muhtar hanım yaaa

şu forumda bi başkanlık felan seçseler oyum sana yeminle

senin kaynana devam mı hala ya pes etmiyor mu ama bak bişi diyimmi bence kaynanan bu topiği görüp yorumları görse hepimizi topa tutar
merycim iyise tamam ya sorun yok çok merak ediyordum. yena abla o işe başladı sanırım. diyordu ben gitmeden tee ozamanlar gidicem akşam çalışması olan iş. sanırım orda. hayırlısı ya barışada geçmiş olsun diyelim.
sultan uyuyor bence sultaaaaaaann pabucu yarım çık dışarıya oynayalımm

nişan söz bişi yapmadı dimi vallaha fururum heee depresyona sokmasın beni gelir gelmez

Hee yaaa sorma Kaynanatör hala ümitli oğluşunu bir gün boşatabilecek diye

hayal dünyası işte ne yapacaksın

10 gün önce kızıyla Singapura gitti ( kızı orada yaşıyor şimdilik eşinin işinden dolayı ama yaza Canadaya geçeceklermiş

)
Şimdi eşimin teyzesini aradım Ananneye pazar uğrayamadım ne yapıyorlar diye de o söyledi Kv gider gitmez orada hastalanmış ve 1 haftadır iğne yiyormuş

hatun okadar hava atıyordu orası sıcacık siz burada donarken biz balkonda keyif yapacağız her gün gezeceğim dışarda yemeklere gideceğiz diye ama gittiği günden beri hiç bir yere gidememiş

Ablası bile diyor iyi oldu ona havasından geçilmiyordu Annemin ahını alıp gitti kadıncağız gittiğinden beri ağlıyor ölsem umuru değil diye

gitmeden evvel öyle bir mevzu olmuş ben singapurdayken ölürsede artık gömersiniz benim kızım babasına yetişemedi de ne oldu bende gelemem gömersiniz olur biter demiş

Kadıncağız hakkımı helal etmiyorum diyip duruyormuş yattığı yerde.
Dedim belim haftasonuna kadar iyileşsin ben gelirim biraz moralini düzeltirim diye

Yazık kadıncağızın ertesi güne bile çıkıp çıkmayacağı belli değil ne gerek var üzmeye

Allah islah etsin diye dua ediyorum ama o bu saaten sonra değişmez bence.
Düşünsene gittiğinden beri oğlunu bile aramıyor ( hastalandığından bile haberi yok eşimin ) ki burdayken devamlı sitem ediyordu eşime iki gün aramazsa
ya sadece 2 gün ama bitirdi beni resmen, birde ben agresiflesiyorum uykusuz oldugumda , sabah esim aradi telefonla nasil oglan diye (oglum gece ateslendi) sen nasilsin diye birde, adama bir küfür etmedigim kaldi sanirim ki yüzüme kapadi telefonu

( artik eve geldiginde pasa pasa özür dilicem

oda bana hep söyledigi gibi özür dileyecegin seyleri yapip sonrada özür dilemek anlamsiz dicek, bende her zamanki gibi hatayi görüp anlamak ve özür dilemekte birseydir dicem ve her zaman ki klasik diyologumuzu yapicaz o nazlanicak ben gönlünü almaya calisicam v.s v.s. neyse ben ceco nun dedigini yapip yarin ilk isim bir paket isirgan otu alip aksam 9 da icicem.bu gerginlikle gidersem bosucak kocam beni sanirim

DD yüzüm olsa esimi aricam gelirken alsin diye , telefonu acmaz simdi inadindan . yarina kaldi yani.
Canım üzüldüm eşinle tartışmana ama bazen bende heheyleniyorum

yalan yok

Sen iyisimi bir mesaj at en azından uykusuzluktan çok sinirlerim bozuldu aşkım kusura bakma diye

bir ikide güzel söz oturt sonuna ki gelene kadar azcık yumuşasın enişte gelene kadar

Sonrası nasılsa kolay
Korkma korkma benimki boşamadıysa seninki hiç boşamaz

huysuzlukta yapsak seviyor herifler bizi yaa

benimki hatta hep der şeytantüyü var kız sende istesemde sana gerçek anlamda kızamıyorum diye

birde cümlenin sonuna maymun derse tamamdır barıştığımızın sinyalidir