- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
İyi geceler Asucuğum...
Maaşallah ne kadar güzel oldun zayıflayınca...Gençliğin ortaya çıktı...
değilmi yaaa çııtır oldu resmen.

kilo herşeyi gölgeliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler Asucuğum...
Maaşallah ne kadar güzel oldun zayıflayınca...Gençliğin ortaya çıktı...
Evet asucum küçüğüm minnacığım ben :)
2 abim 1 ablam var..
Abilerimle epey yaş farkı var aramız da.. annem beni çok ileri yaşta doğurmuş..
Benim en büyük ablam benden 21 yaş büyük. Ben ilk okul bire giderken, okul ardaşlarıma ablami gösterrek benim annem o dedim...![]()
annembeni 41 yasindayken doğurmus...ama beni gerçekten ablam büyüttü. annemle anne çocuk ilişkimiz olmadı.![]()
bende allah izin verirse seneye çocuk yaparsam 41de doğum yapmiş olacağım.... kadare bak...ben genç anne taklidi yaparim artık nasilsa zayifliyorum..
eveet ben onu unutmuşum yaşlılık iştedaficiğim,nursenanın görümcesi geldi ondan pek gelemiyordur..
Evet Asucuğum..Haşimatodan dolayı vücut direncim düşük ;sanırım bu yüzden oluyor....ablacım her sene yakalıyor seni pis virüs yaa
Allah şifa versin
BEYZUUUUUŞŞŞ...:92::92:
Hoşgeldiiiinnn...Nasıl oldun canım benim..İnşallah daha iyisindir...
Anam ne güzel bir yandan buraya bir yandan da başarı öykülerine bakıyordum iki dakikada kahve yapmak için yerimden kalktım kücük cadı laptobu kapatmış![]()
Kapkaçcı diyorum zaten onaanında yapacağını yapıyor
Şimdide ablasının odasına daldıkızlara rahat vermiyor cadı
onlar kovalıyor o tekrar dalıyor odaya olmadı balkona çıktığımda peşimden gelip ablasının odasının camına çıkıp oradan ağzını cama dayayıp bağırıyor beyzaaaa aç kapıyor bak dövücem seni sonra küsüceğim diye
Valla bu kız hepimize yetiyor
Canım bende reglmi olucaksın diyecektim ama Yenanın dediği gibi soğuk algınlığı öncesinde de insanın eli ayağı kalkmıyor maalesef :26:
Bir iki gün daha sık dişini güzelim eğer hastalık değilse zaten geçer o isteksizlik inşallah
Sende fırsatın oldukca başarı hikayelerine bak inan diyet yapmayan insana bile gaz verir onlar
Hep diyorummmmm sürüden çıkanı kurt kaparrrrrrrrrr
Neyse canım takma kafana eminim en geç 1 hafta sonra yine 2li haneleri görürsün
Uykunu bile düzene sokmuş olman bir başarı devamıda gelir inşallahhhhhhh...Aminnnnnnnn
10 dk biraz az olmuş canım şöyle bir 20dk yarım saat olsa süper olur
10 dakika az bence ama pardon sen bantta yürüyordun değilmi.?
O konuda bişey diyemeyeceğim daha farklı çünkü..
Dışarıda yürürsen 30 dakikayla başlar sonra 45-60 dakikaya çıkarırdın...
Mutlulukyolunda,
Ablam evka4 ten özkanlara yürüyor biliyormusun :)
İşi olduğunda tabii sürekli değil..
Ama deli gibi yürümeyi sever. o yüzden çok fittir daş gibi bir bedene sahip...
Benim en büyük ablam benden 21 yaş büyük. Ben ilk okul bire giderken, okul ardaşlarıma ablami gösterrek benim annem o dedim...![]()
annembeni 41 yasindayken doğurmus...ama beni gerçekten ablam büyüttü. annemle anne çocuk ilişkimiz olmadı.![]()
bende allah izin verirse seneye çocuk yaparsam 41de doğum yapmiş olacağım.... kadare bak...ben genç anne taklidi yaparim artık nasilsa zayifliyorum..
biliyormusun nuhancim bende bazen diyorum artik, benim herhalde kaderim anneminkine benziyor diye
annem 32 yasinda filan evlenmis sanirim, e dolayisiylada beni filan 35inde dogurdu
ha bide babam annemden 2 yas kücük
e benide hep kücükler buluyor, e halada evlenemedimdurum ortada
![]()
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah çabuk toparlanırsın![]()
Benim annem 44-45 yaşında doğurmuş beni..Menopoza girdim diye düşünmüşler sonra rahatsızlanmış tesadüfen doktora gtmiş ve 4 aylık hamile olduğunu öğreniyor...Sonrasın da çok ağlamış,utanmış abim yeni evliymiş özellikle onlardan çok utanırmış sanki gelini kıskanıyor gibi düşünmüş..
Zaten yeğenlerimle yaşlarımız çok yakın..Abim yengem annem babam,yeğenlerimle kardeşim gibiyiz..Çok düşkünüz birbirimize..
Bana hala demezler abla derler..
Annemi 15 yaşında kaybettim ben...senin annen yaşıyor Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
geçmiş olsun yenacım dikkat et kendine
bende dayanamadım zaten iki dilim yedim.
beyzuş geçmiş olsun
kızlaarr bu günlerde nursenayı göremiyorum ben
Buda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum
Eki Görüntüle 621010 Eki Görüntüle 621012 Eki Görüntüle 621014
İyu geceler herkese nasilsiniz kizlar, ben iyi degilim diyet yapamiyorum surekli yemek istegi ne olucak benim bu halum bilmiyorum 2 gun iyi gidiyo 2 hafta kotu istende gec geliyorum 9da aksam yemegi yiyorum sonra uzaniyorum direk hareket 0 benim kilo vermem imkansiz boyle. Esimde saolsun artik inanmiyo ve desteklemiyo beni hakli adam her seferinde bu son diyorum ama bi turlu oyle olmuyo. Bi insan bu kadar iradesiz olamaz yaa :-(
eveet ben onu unutmuşum yaşlılık işte
Evet Asucuğum..Haşimatodan dolayı vücut direncim düşük ;sanırım bu yüzden oluyor....
Geldim canım...Hoş buldum..Hep yatıyorum;sanki dün daha iyi idim...Hürremimi seyrettim yattığım yerden.Biraz sizinle konuşmak için ayaklandım...
Ben de mız mızzz mızzzzzz aynı Hatice sultan oldum ha...Hiçte sevmem mızmızları.Derhal kendime gelmeliyim....
evet cok zor oldu düzene sokmak ama basardım :) suan uykum geldi hatta hemen koşuyorum yatağa
banada az gibi geldi aslında yarın 20den başlayayım en iyisi :26:
Evet cnm bantta yürüyorum 10 dk lık programlar var o programda yürüyorum bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor bazen eğim artırıyor herseyi kendi ayarlıyo ama 10 dkda bile terletiyor insanı
Masallaaaahhhhh :)) ablanı tebrik ederim valla helal olsun.. ben Atatürk mahallesinden osmangaziye kadar yürüyebiliyorum en fazla:) yada çay mah. var oraya.. en fazla 40 dk sürüyo ama canım cıkıyo :) Özkanlara gittiğimi hayal bile edemiyorum
Buda sonunda bitirdiğim ve giydiğim anda sıcacık saran kapşonlu yeleğim El emeğim göz nurum
Sağol yena, çok şükür hayatta. az önce bu yaziyi yazinca farkettim, annem doğal olarak 81 yapıyor. Soranlara 75 diyor şimdi çakozladım...bende hiç düsünmemistim 75 deyip geçiyordum.. annem 75 te kalmış...aslında fena durum degil bu durumda bende, 34 oluyorum...
![]()
İyu geceler herkese nasilsiniz kizlar, ben iyi degilim diyet yapamiyorum surekli yemek istegi ne olucak benim bu halum bilmiyorum 2 gun iyi gidiyo 2 hafta kotu istende gec geliyorum 9da aksam yemegi yiyorum sonra uzaniyorum direk hareket 0 benim kilo vermem imkansiz boyle. Esimde saolsun artik inanmiyo ve desteklemiyo beni hakli adam her seferinde bu son diyorum ama bi turlu oyle olmuyo. Bi insan bu kadar iradesiz olamaz yaa :-(