Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gününüz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnn
Kalorileriniz az olsunnnnnnnnnnnnnnn
Kilolarınız yok olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh...... Aminnnnnnnnnnnnnnn
Sabahdan beri yine bir sürü iş vardı

hala da bitmedi de ufak bir mola vereyim dedim

Eşimi işe uğurladıktan sonra önce kızın geceden kalma bütün oyuncaklarını topladım sonra mutfakta biraz işim vardı onları hallettim. Sonrada Çamaşır Makinesine beyazları attım oturup kahvaltımı yaptım
Bugün yine Spor günüm :122: :122: :122:
Öksürüğüm baya azaldığı için yüzmeyede başlıyorum Allahın izniyle yine

Sabah gözünü açar açmaz aman öğleden sonra olsunda spora gitsem diyen bir tek ben varımdır herhalde

Çok merak ediyorum acaba bir sonraki tartı gününde ( yılbaşından 4 gün sonra salonda tartılacağım yine

) ne çıkacağım acaba :122: :122: :122:
Eşime bile her fırsatta söylüyorum bak 1 ay ondan sonra senle aynı kiloya geliceğim inşallah diye ve bir sonraki ay senden zayıf olacağım diye

ondan sonra başlıyacağım ona koca totoşlu demeye

o bana asla demedi bir kerede olsa ama olsun ben diyeceğim

vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı
Canım kuzucuğun için güvenebileceğin birini bulmana sevindim

Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Gerçekten çok zor ama ne olursa olsun senin Ailen emin ol birinin tırnağına birşey olsa en çok senin canın yanar

o yüzden sen bol bol dua et Rabbim islah etsin diye.
Eşinin Ailesiyle olan ilişkinede ben hayran kaldım

inan hep öyle bir ilişkim olsun istiyordum hatta bana kötülük yaptıkları zaman bile geceleri niye öyle değiller diye sabahlara kadar ağlardım çünkü ben asla onlara ne terbiyesizlik nede saygısızlık yapmamıştım hatta yapmadım da.
Benim küçük görümcem ( benden 2 yaş ufak ) inan biz evlendikten 1 hafta sonra bizim eve yerleşti. Asla bir gün bile yaw biz yeni evliyiz bunun ne işi var bizde demedim aksine eşim şakayla karışık ulen evlendik haftasına çocuk sahibi olduk diye dalga geçiyordu. Biz evlendik anasını satayım KV ve KP balayı yaptılar

Gezmeye gittiğimizde kuruş parasız gelirdi ve yinede bir sürü şey isterdi bende itiraz etmeden aman genç kız heves ediyor diye alırdım ( ikimiz bir yere gittiğimizde abim yengende para var o alacak sana dedi o yüzden ben bunu istiyorum diye isterdi

)
En ufak şeyde beni abisine şikayet ederdi ama yinede bizim evde kalırdı sanki kasten huzursuz etmek için.
En son ben büyük kızıma hamileyken ( parasızlıktan o dönem kendime çeket bile alamamıştım ve havalar baya soğuk olduğu için görümcemin hırkasını giymiştim ) Abisiyle gezmeye gittiğimizde kendisine istediği bir şeyi alamayız paramız yok dedik diye hatun kızdı ve abisiyle kavga etti karına olsa alırsın diye ( asla yenge demedi bana ) ve en sonunda dönüp bana üzerindeki hırka benim çıkar onu demişti resmen

İnan o gün bir daha birşeylerin düzeleceğine olan inancım yok oldu ve ben akşamın ayazında hırkayı yolda çıkartıp ona vermiştim. İnan eve dönene kadar soğuktan içim titremişti ve o elinde hırkasıyla önden önden yürümüştü.
Bir daha o oldu onunla mecbur kallmadığım sürece hiç birşekilde muhattap olmamaya çalışıyorum.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın ....Aminnnnnnnnnnnn
Canım çok geçmiş olsun

İnşallah bir an önce toparlanırsın. Aslında bende bayılırım sobalara ama dediğin gibi evde kuzucuk olunca insanın tedirgin olması çok doğal

Umarım iyi bir çözüm bulursunuzda daha fazla hasta olmaktan kurtulursunuz
Canım hadi gözün aydın ne güzel bak eskilerde olmaya başlamış

Abinlere kırılmakta çok haklısın canım. Zaten şu paylaşım siteleri çıktığından beri kimse kimseyi aramaz oldu

İnan eskiden bayramlarda bile telefonumuz saniye susmazdı ya aranırdık ya biz arardık ama son iki senedir herkes genel bir Mesaj yayınlıyor paylaşım sitesinde olup bitiyor

Bende Görümceyim ve seninde dediğin gibi asla görümcelik yapmadım aksine gelinimiz benden 12 yaş ufak olduğu için daha nişanlıyken sohbet ettiğimizde hep güzel yönde fikir veriyordum. Bir keresinde Annemin nasıl bir karaktere sahip olduğunu çözmeye çalıştığını söyleyince bende saftirik ay güzelim için rahat olsun annem asla kaynanalık yapacak biri değil, sana arkadaş olur ve emin ol her konuda yardımcı olur. İyiliğine çok çok iyidir ama damarına bastığın an kaçacak yer ara dedim şakayla karışık

Sonrada üzerine basa basa şaka şaka sonuçta Annem seni kızı olarak kabul etti kalkıp sizin hayatına karışacak değil ya, siz gönlünüzce yaşayacaksınız kimseye hesap vermeden sizin huzurlu olmanız annem için en önemli olan şey demiştim.
Bizim yelloz gitmiş kardeşime ve anneme ay Banu abla çok tuhaf işte beni uyardı aman sakın anneme yüz verme yoksa hayatını sana zehir eder, her adımını kontrol eder, çok yüz verirsen evinin anahtarını alıp evini dahi karıştırır falan diye bir sürü yalan söylemiş

Benim saftirik Anamda baktım telefonda bir tuhaf en sonunda sıkıştırınca anlatıyor inan neye uğradığımı şaşırdım ve resmen küfürü bastım o gün ulen O... neresinden uyduruyor ben manyakmıyım kendi annemi kötüleyeceğim diye. Daha nişanlıyken böyle yapan ilerde ne yapar diye kalaylayacaktım da Annem ölümü gör ses etme en azından nasıl biri olduğunu öğrendik bırak ona göre davranırsın artık demişti. Kadıncağız mecbur aldı onu gelin diye ve inan 4 sene olucak onlar evleneli senede bir ay türkiyeye geldiklerinde bile mecbur kalmadığım sürece konuşmuyorum konuşursamda mutlaka yanımda biri oluyor hani yarın öbür gün yine iftira atmasın diye
Deminde dedim ya Allah iyilerle karşılaştırsın.
İnan şimdiden hep dua ediyorum kızlarım için; hayırlı, viçdanlı ve Allah korkusu olan birilerine Evlat olmayı nasip etsin Rabbim diye ( Gelin değil Evlat olarak görmelerini çok isterim ) he ben nikahtan 1 saat öncede bir yanlışını görürsem karşı tarafın inan kızımın ölüyorum dese bile evlenmesine engel olurum. Sonradan senelerce ağlayacağına bir kere ağlasın

Eşimi çok seviyorum ama inanın Ailesinin böyle olduğunu o dönem anlayabilseydim nikah masasından da olsa hiç tereddüt etmeden kalkar giderdim

Hatta eşim bile aynı şeyi söylüyor senin bugünki aklın olsa beni almazdın diye

yok diyorum evlenirdim ama çok şeyi farklı yapardım
Anammm benimde çenem düştü

Gelin kaynana ve görümce ilişkisi denince ben makinalıya bağlıyorum nasıl dolduysam senelerdir

he çok şükür artık sadece eşim ve çocuklarım için yaşadığımdan onların ne dediği ne düşündüğü umurum değil

arada laf sokmayıda öğrendim

beni rahatsız eden birşey olunca anında gereken cevabı veriyorum ve kendimi hiç sinir etmiyorum
cANIM aNNENE tekrar geçmiş olsun

İnşallah Rabbimin izniyle Ameliyatı çok başarılı geçecek ve Annen en kısa zamanda inşallah şifa bulacaktır

Bütün dualarımız sizlerle
Bu arada sanada kolay gelsin dediğin gibi sene sonu işiniz zor

Allah yardımcın olsun canım artık yeni yılda inşallah biraz rahat olursun

aminnnnnnnnnnn
Anam sırf o yüzden birkaç tane eltim olsun isterdim ama maalesef ailenin tek oğluşunu aldım

Kendi anneme bile diyorum birkaç elti olsaydık en azından Kv sırayla hepimizle uğraşsa senede bir yada iki kere sıra bana gelirdi

ama bendeki şansa bakılırsa herhalde Kv eltilerle bir olup yolardıda

Benim Kv malum evime gelip bana hakaretlerde bulunmuş oğlumu boşa diye bağırmıştı

inan bugün elinde olsa 2 çocuğa rağmen hiç tereddüt etmeden benin boşatmak ister ama tabi oğlu ona uymaz

Kadın oğluma artık ne yaptıysan gözü senden başkasını görmüyor diyordu o dönem

bende hatta diyorum şimdi vahşi cazibeme dayanamadı herhalde oğluşu

Dediğin gibi artık bende sefa sürüyorum umurum değil kim ne demiş

Ohhh kafam rahat
İyi yapmışsın canım inşallah bir an önce toparlar

Belkide hava değişiminden de olmuş olabilir