Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım.Ama ne bileyim işte okadar çok denedim ki zayıflamayı hayatım boyunca yalnız kendimin değil çevremdekilerinde artık bu konuyu açınca diyet mi?sen mi? diyim bıyık altı gülüşleri ister istemez hevesimi daha da çok kırıyor.bazen spor salonuna bile gitmek istemiyorum.O kadar çok zayıf insan var ki en bakışları hep üzerimdeymiş gibi hissediyorum.Aslında kilomu fazla öenmsemezyen birisiydim ama bukadar kilo aldıysanız üstelik genç ve bekarsanız çevreniz size bir şeyleri önemseme mecburiyeti bırakıyor...:((

Canım seni en iyi ben anlıyorum sanırım çünkü 18 yaşındayım ve bekarım bende ve bak ben senden daha kiloluyum :1: Üstelik Bu senee üniversiteye gideceğim ve o kadar stres yapıyorumki böyle kalacağım diye :2: Ama sonra kendi kendime diyorum bu kiloları kimse için değil kendim için veriyorum! Asla pes etme adım adım ilerleyelim hep beraber yılmadan, sonucu düşünerek. Çevredekileride takma zaten istediğin kiloya ulaşınca gereken cevabı vermiş olacaksın :1:

haklısın canım.Ama ne bileyim işte okadar çok denedim ki zayıflamayı hayatım boyunca yalnız kendimin değil çevremdekilerinde artık bu konuyu açınca diyet mi?sen mi? diyp bıyık altı gülüşleri ister istemez hevesimi daha da çok kırıyor.bazen spor salonuna bile gitmek istemiyorum.O kadar çok zayıf insan var ki bakışları hep üzerimdeymiş gibi hissediyorum.Aslında kilomu fazla önmsemeyen birisiydim ama bukadar kilo aldıysanız üstelik genç ve bekarsanız çevreniz size bir şeyleri önemseme mecburiyeti bırakıyor...:((

kimseye diyet yaptığını söyleme..O zaman çok daha rahat ve özgür olursun...
Sen inan,uygula gerisi gelecek görürsün henüz çok gençsin..

Ama sonra kendi kendime diyorum bu kiloları kimse için değil kendim için veriyorum! Asla pes etme adım adım ilerleyelim hep beraber yılmadan, sonucu düşünerek. Çevredekileride takma zaten istediğin kiloya ulaşınca gereken cevabı vermiş olacaksın :1:

:46::46:

Canım haklısın ama bir an önce vermek istiyorum şu kiloları.dediğin gibi yaz geliyor benim yaşımdaki bütük kızlar güzel daracık taytlar kısa kollu tişörtler giyerke ben acaba ne giysem de şu fazlalıklarımı kapatsam diye kara kara düşünüyorum.kış bir şekilde geçiyor ama yaz bir başka sıkıntı oluyor ben gibi kilolular için.biliyorum çok zararlı ama bazen diyorum ki öleceğimide bilsem kendimi bir kere 38 bedende ayna karşısında görmek istiyorum:((

Hap felan hepsi aldatmaca ve sağlıksız canım
Sen güzelce diyetine devam et zaten spor da yapıyormuşsun en sağlıklısı böyle olur emin ol sabret canım:34:

Canım seni en iyi ben anlıyorum sanırım çünkü 18 yaşındayım ve bekarım bende ve bak ben senden daha kiloluyum :1: Üstelik Bu senee üniversiteye gideceğim ve o kadar stres yapıyorumki böyle kalacağım diye :2: Ama sonra kendi kendime diyorum bu kiloları kimse için değil kendim için veriyorum! Asla pes etme adım adım ilerleyelim hep beraber yılmadan, sonucu düşünerek. Çevredekileride takma zaten istediğin kiloya ulaşınca gereken cevabı vermiş olacaksın :1:

Canım benim bende senin yaşındayken ve üniversiteye hazırlanırken tam 117 kiloydum.üniversiteyi kazandım ve devlet yurdunda kaldım ilk sene ve odadaki en kilolu kişi bendim.dedim ya bunu problem etmez kilomla ilgili espirileri en çok ben yapar en çok ben gülerdim.Komik birisiydimde.Tüm ailem kilolu olduğu için bana hiç bu kadar batmamıştı fazlalıklarım.Ama öyle bir topluluğa karışınca mecburen sağlıksız diyetlerle(aslında diyet bile denemez kendimi aç bırakarak) 86 kiloya kadar düştüm.bu arada boyum 168. Hiç fena olmamıştı dışardan bakanlara ama hala kısa kollu giyemiyordum çünkü koltuk altıma kadar sarkan kollar ve diz kapaklarımın üzerine biriken baldırlarım vardı.Ve malum bilindik sonuç verdiğim kiloları geri almaya başladım okadar hızlı aldım ki 5 ayda 95 e tekrar merhaba dedim.ta ki yazın aldığım bir kaç pantolonu deneyeyim dedim ve kalçamdan geçmedi ozaman aklım başıma geldi.Ve şimdi 60 a kadar asla durmadan evam etmek istiyorum.sarkmalar olmasın diye de spora gidiyorum.Üniversite çok farklı aslında büyük bir ortama giriyorsun ama aslında yalnız yaşıyorsun.İstediğin anda anneni yada babanı destekçin olarak bulamıyorsun.Bu yüzden çabuk yılıyorum.Ve kendime güvenim çok az.Umarım her şey tüm zayıflamak isteyenler için ve benim için dilediğimiz gibi olur...

Bugün benim bakla yalan oldu..Gündüz demiştim ya başım ağrıyor diye akşama kadar devam etti ağrı :( oğlumu aldıktan sonra uzandım biraz. oda çizgifilm izledi..
Kızım geldi akşam yemekte baklayı duyduğunda ağlayacaktı nerdeyse :))
Anne lütfen bak sınavlarım bitti bugün haftasonu pide yiyelim dedi :)) Ne alaka :))
ve dediği oldu.:1: içini hazırladım evde fırına götürdük ben bir adet yedim salata ve ayran ile...Yani 4 dilim ekmek+2 yağ+2 et yemişim :)

Canım benim bende senin yaşındayken ve üniversiteye hazırlanırken tam 117 kiloydum.üniversiteyi kazandım ve devlet yurdunda kaldım ilk sene ve odadaki en kilolu kişi bendim.dedim ya bunu problem etmez kilomla ilgili espirileri en çok ben yapar en çok ben gülerdim.Komik birisiydimde.Tüm ailem kilolu olduğu için bana hiç bu kadar batmamıştı fazlalıklarım.Ama öyle bir topluluğa karışınca mecburen sağlıksız diyetlerle(aslında diyet bile denemez kendimi aç bırakarak) 86 kiloya kadar düştüm.bu arada boyum 168. Hiç fena olmamıştı dışardan bakanlara ama hala kısa kollu giyemiyordum çünkü koltuk altıma kadar sarkan kollar ve diz kapaklarımın üzerine biriken baldırlarım vardı.Ve malum bilindik sonuç verdiğim kiloları geri almaya başladım okadar hızlı aldım ki 5 ayda 95 e tekrar merhaba dedim.ta ki yazın aldığım bir kaç pantolonu deneyeyim dedim ve kalçamdan geçmedi ozaman aklım başıma geldi.Ve şimdi 60 a kadar asla durmadan evam etmek istiyorum.sarkmalar olmasın diye de spora gidiyorum.Üniversite çok farklı aslında büyük bir ortama giriyorsun ama aslında yalnız yaşıyorsun.İstediğin anda anneni yada babanı destekçin olarak bulamıyorsun.Bu yüzden çabuk yılıyorum.Ve kendime güvenim çok az.Umarım her şey tüm zayıflamak isteyenler için ve benim için dilediğimiz gibi olur...

Şimdi sporada gidiyormuşsun işte ne güzel bak benim annem sınav nedeniyle sadece diyetisyene gitmeme izin verdi ve eve koşu bandı aldırdım zorla spor salonuna seneye diyorlar. Bence birbirimize destek olursak, spor eşliğinde sağlıklı bir şekilde diyetimize devam edebiliriz ben istersen burda doktorumun verdiği listeyi bile paylaşabilirim kendine göre yorumlarsın onu olmazsa :1:

Selammmmm :3:

Akşam yemeğinden sonra kız kardeşime gittik ben çok sıkılınca :34: ancak gelebildim :1:
Baya muhabbet edilmiş maşallah :1:

cecoşş.. benimde merakım gitti.. ceco yu öğrendim.

:1: :1: ne cecoymuşum :1:
Canım aklımdayken sorayım dedim :1: senin gelmene az kaldı eee buluşma için organizasyon yapmıyormuyuz :1: ona göre çalışan varsa ayarlamalarını yapsınlar :1:
Ben zaten her daim müsait sayılırım :1: Gün evveli anlaşalım ki sonrada aaa benim haberim yoktu yok o gün günüm var komşular bana gelecek diyen cıkmasın :60:

oyun oynuyom şimdi seside açtım ne oluyo diye bakıyo....ay çok fena bu yaaa....büyük kızın bebekliği iyiydiii....bu anamı ağlatıyo...:34:

Al benden de o kadar :1:
Büyük kızımlada çok oynardık ama o yanlız da oynardı bende kendim çocuk olduğumdan o dönem elimde kalem onla birlikte resimler yapardım :60: Küçük tam bir çilveli :1: gözümüzün içine baka baka yapacaklarını ilan ediyor seni döverim diyorum yok yok dövmezsin diyor :1: sen dayak ne biliyormusun diyorum yoooo diye kafa sallıyor :60:
Özellikle ameliyattan sonra daha beter bana sardırdı :1: akşama kadar kuçağımda yemek yaparken tezgah tepesine oturtuyorum bazen bulaşık makinesini bile birlikte boşaltıp dolduruyoruz :1: tabi ona göre yavaş işler bitiyor :1:
Devamlı sıkı sıkı sarılıyor bana anneciğim seni çot seviyorum diye :1: öperken bile komaçan öptüm seni diyor :1: yani kocaman :1:
Uykusundan bile uyanınca direk boynuma sarılıyor :27:
Acaba diyorum ameliyat hanede narkozu verdiklerinde narkoz etkisini göstermeye başlayınca bizi bir daha göremeyecek korkusu mu yaşadı anlamadım ama zaten sırnaşıkken iyice çiklet kıvamına geldik :1: Babası gelincede ona yapışıyor Allahtan arada da bir 10 dakika da olsa rahat oluyorum :1:

Annemde hep der ikinciler çok farklı diye :1:

Bugün benim bakla yalan oldu..Gündüz demiştim ya başım ağrıyor diye akşama kadar devam etti ağrı :( oğlumu aldıktan sonra uzandım biraz. oda çizgifilm izledi..
Anne lütfen bak sınavlarım bitti bugün haftasonu pide yiyelim dedi :)) Ne alaka :))
ve dediği oldu.:1: içini hazırladım evde fırına götürdük ben bir adet yedim salata ve ayran ile...Yani 4 dilim ekmek+2 yağ+2 et yemişim :)

yazmaya korkuyorum tefe konacağım yine diye ama sabah ve öğle ekmeği çok yemediysen sorun değil canım 1 tane pide. yarın sebze yersin, telafi edersin. unutma senin 9 porsiyon ekmek hakkın vardır kesin.

Geçmiş olsun ve afiyet olsun canım geç saatte yememişsindir zaten
Hafta sonu için benim canım da istiyordu pide ama pazar günü kayınvalideme gideceğiz artık orda Allah ne verdiyse yeriz:)
Ben yaptım ama karnıbaharımı hem de üşenmeyip beşamelleyip fırına bile verdim pırasam da kaldı karnıbahar da var yarına benimmenü tam yine diğerleri için bakacaz artık

yazmaya korkuyorum tefe konacağım yine diye ama sabah ve öğle ekmeği çok yemediysen sorun değil canım 1 tane pide. yarın sebze yersin, telafi edersin. unutma senin 9 porsiyon ekmek hakkın vardır kesin.

Sen hiç uslanmayacasın sanırsam :1:
Bence de zarar etmez ama ben de yiyorum zaman zaman abartmamış zaten yani hemfikiriz:34:

Bugün yediklerimide paylaşayım

Sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta ( kızımın kalan yumurtasınıda yiyince 1 dilim eksik ekmek yedim )
1.5 kk kadar beyaz peynir ( Bimdeki yağsız olanlardan )
1 domates
1 salatalık
4 az tuzlu yeşil zeytin

ara;
Az şekerli türk kahvesi
3 tane kuru kayısı

Öğlen;
1 kase çorba
1 büyük kase salata
1 bardak ayran

ara;
1 sütsüz şekersiz nescafe

akşam;
3 parça tavuk ızgara ( toplam bir avuç içi kadardı )
bol maydanozlu, naneli, domates ve salatalıklı marul salatası ( Hiç yağ koymadım onun yerine nar ekşisi, limon ve az sirke ekledim )
1 koca bardak ayran

gece; 3 tane şekersiz çay

gün içinde 2.5 litre su içtim
Birazdan da tekrar bir yeşil çay içerim

Şimdi sporada gidiyormuşsun işte ne güzel bak benim annem sınav nedeniyle sadece diyetisyene gitmeme izin verdi ve eve koşu bandı aldırdım zorla spor salonuna seneye diyorlar. Bence birbirimize destek olursak, spor eşliğinde sağlıklı bir şekilde diyetimize devam edebiliriz ben istersen burda doktorumun verdiği listeyi bile paylaşabilirim kendine göre yorumlarsın onu olmazsa :1:

Canım inşallah söylediğin gibi başarırız biz bu işi:29: Canım ben canan karatay diyeti yapıyorum ayın 11 inde 2 hafta olucak ilk hafta 2.8 kilo verdim.Bu hafta 90 a düşersem bu diyetle devam edicem.Şimdi senin diyetin bol kepekli ekmek ve meyvelerle filan doludur:))bana karbonhidrat şeker işlenmiş her türlü konserve ve meyve yasak.eğer veremezsem sana yazarım birlikte aynı diyeti uygularız.desteği ve yorumu olan herkese çok teşekkür ederim bu arada...

Canım inşallah söylediğin gibi başarırız biz bu işi:29: Canım ben canan karatay diyeti yapıyorum ayın 11 inde 2 hafta olucak ilk hafta 2.8 kilo verdim.Bu hafta 90 a düşersem bu diyetle devam edicem.Şimdi senin diyetin bol kepekli ekmek ve meyvelerle filan doludur:))bana karbonhidrat şeker işlenmiş her türlü konserve ve meyve yasak.eğer veremezsem sana yazarım birlikte aynı diyeti uygularız.desteği ve yorumu olan herkese çok teşekkür ederim bu arada...

Başarırız evelallah, önce inanmak gerek :34: Tamam canım olur tabi söylemen yeterli :16:

senin diyet listen kaç kalorilik.??

11 hakkım var.:1: ama o kadar yemiyorum tabii..Canan Karatay duymasın..

Sabah 2 dilim tb ekmek yedim öğle acıkmadım kahvaltı geç yendiği için. badem ve çilek yedim..

Sen hiç uslanmayacasın sanırsam :1:
Bence de zarar etmez ama ben de yiyorum zaman zaman abartmamış zaten yani hemfikiriz:34:

Yaramaz çocuk..saçını çekelim onun...:9:

Ablalarım kardeşlerim hepinize hayırlı iyi geceler bende çıkayım artık malum yarın dersane falan var yorucu bir gün olacak, kendinize iyi bakın ve hiç bir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin iyi gecelerr :16:

senin diyet listen kaç kalorilik.??

11 hakkım var.:1: ama o kadar yemiyorum tabii..Canan Karatay duymasın..

Sabah 2 dilim tb ekmek yedim öğle acıkmadım kahvaltı geç yendiği için. badem ve çilek yedim..

Yaramaz çocuk..saçını çekelim onun...:9:

Bilmiyorum hiç sormadım doktora ama :1:

slm arkadaşlar ya ebnde diyetdeyim sadece 90 üstülülermi burda ben 74 kiloyum:(

70 li kilolarda arkadaşlarımızda var onlarda 90 üstünden düştüler...Aramıza gelebilirsin elbet ama senin kulvarında topikte var forumda. 70-79 kilodaikler yarışıyor..İstersen orayada bakabilirsin...
Tercih senin bir sürü takım var seç seç beğen...

İyi geceler kızlar herkese kısa ama sağlıklı bir uyku diliyorum.Unutmayın fazla ve düzensiz uyku kilo almanın baş sebeplerinden biridir..

Back
X