Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım dediğin gibi spor salonuda dahil olsa hadi dersin dışarıya para vereceğime burada zaten dahil :34:
İnşallah dava açıp herkes birlik olurda ya spor salonunuda dahil ettirirler yada en azında aidatı az da olsa düşürürler :34: 100 lira dese hadi neyse sonuçta kışın hangi ev sahibi havuza girecek ki eminim kışın havuzu boşaltıyorlardır istesende giremezsin :1: zaten insan donar kışın açık havuzda :1:
Allah ev alanın yardımcısı olur derler :34: inşallah sizde alnınızın akıyla altından kalkarsınız canım merak etme :34:

Güya spor salonu da dahil olacakmış yakında ama bana pek inandırıcı gelmedi. Kapalı havuz da var galiba. Bakalım canım, zora düşmeden bişeyler birikmiyo. Bi kaç yıl zorluk çekicez ama sonuşta bi birikimdir.

Artı zamanı geldı degılmı her knuda ıradelı azımkar oldum ama su yeme konusunda olamadım gercekten hayatımızdakı boslukları yemekle doldurmaya calıstık. Sımdı de mıde genısledı yedıkce ıstıyor. Hadı bakalım saglıka verelım kıloları ınsallah...
ablacım alınanlar gule gule kullanılsın. Aılecek masallah sıze ben esıme bı suru konusuyorum yok saglıklı beslenelım bılmem ne 3 gun gecıyor oturup aglamadıgı kalıyor et yıcem dıye.... Saat gec oluyor eve gelene kadar yınede mukellef sofra kuruluyor cogu zaman. ..sonuc ortada husran...

kıs sen hala acmısın yoksa fazla dusunme ıyıce acıkıp kendını zararlı mamalar yerken bulma sonra...

Canım sutlac cektı;)

Canım bende son zamanlarda .ısyerındekı durumlardan fazla yazamıyorum aksamda vakıt olmuyor ama yınede bılıyorum kı her turlu sıkıntımı paylasabılecegım arkadaslarım var. Kendımı kasmadan ıcımden geldıgı gıbı davrandıgım nadır ortamlardan bırı bu topık.sıkıntımızıda sevıncımızıde paylasıyoruz...sende rahat ol canım...

Bende cok streslıyım dokunsalar aglayacagım zaten dun aksam baya agladım rahatladım.mevsımsel gecıs desek degıl nedır anlamadım..benı en cok basarısızlık mutsuz edıyor...yenılgıye ugramıs gıbı...

gel canım ikram edeyim sana sütlaç sanırım güzel oldu misafir geldi akşam ikram ettim beğendiler
eşine de geçmiş olsun migren çok zor bilirim ben de

ceco güle güle kullansın ufaklık bisikletini çok şekermiş
nursena geçmiş olsun canım kızının kursu da hayırlı olsun tv konusunda vestel pek tercih edilmiyor diye biliyorum iyice araştırın bence canım biz de geçen sene aldık ondan az çok biliyorum
özlemcim hayırlı olsun eviniz Allah ödetmek nasip etsin iyi günlerde oturun inşallah

evet kuzum tedaviye falan gerek kalmadan , olacak bu iş :34::34::34:

sil o bilinç altındakileri , at çöpe , takma kafana , bana inan sağlıcakla kucaklicaz minnişlerimizi , annaştıkmı cücüüüümmm :34::34::34:

bak şunların güzelliğine baakk :16::16::16::16:
ay canımya maşallah ne tatlılar...inşallah bu söylediklerin dua yerine geçsin...içimdeki umut hiç tükenmesin inşallah...

çok geçmiş olsun canım....
3::16:
saol canım sanada geçmiş olsun tansiyonun normale döner inşallah...
Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Dün geceden beri ancak gelebildim :34:
Sabah kahvaltı ettikten sonra kücük kızın o çok istediği 3 tekerlikli bisiklet için saraçhaneye indik :34: Daha doğrusu önce büyük bir alışveriş merkesine bakalım dedi eşim hani pek bir fark yoktur arada nasılsa diye :34: tabi fiyatları görünce benim dediğime geldi :1:
En dandik 3 tekerlikliğe 100 lira istiyorlar hatta bizim beğendiğimiz 200 liraya yakındı bende açıkcası ancak bir iki sene kullanacağı birşey için okadar para vermek istemedim açıkcası :34:
Saraçhaneye gittik ve orada bir çok değişik model vardı hatta Küçük cimcime hangisine saldıracağını şaşırdı :60: :60: :60:
Sonunda pembe Pepeli bir taneye tamam dedi fiyatı da çok uygundu :1: 55 liraya aldık hemde şu arkadan annelerin tutabilecekleri demirlilerden :34:

Eki Görüntüle 584916
Ahanda bunun aynısı ama arkada ebebveyn kontrolü var :34:

Şu an çok mutlu cadı hatta erkek olan kuzeni geldi eşimin ( 18 yaşına girecek yakında ) ona bile kanka gel otur bak pempe ( pembe değil pempeee :1: ) Babasına bile dururyor duruyor bak baba pempe gel otur sende diyor :1: hatta şu an bile babası ve kuzeniyle tv izliyorlar duruyor duruyor kanka bak bisikletim diyor :60: :60: uzun zamandır istiyorduda biz sallayıp duruyorduk ne gerek var diye :1: şimdide ne yapacağını şaşırdı kuzucuğum :1:

Büyüğünede yarın ayakkabı alacağız birde kışlık mont :34: dar geliyor evdeki kışlık çizmesi deseniz hiç yok. Aslında bugün biraz baktık ama yok uzun istiyor onlarda baldırdan olmuyor onada :26: neyse kısa bot bakacağız olmazsa yarın çıktığımızda :34:
Umarım onunda gönlüne göre birşey buluruzda oda mutlu olur :34:

Nevinim canım çok geçmiş olsun eşine :71: İnşallah biraz daha iyidir şu anda eniştemiz :34:
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza :34:
saol cecoşum...enişten ancak uyandı tv izliyor yemek yedi az önce uykudan gözünü açamadı ki diazem vurulunca...şimdi tost yaptım yanında çay içiyor...
teşekkür ederimmmm allaha şükür şimdilik hallettik iğnenin uyuşukluğu geçti amma başıma ağrı girdi çok sıktım kendimi heralde bi dahaki ayın 15 ine kadar rahatım

geçmiş olsunn baş ağrısı ne kötü benim de şuan çatlıcakmış gibi oluyo valla allah şifa versin

hayırlı olsun minikin velespiti:))))))))(anne annem bisiklete velespit derdi)
çocukların masrafları bitmiyo vallahii

dişçiden çıktık ayakkabıcı kapanıyomuş kış günü yazlık ayakkabı terlik aldım 5 liradan yazın sormuştum 50 tl demiştii nasıda denk geldi valla hayret
tv alcaz eve akşama kadar beyaz eşyacı gezdik
led tv 1750 ye karar kıldık vestelin bakalım pazartesi eşim bidaha bakıcak nette indirim faalan oluyo dahada inermiki diye beklesekmi karar veremedik yılbaşı indirimi var beyaz eşyalarda hayırlısı olsun bakalım
canım sanada geçmiş olsun dişçiye gitmek büyük cesaret bende çok korkuyorum. geçmiş olsun dileklerin içinde saol evet bu migren süründürüyor resmen adet dönemi gibi ara ara uğruyor illaki... tv de geçen hafta kaynım aldı samsung led tv 1500 civarı imiş oda teknosadan alındı değişik özeliklleri var nete filan bağlanıyormuş ben pek ilgilenmemde teknolojiyle.
Ben geldimmm

Kızlar ne var ne yok. Ben bu aralar pek giremiyorum. Herkesin keyfi yerindedir umarım. 2 gündür katı besleniyorum. O kadar çok iş var ki. Dışarda iş olunca insan hep katı besleniyor. Cuma tapu işlerini hallettik. Bugün de ev için boya aldık koçtaştan. Ayrıca eve bi mobilya ustası getirdik. Daha önce de demiştim gömme dolap yaptırıcaz diye. Ölçü aldı usta. Tanıdık bi abimizin tanıdığıymış, indirim yapıcak bize. Ustaya yatak odasını da gösterdim. Ölçü aldı. Buraya ya köşe dolap ya da yatak başından itibaren başlayan dolap olur dedi. Evde çok masraf yok. Eksiklikleri çıkardım. Ebevyn banyosuna duşakabin alınacak. iki banyonun klozet kapakları değişecek, avizeler alınacak. Mutfaga halı alınacak. Salona, mutfaga ve kucuk odaya perde yaptırılacak. Çok masraf yok dediğin bu mu diyeceksiniz ama gerçekten evde pek masraf yok. Kırık dökük bi yer yok. Zaten evi anladığım kadarıyla günlük ya da aylık kiralamışlar. Sürekli kalan olmamış. Odalarda tek tük eşyalar vardı.İyice heryeri dezenfekte etmem lazım. Boya işi bittikten sonra temizliğe girişicem.

Mutfaga fıstık yeşili, yatak odasına lila, salona ve koridora kum beji, küçük odaya da bambu ağacı rengi seçtim. Belediyede bi işçi abi var o yapacak boyayı. Mutfagın dolapları bugün gündüz gözüyle görünce baya hoşuma gitti. Evi ilk gördüğümüzde muftak dolapları çok renksiz gelmişti ama o kadar da fena değilmiş.en bu koşturmaca içinde biraz kilo alıcam sanırım katı beslenmeden. Neyse taşındıktan sonra sıkı bir rejime giricem zaten. Şimdilik yapacak birşey yok

Bu arada resmen kendi evimize giremedik yaa. Siteye girişler çok sıkı. Bu sitede ilk oturum başladığında millet evini hep günlük kiralamaya vermiyomuş. Giren çıkan belli değilmiş yani. Bunu önlemek için çok sıkı tedbirler almışlar. Mesela benim misafirim ben evde yokken benim özel iznim yoksa asla gelemezmiş. Pazartesi mecburen ikametkahımızı yeni eve aldırıcaz. Aldırmazsak bize siteye giriş kartı vermiyolar.Ayrıca her dairenin otoparkı ayrıymış. Kapıya da ogs koymuşlar. Ogs cihazıyla siteye otomatik giriliyomuş. Bu özellikleri hoşuma gitti ama aidatı duyunca biraz şok geçirdim. Tam tamına 193tl aidatı var 2+1lerin. Dogazgaz, sıcaksu çok az geliyomuş ama aidatla kat kat çıkarıyolar bunu. Bu aidat içinde ne var dedim ama verilen cevap beni tatmin etmedi. Açık havuz, site temizliği, güvenlik için 193tl çok fazla. Yalnız herkes şikayetöiymiş bu durumdan. Onun dışında site gerçekten güvenli. Kesemiz elverdiği ölçüde yavaş yavaş eksiklikleri tamamlıycaz. Yatak odası da sığsaydı iyiydi ama yapacak birşey yok. Bugün boya yapacak abiyle gittik eve, siz 5 sene sonra en az 40-50bintl kar edersiniz bu evden dedi abi. Evin içini de beğendi, umarım pişman olmayız. Şu an bizi tek zora sokan aidat olacak.
ev işiniz olmuş tatlım hadi hayırlı olsun yeni bir ortam yeni bir ev çok heyecan verici.değişiklik iyidir her zaman için...ben yeni bir plastik kap alsam bile mutlu olurum...masraflarınız olur tabi ilk başta kolaylıkla altından kalkmayı nasib etsin Rabbim..
bu arada benim büyük kızıda baleye kayıt etirdik çok istiyo bakalım haftaya cumartesi gidicek ilk derse allah utandırmasın
amin..hayırlı olsun...
Canım sunum çok güzel geçti. Ben dışarda bekledim ama dışardan dinledim. Çok beğendi hocalar. Düzeltmelerini yap şubata yetiş doktora için dediler. Doktoroya her öğrenciyi almıyoruz ama sen mutlaka yapmalısın felan dediler. Gurur duydum eşimle. Geç başladı akademik hayata ama umarım devamını getirir.
eşine şimdiden tebrikler..emekleri boşa çıkmaz inşallah...
Özlemcim ev isi cok zor kolay gelsin, ama senin ev temizmis insallah kolay tasinirsin,
bi kat temizlik yaparsin tamamdir, boyasi da cok uzun sürmez zaten,

ayrica güvenli bir yer olmasi benimde hosuma gitti, ama aidati gercekten cokmus, allah kolaylik versin

Banucum kizin PEMPE bisikletine bayildimmm :1: sor bakim emine ablasida sürebilirmiymiss bi turrrrr:10:

bende bayıldım o pisiklete...Cecoş bizede pisiklet al

Son düzenleme:
gel canım ikram edeyim sana sütlaç sanırım güzel oldu misafir geldi akşam ikram ettim beğendiler
eşine de geçmiş olsun migren çok zor bilirim ben de

yemiş kadar oldum saol ablacım. tabiiiii sen yeme bana ikram et seni dukancı seni:20::20::20::54::54:

bende eve geldim eşim zaten direk uykuya daldı ilaçın etkisiyle...bende çamaşırları düzelttim makinaya yeniden çamaşır attım.sonra çay demledim
2 dilim peynir+2 tk bal+1 dilim ekmek+7 zeytin...

sonrada tamamen sallamasyon kek yaptım eşim şimdi yiyor bayuldı çok güzel olmuş...bende kenarından tırtıklamıştım...yemiyorum babane:19:

yemiş kadar oldum saol ablacım. tabiiiii sen yeme bana ikram et seni dukancı seni:20::20::20::54::54:

bende eve geldim eşim zaten direk uykuya daldı ilaçın etkisiyle...bende çamaşırları düzelttim makinaya yeniden çamaşır attım.sonra çay demledim
2 dilim peynir+2 tk bal+1 dilim ekmek+7 zeytin...

sonrada tamamen sallamasyon kek yaptım eşim şimdi yiyor bayuldı çok güzel olmuş...bende kenarından tırtıklamıştım...yemiyorum babane:19:

yeme bebeem yeme , bırak herifin yesin , top top et olsun , löp löp yağ olsunn :9::9::9::9:

kızlar şafak : 25 Erzurum , hayatımın en güzel yılları üniversite yıllarımın geçtiği şehiirr :16::16::16:

bu arada kanal d şanslı masa Erzurumda , dayılara yarıldım yaaa :9::9::9:

Son düzenleme:
Bizim TV istilağ edildi :60: eşim ve kuzeni oyun konsolundalar :1:
Neyse en azından bana yatmıyormuyuz demez :1: artık sabaha kadar oyun oynlarlar koca bebekler :1:

Bu arada bugün spor salonunda tartıldım :1:
Hocaya durumu izah ettim valla çok canım sıkılıyor falan dedim dayanamadı bana :60: ama 1 saaten fazla spor yaptığım için baştan uyardı şu an kasların çok yorgun rahat 3 hatta 4 kilo fazla çıkarsın dedi :1: dedim razıyım sonuçta 110 nere 103 nere arada 7 kilo var az değil yani :34: Tartıda 104.5 çıktım :60: bak işte dedim ben sana dedi :1: ama spor yapmadan tartılsaydın emin ol çok daha az çıkardı diye de üstüne basa basa ilave etti :34:
İnanılmaz rahatladım ama hoca tembihledi beni sakın her gün tartılma hatta hiç tartılma nasılsa burada her ay tartıyoruz seni dedi :34: Artık bizim listeyi nasıl yapacağım onu düşünüyorum :44:
Her ay sadece 500 gr mı garanti diyip düşsek :1: Neyse Yenacığım inşallah bir çare bulur çünkü listeden de çıkmak istemiyorum sonuçta ayda bir de olsa ilk üçe girme ihtimali motive ediyor :1: :1: :1:
Bir iki gündür beslenme aksamıştı ( zararlı şeyler yemedim ama saatlerim hep şaştı ) ama inşallah bir daha kesinlikle yemek saatlerimi bile şaşırtmayacağım :34:

Bu yola baş koydum madem yazada almanyaya çok daha zayıf gitmek istiyorum o zaman iradeli davranmaya devam etmek zorundayım :34:

Diğer spor hocasıda bugün yine örnek verdi gelenlerden birini; hatun 110 kiloyla başlayıp 7 ayda 70 kiloya düşmüş :52::52::52::52: Sen bu şekilde devam eder yediklerine de dikkat edersen kesinlikle yaza çok daha güzel kilolar bile verirsin dedi :32::32::32::32::32:
Aldım çoşkuyu gidiyorum :60:
İnşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz :38::38::38::38:

Bu arada Merryyyyyyyy İddadaşımmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaawwww :14::14::14::14:
Şimdi baktımda başka topiklerde ara arada olsa yazmışsın. İnşallah bizede uğrarsın en kısa zamanda kaçak arkadaşım :34:

Biz seni çok özledikkkkkkk yaaa dön yuvanaaaaa :38::38::38::38::38:

Tabi birde kaçaklardan mutlu var o desen iyice karayip korsanı oldu :60: inşallah kilo veripte döner aramıza :34: malum giden alıp geliyor maalesef :20:

Son düzenleme:
Bu arada Merryyyyyyyy İddadaşımmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaawwww :14::14::14::14:
Şimdi baktımda başka topiklerde ara arada olsa yazmışsın. İnşallah bizede uğrarsın en kısa zamanda kaçak arkadaşım :34:

Tabi birde kaçaklardan mutlu var o desen iyice karayip korsanı oldu :60: inşallah kilo veripte döner aramıza :34: malum giden alıp geliyor maalesef :20:

MEERRYYEEEMMM duydun Banuyuu , dön yuvana kuzummm :16::16::16:

evet Cecoşum yaa , giden gitti gider oluyor , bir daha göremiyoozzz :50::50::50:

MEERRYYEEEMMM duydun Banuyuu , dön yuvana kuzummm :16::16::16:

evet Cecoşum yaa , giden gitti gider oluyor , bir daha göremiyoozzz :50::50::50:

Hayır dönen baya bir kilo vermiş dönse hasrete razı geleceğiz ama o dışardaki dünya pis anam :1: insanı şişirmekten başka birşey yapmıyor :34:
Neyse umarım bir an önce döner :2::2::2:

Mutlunun nosu vardı bende ama cadı sağ olsun fabrika ayarlarına döndü :1: eee sağ olsun mutluda aramayınca ondan hiç haber alamıyoruz :34: neys inşallah bir yaramazlık yokturda sadece işlere dalmiştır :34:

kızlarr uzun süredir istiyordum ama bir türlü alamamıştım , bugün delimano seramik set aldıımm :32::32::32::32:

işte burrdaaa :27::27::27:

Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için

Canım gerçekten çok hoş bir takım :34: Güle güle kullan... Hep sağlıklı ve hafif yemekler pişirirsin artık eniştemize :1:

Aslında bende çok istiyorum şöyle güzel bir tencere takımı almayı ama sağ olsun anam ne gerek var diyip duruyor her sene almanyadan bana 1 tane tencere getiriyor yada git benim evdekileri al diyor :60:
Ulen be kadın heves ediyoruz işte tam takım olsun güzel güzel ama yok müsriflik yapma diyip önümü kesiyor :60: kocamında işine geliyor annenin getirdikleriyle idare et işte ne yapcan takımı diyor :1:
İşlerine gelince nasıl işbirliği yapıyorlar bir görsen :1: ama eşimin istediği birşeye annem ne gerek var desin anında suratı değişir o an birşey demez ama evde beni yer benim paramla alınacak niye annen engel olmaya çalışıyor diye :60:
Anamda işte ne gerek var parayı kenara koyun mantığında :60:

Neyse bir iki sene daha ses etmim sonra olmadı hepsini ateşte unutur yakarım :60: :60: :60:

Hayır dönen baya bir kilo vermiş dönse hasrete razı geleceğiz ama o dışardaki dünya pis anam :1: insanı şişirmekten başka birşey yapmıyor :34:
Neyse umarım bir an önce döner :2::2::2:

Mutlunun nosu vardı bende ama cadı sağ olsun fabrika ayarlarına döndü :1: eee sağ olsun mutluda aramayınca ondan hiç haber alamıyoruz :34: neys inşallah bir yaramazlık yokturda sadece işlere dalmiştır :34:

Canım gerçekten çok hoş bir takım :34: Güle güle kullan... Hep sağlıklı ve hafif yemekler pişirirsin artık eniştemize :1:

Aslında bende çok istiyorum şöyle güzel bir tencere takımı almayı ama sağ olsun anam ne gerek var diyip duruyor her sene almanyadan bana 1 tane tencere getiriyor yada git benim evdekileri al diyor :60:
Ulen be kadın heves ediyoruz işte tam takım olsun güzel güzel ama yok müsriflik yapma diyip önümü kesiyor :60: kocamında işine geliyor annenin getirdikleriyle idare et işte ne yapcan takımı diyor :1:
İşlerine gelince nasıl işbirliği yapıyorlar bir görsen :1: ama eşimin istediği birşeye annem ne gerek var desin anında suratı değişir o an birşey demez ama evde beni yer benim paramla alınacak niye annen engel olmaya çalışıyor diye :60:
Anamda işte ne gerek var parayı kenara koyun mantığında :60:

Neyse bir iki sene daha ses etmim sonra olmadı hepsini ateşte unutur yakarım :60: :60: :60:

evet yaa gidenler hepten koparıyorlar malesef olayıı :25::25::25:

bir tek mutlu değil , çok fazla kayıplara karışan varr :50::50::50:

neyse Cecoşum biz önümüze bakalımda , verelim kilocuklarımızı :21::21::21:

valla ben erteliyordum ama ihtiyacımda çook vardı bu sete , iyi oldu benim için :27::27::27:

yanına birde "speed slicer" diye doğrayıcı verdilerr :32::32::32:

evet yaa gidenler hepten koparıyorlar malesef olayıı :25::25::25:

bir tek mutlu değil , çok fazla kayıplara karışan varr :50::50::50:

neyse Cecoşum biz önümüze bakalımda , verelim kilocuklarımızı :21::21::21:

valla ben erteliyordum ama ihtiyacımda çook vardı bu sete , iyi oldu benim için :27::27::27:

yanına birde "speed slicer" diye doğrayıcı verdilerr :32::32::32:

Belki daha evvel anlatmışımdır ama tencere takımı diyince hep yeni evliyken başıma gelen olay aklıma gelir :1: hatta eşim üzerinden 14 sene geçtiği halde hala dalga geçer benle :60:

Daha 1 aylık evliken eşim bir sabah işe gitti aradan yarım saat geçmedi zil çaldı ve ben uyku sersemi kim o demeden açtım kapıyı :27:
İki tane iyi giyimli adam işte yok hanimefendi çekiliş yapıyoruzda işte her apartmandan bir daireyi seçiyoruz falan diye başladı anlatmaya sonrada bana 5 tane renkli zarf uzattı birini seçeceksiniz içinden ne çıkarsa hediyemiz diye :1:
Bende saftirik tabi seçtim bir zarfı :1:
Tebrikler hanımefendi fırın kazandınız dedi adam bende nasıl sevindim :32::32::32: çünkü ev için alışveriş yaptığımızda ben fırın istedim ama KV yine daha o zaman kıllığını yaptı ne gerek var davul işini görür zaten mutfağın ufak dedi aldırmadı ( kız tarafı alır ama işte kafaya aldı anamıda o zaman :1: ne gerek var meloşu :1: )
Ben tabi havalarda uçuyorum ama hala afyonum patlamış :1: eee dedim nasıl alacağız fırını :44: sadece KDVsini ödeyeceksiniz ama çekilişe katıldığınıza dahil bu kağıdı imzalayın diyip bana resmen satış sözleşmesi imzalatmış dandik bir tencere takımı için :60:
Dönüp diğer adama oğlum kap gel tencere takımı dedi :26:
Ulen ne oluyor hani fırındı dediysemde adam beni ilgilendirmez abla tencere takımı için satış sözleşmesini imzaladın diyiverdi :47:

Başladım ağlamaya işte ben daha yeni evliyim eşim beni öldürür ne olur ver kağıdı bana diye ama yok adam beni bağlamaz kapıya bırakırım zamanı gelincede gelir parayı alırım dedi ( 10 taksit yapmış birde herif 70 liraya :1: )
Tencereyi getirip kapıya bıraktı ne dediysem. Korka korka görümceme anlatmıştım abine nasıl söyleyeceğim diye. Tabi o zaman 70 lira çok iyi para :27: aynı paraya en iyi marka alınırdı.
BOşayacağını göze alarak eşimi aradım tabi ağlamaktan anlatamadım bile :1: uyuz görümcem gülerek başladı telefonda abisine anlatmaya tabi oda atladı geldi eve ( babasıyla çalışıyordu o zaman birde bize yakındı dükkan )
Nasıl gülüyordu ama o gün yaw aşkım ağladığına deymez işte ne var burası türkiye bu sana ders oldu artık kapıya gelene kim o demeden açmazsın kapıyı falan diye. Tabi şimdi gülüyorum ama o zaman inanılmaz sinirlerim bozulmuştu.

Eşim sonra kağıttaki numarayı arayıp adres aldı götürüp iade etmek için ama adreste sırf boş bir depo çıkmıştı. Daha sonra tekrar arayıp dükkana çağırmış adamları parayı peşin vereceğim diye. Adamlar geldiğinde parayı ödeyip senedi geri almış birde adamları bir daha buralarda sizi görürsem kötü olur diye tehdit etmiş. Meğer dükkandakilerden biri eski kulağı kesiklerdenmiş :60: oda kendini belli edince dahada korkmuş adamlar. Tabi olay bukadarlada kalmadı biz Allahtan senedi saklamışız ( ki hala saklıyoruz :1: ) adamlar 2 sene sonra tekrar kapıya dayandı ( bu sefer başkaları ) neymiş senet ödenmedi görünüyormuş falan diye. Meğer bu satışı yapan herif paraları alıp tüymüş bunlarda tahsilatı yapmamıştır diye aynı adresleri dolaşıyorlarmış. Elimizde ödendiğine dayir senet olmasa tekrar alacaklar bizden parayı :47::47:

Yani anlıyacağın şimdi adama tencere takımı lazım dediğimde her seferinde bu olayı hatırlatıp yerlere yatar gülmekten bekle belki bir çekilişe daha deng gelirsin diye :60:

SELAM KIZLAR

kaç gündür bişeyler yazamıyorum zaten yazsamda maşallah pek iç açıcı şeyler olmuyo malumunuz ama sizleri takip ediyorum bütün yazılanları hoş sohbetleri okuyorum ve burda sizinle birlikte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum keşke sizin gibi bi arkadaşım olsaydı şöyle yanıbaşımda derdimi sevincimi paylaşabileceğim bi acı kahve içebileceğim ama nerde ya neyse benden bu kadar artık kötü bişey yazmıcam inşallah kendinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları diliyorum :1::1::1::1:

Canım biz burda destek için toplandık öyle düşünme sıkmak ne demek...
Umarım herşey yoluna girer..

Canlarım suan hastanedeyım. Esımın mıgrenı tuttu benı almaya geldı ısyerınden ayy o basagrısı ıle bana soıylememıs ılaclar mıdesıne dokuınuyor bende dedım gel serum taktıralım o horluyor bende sızı okudum sıze yazdım...ben alıstım bu duruma mıgren genetık ve sımdılık ılac dısında kesın tedavısı yok hamd olsun bu halımıze. Telefondan yazıyorum ımla hataları ıcın affola...bugun yedıklerımı yazıyım ...
Sabah
Kepeklı beyaz peynırlı sandvıc
Sekersız cay

11 gıbı mıllet kahvaltı edıyordu kı ben 7 de yapmıstım
2 catal beyaz peynır
2 catal menemen
1 ıncecık dılım ekmek

14.30
1 kase mer corba
2 etlı bıber dolması
Yogurt
(Ascı bulgur ve tavuk kıyması ıle bısıler denemıs 3 catal)

Aksam ustu mıde yanmama fayda olur dıye yarım muz...hala gecmıs degıl sabahkı sandvıce buldum kusuru ama bılmıyorum bıber dolmasıda arttırdı zannımca...suan cok acım eve gıttıgımde kahvaltı tarzı bıseler yerım sanırım...yada esım uyanmazsa sadece meyve...sımdılık kactım gorusuruz kuzular...

Nevinciğim geçmiş olsun eşine...

Mönün de gayet iyi.:nazar:Bu arada çok sevindim yeniden sağlıklı beslenmeye başlamana..mide yanması kepekli sandviçten olmaz gibi...
ben de işyerin de yemekte ekmek yersem kepekli ekmek yiyorum dokunmuyor bana...
Ki benim midem de aşırı hassas...

Ben geldimmm

Kızlar ne var ne yok. Ben bu aralar pek giremiyorum. Herkesin keyfi yerindedir umarım. 2 gündür katı besleniyorum. O kadar çok iş var ki. Dışarda iş olunca insan hep katı besleniyor. Cuma tapu işlerini hallettik. Bugün de ev için boya aldık koçtaştan. Ayrıca eve bi mobilya ustası getirdik. Daha önce de demiştim gömme dolap yaptırıcaz diye. Ölçü aldı usta. Tanıdık bi abimizin tanıdığıymış, indirim yapıcak bize. Ustaya yatak odasını da gösterdim. Ölçü aldı. Buraya ya köşe dolap ya da yatak başından itibaren başlayan dolap olur dedi. Evde çok masraf yok. Eksiklikleri çıkardım. Ebevyn banyosuna duşakabin alınacak. iki banyonun klozet kapakları değişecek, avizeler alınacak. Mutfaga halı alınacak. Salona, mutfaga ve kucuk odaya perde yaptırılacak. Çok masraf yok dediğin bu mu diyeceksiniz ama gerçekten evde pek masraf yok. Kırık dökük bi yer yok. Zaten evi anladığım kadarıyla günlük ya da aylık kiralamışlar. Sürekli kalan olmamış. Odalarda tek tük eşyalar vardı.İyice heryeri dezenfekte etmem lazım. Boya işi bittikten sonra temizliğe girişicem.

Mutfaga fıstık yeşili, yatak odasına lila, salona ve koridora kum beji, küçük odaya da bambu ağacı rengi seçtim. Belediyede bi işçi abi var o yapacak boyayı. Mutfagın dolapları bugün gündüz gözüyle görünce baya hoşuma gitti. Evi ilk gördüğümüzde muftak dolapları çok renksiz gelmişti ama o kadar da fena değilmiş.en bu koşturmaca içinde biraz kilo alıcam sanırım katı beslenmeden. Neyse taşındıktan sonra sıkı bir rejime giricem zaten. Şimdilik yapacak birşey yok

Bu arada resmen kendi evimize giremedik yaa. Siteye girişler çok sıkı. Bu sitede ilk oturum başladığında millet evini hep günlük kiralamaya vermiyomuş. Giren çıkan belli değilmiş yani. Bunu önlemek için çok sıkı tedbirler almışlar. Mesela benim misafirim ben evde yokken benim özel iznim yoksa asla gelemezmiş. Pazartesi mecburen ikametkahımızı yeni eve aldırıcaz. Aldırmazsak bize siteye giriş kartı vermiyolar.Ayrıca her dairenin otoparkı ayrıymış. Kapıya da ogs koymuşlar. Ogs cihazıyla siteye otomatik giriliyomuş. Bu özellikleri hoşuma gitti ama aidatı duyunca biraz şok geçirdim. Tam tamına 193tl aidatı var 2+1lerin. Dogazgaz, sıcaksu çok az geliyomuş ama aidatla kat kat çıkarıyolar bunu. Bu aidat içinde ne var dedim ama verilen cevap beni tatmin etmedi. Açık havuz, site temizliği, güvenlik için 193tl çok fazla. Yalnız herkes şikayetöiymiş bu durumdan. Onun dışında site gerçekten güvenli. Kesemiz elverdiği ölçüde yavaş yavaş eksiklikleri tamamlıycaz. Yatak odası da sığsaydı iyiydi ama yapacak birşey yok. Bugün boya yapacak abiyle gittik eve, siz 5 sene sonra en az 40-50bintl kar edersiniz bu evden dedi abi. Evin içini de beğendi, umarım pişman olmayız. Şu an bizi tek zora sokan aidat olacak.

Özlemciğim çok tatlı telaş bunlar...
Allah ödeme kolaylığı versin...
Kilo almazsın bence.yoğunluktan,yorgunluktan kilo bile verirsin...

güle güle oturun özka tam senin istediğin gibi güvenlikliymiş
biraz bunaltır boya badana işi ama kendi evi olunca zevkle yapar insan eminim benim 10. evim oldu kiracı olunca her eve bişey uydurcam diye hiç zevkli gelmiyo taşınmak hep hayallaerimizi kendi evimize saklıyoruz inşallah allah bizede gösterir o günleri

kolay geldsin

nursenacığım sizinde inşalah gönlünüze göre güzel bir eviniz olur...
Kızın balesi de hayırlı olsun...
tv. konusunda ben de asu'ya katılıyorum vestel pek tercih edilmiyor...
En iyisi samsung muş, eğer Teknosa varsa orada haftasonu indirimi oluyormuş onları takip edin dedi beyim. :))

canım meryem yeniyılda dönecekmiş aramıza öyle demişti..
O zaman hazır hissedecekmiş kendini..
İyi olsunda her daim bekleriz onu...

Prensesin bisikleti pek hoşmuş güle güle kullansın...
Demek çok sevindi kuzu..

kızlarr uzun süredir istiyordum ama bir türlü alamamıştım , bugün delimano seramik set aldıımm :32::32::32::32:

işte burrdaaa :27::27::27:

Delimano - Sağlıklı ve Yağsız Yemekler için

Aynurcuğum çok güzeller...İyi günlerde yemek pişir :)
bende istiyorum alacağım en kısa zamanda..( Kıskanç şişko )

Buyrun benim :)

Son düzenleme:
Belki daha evvel anlatmışımdır ama tencere takımı diyince hep yeni evliyken başıma gelen olay aklıma gelir :1: hatta eşim üzerinden 14 sene geçtiği halde hala dalga geçer benle :60:

Daha 1 aylık evliken eşim bir sabah işe gitti aradan yarım saat geçmedi zil çaldı ve ben uyku sersemi kim o demeden açtım kapıyı :27:
İki tane iyi giyimli adam işte yok hanimefendi çekiliş yapıyoruzda işte her apartmandan bir daireyi seçiyoruz falan diye başladı anlatmaya sonrada bana 5 tane renkli zarf uzattı birini seçeceksiniz içinden ne çıkarsa hediyemiz diye :1:
Bende saftirik tabi seçtim bir zarfı :1:
Tebrikler hanımefendi fırın kazandınız dedi adam bende nasıl sevindim :32::32::32: çünkü ev için alışveriş yaptığımızda ben fırın istedim ama KV yine daha o zaman kıllığını yaptı ne gerek var davul işini görür zaten mutfağın ufak dedi aldırmadı ( kız tarafı alır ama işte kafaya aldı anamıda o zaman :1: ne gerek var meloşu :1: )
Ben tabi havalarda uçuyorum ama hala afyonum patlamış :1: eee dedim nasıl alacağız fırını :44: sadece KDVsini ödeyeceksiniz ama çekilişe katıldığınıza dahil bu kağıdı imzalayın diyip bana resmen satış sözleşmesi imzalatmış dandik bir tencere takımı için :60:
Dönüp diğer adama oğlum kap gel tencere takımı dedi :26:
Ulen ne oluyor hani fırındı dediysemde adam beni ilgilendirmez abla tencere takımı için satış sözleşmesini imzaladın diyiverdi :47:

Başladım ağlamaya işte ben daha yeni evliyim eşim beni öldürür ne olur ver kağıdı bana diye ama yok adam beni bağlamaz kapıya bırakırım zamanı gelincede gelir parayı alırım dedi ( 10 taksit yapmış birde herif 70 liraya :1: )
Tencereyi getirip kapıya bıraktı ne dediysem. Korka korka görümceme anlatmıştım abine nasıl söyleyeceğim diye. Tabi o zaman 70 lira çok iyi para :27: aynı paraya en iyi marka alınırdı.
BOşayacağını göze alarak eşimi aradım tabi ağlamaktan anlatamadım bile :1: uyuz görümcem gülerek başladı telefonda abisine anlatmaya tabi oda atladı geldi eve ( babasıyla çalışıyordu o zaman birde bize yakındı dükkan )
Nasıl gülüyordu ama o gün yaw aşkım ağladığına deymez işte ne var burası türkiye bu sana ders oldu artık kapıya gelene kim o demeden açmazsın kapıyı falan diye. Tabi şimdi gülüyorum ama o zaman inanılmaz sinirlerim bozulmuştu.

Eşim sonra kağıttaki numarayı arayıp adres aldı götürüp iade etmek için ama adreste sırf boş bir depo çıkmıştı. Daha sonra tekrar arayıp dükkana çağırmış adamları parayı peşin vereceğim diye. Adamlar geldiğinde parayı ödeyip senedi geri almış birde adamları bir daha buralarda sizi görürsem kötü olur diye tehdit etmiş. Meğer dükkandakilerden biri eski kulağı kesiklerdenmiş :60: oda kendini belli edince dahada korkmuş adamlar. Tabi olay bukadarlada kalmadı biz Allahtan senedi saklamışız ( ki hala saklıyoruz :1: ) adamlar 2 sene sonra tekrar kapıya dayandı ( bu sefer başkaları ) neymiş senet ödenmedi görünüyormuş falan diye. Meğer bu satışı yapan herif paraları alıp tüymüş bunlarda tahsilatı yapmamıştır diye aynı adresleri dolaşıyorlarmış. Elimizde ödendiğine dayir senet olmasa tekrar alacaklar bizden parayı :47::47:

Yani anlıyacağın şimdi adama tencere takımı lazım dediğimde her seferinde bu olayı hatırlatıp yerlere yatar gülmekten bekle belki bir çekilişe daha deng gelirsin diye :60:

Aaabbooovv BAnuşş Allah esirgemiş valla ,geçmiş olsun ucuz yırtmışın , en azından 70 liralık tencere takımıymış , ya daha pahalı bişiy olaydıı :34::34::34:

Canım biz burda destek için toplandık öyle düşünme sıkmak ne demek...
Umarım herşey yoluna girer..

Nevinciğim geçmiş olsun eşine...

Mönün de gayet iyi.:nazar:Bu arada çok sevindim yeniden sağlıklı beslenmeye başlamana..mide yanması kepekli sandviçten olmaz gibi...
ben de işyerin de yemekte ekmek yersem kepekli ekmek yiyorum dokunmuyor bana...
Ki benim midem de aşırı hassas...

Özlemciğim çok tatlı telaş bunlar...
Allah ödeme kolaylığı versin...
Kilo almazsın bence.yoğunluktan,yorgunluktan kilo bile verirsin...

nursenacığım sizinde inşalah gönlünüze göre güzel bir eviniz olur...
Kızın balesi de hayırlı olsun...
tv. konusunda ben de asu'ya katılıyorum vestel pek tercih edilmiyor...
En iyisi samsung muş, eğer Teknosa varsa orada haftasonu indirimi oluyormuş onları takip edin dedi beyim. :))

canım meryem yeniyılda dönecekmiş aramıza öyle demişti..
O zaman hazır hissedecekmiş kendini..
İyi olsunda her daim bekleriz onu...

Prensesin bisikleti pek hoşmuş güle güle kullansın...
Demek çok sevindi kuzu..

Aynurcuğum çok güzeller...İyi günlerde yemek pişir :)
bende istiyorum alacağım en kısa zamanda..( Kıskanç şişko )

Buyrun benim :)

sağolasın canım benim darısı başına olsunn , ben çook mutlu sevindirik oldum aldığıma ,düşünsem daha 40 yıl düşünürdüm almak için ama aldım işte, napayım taksit taksit ödenecek artıkınn :34::34::34:

kıskanç şişko haa, bak bunu sevdim ,bendede oluyo aynen böyle kıskançlıklar :27::27::27:

eski bir devlet atasözü derki ; " ellerinde gofretler , çikolatalar , püskevitlerr , annne neden bana almıyorsum , baba neden bizim yokkk" :9::9::9:

sağolasın canım benim darısı başına olsunn , ben çook mutlu sevindirik oldum aldığıma ,düşünsem daha 40 yıl düşünürdüm almak için ama aldım işte, napayım taksit taksit ödenecek artıkınn :34::34::34:

kıskanç şişko haa, bak bunu sevdim ,bendede oluyo aynen böyle kıskançlıklar :27::27::27:

eski bir devlet atasözü derki ; " ellerinde gofretler , çikolatalar , püskevitlerr , annne neden bana almıyorsum , baba neden bizim yokkk" :9::9::9:

:60::60::60: ne püskevitmiş yahu..Unutulmuyor,unutulmayacak..:60:

Back
X