Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız göbüşle baseni karıştırmış olmayasın sen :1:
Şaka şaka benim totoş seninkinden beter :1: inşallah hepbirlikte o totoşlarıda göbişleride eritiyoruz :34:

yok benim basen pek yok göbek çok fazla hatta geçen hafta beli lastikli m beden bir etek aldım albüm resimlerimde var onunla fotoğrafım kalçam olsa hayatta olmazdı sanırsam :1::9:

inşallah 3 ü bir arada deildir nescafe çok kalorili çünkiii

Ben kendi adıma artık nescafeyi sütsüz ve şekersiz içmeye alıştım :34:
hatta spor yapmadan yarım saat önce içilirse metabolizma spor esnasında daha güzel çalışıyormuş :34:

Eskiden o 3ü 1 aradalara birde şeker atardım tatsız diye :47::47::47:
Allah beni davul etmesin demiyeceğim çünkü o içtiğim 3ü bir aradalar beni davul etti diye düşünüyorum ( yani payı mutlaka vardır çünkü günde 3 tane içtiğim bile oluyormu :47::47:)
İnan şu anda hayatta içemiyorum onları o kendi haliyle bile bana çok şekerli geliyor :1: hatta geçen hafta evde 1 tane kalmıştı onu tatlı niyetine içmiştim :60: hakikaten şerbet gibi geldi ve yarısınıda döktüm dayanamayıp :34:
Çok şükür şimdi eve girmiyor onlar :34: kremalı yada şekersizleri bile almıyorum çünkü bizim yaptığımız 5 kaloriyse o kremalılar bence kesin 10 katı kalorilidir sadeye nazaraN :34:

içtiğin ilaçlardan
dır dafiii antibiyotik acayip ödem yapıyooo iyi gezmelerrr

inşallah 3 ü bir arada deildir nescafe çok kalorili çünkiii

nescafeyi şekersiz ve sütsüz içerim ben zaten 2-3 ay önce şekeri tamamen hayatımdan çıkardım çaya falanda atmam :)

Cücüşüm bot güzel, çok sevimli. yalnız işe giyebilcen mi, çok renkli ya :)

Sen niye benim sana seslenmelerimi duymuyosun ha cücüş Aynurrrr :50:

bebeeem botu zaten okul için almıyorum , günlük hayatta kotların altına giymek için düşünüyodum ama topuğundan tırsıyom , alışmadı bu gövde topuklu üzerinde durmayaa :27::27::27::27:

kuzuumm valla görmedim yaa , görsem yazmazmıyım anneemm aanneeemm , sabah bi ölçüleyim haber veririm yarın , olurmu kuşumm :34::34::34:

bebeeem botu zaten okul için almıyorum , günlük hayatta kotların altına giymek için düşünüyodum ama topuğundan tırsıyom , alışmadı bu gövde topuklu üzerinde durmayaa :27::27::27::27:

kuzuumm valla görmedim yaa , görsem yazmazmıyım anneemm aanneeemm , sabah bi ölçüleyim haber veririm yarın , olurmu kuşumm :34::34::34:

olmaz olur mu canım :)

haftasonları için falan güzel olur. ama ben topukla spor ayakkkabıyı bağdaştıramıyorum hiç.

Ash Sneakers » Yeliz'in Dünyası

burda genelde pastel tonları kombinlemişler. çok da hoş duruyor. bir bak istersen.

Ceco hayatim bence menün güzel ben begendim
az olmamis iyi olmus busefer :38:
o ispanagida nasil canim cekti bi bilsennnn :56:

Sağolasın canım benim :54:
Valla sizlerin fikirleri gerçekten benim için çok önemli :34: hani budur diyen olunca kendimle bir kat daha gurur duyuyorum :1: efferim deli kız bu sefer tamam notu aldın diyorum :60:

Canım bende eşim çok seviyor diye yapıyorum yoksa çocuklar ağızlarına sürmüyor hemde bana öğlenlik çabuk pişecek bir yeme oldu :1: Akşam eşim yedi ıspanaktan :1:
Çok az birşey kaldı onada evde 1 yumurta kalmıştı yarın öğlende kırıp bitiriveririm :60: hala vazgeçemedim atılmasın dökülmesin modundan :1: ama en azından bu sefer öğünleri ona göre düzenliyorum :34:

mamişler bence güzel ceco
valla maşşallahhh 2013 ün yzına damganı vurcan yanüüü:nazar::nazar::nazar:

Senin ağzın bal yisin ama yediğin kadarda kilo ver emi :1::1::1:
İnşallah hepbirlikte bu yaza damgamızı vururuz :34:
Rabbim hepimize bu yaza kadar hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sizler sayesinde öğrendim şükür sağlıklı beslenmeyi :34:
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım :34: Hepinizden Allah razı olsun ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

:54::54::54::54::54::54:

nescafeyi şekersiz ve sütsüz içerim ben zaten 2-3 ay önce şekeri tamamen hayatımdan çıkardım çaya falanda atmam :)

Aynennnn :122: :122: :122: eskiden şekersiz içmeyi düşünmek bile tuhaf gelirdi :1: hayata yapamam derdim ama inan herşeyin çok daha güzel tadını alıyorum artık :34: Bir daha asla o eski şekerli ve tuzlu hatta yağlı sağlıksız banuya dönüşmem :27: Bundan sonra tamamen organik olmasada daha sağlıklı bir banu var :34:

haftasonları için falan güzel olur. ama ben topukla spor ayakkkabıyı bağdaştıramıyorum hiç.

burda genelde pastel tonları kombinlemişler. çok da hoş duruyor. bir bak istersen.

ne bileyim kuşum yaa , hani azcık çaktırmayan topuk olursa , boyum falanda daha uzun durur , hani kilo verdiğim biraz daha ortaya çıkar belki diye düşünmüştüümmm :27::27::27:

ne bileyim kuşum yaa , hani azcık çaktırmayan topuk olursa , boyum falanda daha uzun durur , hani kilo verdiğim biraz daha ortaya çıkar belki diye düşünmüştüümmm :27::27::27:

sana kesin çok yakışır kuşum. dar kotlarla çok hoş durur, senin bacaklar zaten hep ince ve güzelmiş. benim tarzım değil diye dediydim ben :)) senin boyuna falan çok yakışır bunlar. çünkü kısalarda da çok hoş durmuyor. sen uzunsun ortalamadan.

Sağolasın canım benim :54:
Valla sizlerin fikirleri gerçekten benim için çok önemli :34: hani budur diyen olunca kendimle bir kat daha gurur duyuyorum :1: efferim deli kız bu sefer tamam notu aldın diyorum :60:

Canım bende eşim çok seviyor diye yapıyorum yoksa çocuklar ağızlarına sürmüyor hemde bana öğlenlik çabuk pişecek bir yeme oldu :1: Akşam eşim yedi ıspanaktan :1:
Çok az birşey kaldı onada evde 1 yumurta kalmıştı yarın öğlende kırıp bitiriveririm :60: hala vazgeçemedim atılmasın dökülmesin modundan :1: ama en azından bu sefer öğünleri ona göre düzenliyorum :34:

Senin ağzın bal yisin ama yediğin kadarda kilo ver emi :1::1::1:
İnşallah hepbirlikte bu yaza damgamızı vururuz :34:
Rabbim hepimize bu yaza kadar hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sizler sayesinde öğrendim şükür sağlıklı beslenmeyi :34:
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım :34: Hepinizden Allah razı olsun ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

:54::54::54::54::54::54:

Aynennnn :122: :122: :122: eskiden şekersiz içmeyi düşünmek bile tuhaf gelirdi :1: hayata yapamam derdim ama inan herşeyin çok daha güzel tadını alıyorum artık :34: Bir daha asla o eski şekerli ve tuzlu hatta yağlı sağlıksız banuya dönüşmem :27: Bundan sonra tamamen organik olmasada daha sağlıklı bir banu var :34:

benim bırakmam insülin direnci için test yaptırmıştım şeker yüklemesi yapılmıştı o dakikadan sonra şekeri bıraktım nasıl iğrençti şekerli ne yesem o dakika aklıma geliyor

Aynurummmmm cücüşüm bunlardan mı istiyorsun sen :34:
Senin verdiğin linkten bakamamıştım üyelik istiyor diye :1:
Gerçekten çok hoş duruyor ama acaba ayakta nasıldır sonuçta topuklu giyemiyorum diyorsun bunlara dünya para verip ( kim bilir kaç paradır :1: ) sonra giymeden dolap beklemesin günah kız :1:

Ben bir ara şu bütün tabanı kalın spor ayakkabılarından almıştım onlar inanılmaz rahattı ama bunların topukludan pek farkı yok ama bukadar insanda giyiyorsa rahatsızlık vermiyordur diye kendi kendime de çelişebiliyorum :1:
Gönlüne göre birşey bulursun inşallah canım arkadaşım :54:

benim bırakmam insülin direnci için test yaptırmıştım şeker yüklemesi yapılmıştı o dakikadan sonra şekeri bıraktım nasıl iğrençti şekerli ne yesem o dakika aklıma geliyor

Ööööö :26: banada yapılmıştı o şeker yüklemesi :52::52::52:
Dediğin gibi iğrenç birşeydi hatta ben bir ara son ölçümden yarım saat evvel ay midem bulanıyor galiba kusacağım demiştim :60: hemşirede aman haa sakın kusma valla bütün test boşa gider tekrar yapmak zorunda kalırız demişti tabi ben korkudan kusmayı unuttuverdim o an :60:
O zaman baya yüksek cıkmıştı ama 1 sene sonra tekrar bakıldığında şükür açlık şekerim normal sınırlarda çıkınca bir daha yapmadılar bana o şeker yüklemesini :1: bende o günden sonra aman bir daha çıkmasın şekerim diye kestim şekeride tuzuda :34:

sana kesin çok yakışır kuşum. dar kotlarla çok hoş durur, senin bacaklar zaten hep ince ve güzelmiş. benim tarzım değil diye dediydim ben :)) senin boyuna falan çok yakışır bunlar. çünkü kısalarda da çok hoş durmuyor. sen uzunsun ortalamadan.

ahahah yapma yavrııımm şişirme beni böyle , valla havalara girecem haa , kendimi bi ande 1.80 falan hissettimm :27::27::27:

kuşum bende dar kot alacam bi tane , onunla giyerim diye düşünüyordumm :32::32::32: geçenlerde aldığım kotun hali içler acısı , o yüzden yeni kota ihtiyacım var , LCW de bi tane 30 beden giydim ama cuk oturdu , 32 bol geldi , 31de yoktu , bildiğin arada derede kaldıımm :9::9::9::9:

neyse şimdilik acccık dhamı ertelesem acaba bu bot işini , hem ekonomimde sıkışıkk :44::44::44:

buarada az önce gittim ölçü aldım , gece gece ne kadar sağlıklı bilemem ama;

bel : 84

basen : 98 :42::42::42::42:

Son düzenleme:
ahahah yapma yavrııımm şişirme beni böyle , valla havalara girecem haa , kendimi bi ande 1.80 falan hissettimm :27::27::27:

kuşum bende dar kot alacam bi tane , onunla giyerim diye düşünüyordumm :32::32::32: geçenlerde aldığım kotun hali içler acısı , o yüzden yeni kota ihtiyacım var , LCW de bi tane 30 beden giydim ama cuk oturdu , 32 bol geldi , 31de yoktu , bildiğin arada derede kaldıımm :9::9::9::9:

neyse şimdilik acccık dhamı ertelesem acaba bu bot işini , hem ekonomimde sıkışıkk :44::44::44:

30 alsaydın kuşum. hem kullanınca zaten salıyor, hem de zaten senin ibre aşağı doğru.

kuşum belden 5 cm, basenden 5 cm incelmişsin. maşallah :nazar:

idolumsün. kotu alırsan foto isteriz onla :)

Ööööö :26: banada yapılmıştı o şeker yüklemesi :52::52::52:
Dediğin gibi iğrenç birşeydi hatta ben bir ara son ölçümden yarım saat evvel ay midem bulanıyor galiba kusacağım demiştim :60: hemşirede aman haa sakın kusma valla bütün test boşa gider tekrar yapmak zorunda kalırız demişti tabi ben korkudan kusmayı unuttuverdim o an :60:
O zaman baya yüksek cıkmıştı ama 1 sene sonra tekrar bakıldığında şükür açlık şekerim normal sınırlarda çıkınca bir daha yapmadılar bana o şeker yüklemesini :1: bende o günden sonra aman bir daha çıkmasın şekerim diye kestim şekeride tuzuda :34:

benimde bütün ailemde hatta sülale boyu vardır ama çok şükür bende normal çıktı ben hemen yapılcak gidicem zannediyordum bende de 1 saatte bir 3 tane yaptılar su bile içmeyeceksin en fazla 1-2 yudum demişlerdi :D benim midemi bulandıran ben suyu içerken benimle bir kadın daha yapıyordu ben içemiyorum dedim dayanamıyorum kadın ne kadar güzel nasıl içemiyorsun ben pekmez olsa içerim demişti sayesinde pekmezdende tiksindim :1::9::9:

Aynurummmmm cücüşüm bunlardan mı istiyorsun sen :34:
Senin verdiğin linkten bakamamıştım üyelik istiyor diye :1:
Gerçekten çok hoş duruyor ama acaba ayakta nasıldır sonuçta topuklu giyemiyorum diyorsun bunlara dünya para verip ( kim bilir kaç paradır :1: ) sonra giymeden dolap beklemesin günah kız :1:

Ben bir ara şu bütün tabanı kalın spor ayakkabılarından almıştım onlar inanılmaz rahattı ama bunların topukludan pek farkı yok ama bukadar insanda giyiyorsa rahatsızlık vermiyordur diye kendi kendime de çelişebiliyorum :1:
Gönlüne göre birşey bulursun inşallah canım arkadaşım :54:

evet Banuşum onlardan istiyom ama benimki canlı renkler , işte bu kuzumm :34::34::34:

fiyatı normalde 239 tl ama bambi indirimde o yüzden 79 tl ye indi . kuzum topukluyu gövdenin ağırlığını taşıyamadığından giymiyorum ama böyle bişey giyebilirim diye düşünüyorumm :32::32::32:

bakalım karar verecem en nihayetinde :27::27::27:

Eklentiler

• $bambi.webp
    $bambi.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 48

karışmak gibi olmasın ama 30 u al LCW nın kotları çok genişliyor tecrübeyle sabittir :D

30 alsaydın kuşum. hem kullanınca zaten salıyor, hem de zaten senin ibre aşağı doğru.

kuşum belden 5 cm, basenden 5 cm incelmişsin. maşallah :nazar:

idolumsün. kotu alırsan foto isteriz onla :)

bebeem az daha bekliim dedim , 20 gün sonra zaten alırımm diye hesap yaptıımm :32::32::32::9::9::9:

vaay cidden 5er cm mi gitmiş , ben hatırlamıyorum bile geçen ay ki ölçülerimi , iyiymiş hhaa:34::34::34:

buarada adetim gelmek üzere onun bi etkisi varmıdır ki acepp ??
:44::44:

beebeeemm idol olmayım yol arkadaşı olayım , olmazmıı ??
beraaberrr yürüdüükk bizz bu yollaarrdaaa , beraberrr ıslaannddıkk yağaann yağğmmuurrddaa....:16::16::16:

tamam alırsam çekinirim bi tane :27::27::27:

Back
X