Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba şekerleer :9::9:
işler yoğun bi de üstüne eğitimler başladı, pek fırsat bulamıyorum ama diyette ve takipteyim, şüpheniz olmasın.
herkesler iyidir umarım
bu cuma tartıda bir değişiklik göremeyince, spora gereken özeni göstermediğime kanaat getirdim ve dün koşu bandında 40 dk (3.3km) yürüyerek düzenli spor hayatıma start verdim :10:

slm kızlar
nasılsınız bakalım ben bi size bakıyom bi işlerime derken akşamı ediyoruz şükür diyelim herzaman çok şükür :34::34::34: neyse kızlar ben sizin bi fikrinizi almak istiyorum:34::34::34: bana yardımcı olun lütfen :3::3::3:çarşamba benim eşimin doğum günü ben bu sene ona güzel değişik bişeyler hazırlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum:3::3::3: (çünki benim kocam biraz odundur mübala ettim galiba biraz değil tam odundur) yani bişeyler hazırlıcam ama ya bi odunluk yapar beni sinir ederse diye neyse bi fikir verin bana :1::1::1::1:

mehtapcigim, bi sana rahat rahat takilip espirik yapiyorum....:33: :1::1::1:
Eki Görüntüle 624271 bak paçalı donnun üzerine birde hamburger yedin. Kimde var bu bal... :16::16::16::16:

kimsede yok valla baktım senden hayır yok kendi kendimi ödüllendiriverdim :1::1: istedigin gibi takıl ya ben severim espirikleri :1:
ya bide sabah tartıya çıktım hala aynıyım azıcıcık bile verememişim yerimde sayıyorum yemicegdim o cıss'ı ben onun yanında bide kola içtiydim söylemişmiydim .:17:

Bugun numberone da Leslie Sansone var...
Eki Görüntüle 624278
hepinize iyi egleneceler...

eneeeeeemm leslie bacıı :3::3:

Mehtapcim o ic camasiri meraki bendede var,
dolabim takimlarla dolu ve resmen sigmiyor artik,
gecen gün yine bissürü südyen takim sunu bunu aldim :27:
cok seviyorum onlari giyinmeyi
Fizigimiz bunu onaylamasa bile hepimiz birer Adriana Limayiz bu konuda :1:

bencede tatlım adriana halt yemiş felan diye abartıyı biraz daha :1::1: fizigimizde yakında onaylayacak kıvama gelecek inşallah ozaman zaten tutmayın beniiii :10::10::10:

slm kızlar
nasılsınız bakalım ben bi size bakıyom bi işlerime derken akşamı ediyoruz şükür diyelim herzaman çok şükür :34::34::34: neyse kızlar ben sizin bi fikrinizi almak istiyorum:34::34::34: bana yardımcı olun lütfen :3::3::3:çarşamba benim eşimin doğum günü ben bu sene ona güzel değişik bişeyler hazırlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum:3::3::3: (çünki benim kocam biraz odundur mübala ettim galiba biraz değil tam odundur) yani bişeyler hazırlıcam ama ya bi odunluk yapar beni sinir ederse diye neyse bi fikir verin bana :1::1::1::1:

mum ışığında güzel bi akşam yemegini görünce sanırım sinir etmez yaa dimiiii :1:

slm kızlar

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oldu benimkisi şimdi:1:
neyse sağlık olsun.....

onun değer verdiği bi yere gidebilirsiniz birlikte ikinizinde müsait olduğu bi vakit, yadaaa onun değer verip almayı düşündüğü birşeyi
alabilirsin mesala, mesela arabasına bi cd çalar falan:1:
benimki böyle cins şeyleride severde:1:
pc ilgisi varsa pc ile ilgili birşey olabilir mesela....

ustalar daha yeni gitti:52::52:
sevinçten çıldıriciiiiiim dermişim:52::52::52::52::1:
yarında artık kullanmaya başlicakmışız galiba.......
bakalım hayırlısı.

mutfaktaki bi ton iş beni bekler şimdi malesef:50:
haydi ben kaçar artık işlere doğru............:4::4::4:

ee hadi güle güle kullan meyra,

mehtap, kola mi? mehide light falan değilmi ? hadi sakalama onun yaninda patateste vardir...

merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye :((( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.

gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya :(((

Geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine. iyileşmeden de zorlama kendini, sonra daha zor olur Allah korusun.

Selam kizcezlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nörürsünüzzzzzz :27:

Ben iyim yeni bir haftaya yeni bir güne, ve yeni umutlara uyandim,
ama hava deseniz öyle kötüki, cok kapali resmen depresyon havasi
ama morelimi bozamammm :27:
kilo deseniz gram vermiyorum, ama umudumu yitiriyormuyum tabiiki hayir,
yine yeniden baslicam busefer daha istikrarli ve sporlu..
sporsuz olmicak sanirim bu is,
evde bisikletim var hic kullanmiyom aptal gibi, hem onu kullaniyim diyorum,
hemde bi zumba videom var en azindan onu yapiyim,
inanin sizin gibi sansli olmayi ve spor salonuna gidebilmeyi cok isterdim ama dünya para gercekten,
60-70 euro arasi suan, ve o parayi hayatta verecek durumum yok, cok cok pahali
neyse
bi aralar sabah kosuya bile cikiyordum, tabii cok uzun yapamiyordum ama gerekirse yine cikarim
en az yarim saatligine tabi, ama ben hafif karanlikta ciktigim icin korkuyorum, o yüzden gitmemeye basladim,
kimse görmesin diye hafif karanlkta gidiyodum ama oda tehlikeli aslinda.. neyse bakalim..

Yenacim dogum günün kutlu olsun canimmmmmmmmmmmm, bugunun keyfini cikar :) bu arada benimde dogum günüme 6 gün kalmis,
zaman okadar cabuk geciyorki ne ara geldi catti dogumgünüm hic bilmiyorum,
25 olcam maaalesef, aslinda güzel bir yas ama iste 25 ve hala bekar olunca pekte güzel degil sanirim :27: neyse Allahtan ümit kesilmez.

Meyracim yinemi insaat var :10: kolay gelsin sekerimmmmmmmmmmm :38:

Mehtapcim o ic camasiri meraki bendede var,
dolabim takimlarla dolu ve resmen sigmiyor artik,
gecen gün yine bissürü südyen takim sunu bunu aldim :27:
cok seviyorum onlari giyinmeyi
Fizigimiz bunu onaylamasa bile hepimiz birer Adriana Limayiz bu konuda :1:

Sahgizemcim gecmis olsun canim, beliinin tutulmasina üzüldüm, cok kötü bisey o, sicak tut bol bol iyi geliyormus,
bide böyle eczanede sey satiliyor, beline yapistirilan bant gibi bisey büyükcene, o sicak tutuyomus, onu aldir olmassa esine
asagi yukari 20 euro olmasi lazim

Eminecim spor çok faydalı hakikaten. başlarda birden yüklenmemek lazım zaten. ben ilk 15 kgmı evde leslie yaparak, koşu bandında takılarak yavaş yavaş verdim. kalbimizi yormamak için ilk kiloları yavaş vermek önemli. sen de bisiklet ve zumbayla biraz yol al, baktın artık onlar kesmiyor başka çare düşünürsün. spor salonu hiç spora yatkınlığı olmayan biri için zaten ilk etapta başlanması zararlı bence.

slm kızlar

Zehracım sadece yemeğin ardına bir tatlı yap. kasma boşver, biz hiç kasmıyoruz eşimle. bazen hakikaten sinir bozucu tepkiler görülünce şevki kırılıyor insanın. o yüzden sadece pasta yeter günün önemi açısından :) sonuçta sevgimiz baki, bu günlerle ilgisi yok :)
ustalar daha yeni gitti:52::52:
sevinçten çıldıriciiiiiim dermişim:52::52::52::52::1:
yarında artık kullanmaya başlicakmışız galiba.......
bakalım hayırlısı.

Meyracım hadi hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

mum ışığında güzel bi akşam yemegini görünce sanırım sinir etmez yaa dimiiii :1:
Canım tşk ederim bilgi için ama benim 1,5 yaşında bi oğlum var oyüzden malesef zor :50::50::50:
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oldu benimkisi şimdi:1:
neyse sağlık olsun.....

onun değer verdiği bi yere gidebilirsiniz birlikte ikinizinde müsait olduğu bi vakit, yadaaa onun değer verip almayı düşündüğü birşeyi
alabilirsin mesala, mesela arabasına bi cd çalar falan:1:
benimki böyle cins şeyleride severde:1:
pc ilgisi varsa pc ile ilgili birşey olabilir mesela....
tşk ederim canım bilgi için olabilir aslında bi düşünmekte yarar var pc'den anlamazda cd olabilir :34::34::34:
Geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine. iyileşmeden de zorlama kendini, sonra daha zor olur Allah korusun.

Eminecim spor çok faydalı hakikaten. başlarda birden yüklenmemek lazım zaten. ben ilk 15 kgmı evde leslie yaparak, koşu bandında takılarak yavaş yavaş verdim. kalbimizi yormamak için ilk kiloları yavaş vermek önemli. sen de bisiklet ve zumbayla biraz yol al, baktın artık onlar kesmiyor başka çare düşünürsün. spor salonu hiç spora yatkınlığı olmayan biri için zaten ilk etapta başlanması zararlı bence.

Zehracım sadece yemeğin ardına bir tatlı yap. kasma boşver, biz hiç kasmıyoruz eşimle. bazen hakikaten sinir bozucu tepkiler görülünce şevki kırılıyor insanın. o yüzden sadece pasta yeter günün önemi açısından :) sonuçta sevgimiz baki, bu günlerle ilgisi yok :)

Meyracım hadi hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

sanada tşk ederim tatlım aslına bakrasan bu zamana kadar hiç yapmadım böle şeyler ama bi seferlik bari olsun yapayım dedim ama ne yapcagıma karar veremedim bu erkeklere bişey almak ne zor iştir arkadaş ya :1::1::1:

iyi akşamlar
misafirlerim gitti günüm güzeldi
yenacım ben anlamıştım zaten kızının sana hediye almaya gittiğini ama sürpriz bozulmasın diye çaktırmadım
sahgizem geçmiş olsun
meyracım kolay gelsin sonunda bitti tadilat işleriniz
mehtabb o hamburgerin kalorisi bir yana bence sağlıklı olup olmadığı da çok tartışılır keşkem yemeseydin ben güvenmiyorum o tarz yerlerin gıdalarına :20::20:kısacası bir daha yemeee
aklımdakiler yine uçtu gitti :1:
nuhan takım kesin senden ötürü birinci olmuştur ona şüphe yok:16:
azcık dinleneyim sanki uykum var gibi yarın da semoşuma hazırlık yaparım bir de yarın akşam yemeğe gideceğiz ya ilk kez gideceğiz evlerine oraya yaş pasta yapıp götüreyim diyorum hazır almaktansa sizce de uygun mu kızlar

iyi akşamlar
misafirlerim gitti günüm güzeldi
yenacım ben anlamıştım zaten kızının sana hediye almaya gittiğini ama sürpriz bozulmasın diye çaktırmadım
sahgizem geçmiş olsun
meyracım kolay gelsin sonunda bitti tadilat işleriniz
mehtabb o hamburgerin kalorisi bir yana bence sağlıklı olup olmadığı da çok tartışılır keşkem yemeseydin ben güvenmiyorum o tarz yerlerin gıdalarına :20::20:kısacası bir daha yemeee
aklımdakiler yine uçtu gitti :1:
nuhan takım kesin senden ötürü birinci olmuştur ona şüphe yok:16:
azcık dinleneyim sanki uykum var gibi yarın da semoşuma hazırlık yaparım bir de yarın akşam yemeğe gideceğiz ya ilk kez gideceğiz evlerine oraya yaş pasta yapıp götüreyim diyorum hazır almaktansa sizce de uygun mu kızlar

Haklısın asu abla. ya yedikten sonra aklıma bide şey geldi. geçen bir haber okumuştum mcdonaldsa dava açılmış. etleri helal gıda değil felan diye. davayı açanda mahkemeyi kazanmıştı. tırstım açıkçası. mcdonaldsı sevmiyorum zaten ben mecburiyetten yedik bizde ya. daha yok yemem zaten. daha ödül mödül yok zaten bana yaza kadar incelmem lazım:34:

hazır almaktan daha daha iyi eğer ugrasırım diyorsan. :34:

zehracım ben de esra gibi düşünüyorum eşinin sevdiği tatlı ya da güzel bir pasta yeter mümkünse kendin yap tabii:34:

Canim haklisin, ilk etapta bunlar yeterli olur umarim, yeterki basliyayim bi isin ucundan tutayim yani:)
bide suyumu aksatmasam süper olcak, o iste bana yariyacak olan ilac biliyorum ama su icmek eziyet gibi geliyor bana ooof of

Asucum bencede pasta güzel olur niye olmasin, ellerine saglik simdiden

efecim bence güzel romantik bir yemek hazirliyabilirsin, madem cocuk var kücük, biyere cikamiyosaniz,
hatta mum isigi yap,
bide güzel bi pasta yaptir, güzel bir yemekten sonrada pastayi verirsin, üzerinede anlamli biseyler yazdirrisin süper olur,
ama sana katiliyorum erkeklere hediye almak cokkkkk zor :)

Selam kızlarrrrrrrrrrrr :3:

Ben geldimmmmmmmmm :122:
Bir kaç dakika öncesine kadar keyfim baya yerindeydi ama akşam yemeğinden sonra bizim büyük cadı babasıyla kapışmaya başladı ve evde şu an resmen soğuk rüzgarlar esiyor :26:
Cadıya defalarca tembihledim bak baban senin arkadaşın değil konuşurken haddini aşma diye ama yok adam bir laf söyledi üzerine 50 laf işitti tabi eşimde cıldırdı ve baya uzun bir söylenme sonuçunda sus pus oldu :26:
Ben ciddi ciddi bu kızı piskoloğa götürmeyi düşünüyorum bir kaç zamandır. Geçen gün ağda yaparken ( belki anlatmışımdır ama beynim durdu hatırlamıyorum ) gel hayatım seninde bacaklarını alalım kurtul 1 ay uğraşmaktan dedim. Baştan tamam dedi tabi sonra baya bir acıdı diyip durdu ki alt tarafı 2şer kere yapıştırıp çektim:27: Özür üzerine özür diledim okadar şaklabanlıklar yaptım bak işte krem cildine zarar veriyor, alerji yapıyor doktorda istemiyor kullanmanı falan dedim ama yok küstü hatun bana.
Meğer ona sırf bacaklarına ağda yap dedim diye bana kızmış oturmuş iki elinin baş parmağı ve işaret parmağının bitimine tırnaklarını batırıp resmen delmiş ve nohut büyüklüğünde yaralar açmış :26::26::26::26:
Ertesi gün görünce ne oldu oraya diye sordum kazayla çekmecede çiviye sürttüm dedi :26: dedim biri tamamda öbürünü nasıl becerdin iyice sinir oldu soruyorum diye ve sana kızdım o yüzden yaptım dedi :14::14::14::14:
İki gündür inanılmaz kafam takıldı sırf bana kızdığı için, bana vuramıyacağı için kendine zarar vermiş :47::47::47:
Bİraz evvelde babasına sanki karşısındaki yaşıtıymış gibi sesin yükselti adamda cıldırdı senmisin bana bağıran yok işte biz babamıza gıkımızı çıkartamazdık sen nasıl birşeysin diye söylenip durdu :26:

Ne olur kızlar bir akıl verin ne yapayım şaşırdım valla :14: kızarsam ters teper ama devamlıda her istediğini yaparsamda bu sefer bu durumu kendi çıkarı için kullanır diye korkuyorum :43:
Akşam akşam iyice canım sıkıldı :50:

merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye :((( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.

gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya :(((

Canım çok çok geçmiş olsun :34:
Sende benim gibi yamulmuşsun :26: İnan çok berbat birşeydir ve insan düzelince Rabbine daha çok şükrediyor yürüyebildiği için :34:
İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini deryacığım ama bak ağrın tamamen kesilmeden sakın spor yapma daha beter olursun Allah korusun :nazar:
Ben 5 gün kas gevşetici iğne yedikten sonra ancak kendime gelebildim biliyorsun. Eğer imkanın varsa yaptır olmadı doktoruna kas gevşetici hap yada krem yazdır ki daha çabuk toparlayasın :34:

cecocum muhtesemsin canim nasil bir performans bu böyle, darisi basima.kesin sen o damadi gecersin , sizin damada senden geri kalan tozlari solumak düser :DD

ya karismayayim diyorum ama sanada kiyamiyorum,kayinvaliden icin günaha girme bebegim, basarabiliyorsan nötr ol kayinvaliden konusunda. nacizane fikrim insallah kizmazsin.

İnşallah canım hepimiz süper kilolar verelim :34:
Kız o damat hayatta uzun süre sağlıklı beslenmeyi sürdüremez çünkü adam tam bir gurme :1: nerede ne var bilir üstelik bir ülkeye gezmeye gideceği zaman gezilecek yerlerden evvel yenilecek şeyleri araştırır :1:
En son 130 kiloydu ama bence daha fazladır tabi kaynana yediremez kendine damat şu kadar demeye. Benim kilonun gramına kadar söyler oysa :1:

Yok hayatım sana hıç kızarmıyım :34: aksine aynı fikirdeyim ama bazen işte bende dayanamıyorum. Onun yanında inan çok nötr davranıyorum hatta sırf günaha girmim yada bir an sinirlerime hakim olamazsam diye mümkün olduğunca az konuşuyorum.
Anne kelimesini zaten 4 seneden fazladır kullanmıyorum ama ya farkında değil yada işine geliyor.
İnan geçmişte yapılanları asla unutamadım sonuçta benim en güzel yıllarım heba oldu ama şimdi diyorum benim huzurumu bozmasın bana yeter :34: bu saatten sonra ne ondan bana anne nede benden ona evlat olur :34:
RAbbim sağlık versin ama benden uzak dursun :1:
Çenemi de bazen tutabilirsem tam süper olucak :34:

slm kızlar

Canım arkadaşlarında dediği gibi çocuğun ufak mum ışığında ancak bir odadan bir odaya koşar kendini yorarsın :1: eee herifinde benimkisi gibiyse bu ne karanlık aç haberleri izleyeceğim der ve seni cıldırtır :1:
Bencede en güzeli senin yaptığın hafif bir pasta :34: Mesela hazır pastakekine tiramisu yapıyorlar ya :34: hem en azından küçük kuzuda yer ucundan eccük :1:

Back
X