Selam kızlarrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm :122:
Bir kaç dakika öncesine kadar keyfim baya yerindeydi ama akşam yemeğinden sonra bizim büyük cadı babasıyla kapışmaya başladı ve evde şu an resmen soğuk rüzgarlar esiyor :26:
Cadıya defalarca tembihledim bak baban senin arkadaşın değil konuşurken haddini aşma diye ama yok adam bir laf söyledi üzerine 50 laf işitti tabi eşimde cıldırdı ve baya uzun bir söylenme sonuçunda sus pus oldu :26:
Ben ciddi ciddi bu kızı piskoloğa götürmeyi düşünüyorum bir kaç zamandır. Geçen gün ağda yaparken ( belki anlatmışımdır ama beynim durdu hatırlamıyorum ) gel hayatım seninde bacaklarını alalım kurtul 1 ay uğraşmaktan dedim. Baştan tamam dedi tabi sonra baya bir acıdı diyip durdu ki alt tarafı 2şer kere yapıştırıp çektim

Özür üzerine özür diledim okadar şaklabanlıklar yaptım bak işte krem cildine zarar veriyor, alerji yapıyor doktorda istemiyor kullanmanı falan dedim ama yok küstü hatun bana.
Meğer ona sırf bacaklarına ağda yap dedim diye bana kızmış oturmuş iki elinin baş parmağı ve işaret parmağının bitimine tırnaklarını batırıp resmen delmiş ve nohut büyüklüğünde yaralar açmış :26::26::26::26:
Ertesi gün görünce ne oldu oraya diye sordum kazayla çekmecede çiviye sürttüm dedi :26: dedim biri tamamda öbürünü nasıl becerdin iyice sinir oldu soruyorum diye ve sana kızdım o yüzden yaptım dedi

İki gündür inanılmaz kafam takıldı sırf bana kızdığı için, bana vuramıyacağı için kendine zarar vermiş

Bİraz evvelde babasına sanki karşısındaki yaşıtıymış gibi sesin yükselti adamda cıldırdı senmisin bana bağıran yok işte biz babamıza gıkımızı çıkartamazdık sen nasıl birşeysin diye söylenip durdu :26:
Ne olur kızlar bir akıl verin ne yapayım şaşırdım valla

kızarsam ters teper ama devamlıda her istediğini yaparsamda bu sefer bu durumu kendi çıkarı için kullanır diye korkuyorum

Akşam akşam iyice canım sıkıldı
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye

(( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.
gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya

((
Canım çok çok geçmiş olsun

Sende benim gibi yamulmuşsun :26: İnan çok berbat birşeydir ve insan düzelince Rabbine daha çok şükrediyor yürüyebildiği için

İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini deryacığım ama bak ağrın tamamen kesilmeden sakın spor yapma daha beter olursun Allah korusun

Ben 5 gün kas gevşetici iğne yedikten sonra ancak kendime gelebildim biliyorsun. Eğer imkanın varsa yaptır olmadı doktoruna kas gevşetici hap yada krem yazdır ki daha çabuk toparlayasın
cecocum muhtesemsin canim nasil bir performans bu böyle, darisi basima.kesin sen o damadi gecersin , sizin damada senden geri kalan tozlari solumak düser

D
ya karismayayim diyorum ama sanada kiyamiyorum,kayinvaliden icin günaha girme bebegim, basarabiliyorsan nötr ol kayinvaliden konusunda. nacizane fikrim insallah kizmazsin.
İnşallah canım hepimiz süper kilolar verelim

Kız o damat hayatta uzun süre sağlıklı beslenmeyi sürdüremez çünkü adam tam bir gurme

nerede ne var bilir üstelik bir ülkeye gezmeye gideceği zaman gezilecek yerlerden evvel yenilecek şeyleri araştırır

En son 130 kiloydu ama bence daha fazladır tabi kaynana yediremez kendine damat şu kadar demeye. Benim kilonun gramına kadar söyler oysa
Yok hayatım sana hıç kızarmıyım

aksine aynı fikirdeyim ama bazen işte bende dayanamıyorum. Onun yanında inan çok nötr davranıyorum hatta sırf günaha girmim yada bir an sinirlerime hakim olamazsam diye mümkün olduğunca az konuşuyorum.
Anne kelimesini zaten 4 seneden fazladır kullanmıyorum ama ya farkında değil yada işine geliyor.
İnan geçmişte yapılanları asla unutamadım sonuçta benim en güzel yıllarım heba oldu ama şimdi diyorum benim huzurumu bozmasın bana yeter

bu saatten sonra ne ondan bana anne nede benden ona evlat olur

RAbbim sağlık versin ama benden uzak dursun

Çenemi de bazen tutabilirsem tam süper olucak
Canım arkadaşlarında dediği gibi çocuğun ufak mum ışığında ancak bir odadan bir odaya koşar kendini yorarsın

eee herifinde benimkisi gibiyse bu ne karanlık aç haberleri izleyeceğim der ve seni cıldırtır

Bencede en güzeli senin yaptığın hafif bir pasta

Mesela hazır pastakekine tiramisu yapıyorlar ya

hem en azından küçük kuzuda yer ucundan eccük