminim :34:
Çok sağ ol canım hemen bugün pazardan birkaç patlıycan alayım birde şu aygaz üzerine konan közleme tepsisinden alayım :1: hep erteliyordum bari bahaneyle onuda almış olurum :34:
Yarın öğlende yapar yerim :1: akşamda bizimkiler yer :34: Ben spordan geç geldiğimden gelince sırf salata yoğurt falan yerim herhalde yoksa rahatsız oluyorum :34: Alıştım artık hafif yemeye geç yediğimde midem ağrıyor :1: bu günleride gördümya :1:

Günaydın şişmandaşlar,

Hastaneden geldim kahvaltı eşliğinde size de bakayım dedim..
Zamanı iyi değerlendirmek lazım :)

Dün muayene için gitmiştim ufak bir kist görüldü muhtemelen sökülmediği içindir dedi dr.
smear testi yapıldı bugün de kan verdim..
2 gün sonra kan sonucunu alacağım... smear tesi sonucu 25 aralık ta belli olacak...

Dün kendimi nasıl gerdiyesem,kastıysam 2 gündür geçmeyen baş ağrım var:(
bende ki durumlar böyle...

Beslenme konusuna gelince sabahları klasik kahvaltım devam ediyor..
Akşamları da dün örneğin bulgur,nohut,salata ve yoğurt yedim...
Pazartesi akşam rosto pilav vardı ben sadece pilav yedim 4-5 kaşıktı ortalama
eti beğenmedim çünkü..

Ne güzel değilmi.? Hem herşeyden yeyip hem de aç kalmamak...
KEşke bizde öyle olabilsek...
benim kayınvaldem de aynı anlattığın gibi besleniyor..
Doyduğu an bırakıyor..

Dafi ve zukunft geçmiş olsun...daficiğim sen zayıflama konusunda nazara geliyorsun bir kez daha öyle olmuştu yanılmıyorsam...

Canım çok geçmiş olsun :71:
İnşallah baş ağrın bir an önce geçer :34:
Smear testininde sonucu inşallah temiz çıkarda uzun bir süre kadın doğumcu yüzü görmek zorunda kalmazsın :1:

Ceco,

bende patlıcanları alacalı soyup fırçayla yağlayıp fırınlıyorum..
fırın da közlenince hazırladığım harcı içine döşeyip üzerine biber,domates dilimi tekrar fırına sürüp kızardıktan sonra bir güzel ham yapıyoruz :)

Aynı şekil de patlıcan oturtma ( musakka ) yıda bu şekil yapıyorum...

Bir de kızartmayı haşlıyorum demiştin ya ben onu da fırın da kızartıyorum az yağla harmanlayıp..

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. karın ağrısı yüzünden geç kalktım. anca kahvaltımı yaptım.

Dafi abla derz temizliyeci aldım da işe yaramıyor. eve taşınalı çok olmadı. ilk taşındığımızda temizleyen abla becerememiş herhalde diye düşünmüştüm. ben de defaatle deniyorum çıkmıyor. arap sabununu da denicem, inşallah o çıkarır.

Nursenacım aslında tam da o teyze ve kızı gibi yaşamamız lazım bizim. eve misafir falan gelmiyorsa ben de yapmıyorum hamur işi evde. çocuk olup da talep edene kadar böyle devam etmeyi planlıyorum. evde yapılmayınca daha az karşılaşıyor insan. dışarda da güzel görünenlerden tadımlık yiyorum. bu arada sanırım ev sevdiğim yemek karnıyarık. sonra da karışık soslu kızartma (Emine kulakların çınlasın :)). haziran başından beri 15 kg verdim neredeyse. en az 7-8 kez karnıyarık yemişimdir bu sürede (annem çok güzel yapıyor). öncede 1 taneyi yarım ekmekle yer, 2 tane yemeden doymazdım. şimdi eğer artarsa ertesi güne bırakıyorum. bu sürede su böreği, tatlılar, pastalar... yemediğim şey kalmamıştır. dengelemeye çalışıyorum yedikçe. bu şekilde istediğim kiloya 1 yılda ulaşırım sanırım. ama benim o kadar vaktim yok. şimdi daha dikkatliyim. ama ideal kiloma inince yine bu şekilde devam edicem. hepimizin elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapabilmemiz lazım.

Efeemmcim biz sık sık sıkıştırırız seni. sen merak etme :))

dafi ablacım çok geçmiş olsun işallah şimdi daha iyisindir:1::1:
sağol canım Allah razı olsun

bana ne oldu bilmiyorum hiç iyi hissetmiyorum
hasta olduğumdan iki gündür bir tabak çorbadan başka birşey tüketmedim tansiyonummu düştü nedir.
bu sabah namaza kalkıp sonrada askerimizi yolcu etmeye gidecektik. yataktan kalktım belim tutmuyor. zorla ayağa kalktım antreye çıktım başım döndü . pormentonun kenarına oturdum gerisini hatırlamıyorum. eşim yerde yüzüstü yatarken bulmuş. düşerken ayağımı falan çarptım herhalde küçük parmağım şişti baya canım yanıyor. askeri yolcu etmeye gittim arabadan hiç inmedim . arabada görüştük. geldim eve.
belimden hiç hareket edemiyorum yattığım yerde ayaklarımla egzersiz yapmaya çalışıyorum.

Günaydın şişmandaşlar,

Dün muayene için gitmiştim ufak bir kist görüldü muhtemelen sökülmediği içindir dedi dr.
2 gün sonra kan sonucunu alacağım... smear tesi sonucu 25 aralık ta belli olacak...

eti beğenmedim çünkü..

Doyduğu an bırakıyor..

Dafi ve zukunft geçmiş olsun...daficiğim sen zayıflama konusunda nazara geliyorsun bir kez daha öyle olmuştu yanılmıyorsam...

Yenacım geçmiş olsun canım. ben de çok gerilmiştim gidince. ister istemez oluyor.
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım.
Annem yıllar önce kistle ilgili sıkıntı yaşamıştı. o dönem ısırgan otunu kaynatıp içiyordu ve güzel sonuç almıştı. geçen kendime kiraz sapı alırken gördüm rossmannda greenlife markalı ısırgan otu. istersen bir araştır sen de iç canım. belki iyi gelir.

Oy oy oy :56::56::56: gerçektende çok güzel oluyordur eminim :34:
Çok sağ ol canım hemen bugün pazardan birkaç patlıycan alayım birde şu aygaz üzerine konan közleme tepsisinden alayım :1: hep erteliyordum bari bahaneyle onuda almış olurum :34:
Yarın öğlende yapar yerim :1: akşamda bizimkiler yer :34: Ben spordan geç geldiğimden gelince sırf salata yoğurt falan yerim herhalde yoksa rahatsız oluyorum :34: Alıştım artık hafif yemeye geç yediğimde midem ağrıyor :1: bu günleride gördümya :1:
köz matik bende var süper oluyo kahvaltıya canım biber kızartma istedimi közlüyü veriyorum iyi oluyo valla
Günaydın şişmandaşlar,

eti beğenmedim çünkü..

Doyduğu an bırakıyor..

Ceco,

fırın da közlenince hazırladığım harcı içine döşeyip üzerine biber,domates dilimi tekrar fırına sürüp kızardıktan sonra bir güzel ham yapıyoruz :)

Bir de kızartmayı haşlıyorum demiştin ya ben onu da fırın da kızartıyorum az yağla harmanlayıp..
senin tarifte güzelmiş yenaaaa
denemeliyim:)))

geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. karın ağrısı yüzünden geç kalktım. anca kahvaltımı yaptım.

Dafi abla derz temizliyeci aldım da işe yaramıyor. eve taşınalı çok olmadı. ilk taşındığımızda temizleyen abla becerememiş herhalde diye düşünmüştüm. ben de defaatle deniyorum çıkmıyor. arap sabununu da denicem, inşallah o çıkarır.

Nursenacım aslında tam da o teyze ve kızı gibi yaşamamız lazım bizim. eve misafir falan gelmiyorsa ben de yapmıyorum hamur işi evde. çocuk olup da talep edene kadar böyle devam etmeyi planlıyorum. evde yapılmayınca daha az karşılaşıyor insan. dışarda da güzel görünenlerden tadımlık yiyorum. bu arada sanırım ev sevdiğim yemek karnıyarık. sonra da karışık soslu kızartma (Emine kulakların çınlasın :)). haziran başından beri 15 kg verdim neredeyse. en az 7-8 kez karnıyarık yemişimdir bu sürede (annem çok güzel yapıyor). öncede 1 taneyi yarım ekmekle yer, 2 tane yemeden doymazdım. şimdi eğer artarsa ertesi güne bırakıyorum. bu sürede su böreği, tatlılar, pastalar... yemediğim şey kalmamıştır. dengelemeye çalışıyorum yedikçe. bu şekilde istediğim kiloya 1 yılda ulaşırım sanırım. ama benim o kadar vaktim yok. şimdi daha dikkatliyim. ama ideal kiloma inince yine bu şekilde devam edicem. hepimizin elinden geldiğince porsiyon kontrolü yapabilmemiz lazım.

Efeemmcim biz sık sık sıkıştırırız seni. sen merak etme :))
aynen kontrollü yemediğim için bu haldeyim güzel yemek oldumu şuurumu kybediyorummm ttaaakiii çatlayıncaya kadar:)))))

anne yemeği olsun yeterki bende annnemin karnı yarığını severim ben hiç beceremem karnı yarığı ya suyu fazla olur ya yağıııı

hasta olduğumdan iki gündür bir tabak çorbadan başka birşey tüketmedim tansiyonummu düştü nedir.
bu sabah namaza kalkıp sonrada askerimizi yolcu etmeye gidecektik. yataktan kalktım belim tutmuyor. zorla ayağa kalktım antreye çıktım başım döndü . pormentonun kenarına oturdum gerisini hatırlamıyorum. eşim yerde yüzüstü yatarken bulmuş. düşerken ayağımı falan çarptım herhalde küçük parmağım şişti baya canım yanıyor. askeri yolcu etmeye gittim arabadan hiç inmedim . arabada görüştük. geldim eve.
belimden hiç hareket edemiyorum yattığım yerde ayaklarımla egzersiz yapmaya çalışıyorum.
oyy geçmiş olsun üzülümm tansiyonun düştü sanırımmmmmmm

mevlütlerde salındın milletin nazarına geldin dafiiii

geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun dafi abla. hay Allah ya. bugün dinlen bence. bir de tansiyonunu ölçtürebilsen keşke. istersen birini çağır da ilgilensin senle. sen dinlen bence bugün, kalkma hiç.

Günaydın şişmandaşlar,

eti beğenmedim çünkü..

Doyduğu an bırakıyor..

sağol yenacım Allah razı olsun sanada geçmiş olsun canım inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar. senin hafızana hayranım maşaAllah barekAllah. rabbim nazarlardan saklasın.bir arkadaşımın babası hastalara okuyordu birgn arkadaşım gel babam sanada okusun çok iyi geliyor dedi. şimdi rahmetli oldu çok yaşlıydı. bana okumaya başladı. '' kızım o kadar nazara geliyorsunki nerdeyse damarların kuruyacak sen kara turpun içini oy, oyduğun yere bal doldur. o sulanıp kenarlarından akacak sen her sabah onu iç kırk gün buna devam et ''dedi.bana tadı çok kötü geldi yapmadım.

köz matik bende var süper oluyo kahvaltıya canım biber kızartma istedimi közlüyü veriyorum iyi oluyo valla

senin tarifte güzelmiş yenaaaa
denemeliyim:)))

geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların

aynen kontrollü yemediğim için bu haldeyim güzel yemek oldumu şuurumu kybediyorummm ttaaakiii çatlayıncaya kadar:)))))

anne yemeği olsun yeterki bende annnemin karnı yarığını severim ben hiç beceremem karnı yarığı ya suyu fazla olur ya yağıııı

oyy geçmiş olsun üzülümm tansiyonun düştü sanırımmmmmmm

mevlütlerde salındın milletin nazarına geldin dafiiii

geçmiş olsunnn

Geçmiş olsun dafi abla. hay Allah ya. bugün dinlen bence. bir de tansiyonunu ölçtürebilsen keşke. istersen birini çağır da ilgilensin senle. sen dinlen bence bugün, kalkma hiç.
Allah razı olsun canlarım
sanada geçmiş olsun esracım.
ben istesemde kalkamıyorum zaten canım belim den hiç kıpırdayamıyorum.

Çok çok geçmiş olsun :71:
İnan okuyunca ben çok kötü oldum eminim eşinin ödü kopmuştur seni öyle bulunca. Rabbim bir daha göstermesin canım birde ilk fırsatta doktora görün bence Ablacığım :34:

Çok çok geçmiş olsun :71:
İnan okuyunca ben çok kötü oldum eminim eşinin ödü kopmuştur seni öyle bulunca. Rabbim bir daha göstermesin canım birde ilk fırsatta doktora görün bence Ablacığım :34:
sağol cecoşum bilmiyorum seslenince hemen kalktın diyor ben hatırlamıyorum. ses falanda duymadım güneş doğdu namazım kaçtı zannedip fırladım gibi geliyor bana. sanırım iki gün hiçbirşey yemediğimden oldu sadece günde bir tabak çorba içtim.senin elin nasıl oldu . sende ihmal etme

yine sessizleşti bu topic ülleee :27::27::27:
kız sen bu saatte yatmamışsın hala hortlayacan bak :1:
yeni kilo çizelgemi yaptım 9 lu rakamlar attım çizelgemden inşşalah çok kısa olan hedefime bir an önce ulaşır daha aşşağılara çekerim
hayırlı olsun canım sağlam adımlarla hedefe ulaşırsın çabucak inşallah
sana bi seçenek sunayım hemen ben patlıcanları ocakta közlüyorum üzerine karnıyarık içi haırlıyorum az yağladığım tepsiye patlıcanları közleyipdoğrayıp az tuzlayıp yayıyorum üzerine kıymaları döküyorum en son üzerine domates halkaları yerleştirip hiç susuz fırına veriyorum domaesler az yumuşayıncaya kadar sonra ohh mis yanına cacıkla hemde kızartma deil patlıcan yemeğini yemiyolar evde çünkiii malesef

günaydınn
valla normal sporla bile bazen ayağımı burkan ben hayatta kullanamam spor dediğin rahat olacak çastara çastara gezecen belki topukluya alışkındsan rahat edersin
bugün yürüyüşden sonra üşenmezsem yapayım ben de:56:
kahvaltımı yazayım hemen 1 çay tabağı menemen
2 dilimkepekli ekmek üzerine yağsız süzme yoğurt

öğlenede yoğurt çorbam pişirdimmm afyetle yenmeyi bekliyo kokusuna bayılırım çorbanın
oo maşallah iyi gidiyorsun canım:46::46::46:
Ceco,

bu da nefis olur kesin
yenacım geçmiş olsun o kist olayı adet düzensizliğinden oluyor mutlaka kafanı takma sakın bilirim sen takarsın şimdi
tahlillerin temiz çıkar inşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nazar tehlikeli Allah korusun bana da çok değer yıldızım düşükmüş annem öyle der:)
belin için kas gevşetici iğne mi yaptırsan ki ama en önemlisi dinlenmen tabii
herkese merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)

hoşgeldin aramıza kalıcı olup veririsin kiloları inşallah

kız sen bu saatte yatmamışsın hala hortlayacan bak :1:

hayırlı olsun canım sağlam adımlarla hedefe ulaşırsın çabucak inşallah

bugün yürüyüşden sonra üşenmezsem yapayım ben de:56:

oo maşallah iyi gidiyorsun canım:46::46::46:

bu da nefis olur kesin
yenacım geçmiş olsun o kist olayı adet düzensizliğinden oluyor mutlaka kafanı takma sakın bilirim sen takarsın şimdi
tahlillerin temiz çıkar inşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nazar tehlikeli Allah korusun bana da çok değer yıldızım düşükmüş annem öyle der:)
belin için kas gevşetici iğne mi yaptırsan ki ama en önemlisi dinlenmen tabii

hoşgeldin aramıza kalıcı olup veririsin kiloları inşallah

hoçbulduk inşallah veririm :)

herkese merhabalar
her ne kadar kapalı bir hava olsa da bizim günümüz aydınlık olur inşallah
ben yine kızlardan sonra 1saat kadar uyudum
regl olunca tartı da hareketlendi moralim süper
nursenacım beslenme konusundaki anlattıklarına sonuna kadar katılıyorum biliyorsun ben öyle verdim 30 kiloyu
aynurumdan tanıdığım ama eşimin zoruyla başladım diyebileceğim dukandan gayet memnunum gayet sağlıklı besleniyorum ve aç kalmıyorum ayrıca müthiş terbiye oldum hiç kaçamak yapmıyorum
benim ihtiyacım vardı buna sona kalan inatçı kilolar başka türlü gitmeyecek anlaşılan
sadece meyve istiyor canım arada o da eklenecek zaten yakında meyveli yoğurt yiyorum iki gündür canım meyve de istemiyor artık
kızalr yemeklerini yesin yürüyüşe gideceğim inşallah:66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Gününüz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnn
Kalorileriniz az olsunnnnnnnnnnnnnnn
Kilolarınız yok olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...... Aminnnnnnnnnnnnnnn

Sabahdan beri yine bir sürü iş vardı :1: hala da bitmedi de ufak bir mola vereyim dedim :34:
Eşimi işe uğurladıktan sonra önce kızın geceden kalma bütün oyuncaklarını topladım sonra mutfakta biraz işim vardı onları hallettim. Sonrada Çamaşır Makinesine beyazları attım oturup kahvaltımı yaptım :34:

Bugün yine Spor günüm :122: :122: :122:
Öksürüğüm baya azaldığı için yüzmeyede başlıyorum Allahın izniyle yine :32::32:
Sabah gözünü açar açmaz aman öğleden sonra olsunda spora gitsem diyen bir tek ben varımdır herhalde :60: :60: :60:
Çok merak ediyorum acaba bir sonraki tartı gününde ( yılbaşından 4 gün sonra salonda tartılacağım yine :34: ) ne çıkacağım acaba :122: :122: :122:
Eşime bile her fırsatta söylüyorum bak 1 ay ondan sonra senle aynı kiloya geliceğim inşallah diye ve bir sonraki ay senden zayıf olacağım diye :1: ondan sonra başlıyacağım ona koca totoşlu demeye :60: o bana asla demedi bir kerede olsa ama olsun ben diyeceğim :60: vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı :60: :60: :60: :60:

Canım kuzucuğun için güvenebileceğin birini bulmana sevindim :34:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Gerçekten çok zor ama ne olursa olsun senin Ailen emin ol birinin tırnağına birşey olsa en çok senin canın yanar :34: o yüzden sen bol bol dua et Rabbim islah etsin diye.
Eşinin Ailesiyle olan ilişkinede ben hayran kaldım :nazar: inan hep öyle bir ilişkim olsun istiyordum hatta bana kötülük yaptıkları zaman bile geceleri niye öyle değiller diye sabahlara kadar ağlardım çünkü ben asla onlara ne terbiyesizlik nede saygısızlık yapmamıştım hatta yapmadım da.
Benim küçük görümcem ( benden 2 yaş ufak ) inan biz evlendikten 1 hafta sonra bizim eve yerleşti. Asla bir gün bile yaw biz yeni evliyiz bunun ne işi var bizde demedim aksine eşim şakayla karışık ulen evlendik haftasına çocuk sahibi olduk diye dalga geçiyordu. Biz evlendik anasını satayım KV ve KP balayı yaptılar :60: :60: :60:
Gezmeye gittiğimizde kuruş parasız gelirdi ve yinede bir sürü şey isterdi bende itiraz etmeden aman genç kız heves ediyor diye alırdım ( ikimiz bir yere gittiğimizde abim yengende para var o alacak sana dedi o yüzden ben bunu istiyorum diye isterdi :27: )
En ufak şeyde beni abisine şikayet ederdi ama yinede bizim evde kalırdı sanki kasten huzursuz etmek için.
En son ben büyük kızıma hamileyken ( parasızlıktan o dönem kendime çeket bile alamamıştım ve havalar baya soğuk olduğu için görümcemin hırkasını giymiştim ) Abisiyle gezmeye gittiğimizde kendisine istediği bir şeyi alamayız paramız yok dedik diye hatun kızdı ve abisiyle kavga etti karına olsa alırsın diye ( asla yenge demedi bana ) ve en sonunda dönüp bana üzerindeki hırka benim çıkar onu demişti resmen :47::47::47::47:
İnan o gün bir daha birşeylerin düzeleceğine olan inancım yok oldu ve ben akşamın ayazında hırkayı yolda çıkartıp ona vermiştim. İnan eve dönene kadar soğuktan içim titremişti ve o elinde hırkasıyla önden önden yürümüştü.
Bir daha o oldu onunla mecbur kallmadığım sürece hiç birşekilde muhattap olmamaya çalışıyorum.

Rabbim iyilerle karşılaştırsın ....Aminnnnnnnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun :71:
İnşallah bir an önce toparlanırsın. Aslında bende bayılırım sobalara ama dediğin gibi evde kuzucuk olunca insanın tedirgin olması çok doğal :34: Umarım iyi bir çözüm bulursunuzda daha fazla hasta olmaktan kurtulursunuz :34:

Canım hadi gözün aydın ne güzel bak eskilerde olmaya başlamış :34:
Abinlere kırılmakta çok haklısın canım. Zaten şu paylaşım siteleri çıktığından beri kimse kimseyi aramaz oldu :27:
İnan eskiden bayramlarda bile telefonumuz saniye susmazdı ya aranırdık ya biz arardık ama son iki senedir herkes genel bir Mesaj yayınlıyor paylaşım sitesinde olup bitiyor :27:
Bende Görümceyim ve seninde dediğin gibi asla görümcelik yapmadım aksine gelinimiz benden 12 yaş ufak olduğu için daha nişanlıyken sohbet ettiğimizde hep güzel yönde fikir veriyordum. Bir keresinde Annemin nasıl bir karaktere sahip olduğunu çözmeye çalıştığını söyleyince bende saftirik ay güzelim için rahat olsun annem asla kaynanalık yapacak biri değil, sana arkadaş olur ve emin ol her konuda yardımcı olur. İyiliğine çok çok iyidir ama damarına bastığın an kaçacak yer ara dedim şakayla karışık :1: Sonrada üzerine basa basa şaka şaka sonuçta Annem seni kızı olarak kabul etti kalkıp sizin hayatına karışacak değil ya, siz gönlünüzce yaşayacaksınız kimseye hesap vermeden sizin huzurlu olmanız annem için en önemli olan şey demiştim.
Bizim yelloz gitmiş kardeşime ve anneme ay Banu abla çok tuhaf işte beni uyardı aman sakın anneme yüz verme yoksa hayatını sana zehir eder, her adımını kontrol eder, çok yüz verirsen evinin anahtarını alıp evini dahi karıştırır falan diye bir sürü yalan söylemiş :47::47:
Benim saftirik Anamda baktım telefonda bir tuhaf en sonunda sıkıştırınca anlatıyor inan neye uğradığımı şaşırdım ve resmen küfürü bastım o gün ulen O... neresinden uyduruyor ben manyakmıyım kendi annemi kötüleyeceğim diye. Daha nişanlıyken böyle yapan ilerde ne yapar diye kalaylayacaktım da Annem ölümü gör ses etme en azından nasıl biri olduğunu öğrendik bırak ona göre davranırsın artık demişti. Kadıncağız mecbur aldı onu gelin diye ve inan 4 sene olucak onlar evleneli senede bir ay türkiyeye geldiklerinde bile mecbur kalmadığım sürece konuşmuyorum konuşursamda mutlaka yanımda biri oluyor hani yarın öbür gün yine iftira atmasın diye :47:

Deminde dedim ya Allah iyilerle karşılaştırsın.
İnan şimdiden hep dua ediyorum kızlarım için; hayırlı, viçdanlı ve Allah korkusu olan birilerine Evlat olmayı nasip etsin Rabbim diye ( Gelin değil Evlat olarak görmelerini çok isterim ) he ben nikahtan 1 saat öncede bir yanlışını görürsem karşı tarafın inan kızımın ölüyorum dese bile evlenmesine engel olurum. Sonradan senelerce ağlayacağına bir kere ağlasın :34:
Eşimi çok seviyorum ama inanın Ailesinin böyle olduğunu o dönem anlayabilseydim nikah masasından da olsa hiç tereddüt etmeden kalkar giderdim :34: Hatta eşim bile aynı şeyi söylüyor senin bugünki aklın olsa beni almazdın diye :1: yok diyorum evlenirdim ama çok şeyi farklı yapardım :34:

Anammm benimde çenem düştü :1: Gelin kaynana ve görümce ilişkisi denince ben makinalıya bağlıyorum nasıl dolduysam senelerdir :60: :60: :60: he çok şükür artık sadece eşim ve çocuklarım için yaşadığımdan onların ne dediği ne düşündüğü umurum değil :34: arada laf sokmayıda öğrendim :60: beni rahatsız eden birşey olunca anında gereken cevabı veriyorum ve kendimi hiç sinir etmiyorum :1:

cANIM aNNENE tekrar geçmiş olsun :71:
İnşallah Rabbimin izniyle Ameliyatı çok başarılı geçecek ve Annen en kısa zamanda inşallah şifa bulacaktır :34:
Bütün dualarımız sizlerle :34:

Bu arada sanada kolay gelsin dediğin gibi sene sonu işiniz zor :34: Allah yardımcın olsun canım artık yeni yılda inşallah biraz rahat olursun :34: aminnnnnnnnnnn

Anam sırf o yüzden birkaç tane eltim olsun isterdim ama maalesef ailenin tek oğluşunu aldım :1:
Kendi anneme bile diyorum birkaç elti olsaydık en azından Kv sırayla hepimizle uğraşsa senede bir yada iki kere sıra bana gelirdi :1: ama bendeki şansa bakılırsa herhalde Kv eltilerle bir olup yolardıda :60:
Benim Kv malum evime gelip bana hakaretlerde bulunmuş oğlumu boşa diye bağırmıştı :33: inan bugün elinde olsa 2 çocuğa rağmen hiç tereddüt etmeden benin boşatmak ister ama tabi oğlu ona uymaz :34:
Kadın oğluma artık ne yaptıysan gözü senden başkasını görmüyor diyordu o dönem :1: bende hatta diyorum şimdi vahşi cazibeme dayanamadı herhalde oğluşu :60: :60: :60:
Dediğin gibi artık bende sefa sürüyorum umurum değil kim ne demiş :34: Ohhh kafam rahat :1:

İyi yapmışsın canım inşallah bir an önce toparlar :34:
Belkide hava değişiminden de olmuş olabilir :34:

analattıklarına ınanamıyorum yaaa.. ınsanlarda hıç vıcdan kalmamış. nasıl hamıle kadının sırtındakını alıp elıne gıder. boylelerınden rabbım bızı ve evlatlarımızı korusun. ben hamıleyken görumcem yanımda kaldı. tek tabak kaldırtmadılar bana. halende koye gıttım mı ne tabak yerı bırılım ne kasık. ayağımda dört dönerler...allah kızımı da kızlarınızıda hayırlı ınsanlarla karsılaştırsın.

canlarım herkes iyidir inşallah dünden beri geçmişi bitirdim çok şükür...

herkesi özledim üzücü haberler varmış..

Arnazar inşallah kötü değildir rahatsızlığı canım hemen kötü düşünmeyin benim babamda lenf kanseri idi hatta tamamen iyileşmiş değil 3 kere az dozda kematerapi aldı ama şuan iyi yani hiçbir zaman hamd olsun düşürmedi onu türlü türlü çeşitleri var Allahım şifa versin bütün hastalara...

.
canım çok teskkur ederım. allah razı olsun

sağol cecoşum bilmiyorum seslenince hemen kalktın diyor ben hatırlamıyorum. ses falanda duymadım güneş doğdu namazım kaçtı zannedip fırladım gibi geliyor bana. sanırım iki gün hiçbirşey yemediğimden oldu sadece günde bir tabak çorba içtim.senin elin nasıl oldu . sende ihmal etme
dafi çoooook geçmiş olsun. bence bır doktora görunmelısın. allah şifa versın canım.

kızlar esım ve görumcen dıyarbakıra gıttıler şimdi uçak beklıyorlar. yarın saat 5 te randevuları doktorla. hepinizden dua beklıyoruz. bu arada evlendığımızden berı ılk defa esım benı evde bırakıp baska yere gıttı. bu durumda bana çok garip gelıyor....hep ben onu bırakıp gidiyordum... arabamızı hıç kendı basıma kullanmamıştım. onun gıtmesıyle ılk iş arabayı tek kullanacağım kı artık bana guvenmesı gerektığını anlasın... allah cumlenızden dualrınız için razı olsun. adetım oluyor. bıtsın pazartesıden ıtıbaren tekrar spor ve dıyetıme baslıyorum... iznim bıtıyor bu hafta. hepiniz allaha emanet olun...

Son düzenleme:
herkese merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)

kızlar siz zayıflamak için uyguladığınız bir diyet veya ek bir yöntem varmı?

Hoşgeldin öncelikle burda herkes kendine göre bir yöntem uyguluyor amacımız ortak ama zayıflamak :-) sende kendine uygun bir yöntem secip varsa püf noktalarini bizlerle paylasabilirsin bol zayıflamalar :-)

Kızlar 3 gündür ara sıra sadece bakabiliyodum derslerim çok yoğun e evdede cadi kızım var malum beni hiç rahat bırakmadı hasta olanlara acil şifa diliyorum inşallah hepiniz iyisinizdir dukancilar ne alemde onu merak ediyorum :-)

Back
X