he heee meyra suç bende biraz dün akşam yemegi yememiştim oyüzden oldu
halbukı arsamba günü 92,4 olmustum yaaa bende iyi dedim cumaya 91,,, küsür olur ama malesef
ki bu gunde hiç sağlıklı beslenemedım malesef eşimin halasının mısafırlerı vardı sabah yardıma gıttım pogaca yedım
öglen gittim poğaca ve tatlı yedım hemıde bilmem neler gibi
aksam oradaydım yıne aynı
neyse yarın telafı edecez artık nasıl edeceksek
pişmanımmmmm
yanı anlasılan benım bır lısteye uymam şart.yok ben lısteye uymam ıstedıgım seyden azar azar yerım kılomuda verırım lafı benım ıcın gecerlı degıl
bir liste olacak ona gore yıyecegım.dıyetısyen vermıstı bır zamanlar onu uygulayayım
hiç sebze falan yemedım yaa neyse yarın ınsallah ıyı bır spor yapar guzelce beslenırımm
haaa bu arada misafırlerden biri bana dedıkı ..cay verdım kadıncaza seker alırmısınız dıye sordum
yok canım ben almıyorum- bence sende alma dedı
zaten gıderken 4 defa üzerimi degiştim yok bu olmadı baskasını gıy en sonunda oldu olmadı gıyındım gıttım oyle zamanda kendımı hıc huzurlu ve mutlu hıssedemıyorum neden se bu yuz halımede yansıyor malesef neyse bu son olsun bakalım biaz hızlanmam lazım yaz gelıyor subata gırdık
görür onlar![]()
engeller niye var tatlım; aşılmak için var:)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah, AMİN.

ya ne bılım lımon kesıp koydum ama bı garıp geldı ,
ben gercı sıyah cayda sevmıom ya :)))
ıhlamurcuyum ben:)))
gunde kac tane ıccem?
bıde cubuk tarcının hepsını mı atım yoksa yarısını mı atcam?
yeşil çayı bende içemedim gitti, bünyeme ağır geliyor nedense....
içinde nikotin var diye duymuştum yeşil çay için; ben sigara kullandığım için belki o yüzden bana ağır geliyordur.:44:
onu içince kendimi çok hasta gibi hissediyorum.
birde ıhlamuru sevmen iyi:)
çünkü ben özelden bir diyetisyene gitmiştim 1,5sene önce; bana ıhlamurun çiçekli kısımlarından oluşan çayın tokluk hissi verdiğini söylemişti:)))
gerçekten denedim öyle.
aklında da olsun yani.....
bu mu güzel Monet Koltuk Takımı - Bellona Mobilya
yoksa bu mu Dizayn Deluxe Takım - İstikbal Mobilya
bellona daha çok hoşuma gitti...
bu da benim koltuk takımım:)))
http://www.konakmobilya.com.tr/wp-content/uploads/2012/03/viyana-ikili1.jpg
bunun rengide pek tatlıymış:)
Cem Yılmaz'ı -fundamentals-izledik çok güldüm..
harbiden özel biri cmylmz..Helal olsun..
lidıl lidıl :))))
kardeşim; abla size gelince izleriz diye netten 3Dfilm indiriyorum 2-3tane demişti, istediğin olursa söyle demişti:) bende bunu söyliyim bakıyım:)
lidıl lidıl:)

elini rendeyemi kaptirdin.. dikkat canim ya... aynı anda iki iş yapilmaz... yürürken sakız çiğnenmez...![]()
ben yürürken süper çiğnerim sakızı, patlatırım bile

selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum amaistem dışı
perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlarseniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi
ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler
bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş
telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler
eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdularbende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu
bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
anaaaaammmm ne kadar çok yazmışım beeenn oku oku bitmez bu
haydi ben kaçıyorum
![]()
bin kere, yüz bin kere "Maşaallah Tebareke Allah."

kendini çok yorma dafi ablam.....
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? keyifler nasıl? biz şükür dün atlattık doğumgününü. zor bir geceydi ama geçti gitti. birazdan da kahvaltılarını yapıp çıkacak benim zoraki misafirler. birkaç gün kafam rahat edecek.
Dün akşam kayınpederim maşallah fırtınalar estirdi. adam karısından daha çok kaynana. dün istemediğimiz bir şey için eşimle ikimize emrivaki yapmaya kalktı misafirler gelmeden. ikimiz de karşı çıktık, pes etmek zorunda kaldı tabi. gece boyu yaptıklarını görseniz şaşardınız. adam bildiğin kaynana geni taşıyor. zaten hiç sevmiyordum, iyice soğudum kendisinden. gitseler de kurtulsak artık ya.
masaya oturmadım akşam yemeğinde, yer yoktu. öyle ayakta atıştırdım. akşam yemeğini az yedim. peşine eşimin ısrarıyla 1/4 dilim kadar pasta yedim. iki üç tane de cevizli kayısılı tatlı. şükür hasarsız atlattım yani. bu sabah da 81.9 kg geldim ödül niyetine :)
birazdan kahvaltıyı hazırlarım. eşim de sonra bırakır onları. sonra da anneme uğrayacağız, asker görmeye misafirleri olacak. benden bugünlük bu kadar yani. hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kızlar![]()
yarısı gitti yarısı kaldı, azıcık daha sabır tatlım benim....
seni çok iyi anlıyorum ben.
kolay gelsin...
kocaman öpüyorum