Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım valla hiç göstermiyorsun o resimde kilonu :34:
Daha güzel hallerinide göreceğiz inşallah en geç yaza :34:
Bu arada bende bugün eski resimlerime yine baktım ve bir kere daha kendi yüzüme tüküresim geldi :1:
Yaw ne totoş varmış ne göbiş :52::52::52:
İnan o kadar olmayı bırak 80 olsam bile benim için büyük bir başarı olucak inşallah :34: Kim bilir belki okadara kadar inmeyi 3 sene sonrada olsa başarırım :1:

Banucuğum inan benim için 1 yıl,2 yıl hiç önemli değil...Bundan sonra hedefim kilo almamak ve azar azar vermek...
Çünkü kilo verdikten sonra asıl sorun verilen kiloyu korumak...

asucuğum yarın yaparsın ütünü canın istemiyorsa...

Sizin de okulda serbest kıyafete geçildimi.?
ben hiiç memnun değilim bu durumdan..böyle öğrencilikmi olur Allahaşkına..
Kızım 2 saat kıyafet seçimi yaptı yarın ilk günleri onların serbest kıyafette...
Mesajlaştı kankasıyla ne giyeceklerine dair :)

bizim henüz geçilmedi canım geçen okullar var ben de duydum
nasıl olacak benim de aklım ermiyor bakalım sen ilk tecrübeleri paylaşırsın artık bizimle
iyiydi aslında bence de zaten pantolon ve kazak içine de gömlek şeklinde giyiniyorlardı gayet güzeldi bence

Toksin'in hastaları nasıl oldu acaba.:26: çok merak ediyorum onu..

Bir de ayşe'nin işe başlayıp başlamadığını merak ediyorum..

ekincik,anne oldu artık gelmiyor..

az önce ben de toksinin profiline bakıyordum en son ne zaman aktif olmuş diye inşallah hepsi iyidirler
ben bir de mutluyu çok merak ediyorum
ekincik fazla kilo almamıştır belki hamilelikte bebiş de fırsat vermiyordur arada uğrardı aslında o da

az önce ben de toksinin profiline bakıyordum en son ne zaman aktif olmuş diye inşallah hepsi iyidirler
ben bir de mutluyu çok merak ediyorum
ekincik fazla kilo almamıştır belki hamilelikte bebiş de fırsat vermiyordur arada uğrardı aslında o da

Mutlu bir ara uğramıştı herşeyin yolunda olduğunu,yoğun olduğunu toparlandığında döneceğini yazmıştı...
Demekki hala izin yapmak istiyor :)
Umarım herkes döner eski muhabbetlerimizi çok özlüyorum ben...

ben carnivaleyi de çok merak ediyorum

Evett doğru söylüyorsun. inşallah sağlığı çok iyidir...

dafi'yi gördüm sanki..
Demekki yanılmışım ;)

Mutlu bir ara uğramıştı herşeyin yolunda olduğunu,yoğun olduğunu toparlandığında döneceğini yazmıştı...
Demekki hala izin yapmak istiyor :)
Umarım herkes döner eski muhabbetlerimizi çok özlüyorum ben...

Evett doğru söylüyorsun. inşallah sağlığı çok iyidir...

ben de özlüyorum eski arkadaşları hepsi iyidir inşallah
bir de dilencimiz vardı ondan da hiç haber yok
beyzuş abla hele karayiplerin vatandaşı oldu iyice

Banucuğum, eşinin halalarıyla anlaşmanız ne güzel bişi maşallah...
Kayınvalden dışında genelde hepsiyle iyi anlaşıyorsun gibi değilmi.?
Demek sorun hakikaten onda :)
Bu arada benim karnımda çok yumuşadı ve uzadı ;) Mekik neyin çekeydim iyi olurdu..
Kocaman bir kağıda yazıp dolaba yapıştırdım işten gelince mekik çek diye ama yorgun oluyorum veya başka işlere dalıp unutuyorum...

asucuğum yarın yaparsın ütünü canın istemiyorsa...

Sizin de okulda serbest kıyafete geçildimi.?
ben hiiç memnun değilim bu durumdan..böyle öğrencilikmi olur Allahaşkına..
Kızım 2 saat kıyafet seçimi yaptı yarın ilk günleri onların serbest kıyafette...
Mesajlaştı kankasıyla ne giyeceklerine dair :)

Evet canım eşimin ailesinde bir tek KV ve kücük kızıyla pek anlaşamam. Daha doğrusu KVyle hiç anlaşamam kücük Görümceylede sırf eşimin hatırı için konuşuyorum oda zorunlu olduğum kadarıyla. En son kendi eltisinin lafına inanıp ben yeni hamileyken bana dünya laf saymıştı hatta o yetmemiş gibi birde rahmetli KP, Kv ve kendisi beni çağırıp bir sürü hakaret etmişlerdi. Ağzımı açıp tek bir şey söylememe fırsat vermemişlerdi o zaman hatta hala da eşime derim o günü hiç unutmayacağım diye. Düşük tehlikesi olduğu halde beni inanılmaz üzdüler hatta o gece hastanelik olmuştum ve ölsemde unutmam o günü :47:

İnan diğer akrabaların hepsi beni çok severler hatta devamlı beni arayıp her ortamda benimde olmamı isterler :34:
Halalar sağ olsunlar her anlamda bana destekler ve daima eşimi tembihlerler sakın üzme bak kızımızı diye :1:
Çok şükür onlar benim nasıl biri olduğumu anladılar ( yeni evliken KV onlara bile benle ilgili neler anlatmış :47: ) Hepside aynı şeyi söyler; Valla iyi dayanıyorsun bu kadına biz rahmetlinin sağlığında hatır için çekiyorduk şimdide yine eşinin hatırı için ses etmiyoruz diye :34:

Rabbim herkesin huzurunu daim etsin :34: Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

ben de özlüyorum eski arkadaşları hepsi iyidir inşallah
bir de dilencimiz vardı ondan da hiç haber yok
beyzuş abla hele karayiplerin vatandaşı oldu iyice

Beyzuşu hiiç sorma..Madem karayipleri bu kadar çok sevdi T.C. vatandaşlığından çıkaracağım onu :)

Kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade :3:

Kücük cadı uyumuşken bende yatayımda sabah çok geçe kalmiim :34:
Size hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrr :3:

:54::54::54::54::54:

yenacım ya resimlere nerden bakıyoruz ben bulamadımmm..:25:hala atamadım acemiliği...:17:buranın hızına bile yetişmeyi beceremiyomki başka yerleri öğreneyim:1:

selamun aletküm kızlaaarr
ben geldiiimm
bıraktığım yerden başlayıp okumaya çalıştım ama birazını okuyabildim bir selam verip sonra devam edeyim dedim.
dün köye gittim biraz temizlik yaptık, eve soba kurdum, bu sabah inegöle düğüne gittik, düğünden sonra hasta ziyareti yaptık. van da askeri araç kaza yapmıştı, aracın şoförü eşimin dayısının torunuydu. çocuğun kalçası kırılmış, ufak tefek yaraları var önceki gün evine getirmişler. onu ziyaret ettik. annesine geçmiş olsun dedik. kızcağız küçük yaşta evlenmişti peşpeşe iki çocuğu oldu daha 25 yaşında vardı yoktu trafik kazasında eşini kaybetti. çalıştı didindi çocuklarını büyüttü oğlunu askere gönderdi onunda kaza haberi gelince çok perişan olmuş. *sonra başka bir düğüne gittik, düğünden erken kalkıp gelin kızımıza çay içmeye uğradık, eve geldim baktım evde misafir var misafirleri yolcu ettim ancak size selam vermeye sıra geldi

günayydın mutlu hafta sonları dişçiye gidiyorum dua edin öpt

dafi iyi gezmeler güle güle kullan kapılarını
sağol nursenacım
sende diş işini halletmişsin geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın

Kimseler yokmuuuuuuuuuu dafi abla iyi gezmeler,
nursenacim gecmis olsun insallah acimaz cok, dis agrisi cok kötü oluyor

bizede misafir geliyor, hazirlik temizlik felan iste,
herkese iyi haftasonlari mucuk mucuk :37::38:
teşekkür ederim eminecim

Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:*

Dün geceden beri ancak gelebildim :34:*
Sabah kahvaltı ettikten sonra kücük kızın o çok istediği 3 tekerlikli bisiklet için saraçhaneye indik :34: Daha doğrusu önce büyük bir alışveriş merkesine bakalım dedi eşim hani pek bir fark yoktur arada nasılsa diye :34: tabi fiyatları görünce benim dediğime geldi :1:*
En dandik 3 tekerlikliğe 100 lira istiyorlar hatta bizim beğendiğimiz 200 liraya yakındı bende açıkcası ancak bir iki sene kullanacağı birşey için okadar para vermek istemedim açıkcası :34:
Saraçhaneye gittik ve orada bir çok değişik model vardı hatta Küçük cimcime hangisine saldıracağını şaşırdı :60: :60: :60:
Sonunda pembe Pepeli bir taneye tamam dedi fiyatı da çok uygundu :1: 55 liraya aldık hemde şu arkadan annelerin tutabilecekleri demirlilerden :34:

Eki Görüntüle 584916
Ahanda bunun aynısı ama arkada ebebveyn kontrolü var :34:*

Şu an çok mutlu cadı hatta erkek olan kuzeni geldi eşimin ( 18 yaşına girecek yakında ) ona bile kanka gel otur bak pempe ( pembe değil pempeee :1: ) Babasına bile dururyor duruyor bak baba pempe gel otur sende diyor :1: hatta şu an bile babası ve kuzeniyle tv izliyorlar duruyor duruyor kanka bak bisikletim diyor :60: :60: uzun zamandır istiyorduda biz sallayıp duruyorduk ne gerek var diye :1: şimdide ne yapacağını şaşırdı kuzucuğum :1:

Büyüğünede yarın ayakkabı alacağız birde kışlık mont :34: dar geliyor evdeki kışlık çizmesi deseniz hiç yok. Aslında bugün biraz baktık ama yok uzun istiyor onlarda baldırdan olmuyor onada :26: neyse kısa bot bakacağız olmazsa yarın çıktığımızda :34:
Umarım onunda gönlüne göre birşey buluruzda oda mutlu olur :34:

Ablacığım çok sağ ol sende güle güle kullan kapılarını :34: inşallah tam gönlüne göre olmuştur :34:

Bu arada gelininizin de başı sağ olsun :71: Rabbim İkizine sabırlar versin ...Aminnn İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalıp bu sefer bebeğini sağ sağlim kuçağına almayı nasip eder Rabbim :34: Aminnnnnnnnnn
Allah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda :34: *Amiiiiiinnnnn

Olsun güzelim yazmasansa senin ara ara nikini görmek bile bize iyi geliyor :34:
İnan aynı şeyleri ben her gün düşünüyorum ama şükür burada da olsa bizleri can kulağı ile dinleyen dostlarımız var :34:
Sende kendine çok iyi bak canım :3: Özletme kendiniiiiiiiiiiiiiiiii ve bizlerle iyi yada kötü ne zaman ne istiyyorsan paylaş :34: emin ol kimse of içimi karartı demez aksine derdine derman olmaya çalışır ancak :34:
Sende iyiki varsın :34:

Bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooookkkk seviyoruuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz :54::54::54::54::54:
İyiki varsın çüçüşümmmmmm :1:

Nevinim canım çok geçmiş olsun eşine :71: İnşallah biraz daha iyidir şu anda eniştemiz :34:
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn tabi tüm topikteki hastalarımıza :34:
ve aleykümselam cecoş
çok teşekkür edrim canım.

pempe velespitinizde pek güzelmiş Allah düşüp şaşmadan, kazasız belasız kullanmayı nasibetsin

Back
X