Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arnazar,görümcenle ilgili gelişmeleri yazarsmısın bize..MErak ediyorum çok...

Derinciğim,ne yaptın acaba doppler usg olayını,geldinizimi İzmir'e.??

----

İyi uykular arkadaşlarım benim. çamaşırları da astım,artık yatağa süzülme zamanı geldi yaşasın.:)
İnşallah sabaha 2 kilo eksik çıkarız..

Evet gulmacığım hemen hemen 3 ay oluyor...

Aklımdayken bir şey soracağım senin boyun kaç.?
Kilo çizelgende BMİ normal gözüküyor o bakımdan sordum..

Esracığım kolay gelsin canım...
Nedenini soracaktım sonraki mesajın da Aynura yazmışsın annen için gideceğinizi..
rutin kontrolmü.? Aniden gelişen bir durummu.?

90 lı kilolardasın değilmi.? Çok az..
700 kalori benim bir öğünüm nerdeyse :))

Bir yerde okumuştum...metabolizmamız hala taşdevrindeymiş gibi çalışrmış..
Çok az yediğimiz zaman heralde yiyecek bulamadı en iyisi çalışmayayım da enerji bitmesin diye dururmuş..
bugün 700 kalori yarın 500 kalori öbür gün hiç yemesen bile yine çalışmasa görürsün gününü..
Sonuçta seni düşünüyor metabolizma :)

Ahahah Aynur bayıldım. ne renkli çift..gelin epey zayıf bi ona kıl oldum:63: ama harika olmuş.:)
bir de sarı elbiseli bir hatun var..O bizim sıkletten:)

Senin MErsin'in bizim Karşıyakaya benziyor..

Olmaz cuma günü bildirim günü. hem de öğlene kadar..
Gel perşembede anlaşalım :)

Yettim dafi ,burdamısın.??

Dafi gitmiş.:5: aynur başka mahalleler de..

Ben de saçımı boyadım, banyo yaptım..Artık totom yer gördü nihayet. çamaşı yıkanıyor onları bekliyorum asıp yatacağım inşallah....
yena cım karşılaşamadık bir türlü ben gidince gelmişsin
sen gitmişsin ben geldim :1:

kimseler kalmadığına göre bende gideyim yatayım bari

iyi geceler kızlar iş hayatına döndüm döneli ne spor ne diyet nede kk hiç bişey kalmadı..ve bugün aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmedim çok kilo almışım.110 kilodan 80 inmiştim diyeti salınca 86-87 arasıyım..tekrardan aranıza katılmak istiyorum yer warmı banada

uyku tutmadı, gündüz çok uyuyunca oldu galiba:)
bende kalktım uykum gelmeyince, yarım saat yatakta döndüm durdum....
bu arada eşim klavyeyi değiştirmişti yeni, böyle daha iyi olmuş:))))
şuan kulağıma muhabbet kuşumdan bir cümle ilişti:))))
dediki: "yapmicam işte aşkolsun":)))
artık bana diyoda niye dedi onu anlamadım:9::9:
dün eşimle gittim ayakkabımı aldım, epeydır bakınıyordum, biraz tuzlu oldu ama 2sene giyerim artık heralde....
fotosunuda paylaşıyım sizinle: siyah olanı...
Doğan Çanta | Çanta |

ben bebek istiyoruuuum:)))
eşime diyorum bunuda arada bir, zayıflayım öyle diyorsun; o zaman zayıflaaaa diyo oda bana:1::1:
karar aldım büyük ihtimal yakında bir diyetisyene gidicem, ve rejime başlicam inş....
temizliğimin içinde gidermiyim bilmiyorum ama galiba temizliğin içine sıkıştırırım diyetisyene gitmeyi....
aman şu temizliğimide bi bitirseydim iyi olacak......:31::31:

şu bebeklerden bitanesi gibi olabilir mesela bebişim:))))):9:
ortada fol yok yumurta yok bebişim diyorum ben yaaa:))
Eki Görüntüle 578754

Herkese en kocamanindan günaydın :-):-) dün hiç giremedim sabah doktora gittik ben sedef hastasıyım bana bir arttı bizde vakit kaybetmiyelim diye doktorun yanında aldık solugu sonrada eve geldim bugün günüm var pasta börek yaptım birtek yarım kurabiye attım ağzıma tadına bakmak için onuda unsuz yapmıştım o yüzden :-) ve acayiptir canimda istemiyor sadece meyveli yoğurt çok istiyorum burda gojiberryde bulamadim napcam bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım.....

Meyraaa,

Hayko Cepkin konusun da çelişkini sevsinler :) güldürdün beni :)
Okan'ın adamı o..
İzlemeden dinlemeyi severim onu.Bir de donanımlı kişiliktir kendisi..
eşim de beğenir müziğini ,demekki gerçekten işini iyi yapıyordur :)
Çünkü eşimin o kategoride çok nadirdir beğendikleri..
Ben örneğin Duman grubunu severim o çok kızar,çok başarısız özenti bulur onları..
İyidir bence Duman :)
Yalnız Kaan Tangöze'nin göz altı morlukları beni korkutuyor..Durmadan çekiyor zaar...

:17::17::17:

duman grubunu konyadaki üniversiteliler çok seviyor, o yüzden duman buraya çok sık gelir, çok sık panolarda görürüm ilanlarını.....
kaan tangözede baktımda, çok sık alkol alan birine benziyo....

Nasılsınız hanımlar iyisiniz umarım...

anathema geçmiş olsun...sedef konusunda alternatif tıp denedinmi hiç..Onunla ilgili başarılı sonuçlar alındığını duymuştum ama nasıl olduğunu bilmiyorum...

--

Bugün çok işim var ev öyle dağılmışki..:5:
Çocuklarla dışarıda vakit geçirmeyi de istiyorum,hiç birşey yapmadan oturmayı da istiyorum :)
Çok sıkılıdm ben iş yapmaktan,ortalığı toplamaktan,yemek yapmaktan :)
Şöyle sihirli bir gücümüz olsa..Parmağımızı oynatsak ve o iş hallolsa..

Çocuların büyümesi hem çok güzel,harika,gurur verici hem de zor..
Kahvaltıda ki konumuz Kızımın ödevi VAROLUŞÇULUK idi bununla ilgili netten araştırma yapıp derlediğini yazmasını söylemiş tiyatro hocası..
Varoluşçuluğun önemli temsiilcilerinin bir kaç ismini de yazın demiş..( tiyatro,roman,felsefe ) örneğin..
Ben de okuduğum bildiğim yazarları saydım...
HAyır onlar değildir diyor kızım...Yaşı gereği herşeyi bilmiş ve şiddetli savunucus şu an..Çok normal :) Hoşuma da gidiyor :)
netten baktı 4-5 yazar ismini buldu 3 ü benim okuypta söylediğim yazar dı.:)
Biz babasıyla nasıl kızdırıyoruz onu..
Tamam pes ettim artık uğraşmayın benimle diyor.:)

Ben de yavaştan gidip el atayım bu enkaza..Aniden biri çıkar gelir rezil olurum valla..
Öyle böyle değil dağınıklık...

ben bazen kelimeleri süper yanlış okuma kabiliyetine sahibimdir:1::1:

varoluşculuğuda varoşculuk okumuşum:9::9:

selamunaleyküm

içimde bi sıkıntı var geçmedi birtürlü...ağlamak geliyor içimden...:43::43::43:
biraz size takılayım dedim ama kimsecikler yok..:50:

dün o vakitler senin kadar olmasada benimde içim çok sıkıldı nedensiz yere, eşimle o saatte dışardaydık ve eve hiç girmek gelmedi
bi türlü içimden, şimdi nereye gidiyoruz şimdi nereye gidiyoruz dedim durdum her çıktığımız yerden sonra, sonrada zorla halamlara çaya götürdüm onu....
işte saat 23gibi falan açıldım diyebilirim.....

Kizimin dudaginda ve ağzında pamukcuk çıkmış ne yapabilirim önerisi olan varmı nezleydi 5 gündür ondan olmuş olabilirmi

geçmiş olsun canıım....
bende bu konuda hiç fikir sahibi değilim canım yaaa, ama arkadaşlar yazmışlar tavsiyeler saolsunlar.....

Dafi gitmiş.:5: aynur başka mahalleler de..

Ben de saçımı boyadım, banyo yaptım..Artık totom yer gördü nihayet. çamaşı yıkanıyor onları bekliyorum asıp yatacağım inşallah....

oooo hayırlı olsun cici saçların o zaman yenam benim:)))
güle güle kullan inşaallah saçlarını.....:12::12:

Son düzenleme:
hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim:2:
28 yaşında 165 boyunda 94 kiloyum:43:
bende ayrı bir topik açtım ama kimseler ugramıyo bana:43:
arada burayada takılırım diye düşündüm
hedefim 70.inşallah başaracagım buna inanıyorum:46:
hepinize kolay gelsin banada tabi

hoşgedin aramıza diyelim ozaman gazan mübarek olsun olsun inşallah çok güzel kilolar veririz hep birlikte:34::34::34:

arkadaşlar merhaba;
bir kaç gundur takip ediyorum baya hareketli bir grupsunuz bende bir kez zayıflama takımlarından birine girmiştim ama pek hareket yoktu.
sonun için benide kabul ederseniz aranıza sevinirim.
ozaman hoşgeldin aramıza :34::34::34:
Kizimin dudaginda ve ağzında pamukcuk çıkmış ne yapabilirim önerisi olan varmı nezleydi 5 gündür ondan olmuş olabilirmi

canım o konuyla ilgili bilgim yok gerçi arkadaşlar yardmcı olmuşlar sağolsunlar ama çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzucuğuna :34::34::34:

iyi geceler kızlar iş hayatına döndüm döneli ne spor ne diyet nede kk hiç bişey kalmadı..ve bugün aynaya baktığımda kendimi hiç beğenmedim çok kilo almışım.110 kilodan 80 inmiştim diyeti salınca 86-87 arasıyım..tekrardan aranıza katılmak istiyorum yer warmı banada
canım hoşgeldin ozaman aramıza maşallah güzel kilo vermişsin nasıl verdin ve ne kadar zamanda verdin peki :34::34::34:
uyku tutmadı, gündüz çok uyuyunca oldu galiba:)
bende kalktım uykum gelmeyince, yarım saat yatakta döndüm durdum....
bu arada eşim klavyeyi değiştirmişti yeni, böyle daha iyi olmuş:))))
şuan kulağıma muhabbet kuşumdan bir cümle ilişti:))))
dediki: "yapmicam işte aşkolsun":)))
artık bana diyoda niye dedi onu anlamadım:9::9:
dün eşimle gittim ayakkabımı aldım, epeydır bakınıyordum, biraz tuzlu oldu ama 2sene giyerim artık heralde....
fotosunuda paylaşıyım sizinle: siyah olanı...
Doğan Çanta | Çanta |

eşime diyorum bunuda arada bir, zayıflayım öyle diyorsun; o zaman zayıflaaaa diyo oda bana:1::1:
karar aldım büyük ihtimal yakında bir diyetisyene gidicem, ve rejime başlicam inş....
temizliğimin içinde gidermiyim bilmiyorum ama galiba temizliğin içine sıkıştırırım diyetisyene gitmeyi....

Eki Görüntüle 578754

çok geçmiş olsun canım.....

:17::17::17:

duman grubunu konyadaki üniversiteliler çok seviyor, o yüzden duman buraya çok sık gelir, çok sık panolarda görürüm ilanlarını.....
kaan tangözede baktımda, çok sık alkol alan birine benziyo....

ben bazen kelimeleri süper yanlış okuma kabiliyetine sahibimdir:1::1:

varoluşculuğuda varoşculuk okumuşum:9::9:

dün o vakitler senin kadar olmasada benimde içim çok sıkıldı nedensiz yere, eşimle o saatte dışardaydık ve eve hiç girmek gelmedi
bi türlü içimden, şimdi nereye gidiyoruz şimdi nereye gidiyoruz dedim durdum her çıktığımız yerden sonra, sonrada zorla halamlara çaya götürdüm onu....
işte saat 23gibi falan açıldım diyebilirim.....

geçmiş olsun canıım....
bende bu konuda hiç fikir sahibi değilim canım yaaa, ama arkadaşlar yazmışlar tavsiyeler saolsunlar.....

oooo hayırlı olsun cici saçların o zaman yenam benim:)))
güle güle kullan inşaallah saçlarını.....:12::12:

canım botların çok güzel güle güle giyin :1::1:
ama bebek konusunu bu kadar takma kafana çalışmaların varmı bilmiyorum ama stres çok büyük bi etken biliyosunki ben 1 sene uğraştım olmadı sonra babamın bi doktor arkadaşı tüp bebek yapıyodu ona gittim aşılama yapcaz dedi bende tamam dedim o ay okadar rahattımki kafaya hiç takmadım ve kendiliğinden hamile kaldım oraya gitmeme bile gerek kalmadı çok konuştum ya diyeceğim o ki sakın bu kadar kafana takma rabbim bütün bebek isteyenlerin kucağını doldursun kimseyi arattırmasın :34::34::34::34:

GÜNAYDIN KIZLAR ;

herkese mutlu huzurlu bi gün diliyorum öncelikle geçmişi okudum bide sizlere günaydın deyip kaçacam işler beni bekliyo :1::1:
dün tocam geldi biraz gezdik ama sonuç bana biraz pahalıya patladı baklava yedim şeytan tatlıya dayanamadım :27::27::27::27:zaten ne zamandır canım tatlı istiyodu eşim yiyince bende yedim 2 tane :50::50: ama diğer türlü bi kaçamağım olmadı daha ne olsun seslerini duyar gibi oldum ama napıyım ya dayanamadım affedin beni:17::17::17::17:

nursena nasılsın nasıl oldu dişin canım
görmemişim asuu dişçiye gittim kırılmış dişim haftaiçi gel dedi eşim yok dedi hafta sonu cumartesi 11 de gidicem haftaya inşallah

mutlaka izleyin kızlarr , çook tatlılaarr, buarada burası MERSİNİMM :16::16::16::16:

Ebru & Serkan Wedding Clip (Gangnam Style) - YouTube
15 tatile gelecek eşin mersinin altını üstüne getirirsiniz inşallah çok mu özledin mersini*:54::54::54:

hoş geldinnnnnn biz buralardayız hala

günayydıınnnn kızlar canım sııkkıınnn bu aralr hemde çokkk adetim gecikti inşallah hava deişikliğ falandır yada üşütme off yaaa delircem sıkıntıdan hayırlısı bakalım hiç olmazdı

hayırlı sabahlar kızlar hafta sonu sapıttım 2 gün hiç dikkat etmedim bu gün yine tam dikkat etmeye başladım
bu sabah tam 1 saat yürüdüm geldim ögleden sonra 1.5 saat fitneese giricem

Gunaydin kizlar

internetim kesildi yazamadim, bildirim de yapamadim hatta :( Bugun actiriyorum. Simdi telefondan yazdigim icin gecmisi okuyamayacagim. İnsallah guzel kilolar vermissinizdir hepiniz. Opuyorum!

Koscaman merhaba,
Ben yoğun bir hafta sonu geçirdim. Cumartesi bütün günümü müşteri yedi. ama sonuç belli oldu. 01 nolu tasarımı seçtiler.. gerçek bilgilerle netleşince son halini paylaşırım... Yorum yapan, eleştiren herkese çok tesekkürler. Gerçek tükecilerim benim:16:
Pazar günüm çok güzeldi çünkü kendime yeni cicişler aldım... yani spor salonu hazirilği yaptim. Kendime çok güzel eşofmanlar aldım ve bedenleri XXL değil XL acayip mutluyum.
Ceco buna tesadüfmü denir, sanş mı, yoksa hayir duasi bilemem.:46::46::46: Evimin az ilesinde spor tesisi insaati vardi ve bitmis acılmıs. Yanı belediyelirin şu büyük tesislerinden. Senin gittigim gibi yıllık üyelik yok.Aylık üye oluyorusun ve sabah kayit yaptirdim. Bugun aksam ilk fitnessima gidiyorum...
Şimdi geçmişi okuyup, çalışcağım, sevgiler..:46:

merhaba güzeller
haftaya ve güne lapa lapa kar yağışıyla başladık süper görüntüydü şimdi yağmıyor hava biraz da olsa yumuşadı
hala artıdayım ben anlamadım ama gidecek biliyorum
bugün yürümek istiyorum ama fırsatım olur mu bilemiyorum
nursena günün ne kadar geçti hatırlrsan geçen sene bende de olmuştu nerdeyse 3 hafta gecikti sonra düzenli devam etti kist felan var demişti dr bir daha gitmedim kontrole sen de biraz bekle bakalım hayırlısı olsun belki de tayin bebişidir:)

merhaba güzeller
haftaya ve güne lapa lapa kar yağışıyla başladık süper görüntüydü şimdi yağmıyor hava biraz da olsa yumuşadı
hala artıdayım ben anlamadım ama gidecek biliyorum
bugün yürümek istiyorum ama fırsatım olur mu bilemiyorum
nursena günün ne kadar geçti hatırlrsan geçen sene bende de olmuştu nerdeyse 3 hafta gecikti sonra düzenli devam etti kist felan var demişti dr bir daha gitmedim kontrole sen de biraz bekle bakalım hayırlısı olsun belki de tayin bebişidir:)
3 gün geçti çokta deil aslındada hiç gecikmezdi ondan panikledim allah olmayanlara versin olursada napalım kısmet dicez de kendimi hazırlamamıştım 3 çocuklu düşünemiyorum kendimi valla dalga geçecekler gene her tain yerinde doğuruyon diye

yenanın sesini duyar gibi oldum:))))) geçen dalgasına takılmıştı puff
evet biliyorum. bende şaşırmıştım... Oysaki tam isabetmis.:46:
Çok tesekkürler:16:

valla süper gidiyosun hadeee işlerinde kilolarında tam gaz maşşallah

3 gün geçti çokta deil aslındada hiç gecikmezdi ondan panikledim allah olmayanlara versin olursada napalım kısmet dicez de kendimi hazırlamamıştım 3 çocuklu düşünemiyorum kendimi valla dalga geçecekler gene her tain yerinde doğuruyon diye

yenanın sesini duyar gibi oldum:))))) geçen dalgasına takılmıştı puff

valla süper gidiyosun hadeee işlerinde kilolarında tam gaz maşşallah

hayırlısı olsun canım bekle bakalım biraz daha

selamün aleyküm

ilginize teşekkürederim... çok şükür geçti sıkıntım...nedenini bilmiyorum ama yorgunluk çocuklar havalar falan bide bu sıra çocukların hastalıklarıyla boğuştuk hep baya zorlu bi süreç oldu çok üstüste geldi herşey ondan heralde çok daralmıştım...:34:ama çok şükürkii sizler varsınız:46::46::46:bugünde küçük kızı aşıya götürdüm allahtan çok ağlamadı..dönüşte büyük kızıda okula bıraktım...çok güzel yağmur yağıyo...içimden güzel bi çay demleyip balkonda oturmak geçiyo ama bebişimle zor:1::1:

Doğan Çanta | Çanta |

Eki Görüntüle 578754

Sen konyada mı yaşıyosun canım. Doğan çanta diyince konya aklıma geldi. Ben konyada okudum da, orda da doğan çanta diye bi yer vardı. Ben ordan taksitle ayakkabı, çanta alırdım. Sonra onları ödeyecem diye canım çıkardı:9::9: Ee öğrenci halinle taksitle bişey alırsan olacağı o

Back
X