Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkür ederım bu arada cok gecmıs olsun . Bende grıp oldum ve cenem dahıl tum vvucudum sızlıyo :(
canım bende pko var o yuzden kılo ver dedı doktor ınşaallah zayıflayıp bebişlere kavusuruz.

saol canım benim, sanada çok geçmiş olsun.....

ayrıca pko içinde geçmiş olsun canım, dediğin gibi inşaallah zayıflayıp hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz birgün:))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben bu sefer kesin kaçtım:)):10::10:

öpüyorum, görüşürüz:16:

ayyy beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim yenacım benim:))
ehh 4 kalbe az kalmış:))
2000 küsür mesajım var şuan:1:

çok saol yenam benim....
ben kaçayım, gidiyim bir limon suyu içip, sonrada bir soğuk algınlığı hapı atıp yatıyım...
koccaman öpüyorum tatlı yanaklarından:))):16::16::16:
görüşürüz:3:

Yarın 7:45 de işte olcam.. artık yatiimm.. hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar

İYi geceler size...Allah rahatlık versin....

Kizlar bakiyorumda herkesin aksami güzel gecmis cok sevindim

NUrgucum kizmi olacakmis ? Daha tam belli degilmis ama hadi bakalim, sevindim, kiz cocugu ayri güzel oluyor sanki :) saglikli dogsun insallah..

Meyracim ateslenmissin gecmis olsun canim

Incelenleri cok cok tebrik ediyorum, cok güzel incelmissiniz valla

Benim kacamaklarim cok oldu, dün ve bugun kacamak yapmak zorunda kaldim
ama yarindan itibaren tabiiki eski düzenime geri döncem,
saniyorumki cogumuz kilo hakkinda bir laf almisizdir,
artik busene, hepimiz göstercez herkese, zayif ve güzel olcaz :kkk: :nazar:
suan cok yorgunum birazdan cikip yatcam, iyi gecelr herkese

ya canım ne düşündüm biliyomusun?
artık ne kadar doğru bilmiyorum;
ya insan sevdiği işi yapmalı derler ya, işin seni mutsuz ediyorsa bu kadar, olmazsa ya bölümünü değiştirsen yada iş değiştirsen bari???

kısss kafamı buluyon bizimle????:1:
ne 155555 beğenisi??:44:

hemen baktım senin profiline 2200 diyo:))
o nasıl oluyoki öyle dedim bende zaten:)))

zaten dereceyi gösteren kalplerin takıntısı oldu bende bu aralar, şu 3kalbimde olamadı gitti zaten 4tane kalp:))))
neyse ilerde olur belki 4tane kalbim benimde:))) bekliyorum bakalım:)

kiminin ne güzel 5tane kalbi var yaaaa:31::1::1::1:
yenanın mesela 5tane heralde:))

Canım ben Erzurumda yaşıyorum bu işi bile 2 sene bekledim iş bulmak zor buralarda ve yapabildiğim en iyi iş bu birsürü tecrübem sertifikam var bu konuda hatta açıköğretimden bu bölümü okuyorum. Onun için katlanıcam evlenene kadar mecburen :25:

155555 tümmmm KKnın beğenisi sanıırım :1: sabah gördüm öyle benim sandım :17: :1:

Kalplere bende takmıştım bayağı şimdi pek uğraşmıyorum zamanla hepsi oluyor zaten :27:

iyi geceler millet

bugünde mesaiyi bitirdik geldik çok şükür ama öyle yoğunduki 115 tane çağrı almışım birde üstüne akşam 6 gibi şap şap burnum akmaya başladı grip oldum hapşır tıksır gece 1 zor oldu valla yarın ilk iş gidip rapor alıcam gelcem eve yatıcam çok pis grip oldum :43: :25:

Çok yorgunum herkeslere iyi geceler :3:

hayırlı geceler kızlaarr
ben geçen seneden beri girememiştim oku oku bitiremedim ben gelene kadar kimseler kalmadı.
ee kızlar nasılsınız
ben geçen sene gezmeye gittim bu sene döndüm
2013 yılı hepimiz dal gibi oluruz inşaAllah
benim kilo durumları facia
bu akşam tartıya çıktım 92 yi gösterdi. neden böyle oldu anlamadım birden bire nasıl bu kadar alabildim ???:53::44:
kızlar ben geçen hafta kan vermiştim kan verdikten sonra kilo alındığını söylüyorlar doğru olabilirmi acaba . yediklerime dikkat ediyorum sadece bel rahatsızlığımdan dolayı suyu azaltmıştım bunun dışında pek kaçamağım olmadı. ama hızla almaya devam ediyorum.
artık yeme düzenimi değiştirip sadece protein almaya başlıycam bir süre böyle devam edeyim inşaAllah vermeye başlarım.

günaydın güzeller
nurgulcün kızın olma ihtimali yükselmiş Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah
meyracım geçmiş olsun canım
yenacım poğaçaya iç olarak evdeki 3-4 peyniri karıştırdım :)
ben 2 gündür tartılmadım cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum bakalım ne çıkacak
dafi sen geçen sene böyle çabuk kilo almıyordun canım :)
suyuna dikkat et daficim bir de normal yeme düzenine dön bakalım ne olacak o zaman anlaşılır ödem ne kadar kilo ne kadar bir de bana şöyle oldu yazın baştan yiyip kilo almıyorum gibiydi sonradan birden 2şer 3 er geliverdiler hainler

günayydın kızlarr büyük kı okula yolladımm ev temizlenecek ama yatak sanki beni çağırrıyor uyu diye napsam bilemedim bi slm verem dedim yılbaşı ede bizbize ölesine bi geceydi fakat yediklerimin hadi hesabı yok en basiti eşimin doğum gününe pasta yollamışlar franbıazlı ve çikolu kocaaa yaşpastayııı 2 günde yedik öle diyimm cuma felaket bildirim beni bekliyo ama artık rejime sıkı bi şekilde başladım ahanda şu dakka itibariyle en azından cumaya kadar spor yapıcam günde 3 mil lasly şart bana artık

2013 herkese mutluluk saglık getirsin bol irade kilo vermek için
ben 2013 yılına tam 100 kiloyla girdim misafirler bizde mutfaktan çıkmıyorum canım sıkıldıkça agzıma birşeyler atıyorum

Herkese gunaydiinnn fistik kizlaaar. bu sabah 6 da esimi yolcu ettimvl 2 hafta gelemeyecek artik ona uzulddummm insallah subatta bi es durumu yaparlaarrl... esim gidince kahvaltimi yaptim 45 dk niveanin sporunu yaptim simdi isler beni bekliyor cunku misafir var bugun. ama cok kararliyim yemicemmm

2013 herkese mutluluk saglık getirsin bol irade kilo vermek için
ben 2013 yılına tam 100 kiloyla girdim misafirler bizde mutfaktan çıkmıyorum canım sıkıldıkça agzıma birşeyler atıyorum
2013 de en guzel sekilde kilo verelim canin sıkıntısini gecirecek sey azim ve kararlilikla zayiflamak

günayydın kızlarr büyük kı okula yolladımm ev temizlenecek ama yatak sanki beni çağırrıyor uyu diye napsam bilemedim bi slm verem dedim yılbaşı ede bizbize ölesine bi geceydi fakat yediklerimin hadi hesabı yok en basiti eşimin doğum gününe pasta yollamışlar franbıazlı ve çikolu kocaaa yaşpastayııı 2 günde yedik öle diyimm cuma felaket bildirim beni bekliyo ama artık rejime sıkı bi şekilde başladım ahanda şu dakka itibariyle en azından cumaya kadar spor yapıcam günde 3 mil lasly şart bana artık
Koley gelsin saa leslie cooookk zevkliiii:27::27:

canlar günaydın...

iyi yıllarınız olsun sevdiklerinizle beraber...

bende yılbaşı akşamı gönlümce yedim aşırıya kaçmadım sadece içecek yönünden midemi doldurmak için bol sıvı aldım.. arkadaşlara vardığımızda saat 22 ye geliyordu o saate yemek zorunda kaldık ben zaten gündüz çalıştığımdan 13:00 dan beri açtım.
ekstra olacak birazcık cips yedim..
tabu oynadık tombala oynadık eğlenceli idi...

bu yıl kilolarımızdan kurtuluruz inşallah...seneye yılbaşında sadece sohbet eder oluruz buralarda...

işler yine çok yoğun ve de yardımcım izinli ben sanırım baya bir koşturcam...
öptüm sizi:54:

Günaydın güzel arkadaşlarım :) Geçen seneden beri nasılsınız? Hehehe çok bayat bir espri oldu değil mi? Yılbaşı günü girip "seneye görüşürüz" esprisi yapamadığım için bununla idare edin artık :37:

Yeni yılı Ankara'da kayınvalidemler ve onun kalabalık akraba grubu ile karşıladık. Yolculuk, orada misafirleri ağırlamak (yılbaşı dahil her gün kv'nin evinde toplanıldı), sağa sola koşturmak çok yorucu ve zahmetli oldu. Mutfakta bana epey fazla iş düştü, yılbaşı sofrasının tamamına yakınını ben hazırladım, pişirdim taşırdım. Küçük gelin hamile malum, servisin de önemli kısmını ben yaptım. Bu arada 2 çocuğun üstü başı, çişi kakası, yemeği içmesi vb. de bende tabii. Tatil miydi, çalışma kampı mıydı ayırt edemedim :)) Epey şikayet ettim ama keyifliydi gene de, yılbaşı günü 32 kişiydik evde, diğer günler de 20'den aşağı düşmedik, şenlikliydi yani :))

Eşim iş nedeniyle sürpriz şekilde bir gün daha kalınca ben onun kardeşi ve eşi ile döndüm, eşini Sakarya'ya ailesine bıraktık, mecbur biz de 2 saat oturduk orada, sonra dooğruuu annemlere, onları da 1 saat görüp eve ulaştım. Çocukları yıkayıp yatırdım, valizleri açtım yerleştirdim, buraya merhaba demeye dermanım kalmadı. Bu koşuşturmada hiç giremedim, yeni yıl dileklerimi bile iletemedim sizlere. Oldun geç olsun da güç olmasın değil mi?

Daha aydınlık, daha şanslı, gönlünüzdekilerin gerçek olduğu mutlu bir olur dilerim 2013. 2014'e girerken (hamile olanlar dışında :) hepimiz incecik ve zarif oluruz inşallah.

Bir de yıl boyu kahrımızı çeken, listelerimizi hazırlayan, belkemiğimiz Yena'ya, Asumanzeynep'e ve ölçü tablosu ile uğraşan Esra'ya emekleri için çok teşekkür ediyorum :71:

Benden havadisler böyle, artık kaçmak göçmek yok, daha aktif ve dikkatli olmaya karar verdim. Orada ölçüyü çok kaçırdım ama çok da koşturunca artıya geçmemişim. Bundan sonra uzun müddet eksiler görürüm inşallah :)))

Günaydın kızlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir, yılbaşı rehavetinden kurtulup mamalara elvade demişsinizdir :9:
Ben de dün kalanlardan yedim, evde o kadar şey varken bir şeyler hazırlayınca yazık olacak gibi geldi. bugün itibariyle düzenime dönüyorum. ayran detoksu yapacağım bugünlük. tostumu yedim, yoğurtlu çorba yapıcam. kalan öğünlerde onu içicem. inşallah yarın fazlalıklardan kurtulmuş olurum.

incelen & incelmeyen herkesi tebrik ederim yavrularrr :46::46::46:
ESOŞumm ellerine sağlık balımmm :16::16::16::16:

ooolleeeeeeeyyyy 1. olmuşummm , çook sevindim bunaa , aha bu gaz beni koca gelene kadar götürür :27::27::27:

Nuhan & Yena sizide ayrıca tebrik ederim fıstıklarımm :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Kuzum harikasın valla, sanırım aralık ayı boyunca verdiğin kilo 3 kgmı geçmemiştir ama 5er cm incelmişsin. bu da çok doğru beslendiğini gösteriyor. maşallah sana, sizlere :nazar: :nazar:

iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum:54::54::54:
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa:16::16:
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik:23::23:
yılbaşım hiç güzel geçmediii:50: iğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE:1::1:
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi :52::52::52:
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş:9::9::9:

Nurgülcüm, inşallah sağlıklı kolay bir şekilde kavuşursun bebeğine :) kendini kız diye şartlandırma, ama olursa çok güzel olur tabi :) Ebrunun bebeğinin de cinsiyeti belli olmuş mudur acaba? onu da merak ediyorum ben :)

ateşim vaaaar:(
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
yeni yeni ateşim çıkar oldu:((
her yerimde ağrıyo aynı eşimin dediği gibi....
neyse...
ben kaçıyım kızlar, hepinizi öpüyorum....

Meyracım geçmiş olsun, dikkat et kendine. dinlenirsen belki toparlarsın. yorma kendini.

KEsinlikle olacak canım..Hep birlikte göreceğiz.
55 kiloyu ben de çok istiyorum...

:32::32::32::21::21: Yaşasın çok sevindim...
PArmaklarına sağlık esracığım..

Ne demek şekerim, format senin kopeen olsun...:)

İnşallah beraber inceleceğiz, zayıflayacağız Yenacım. 55 kgmı da göreceğiz beraber :) öyle sevindim ki senin başarına. ilk bildirim yaptığında farkedince ses etmedim. hatırlamıyorsan süpriz olsun diye. maşallahın var canım benim :nazar: :nazar:

hayırlı geceler kızlaarr
ben geçen seneden beri girememiştim oku oku bitiremedim ben gelene kadar kimseler kalmadı.
ee kızlar nasılsınız
ben geçen sene gezmeye gittim bu sene döndüm
2013 yılı hepimiz dal gibi oluruz inşaAllah
benim kilo durumları facia
bu akşam tartıya çıktım 92 yi gösterdi. neden böyle oldu anlamadım birden bire nasıl bu kadar alabildim ???:53::44:
kızlar ben geçen hafta kan vermiştim kan verdikten sonra kilo alındığını söylüyorlar doğru olabilirmi acaba . yediklerime dikkat ediyorum sadece bel rahatsızlığımdan dolayı suyu azaltmıştım bunun dışında pek kaçamağım olmadı. ama hızla almaya devam ediyorum.
artık yeme düzenimi değiştirip sadece protein almaya başlıycam bir süre böyle devam edeyim inşaAllah vermeye başlarım.

Dafi abla moralini bozma. geçen haftalarda bana da olmuştu aynısı, yeşilçaya kattığım kiraz saplarından şüphelenmiştim. kesince düşmeye başladı yine kilom. senin de belki aldığın bir şey yüzünden olmuştur. çeşitli beslenmeye başlayınca düşmeye başlayacaktır. kış da gelince vücut kilo kaybından çok depolamaya yöneliyor zaten.

Son düzenleme:
Günaydın güzel arkadaşlarım :) Geçen seneden beri nasılsınız? Hehehe çok bayat bir espri oldu değil mi? Yılbaşı günü girip "seneye görüşürüz" esprisi yapamadığım için bununla idare edin artık :37:

Yeni yılı Ankara'da kayınvalidemler ve onun kalabalık akraba grubu ile karşıladık. Yolculuk, orada misafirleri ağırlamak (yılbaşı dahil her gün kv'nin evinde toplanıldı), sağa sola koşturmak çok yorucu ve zahmetli oldu. Mutfakta bana epey fazla iş düştü, yılbaşı sofrasının tamamına yakınını ben hazırladım, pişirdim taşırdım. Küçük gelin hamile malum, servisin de önemli kısmını ben yaptım. Bu arada 2 çocuğun üstü başı, çişi kakası, yemeği içmesi vb. de bende tabii. Tatil miydi, çalışma kampı mıydı ayırt edemedim :)) Epey şikayet ettim ama keyifliydi gene de, yılbaşı günü 32 kişiydik evde, diğer günler de 20'den aşağı düşmedik, şenlikliydi yani :))

Eşim iş nedeniyle sürpriz şekilde bir gün daha kalınca ben onun kardeşi ve eşi ile döndüm, eşini Sakarya'ya ailesine bıraktık, mecbur biz de 2 saat oturduk orada, sonra dooğruuu annemlere, onları da 1 saat görüp eve ulaştım. Çocukları yıkayıp yatırdım, valizleri açtım yerleştirdim, buraya merhaba demeye dermanım kalmadı. Bu koşuşturmada hiç giremedim, yeni yıl dileklerimi bile iletemedim sizlere. Oldun geç olsun da güç olmasın değil mi?

Daha aydınlık, daha şanslı, gönlünüzdekilerin gerçek olduğu mutlu bir olur dilerim 2013. 2014'e girerken (hamile olanlar dışında :) hepimiz incecik ve zarif oluruz inşallah.

Bir de yıl boyu kahrımızı çeken, listelerimizi hazırlayan, belkemiğimiz Yena'ya, Asumanzeynep'e ve ölçü tablosu ile uğraşan Esra'ya emekleri için çok teşekkür ediyorum :71:

Benden havadisler böyle, artık kaçmak göçmek yok, daha aktif ve dikkatli olmaya karar verdim. Orada ölçüyü çok kaçırdım ama çok da koşturunca artıya geçmemişim. Bundan sonra uzun müddet eksiler görürüm inşallah :)))

Hoşgeldin Umutcum, gözümüz yollarda kaldı. kaybolma artık bu kadar uzun süre bir yere, özlüyoruz :)

Ne güzel geçirmişsiniz yılbaşını. çok yorulmuşsun ama değmiştir eminim. aileyle vakit geçirmek çok mutlu ediyor insanı.

iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum:54::54::54:
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa:16::16:
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik:23::23:
yılbaşım hiç güzel geçmediii:50: iğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE:1::1:
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi :52::52::52:
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş:9::9::9:

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun ama kız çocuk çok farklı ya ne güzel olur valla oy bıcırık çocuk sevesim geldi birden

Back
X