- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teşekkür ederım bu arada cok gecmıs olsun . Bende grıp oldum ve cenem dahıl tum vvucudum sızlıyo![]()
canım bende pko var o yuzden kılo ver dedı doktor ınşaallah zayıflayıp bebişlere kavusuruz.
ayyy beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim yenacım benim:))
ehh 4 kalbe az kalmış:))
2000 küsür mesajım var şuan
çok saol yenam benim....
ben kaçayım, gidiyim bir limon suyu içip, sonrada bir soğuk algınlığı hapı atıp yatıyım...
koccaman öpüyorum tatlı yanaklarından:)))
görüşürüz![]()
Yarın 7:45 de işte olcam.. artık yatiimm.. hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
İYi geceler size...Allah rahatlık versin....
ya canım ne düşündüm biliyomusun?
artık ne kadar doğru bilmiyorum;
ya insan sevdiği işi yapmalı derler ya, işin seni mutsuz ediyorsa bu kadar, olmazsa ya bölümünü değiştirsen yada iş değiştirsen bari???
kısss kafamı buluyon bizimle????
ne 155555 beğenisi??:44:
hemen baktım senin profiline 2200 diyo:))
o nasıl oluyoki öyle dedim bende zaten:)))
zaten dereceyi gösteren kalplerin takıntısı oldu bende bu aralar, şu 3kalbimde olamadı gitti zaten 4tane kalp:))))
neyse ilerde olur belki 4tane kalbim benimde:))) bekliyorum bakalım:)
kiminin ne güzel 5tane kalbi var yaaaa
yenanın mesela 5tane heralde:))
2013 de en guzel sekilde kilo verelim canin sıkıntısini gecirecek sey azim ve kararlilikla zayiflamak2013 herkese mutluluk saglık getirsin bol irade kilo vermek için
ben 2013 yılına tam 100 kiloyla girdim misafirler bizde mutfaktan çıkmıyorum canım sıkıldıkça agzıma birşeyler atıyorum
Koley gelsin saa leslie cooookk zevkliiiigünayydın kızlarr büyük kı okula yolladımm ev temizlenecek ama yatak sanki beni çağırrıyor uyu diye napsam bilemedim bi slm verem dedim yılbaşı ede bizbize ölesine bi geceydi fakat yediklerimin hadi hesabı yok en basiti eşimin doğum gününe pasta yollamışlar franbıazlı ve çikolu kocaaa yaşpastayııı 2 günde yedik öle diyimm cuma felaket bildirim beni bekliyo ama artık rejime sıkı bi şekilde başladım ahanda şu dakka itibariyle en azından cumaya kadar spor yapıcam günde 3 mil lasly şart bana artık
incelen & incelmeyen herkesi tebrik ederim yavrularrr
ESOŞumm ellerine sağlık balımmm
ooolleeeeeeeyyyy 1. olmuşummm , çook sevindim bunaa , aha bu gaz beni koca gelene kadar götürür
Nuhan & Yena sizide ayrıca tebrik ederim fıstıklarımm![]()
iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik![]()
yılbaşım hiç güzel geçmediiiiğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş![]()
ateşim vaaaar
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
yeni yeni ateşim çıkar oldu(
her yerimde ağrıyo aynı eşimin dediği gibi....
neyse...
ben kaçıyım kızlar, hepinizi öpüyorum....
KEsinlikle olacak canım..Hep birlikte göreceğiz.
55 kiloyu ben de çok istiyorum...
Yaşasın çok sevindim...
PArmaklarına sağlık esracığım..
Ne demek şekerim, format senin kopeen olsun...:)
hayırlı geceler kızlaarr
ben geçen seneden beri girememiştim oku oku bitiremedim ben gelene kadar kimseler kalmadı.
ee kızlar nasılsınız
ben geçen sene gezmeye gittim bu sene döndüm
2013 yılı hepimiz dal gibi oluruz inşaAllah
benim kilo durumları facia
bu akşam tartıya çıktım 92 yi gösterdi. neden böyle oldu anlamadım birden bire nasıl bu kadar alabildim ???:44:
kızlar ben geçen hafta kan vermiştim kan verdikten sonra kilo alındığını söylüyorlar doğru olabilirmi acaba . yediklerime dikkat ediyorum sadece bel rahatsızlığımdan dolayı suyu azaltmıştım bunun dışında pek kaçamağım olmadı. ama hızla almaya devam ediyorum.
artık yeme düzenimi değiştirip sadece protein almaya başlıycam bir süre böyle devam edeyim inşaAllah vermeye başlarım.
Günaydın güzel arkadaşlarım :) Geçen seneden beri nasılsınız? Hehehe çok bayat bir espri oldu değil mi? Yılbaşı günü girip "seneye görüşürüz" esprisi yapamadığım için bununla idare edin artık
Yeni yılı Ankara'da kayınvalidemler ve onun kalabalık akraba grubu ile karşıladık. Yolculuk, orada misafirleri ağırlamak (yılbaşı dahil her gün kv'nin evinde toplanıldı), sağa sola koşturmak çok yorucu ve zahmetli oldu. Mutfakta bana epey fazla iş düştü, yılbaşı sofrasının tamamına yakınını ben hazırladım, pişirdim taşırdım. Küçük gelin hamile malum, servisin de önemli kısmını ben yaptım. Bu arada 2 çocuğun üstü başı, çişi kakası, yemeği içmesi vb. de bende tabii. Tatil miydi, çalışma kampı mıydı ayırt edemedim :)) Epey şikayet ettim ama keyifliydi gene de, yılbaşı günü 32 kişiydik evde, diğer günler de 20'den aşağı düşmedik, şenlikliydi yani :))
Eşim iş nedeniyle sürpriz şekilde bir gün daha kalınca ben onun kardeşi ve eşi ile döndüm, eşini Sakarya'ya ailesine bıraktık, mecbur biz de 2 saat oturduk orada, sonra dooğruuu annemlere, onları da 1 saat görüp eve ulaştım. Çocukları yıkayıp yatırdım, valizleri açtım yerleştirdim, buraya merhaba demeye dermanım kalmadı. Bu koşuşturmada hiç giremedim, yeni yıl dileklerimi bile iletemedim sizlere. Oldun geç olsun da güç olmasın değil mi?
Daha aydınlık, daha şanslı, gönlünüzdekilerin gerçek olduğu mutlu bir olur dilerim 2013. 2014'e girerken (hamile olanlar dışında :) hepimiz incecik ve zarif oluruz inşallah.
Bir de yıl boyu kahrımızı çeken, listelerimizi hazırlayan, belkemiğimiz Yena'ya, Asumanzeynep'e ve ölçü tablosu ile uğraşan Esra'ya emekleri için çok teşekkür ediyorum
Benden havadisler böyle, artık kaçmak göçmek yok, daha aktif ve dikkatli olmaya karar verdim. Orada ölçüyü çok kaçırdım ama çok da koşturunca artıya geçmemişim. Bundan sonra uzun müddet eksiler görürüm inşallah :)))
iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik![]()
yılbaşım hiç güzel geçmediiiiğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş![]()