Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben köyden geldiğim günden buyana kendimi toparlayamadım sanki bütün dertler sıraya girdi.
üç dört gündür kulağım ağrıyor bir türlü randevu alamadım en erken perşembeye var. bu akşam dayanamadım acile gittim iltihap var dedi. bir ağrı kesici, bir antibiyotik verip gönderdi. perşembeye randevu aldım.özelede çok güvenemiyorum. daha önce kulak uğultusu var diye özele gittim. burun kemiğinde kırık var acilen ameliyat volmazsan bademciklerine zarar verir hemen işlemlerini bitir yatışını yapalım yarın ameliyata alırız dedi. bende bademcikler ölene kadar bekliyelim ikisini birlikte alırsınız deyip çıkıp geldim. bir yıl sonra devlete gittim. bütün muayene ve tetkikler yapıldı. kulağının uğultusu tansiyon iniş çıkışlarından kaynaklanıyor dedi. bende burun kemiğimde kırık varmış, kulağa hava gitmesini engelliyormuş dedim. kim dedidiye sordu. doktor dedi dedim. iyi yatırıp birde ameliyat etmemiş dedi. edecektide izin vermedim dedim.burnunda kırık falan yok dedi. bunların ikiside doktor. biz kime inanacaz Allah aşkına.
şimdi nasıl güvenip özele gideyim. eee devlettede sıra yok. perşembeyi beklemek zorundayım. ama bazen dayanamıyorum. çok kötü ağrıyor.

aynuuuuuuuurrrrrr
nerelere kaçtıııınnnn
bir görünüp kayboluyorsun
asker muhabbetleri daha iyi sarıyor sankiiii:27:

aynuuuuuuuurrrrrr
nerelere kaçtıııınnnn
bir görünüp kayboluyorsun
asker muhabbetleri daha iyi sarıyor sankiiii:27:

kızlar ben köyden geldiğim günden buyana kendimi toparlayamadım sanki bütün dertler sıraya girdi.
üç dört gündür kulağım ağrıyor bir türlü randevu alamadım en erken perşembeye var. bu akşam dayanamadım acile gittim iltihap var dedi. bir ağrı kesici, bir antibiyotik verip gönderdi. perşembeye randevu aldım.özelede çok güvenemiyorum. daha önce kulak uğultusu var diye özele gittim. burun kemiğinde kırık var acilen ameliyat volmazsan bademciklerine zarar verir hemen işlemlerini bitir yatışını yapalım yarın ameliyata alırız dedi. bende bademcikler ölene kadar bekliyelim ikisini birlikte alırsınız deyip çıkıp geldim. bir yıl sonra devlete gittim. bütün muayene ve tetkikler yapıldı. kulağının uğultusu tansiyon iniş çıkışlarından kaynaklanıyor dedi. bende burun kemiğimde kırık varmış, kulağa hava gitmesini engelliyormuş dedim. kim dedidiye sordu. doktor dedi dedim. iyi yatırıp birde ameliyat etmemiş dedi. edecektide izin vermedim dedim.burnunda kırık falan yok dedi. bunların ikiside doktor. biz kime inanacaz Allah aşkına.
şimdi nasıl güvenip özele gideyim. eee devlettede sıra yok. perşembeyi beklemek zorundayım. ama bazen dayanamıyorum. çok kötü ağrıyor.

geçmiş olsun canımm, aman dikkat et kendine , ihmal etme :32::32::32:

yaa napiim burda sakinlik hakim olunca bende asker muhabbeti çevirdim , napsın herkes kocalar , sevgililer askerde , oturup çene yapıyozz :27::27::27:

ama ben kaçıyom , bizim fıstıklar hep gece yarısından sonra dökülüyorlar , uyku düzenimi oluşturmam lazım , yoksa zorlanacam bu gidişlee :26::26::26:

öpüyorum herkesi , Allaha emanet olun yavrularr :34::34::34:

herkescikler yatmış..:50:bende yatabilseydim keşke küçük kuzum uyumuyo ve tabiki benide uyutmuyoo...:25:bende biraz kendi haline bıraktım oynasında yorulsun belki uyur diye...:34:bende biraz takılayım dedim ama böyle bi başınada olmuyoki...neyse bende gideyim bari Allah rahatlık versin

Canım doktor arkadaşına suni sanci dediyse kesindir o :1:
Ben aksine doktor istediğin gün gel nasılsa suni sancı vereceğiz dediğinde eee gelmişken doğurayım bari demiştim :60:
Eminim doktor bir daha öyle bir hamişle karşılaşmaz :1: ben senin gibi kadın görmedim hayatımda demişti :1:
Bu arada suni sancı doktorumun demesi normal doğum sancısından daha ağrılı olurmuş :52::52::52: suni sancıylada olsa normal doğum gibisi yok yinede :34:
Rabbim bir avazda kurtarır ve sağ sağlım kuzucuğunu kuçağına almayı nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnn

Bu arada bizede haber vermeyi unutma :1: hatta resim çekil kuzucukla :1:
Bizim yerimizede kokla cennet kokulu kuzuyu :16::16::16:

kuzum o is yatti gibi,
gitmicem hastaneye, bozustum arkadasla,
ben kac zamandir heycanliyim, yarin ugrarim hastaneye yanina felan dedim kac kere,
e arkadasim sonucta yaninda olmak istiyorum zaten korkuyor felan destek olurum diye düsündüm,
yok iste ben sana haber ederim cart curt etti, e bende salakmiyim anladim tabi gelmemi istemedigini,
neden gelmemi istemiyorsun dedim ? nasil olacagini bilmedigimden felan dedi gülerek,
iyi dedim sen bilirsin, küstünmü dedi cevap vermedim,

gecenlerdede sormustum cocuk dogduktan sonra nezaman eve gelebilirim, kocan evdemi felan diye sordum,
e bebek zir zir aglamassa gelirsin diyiverdi, e dedim bebek bu tabikide aglar,

ama artik zoruma gitmeye basladi yani, ben bugun heycandan okadar para harcadim ettim hediye hazirlicam paket yapcam diye,
gitmicem yani, cocuk dogsun hayirli olsun dicem bitti
evine filanda gitmicem, istemiyorsa istemiyor zorla degil ya

bu arada dafi canim gecmis olsun ablacim, iyi bak kendine, insallah gecer agrin hemen

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kısceleerr

aynurcum
eminecim
sağolun canlarım Allah razı olsun

günaydın güzeller
bugün arkadaşıma gideceğim kahvaltıya ama bei anlayan türden :)
daficim geçmiş olsun canım
hürremim üzüldüm arkadaşının yaptığına inşallah yanlış anlaşılma vardır
nuhancım işin ilginci benim arkadaşların en zayıfı benim gibi yani az çok göbek neyim var hepsinde ama sanırım hiç benim kadar şişman olmadıkları için anlamıyorlar halden bir de rahatlar işte ben hep korkuyorum yine eskisi gibi kilo alırsam diye Allah göstermesin

asuuu umuttan haberin varmı
iyice kayıplara karıştı özledik

günaydın kızlarrr hayırlı günlerrr eşim grip dün evdeydi sabah gitti haftasonuna gelecek anca içimden hiç rejim yapasım gelmiyo neden eceba almakta istemiyorum kış geldi eşortmanların içine bi saldım kedimi çıkamıyorum

sanırım havalar çok etkiliyo 24 saat aralıksız yağarmı yağmur maşşallah başladı bitmek bilmedi ruhum sıkıştı resmen hala yağıyo yatak beni geri çağırıyo minik te uyurken az daha kestireyim bari öpt

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr hayırlı günlerrr eşim grip dün evdeydi sabah gitti haftasonuna gelecek anca içimden hiç rejim yapasım gelmiyo neden eceba almakta istemiyorum kış geldi eşortmanların içine bi saldım kedimi çıkamıyorum

sanırım havalar çok etkiliyo 24 saat aralıksız yağarmı yağmur maşşallah başladı bitmek bilmedi ruhum sıkıştı resmen hala yağıyo yatak beni geri çağırıyo minik te uyurken az daha kestireyim bari öpt

günaydın canım
eşine geçmiş olsun bemimki de nezle olmuş bize satmasalar bari
rejim yapmak gelmiyor ama yapmalıyız canım en azından almamak lazım değil mi:34:Ankara da kapkara valla
benim de uyku var da birazdan eşim gidecek o gitsin ben de doğru arkadaşa

dafi ablacım çok geçmiş olsun bugün daha iyisindir umarım rabbim tez zamanda şifa versin :34::34:
kuzum o is yatti gibi,
gitmicem hastaneye, bozustum arkadasla,
ben kac zamandir heycanliyim, yarin ugrarim hastaneye yanina felan dedim kac kere,
e arkadasim sonucta yaninda olmak istiyorum zaten korkuyor felan destek olurum diye düsündüm,
yok iste ben sana haber ederim cart curt etti, e bende salakmiyim anladim tabi gelmemi istemedigini,
neden gelmemi istemiyorsun dedim ? nasil olacagini bilmedigimden felan dedi gülerek,
iyi dedim sen bilirsin, küstünmü dedi cevap vermedim,

gecenlerdede sormustum cocuk dogduktan sonra nezaman eve gelebilirim, kocan evdemi felan diye sordum,
e bebek zir zir aglamassa gelirsin diyiverdi, e dedim bebek bu tabikide aglar,

ama artik zoruma gitmeye basladi yani, ben bugun heycandan okadar para harcadim ettim hediye hazirlicam paket yapcam diye,
gitmicem yani, cocuk dogsun hayirli olsun dicem bitti
evine filanda gitmicem, istemiyorsa istemiyor zorla degil ya

bu arada dafi canim gecmis olsun ablacim, iyi bak kendine, insallah gecer agrin hemen

canım hiç kafaya takma seni umursamayanı sen hiç umursama ne hali varsa görsün bebek olunca görürüm ben onu yanında olacak birini nasıl bekler ozamanda mumla arar seni :34::34:

dafi ablacım çok geçmiş olsun bugün daha iyisindir umarım rabbim tez zamanda şifa versin :34::34:

canım hiç kafaya takma seni umursamayanı sen hiç umursama ne hali varsa görsün bebek olunca görürüm ben onu yanında olacak birini nasıl bekler ozamanda mumla arar seni :34::34:
Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür yüzümün bir tarafı duvar gibi yarın çıkıcam dr. inşaAllah yarın içinde boşluk buldum.hemen randevuyu çektim.

günaydın kızlar

benim canım çok sıkkın anneme kanser demiş doktor çıkan kan sonucuna bakarak yani başka doktora götürsen bu sonucu kesin kanser der demiş ama kendi kesin bişey sölemiyo 1 ay sonraya kolonoskopi yapılacak kesin sonuç ozaman çıkacakmış ama öle bişey varsa hemen müdahele etmesi gerekmezmi ya çok kafam karıştı bilgisi olan varsa ne olur paylaşsın :43::43::43::43:

günaydın kızlar

benim canım çok sıkkın anneme kanser demiş doktor çıkan kan sonucuna bakarak yani başka doktora götürsen bu sonucu kesin kanser der demiş ama kendi kesin bişey sölemiyo 1 ay sonraya kolonoskopi yapılacak kesin sonuç ozaman çıkacakmış ama öle bişey varsa hemen müdahele etmesi gerekmezmi ya çok kafam karıştı bilgisi olan varsa ne olur paylaşsın :43::43::43::43:
canım annene çook geçmiş olsun
iyice araştırmadan inanmayın değildir inşaAllah bir dr. sözüyle karar vermeyin. benim babamında parmak ucunda toplu iğne ucu kadar kan toplanmıştı. hemen özel hastahaneye götürdük 10 gün yatırdılar.çıkarıp başka yere götürmedik 10 günde ayak bileğina kadar morardı.kangren bu kesilmesi gerekiyor dediler. diz altından kestiler. hergeçen gün kötüye gitti. biz isyan etmeye başladık.enfeksiyon oldu dediler. kendimiz gidip vakum aldık vakum bağlayın dedik. vakum yapıldı. iyileşmedi. biz iyice kızmaya başladık. eee vakumu tam yapamadık hastanız sabırsız davranıyor dediler.biz almasak hiç takmıycaktınız. şimdi tam yapılmadığından şikayet ediyorsubuz dedik. biz sıkıştırınca denizaltı oksijene gönderdiler 25 gün oksijene götürdük. babam iyice kötüleşti ayağı yukarıya doğru kararmaya başladı. bu süre zarfında hep hastahanede yatıyordu oksijenden çıkınca yine hastahaneye götürüyoruz. kararan yeri hiç uyuşturmadan bağırta bağırta kesiyorlar.en sonunda oksijende pansuman yapan dr. '' hekiminizi kötülemek istemem ama başka bir dr. a götürseniz iyi olur. hastanızı kaybediyorsunuz''dedi. bizde bursadaki özel hastahaneden alıp inegöl devlet hastahanesine götürdük. ordaki dr. ''acilen ameliyata almazsak bu gece kaybedebiliriz.ameliyattanda iyileşerek çıkacak diyemiyorum, herşeye hazırlıklı olun'' dedi.hemen ameliyata aldı diz üstünden kesti. üç gün sonra babamı taburcu etti ve ameliyat çok başarılıydı. bir dahada problem çıkmadı.lk baştan ilk götürdüğümüz dr.a teslim etmesek belkide ayağını kaybetmeden kurtulabilecekti. hep içimizde yara

Günaydın kızlar,

çok özledim sizi dün giremeyince :) gece çok geç döndük eve. okuyamadan uyuyup kalmışım. dün annemin sonuçlarını gösterdik doktoruna. genel itibariyle iyi olduğunu söyledi. geçen perşembe endoskopi sırasında küçük kistler alınmıştı midesinden. patoloji raporu çıkmamıştı daha onların. onların da büyük ihtimalle gastrit olduğunu söyledi. çıkınca götürcem o raporları da. inşallah iyi çıkarlar. Çok dua ettim, Allah tüm hastalara şifa versin.

ben kaç gündür dikkat ediyorum yemeklerime, ara öğünlerime. sün koşuşturmaktan su ve yeşilçay içemedim ama güzel beslenmiştim. bu sabah kilom 85.3 kg çıktı :53:. Aynur kırmızı alarm veriyorum ben kuzuummmm. İnşallah toparlarım yarına. zaten genel bir yavaşlama vardı. stresten mi oluyor anlamıyorum :50:

Esracığım kolay gelsin canım...
Nedenini soracaktım sonraki mesajın da Aynura yazmışsın annen için gideceğinizi..
rutin kontrolmü.? Aniden gelişen bir durummu.?

Rutin kontrol canım. Allaha şükür şimdilik bir sıkıntı yok :)
Sen nasılsın bu arada canım? 3 ay doluyor sanki, devam edecek misin bundan sonra da? biz seni çok özlüyoruz, eminim çocukların daha da hasret kalmıştır. çok da yoruluyorsun ama iş sana yaramıştı sanki. tüm havan değişti. devam mı etsen acaba fırsat varsa :)
ben geldimm fıstıklarr , buradayım Asuşumm :16::16::16:

Asuşumm 79ları gördünmü bebeem ? merak ettim haa :27::27:

dün gece hiç uyuyamadım , 4 aydır ilk kez bu kadar sıkıntılı bir gece geçirdimm :25::25::25:

ikindin biraz uyudum , uyandım karnımı doyurdum , şimdi daha iyiyimm :32::32::32:

siler nasılsınız yavruşlarr? umarım herşey yolundadır :34::34::34:

öpüyorum hepinizi kocamann :54::54::54:

Kuşum niye huzursundun? bak çok az kaldı :) bir ay kaldı galiba :52:

bu arada düğün klibi çok sevimliymiş. erken evlendik biz kuşum ya :52: şimdi çok moda bu klipler.

bak bunlar da bizim buralardan;

Bir Alex değil ama PANPA - YouTube

inşallah görürüm canım azcık kaçamak yaptım ama etkilemez inşallah
kaçamağım da 1 lokma portakal 2 ısırık ayva:))

Asumancım bir şey olmaz sanırım, sıkma kendini. artı görünce insan şevki kırılıyor. ben de bugün anneme gidicem, günü var. sabahki artıdan sonra umarım kendimi kaybetmem :)

Geçmiş olsun dafi abla. hakikaten bir başlayınca peş peşe geliyor. ama buna da şükür tabi. biz de annemi özel hastaneye götüremiyoruz kesinlikle bu yüzden. ama devlet hastanelerinde, özellikle araştırma hastanelerinde öğretim görevlilerine belirli bir farkla muayene olabiliyorsun. bir ara alınmıyordu ama şimdi yine var. ancak bununla kurtuluyor insan o kuyruktan. çünkü malesef önemli hocalar hastaneye bırakamadığı için muayenehanelerini de kapamış durumdalar.

Kulak ağrısına sarımsağı ocakta hafif pişirdikten sonra kulağa koymak iyi geliyor. sen de bilirsin gerçi. Geçen İbrahim Saraçoğlu da bundan bahsediyordu.

Sultancım arkadaşın hamile, belki evi kalabalık olacak diye çağırmaya çekiniyordur. çok farklı durumları tartmak zorunda kalıyor onlar, bir de hormonlar falan. sen alınganlık etme kuzum, kişisel algılama. ha kalabalığı dağılınca devam ederse bu uzaklığı o zaman küs derim ben de :)

Bu arada ben de Umutu merak ediyorum. inşallah iyidir. bir ara burdaydı, sanırım yoğunluktan yine görünmez oldu :)

günaydın kızlar

Efemcim geçmiş olsun canım öncelikle. kolonoskopiyi hangi hastanede yaptıracaksınız bilmiyorum ama belki özel hastaneye giderek öne çekilebilir. biz anneme mrı özel görüntüleme merkezinde yaptırarak öne çekmiştik süreci. ama yapılan işlem de önemli bu durumda. kolonoskopi, endoskopi gibi işlemler yapanın yorumuna çok bağlı. bu yüzden devlet hastanelerinde daha güvenli sonuçlar alınabilir. içini ferak tutmaya çalış canım. eniştem de kolon kanseri yaşadı ama iyileşti. erken teşhis edildiğinde tedavisi başarılı olan bir hastalık. Allah acil şifalar versin, inşallah iyidir annen.

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun dafi abla. hakikaten bir başlayınca peş peşe geliyor. ama buna da şükür tabi. biz de annemi özel hastaneye götüremiyoruz kesinlikle bu yüzden. ama devlet hastanelerinde, özellikle araştırma hastanelerinde öğretim görevlilerine belirli bir farkla muayene olabiliyorsun. bir ara alınmıyordu ama şimdi yine var. ancak bununla kurtuluyor insan o kuyruktan. çünkü malesef önemli hocalar hastaneye bırakamadığı için muayenehanelerini de kapamış durumdalar.

Kulak ağrısına sarımsağı ocakta hafif pişirdikten sonra kulağa koymak iyi geliyor. sen de bilirsin gerçi. Geçen İbrahim Saraçoğlu da bundan bahsediyordu.

.
sağol canım sarımsağı bende yaptım çörekotu yağı damlattım ama faydası olmadı. birazda korktum açıkcası kulağımın önünde küçük bir ben var tepesi beyazlamış gibi geldi sıktım.o günden sonra kulağım ağrımaya başladı. bağlantılımı farklımı bilemedim. ama acildeki dr. iltihap var dedi.

bu arada bende bu hahta alıyorum gibi geliyor. ilaç kullanıyorum belimden dolayıda hareketsizim. yeşil çayda hiç içmedim bu hafta suyuda az tükettim. pek ümitli değilim.artı çıkmasam bari.

Son düzenleme:
Back
X