Günaydın kızlar,
çok özledim sizi dün giremeyince :) gece çok geç döndük eve. okuyamadan uyuyup kalmışım. dün annemin sonuçlarını gösterdik doktoruna. genel itibariyle iyi olduğunu söyledi. geçen perşembe endoskopi sırasında küçük kistler alınmıştı midesinden. patoloji raporu çıkmamıştı daha onların. onların da büyük ihtimalle gastrit olduğunu söyledi. çıkınca götürcem o raporları da. inşallah iyi çıkarlar. Çok dua ettim, Allah tüm hastalara şifa versin.
ben kaç gündür dikkat ediyorum yemeklerime, ara öğünlerime. sün koşuşturmaktan su ve yeşilçay içemedim ama güzel beslenmiştim. bu sabah kilom
85.3 kg çıktı

.
Aynur kırmızı alarm veriyorum ben kuzuummmm. İnşallah toparlarım yarına. zaten genel bir yavaşlama vardı. stresten mi oluyor anlamıyorum
Esracığım kolay gelsin canım...
Nedenini soracaktım sonraki mesajın da Aynura yazmışsın annen için gideceğinizi..
rutin kontrolmü.? Aniden gelişen bir durummu.?
Rutin kontrol canım. Allaha şükür şimdilik bir sıkıntı yok :)
Sen nasılsın bu arada canım? 3 ay doluyor sanki, devam edecek misin bundan sonra da? biz seni çok özlüyoruz, eminim çocukların daha da hasret kalmıştır. çok da yoruluyorsun ama iş sana yaramıştı sanki. tüm havan değişti. devam mı etsen acaba fırsat varsa :)
ben geldimm fıstıklarr , buradayım Asuşumm 

Asuşumm 79ları gördünmü bebeem ? merak ettim haa 

dün gece hiç uyuyamadım , 4 aydır ilk kez bu kadar sıkıntılı bir gece geçirdimm 

ikindin biraz uyudum , uyandım karnımı doyurdum , şimdi daha iyiyimm 

siler nasılsınız yavruşlarr? umarım herşey yolundadır 

öpüyorum hepinizi kocamann 

Kuşum niye huzursundun? bak çok az kaldı :) bir ay kaldı galiba
bu arada düğün klibi çok sevimliymiş. erken evlendik biz kuşum ya

şimdi çok moda bu klipler.
bak bunlar da bizim buralardan;
Bir Alex değil ama PANPA - YouTube
inşallah görürüm canım azcık kaçamak yaptım ama etkilemez inşallah
kaçamağım da 1 lokma portakal 2 ısırık ayva:))
Asumancım bir şey olmaz sanırım, sıkma kendini. artı görünce insan şevki kırılıyor. ben de bugün anneme gidicem, günü var. sabahki artıdan sonra umarım kendimi kaybetmem :)
kızlar ben köyden geldiğim günden buyana kendimi toparlayamadım sanki bütün dertler sıraya girdi.
üç dört gündür kulağım ağrıyor bir türlü randevu alamadım en erken perşembeye var. bu akşam dayanamadım acile gittim iltihap var dedi. bir ağrı kesici, bir antibiyotik verip gönderdi. perşembeye randevu aldım.özelede çok güvenemiyorum. daha önce kulak uğultusu var diye özele gittim. burun kemiğinde kırık var acilen ameliyat volmazsan bademciklerine zarar verir hemen işlemlerini bitir yatışını yapalım yarın ameliyata alırız dedi. bende bademcikler ölene kadar bekliyelim ikisini birlikte alırsınız deyip çıkıp geldim. bir yıl sonra devlete gittim. bütün muayene ve tetkikler yapıldı. kulağının uğultusu tansiyon iniş çıkışlarından kaynaklanıyor dedi. bende burun kemiğimde kırık varmış, kulağa hava gitmesini engelliyormuş dedim. kim dedidiye sordu. doktor dedi dedim. iyi yatırıp birde ameliyat etmemiş dedi. edecektide izin vermedim dedim.burnunda kırık falan yok dedi. bunların ikiside doktor. biz kime inanacaz Allah aşkına.
şimdi nasıl güvenip özele gideyim. eee devlettede sıra yok. perşembeyi beklemek zorundayım. ama bazen dayanamıyorum. çok kötü ağrıyor.
Geçmiş olsun dafi abla. hakikaten bir başlayınca peş peşe geliyor. ama buna da şükür tabi. biz de annemi özel hastaneye götüremiyoruz kesinlikle bu yüzden. ama devlet hastanelerinde, özellikle araştırma hastanelerinde öğretim görevlilerine belirli bir farkla muayene olabiliyorsun. bir ara alınmıyordu ama şimdi yine var. ancak bununla kurtuluyor insan o kuyruktan. çünkü malesef önemli hocalar hastaneye bırakamadığı için muayenehanelerini de kapamış durumdalar.
Kulak ağrısına sarımsağı ocakta hafif pişirdikten sonra kulağa koymak iyi geliyor. sen de bilirsin gerçi. Geçen İbrahim Saraçoğlu da bundan bahsediyordu.
Sultancım arkadaşın hamile, belki evi kalabalık olacak diye çağırmaya çekiniyordur. çok farklı durumları tartmak zorunda kalıyor onlar, bir de hormonlar falan. sen alınganlık etme kuzum, kişisel algılama. ha kalabalığı dağılınca devam ederse bu uzaklığı o zaman küs derim ben de :)
Bu arada ben de Umutu merak ediyorum. inşallah iyidir. bir ara burdaydı, sanırım yoğunluktan yine görünmez oldu :)
Efemcim geçmiş olsun canım öncelikle. kolonoskopiyi hangi hastanede yaptıracaksınız bilmiyorum ama belki özel hastaneye giderek öne çekilebilir. biz anneme mrı özel görüntüleme merkezinde yaptırarak öne çekmiştik süreci. ama yapılan işlem de önemli bu durumda. kolonoskopi, endoskopi gibi işlemler yapanın yorumuna çok bağlı. bu yüzden devlet hastanelerinde daha güvenli sonuçlar alınabilir. içini ferak tutmaya çalış canım. eniştem de kolon kanseri yaşadı ama iyileşti. erken teşhis edildiğinde tedavisi başarılı olan bir hastalık. Allah acil şifalar versin, inşallah iyidir annen.