Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bilemiyorum ki..Ben daha çok hayır işlerin de aktif olmak istiyorum..
Şu an çok aktif olmasam da bir dernek üyesiyim..Oğlum biraz daha büyüyünce örneğin huzurevi veya çocuk yuvasında gönüllü çalışmak isterim haftanın bir iki günü vb.

Gerçi bundan bir kaç yıl önce çocuk yuvasını denemiştim ama psikolojim bozulmuştu gece gündüz sürekli ağlıyordum :(
Sonra devam etmemiştim..

Yenam aynı durumdayım bende ağlak tipim gittim 1 kaç sefer yuvaya dayanamadım aslında dayanmak destek olmak lazım .
hayvan barınağına gittim oradada öyle oldum
huzur evi desen oda öyle ne bileyim oradaki insanlarında,hayvanlarında ( hayvan demeyi hiç birzaman tasvip etmem ama ifade şekli bu) aslında sadece sevgiye ilgiye ihtiyacı var umarım bu psikolojiyi atıp yardımcı olabiliriz.

yolcucum,

bende bu yüzden paylaşım sitelerine karşıyım ve kızımı hep uzak tutmaya çalıştım ama artık yapacak bişey yok..haziran da 15 yaşında olacak..Arkadaşlarının hatta çevremiz de herkesin facesi var...
Sisteme direnmenin sınırıda bir yere kadar oluyormuş maalesef :(

sanada geçmiş olsun..İptal et üyeliğini olmazmı.?

Yenam aynı durumdayım bende ağlak tipim gittim 1 kaç sefer yuvaya dayanamadım aslında dayanmak destek olmak lazım .
hayvan barınağına gittim oradada öyle oldum
huzur evi desen oda öyle ne bileyim oradaki insanlarında,hayvanlarında ( hayvan demeyi hiç birzaman tasvip etmem ama ifade şekli bu) aslında sadece sevgiye ilgiye ihtiyacı var umarım bu psikolojiyi atıp yardımcı olabiliriz.

İnşallah tatlım..ÇÜnkü acımak hiçbirşeye çözüm getirmiyor..
Kendimize zarar veriyoruz..

Fakat kreş fikri harika inşallah gerçekleştirirsin bu düşünceni..:16:

Kızım geldi karnını doyurup gitti.Oğlumu okula bıraktım şu an kendime sert bir kahve yaptım ayılmak için..
Bir türlü kendime gelemedim yaw.
Hakkaten artık yaşlanmışım ben :)

hiçte bilem yaşlı falan değiliz heleki sen bak damat olcak gelin vercen daha çok çalışcaksınnn Yenam

selam kızlarr herkesler iyidir umarımmm.pazar günü dinlenemeden hopppp işe bu haftada işler iyice yoğun baş ağrısıyla başladım güne hayrolsun.

dün ayarsız vakitli vakitsiz yemek yedim hep.bugün düzenim tam ayarımı kaçırmamaya çalışıyorum geçen hafta sporda çok yapamadım ama bu hafta ipin ucunu kaçırmıycam yorgun bile olsam yapıcam yapmam lazım....

EGEDENİZİM geç gördüm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında eksi kilolar gelsin inşallah:16:

yolcucum,

bende bu yüzden paylaşım sitelerine karşıyım ve kızımı hep uzak tutmaya çalıştım ama artık yapacak bişey yok..haziran da 15 yaşında olacak..Arkadaşlarının hatta çevremiz de herkesin facesi var...
Sisteme direnmenin sınırıda bir yere kadar oluyormuş maalesef :(

sanada geçmiş olsun..İptal et üyeliğini olmazmı.?

sağol canım iptal edebilirim aslında çok önemli değil...zaten hamileliğim döneminde hep yatmak zorunda olduğum için oyun falan oynamak için almıştım...gerçi almıştım derken kardeşimin hesabıydı bana devretti...:34:hiç resim falan paylaşmadık ne bana ne çocuklarıma ait hiç bir bilgi resim falan paylaşmadım hiç...gene aynı adresten annemde canı sıkıldıkça bişeyler bakıyodu...oyüzden var yani ama dediğim gibi çok önemlide değil böyle devam ederse iptalde ederim yaniii...

aaa unuttumm egedenizcimm doktorcummRabbim hayırlı sağlık uzunnn bir ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberr...:16::16::16:

banucum hediyelerini güle güle kullan canımm...:9::9:

kübracımm tebrik ediyorum seni canım çok tatlı çıkmışsınn....:46::46::46:

zehracımmm sende süper gidiyosun maşallah kaç gündür yazıcam hep bişey çıkıyo unutuyorum geç oldu kusuruma bakma....:34:

ımm başkaa sanki birilerine daha bişeyler yazıcaktım ama unuttum yaa...:26:bide bu var ikinci doğumdan beri son zamanlarda daha da arttı çok unutuyorum herşeyiiii...:44:

yenaaa nerdesin kızz gizli ajan seniii....:9::9:görünmeden beğenip duruyosunn....:9:benidemi takip ediyosun yoksammm...:9:gerçi pek bi ilerleme kaydedemessin ama neysemm....:9::9:

zamanında diyetisyenede gittim sıkıldım artık kesin çözüm alan varsa ve de geri verdiği kiloaları alan yoksa bana yazarsa sevinirim ben 32 yaşında masa başında çalışıyorum 1 oğlum var

kızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm
Kuzum çok süper görünüyosun maşallah:nazar::nazar::nazar: rabbim banada tam tersi bi kalça vermiş Allah dersin yani ama biz bu işi çözecez inşallah Allahın izniylen:34::34::34:
zehracığım yarın taşınıyordunuz değilmi..
Allah yardımcınız olsun canım..ÇAbucak yerleşirsin umarım...
Evet yenam yarın taşınıyoruz ama benim hastalık geçeceğine daha beter oluyo valla ne yapcam bilmiyorum :16::16::16:
şimdi ben kaçtım cücüklerrr , sabah 4 ders , şimdide 4 ders ,4.40 da dersten çıkacamm :111::111::111::111:
herkesi öptümm kocaman, Allaha emanet olunn :54::54::16::16::16:

NOT : aklımdayken yazayım , 15 günlük soğan kürü dün akşam sona erdi ,içim dışım soğan oldu vallla :))
şimdi adet olmayı bekleyecemm , inşAllah ilaca gerek kalmadan olurr , sıkıldım artık 14 yıldır ilaç içmektenn :26::26::26:

sonuçtan haberdar ederim sizleri ;))
Aynurum inşallah ilaca gerek kalmazda adetini olursun hayırlı haberlerin olsun kuzum :34::34::34:
aaa unuttumm egedenizcimm doktorcummRabbim hayırlı sağlık uzunnn bir ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberr...:16::16::16:

banucum hediyelerini güle güle kullan canımm...:9::9:

kübracımm tebrik ediyorum seni canım çok tatlı çıkmışsınn....:46::46::46:

zehracımmm sende süper gidiyosun maşallah kaç gündür yazıcam hep bişey çıkıyo unutuyorum geç oldu kusuruma bakma....:34:

ımm başkaa sanki birilerine daha bişeyler yazıcaktım ama unuttum yaa...:26:bide bu var ikinci doğumdan beri son zamanlarda daha da arttı çok unutuyorum herşeyiiii...:44:

Sağol tatlım kusur ne demek ya düşünmen bile yeter valla bu ara gerçekten iyi gidiyorum bu kendim bile hissediyorum ve çok mutluyum doğrusu canım :16::16::16:

zamanında diyetisyenede gittim sıkıldım artık kesin çözüm alan varsa ve de geri verdiği kiloaları alan yoksa bana yazarsa sevinirim ben 32 yaşında masa başında çalışıyorum 1 oğlum var

Ben de 4 defa gittim uymadıktan sonra çözüm değil elbet...Diyabet olduğun için. beslenmen hekim tarafından belirlenmesi daha sağlıklı olur açısından söyledim..

Önemli olan kararlı olmak..Listelere bağlı kalamıyorum beni acaip geriyor...Sadece kontrol baskı olsun üzerim de diye başladım her seferinde..Ama çözüm olmadı tabii :)

sen İzmirdemi oturuyorsun...?

Ara öğün molası :))

ev süpürülecek, ütü yapılacak, yemek yapılacak, duş yapılacak :)
bi bunlar kaldı, az kalmış değil mi kızlar :9:

ne ilginç ve güzel rüya...

Dilerim tüm isteyenlerin rüyası gerçekleşir...

sizi potansiyel çıtır ve güzel anneler :)

Kolay gelsin esracım...:16:

sağol canım, sana da kolay gelsin :))

Selamün aleykümmm...

nasılsınızz....geçmişi anca bitirdim....haftasonum diyet anlamında berbat geçti...tatlıyı çok fazla yedimm...çok kızgınım kendimee...her akşam yeni kararlar alıyorum ertesi gün hepsi fossss.....bugün tartım 90,4 gösterdi...saat 10 da kalktık kızlarla biraz ortalık topladım kızları yıkadım...saat 12 gibi kahvaltı öğle yemeği karışık yedim yeşil çayımıda içtim...şimdilik güzel başlangıç yaptım gibi inş devamını getirebilirim nolur dua edin banaa...böyle yerimde saydıkça pes etmemek için zor duruyorumm....aile içinde canımı sıkan şeyler yaşıyorum...buda yeme isteğimi artırıyo...ne alakası varsa...ne manyak psikolojim varr...off offf...

Zeynepcim tatlıları tadımlık yesen aslında. emin ol tadı aynı. dün hiç olmamış, bugün diyetinin ilk günü gibi sarıl canım motivasyonuna. sana güveniyorum ben.

hiçte bilem yaşlı falan değiliz heleki sen bak damat olcak gelin vercen daha çok çalışcaksınnn Yenam

selam kızlarr herkesler iyidir umarımmm.pazar günü dinlenemeden hopppp işe bu haftada işler iyice yoğun baş ağrısıyla başladım güne hayrolsun.

dün ayarsız vakitli vakitsiz yemek yedim hep.bugün düzenim tam ayarımı kaçırmamaya çalışıyorum geçen hafta sporda çok yapamadım ama bu hafta ipin ucunu kaçırmıycam yorgun bile olsam yapıcam yapmam lazım....

EGEDENİZİM geç gördüm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında eksi kilolar gelsin inşallah:16:

Yasemin abla geçmiş olsun, başın geçer umarım.
bugün diyetin ilk günü sarıl sen de ablacım. spor da yapacakmışsın, süpersin :16:

ben saatli yemek yiyen programlı yaşayan biri değilim şuana kadar özelinede hastanenin diyetisyenine gittim hep aynı liste ya bana ters tepiyo herkesin bünyesi farklı ama diyet listesi aynı

Ara öğün molası :))

ev süpürülecek, ütü yapılacak, yemek yapılacak, duş yapılacak :)
bi bunlar kaldı, az kalmış değil mi kızlar :9:

Zeynepcim tatlıları tadımlık yesen aslında. emin ol tadı aynı. dün hiç olmamış, bugün diyetinin ilk günü gibi sarıl canım motivasyonuna. sana güveniyorum ben.

evet canım baya az kalmış işin...:9::9:normalde öyle yapıyodum canım ama bu sıralar niye böyle oldum bende bilmiyorum....sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum bugün güzel başladım sayılır şuana kadarda sorun yok çok şükür inş böyle devam eder..hazirana kadar 85 i görsem çok mutlu olcam yaa....

ben saatli yemek yiyen programlı yaşayan biri değilim şuana kadar özelinede hastanenin diyetisyenine gittim hep aynı liste ya bana ters tepiyo herkesin bünyesi farklı ama diyet listesi aynı

canım diyet listelerine bende hiç uyamıyorum malesef bide herkesin bütçesi bir değil alan var alamayan var..:34:ben kendi adıma

evde ne pişiyosa onu yiyorum...ama hamurişi ve pilavı büyük ölçüde çıkardım hayatımdan..hamur işini ayda bir gün var sadece

ozman yiyorum ve öğle yemeği niyetine yiyorum..normaldede ne yemek varsa ondan ama küçük porsiyon yiyorum bide hiç

sevmemekle birlikte yoğurt yemeye çalışıyorum...salatamıda eksik etmemeye çalışıyorum...bide tatlı hemen durduruyo benim kilo

vermemi...uzun bir zaman bırakmıştım çok canım çekerse göz kirası hesabı bi minik yiyodum şu sıra o kira bedelini pek

tutturamıyorum oyüzden ibre yukarı döndü...:34:bide ben çok düzenli yersem kilo veriyorum...öğünleri atladığım zaman

veremiyorum...

bende işleyiş böyle canım...her arkadaşınki farklı oyüzden sende kendi bünyene göre bi düzen oturtucaksın....ben pek yapamasam

da arkadaşlar günlük menülerini paylaşıyolar ve hepimiz birbirimizi takip edip azmı yiyoruz çokmu yada yanlışmı besleniyoruz

uyarıyoruz bir birimizi ve bizim için baya etkili oluyo....sende paylaşabilirsin...bizde ona göre şöyle yap böyle yap gibi yorumlarda

bulunuruz...ay ne çok konuşmuşum ben genee....umarım yardımcı olabilmişimdir...kaçıyorum ben şimdii....:54:

Egedeniz ablacım kusura bakma ya sürekli bi yazayım diyorum hep unutuyorum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere ailenle çocuklarınla ve bütün sevdiklerinle:16::16::16::16:

canım diyet listelerine bende hiç uyamıyorum malesef bide herkesin bütçesi bir değil alan var alamayan var..:34:ben kendi adıma

evde ne pişiyosa onu yiyorum...ama hamurişi ve pilavı büyük ölçüde çıkardım hayatımdan..hamur işini ayda bir gün var sadece

ozman yiyorum ve öğle yemeği niyetine yiyorum..normaldede ne yemek varsa ondan ama küçük porsiyon yiyorum bide hiç

sevmemekle birlikte yoğurt yemeye çalışıyorum...salatamıda eksik etmemeye çalışıyorum...bide tatlı hemen durduruyo benim kilo

vermemi...uzun bir zaman bırakmıştım çok canım çekerse göz kirası hesabı bi minik yiyodum şu sıra o kira bedelini pek

tutturamıyorum oyüzden ibre yukarı döndü...:34:bide ben çok düzenli yersem kilo veriyorum...öğünleri atladığım zaman

veremiyorum...

bende işleyiş böyle canım...her arkadaşınki farklı oyüzden sende kendi bünyene göre bi düzen oturtucaksın....ben pek yapamasam

da arkadaşlar günlük menülerini paylaşıyolar ve hepimiz birbirimizi takip edip azmı yiyoruz çokmu yada yanlışmı besleniyoruz

uyarıyoruz bir birimizi ve bizim için baya etkili oluyo....sende paylaşabilirsin...bizde ona göre şöyle yap böyle yap gibi yorumlarda

bulunuruz...ay ne çok konuşmuşum ben genee....umarım yardımcı olabilmişimdir...kaçıyorum ben şimdii....:54:[/QUOTE]

teşekkür ederim cevabın için bundan sonra girer yazarım ama ben tutamıyorum kendimi beynimden nedense bitiremiyorum özellikle tatlı abur cuburu :(((

slm kk milleti:)

ayyyy ne konuşmuşsunuz yineeee:37:
okurken şiştim bu sefer:)) hasta olunca galiba....

hastayım kızlar yaaaa....
dün ikindinden beri grip oldum yaaa, birazda üşütme var, her yerim ağrıyo acıyo ve hiç dermanım yok:(
sabah bişeyim yoktu, ikindin tam tersi değiştim, hayret ettim yani.
çok kötüydüm gecede, şuan gece kadar kötü değilim şükür, daha iyiceyim geceye göre, yatmadan önce içtiğim ıhlamur biraz iyi geldi galiba.
dün akşam başımı yere eğmiştim bişey için; kafam zonk zonk zonkladı resmen yaaa....

evde yapacak tonla iş var ve benim pilim sıfır şuan.....:37::37::37:

ben şu alıntılarıma bi bakayım şimdi birde.....

dün ikindinden beri grip oldum yaaa, birazda üşütme var, her yerim ağrıyo acıyo ve hiç dermanım yok:(
çok kötüydüm gecede, şuan gece kadar kötü değilim şükür, daha iyiceyim geceye göre, yatmadan önce içtiğim ıhlamur biraz iyi geldi galiba.
dün akşam başımı yere eğmiştim bişey için; kafam zonk zonk zonkladı resmen yaaa....

geçmiş olsun canım...boş ver işleri yat dinlen grip en güzel dinlenerek atlatılıyo...:34:

ayy bide benimki bir güncük uyusaaaaa,adam sabah namazı kalkıyo dicemde yok anacım ne namazı namazdan çokk önce kargalarla kalkıyo herif:36:
namaz sonrası da hemen kahvaltı edcek illa banada diyo hadi kahvaltıya:52:arada eşlik edeyim diyorum ama bazen hava bile aydınlanmamış oluyo,mutfak perdeleri kapalı,ışık açık biz kahvaltı ediyoruz:27: takılıyorum sahuramı kalktık yine diye:1: gerçi bende uyumuyorum ama kahvaltıda edemem gün açmadan:39:

çok ilginç:)))

çok ilginç ama böyle olan kişilerde var nadir olarak ablacım, bi arkadaşımın babasıda böyleydi.

meyracım buda benden gelsin:16:

Rüzgar zifiri - YouTube
ne sigara ne içki içmedim sevmemde amaa şarkı çok güzelll yaa:52:

bak yine uyku yok gözümde,zifiriyim bi yerlerdee...

vaaav değişik ve güzel bi parçaymış, teşekkürler:)

yi :2:

olmus sanırsamm :1:

ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden :16:

nasl mutlu oldum anlatamammm :1: 38 e o kadar az kaldı ki :1: bu 87 kiloluk pıtırcıkk :16:

devamını dilerim canım:)
azmedersen hepsi olur......

ve süpersin maşaallah canım, tam bir çıtırsın sen zaten şuan.:nazar:
daha manken olan arkadaşlarınıda boşver bence, çok zayıflığıda ben sevmiyorum şahsen, hoş durmuyo, bence en iyi kadın balık etli, normal kilolu kadın:1:
kadın dedinmi de azıcıkda şöyle etli olacak bence..... yakışıyo yani kadına az etine dolgun olmak....

kızlarrr facem ele geçilmiş...saçma sapan şeyler paylaşılmış bugün....ben daha yeni oturdum pc başına yeni farkettim....bir süreliğine dondurucam bilginiz olsun....ekli olan arkadaşlar benden size saçma sapan davetler gelirse kabul etmeyinn...zaten sabahtan beri bilgisayarımda kafayı yedi açamıyorum hiç bişeyi eşim ugraşıp durdu bütün gün düzeltmek için...olmassa formatlıcak artık...:47::47::47::47:

hayret yahuuu, geçmiş olsun canım.
benim yok feys.

slmm kızlar 2 gündürr baya koşuşturmacalı geçti hava güzel olunca gezdik diyet açısındanda iyi olamadığı için yazmadım size neyse bakıcaz çaresine adette olunca üzerine yerimden kalkamaz ol dum bugünde 3 ten sona bi temizliğe giriştim dip köşe biraz öncede az yaprak sardım yarın için anca bi slm verem dedim geçmiş çok birikmiş umarım herkez iyidir son alıntıda özka ya heyecan falan yazmışsın yena iş içinmi çağırdılar yoksa inşallah istediği gibi bi iş olmuştuurr

kız senin fotolu öğün paylaşımlarına ne olduuuuu:5:
ne güzeldi onlar:5:

Nihayet kızıma facebook hesabı alması için izin verdim :))
hayırlı uğurlu olsun...Çok direndim ama düzene boyun eğmek zorunda kaldım mecburen :)
Kaslı melihide ekledik.:1:

--

Yarından itibaren yaklaşık bir hafta süren bahar temizliğine başlıyorum fazla görünmezsem merak etmeyin...

kolay gelsin yenaaaaammm:10::10:

Selam kızlarrrrrrrrr :3:

Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada :27:
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik :27: aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık :47:
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü :1:
Herhalde eşim uyarmış annesini :1: 1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana :34:
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık :1: bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka :1:
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti :1:
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim :35:
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti :1:
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca :1: )

senin KV yine yapmış yapacağını banucum........

yine de güle güle kullanın canım hediyelerinizi.

ben şuna da kızarım hep; gelininle hadi takışıksın anladıkta, torunlarının suçu ne, onlarlada ilgilenmeyip, onlara da bişey almayanlarda var ya; ben hep kızarım böyle kişilerede......
haksız değilim değilmi arkadaşlar?

temizlikte de kolay gelsin canım. aslında benim eve de lazım ama kim yapacak ki :9:

aynen:1::1:

Canım çok geçmiş olsun :71:
Umarım biraz daha iyisindir :34: bu arada Rhein nehri kıyılarının hepsi çok güzel yaaaaaaaaa :16:
Bende Heidelbergte okumuştum geçmişte ve resmen şehre aşığım desem yeridir :1:

Heidelberg am Rhein - Google'da Ara

Bu gidişimizde Heidelbergin tepesindeki Tarihi Şatoya götüreceğim eşimi :34: önceki gidişlerimizde pek fırsat olmamıştı maalesef.

canım sen türkiyenin kadınısın:):1:
nerden çıktı bu dersen eğer, resmen türkiyeye benziyo bu yerlerde yaaa, ama güzel yerlermişte canım.

kızlar merhaba..

çok yorgunum.. dün gece 1 gibi hastanede işim bitti. eve gelip yattığımda 2 yi geçiyordu.. 8 de yine hastanedeydim. çok yoruldum..
üstelik adet oldum. karın bel bacak ağrısından ölücem..
bir den doğum günümdü.. yemeği 9 a doğru hazırladım.. yemekten kalktığımızda 10 du. ben yatmaya hazırlanırken oğlum önceden alarak sakladığı pastayı çıkardı.. sürpriz yapmış bana.. çok mutlu oldum.. eşimin aklına gelmez çünkü böyle şeyler.. pasta da yedim.. yani hem geç hemde çok yedim.. kaçamağın dibine vurdum bu gün

geçmişi de okuyamıyorum.. uykum var.. önemli bi şey var mı ki bilmem gereken?? yarın yine 8 de işte olucam..

ceco yaptınız mı bir plan??haber verin bana.. geçmişi okuyamıyorum bu ara..

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM:))))
daha nice mutlu sağlıklı huzurlu günler görürsün inşaallah tüm sevdiklerinle canım.....

amaaan kaçamağıda takma bu sefer; arada bi de battı balık yan gider yapmak lazım böyle:))):34:
:16::16::16:

ha haaaaay bu da süpeeeerdi:)

kızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm

canım sen ve kızın çok hoşsunuz:):nazar:

arkadaşlar banu'nun selamı ver size..( Banu145145 ) Merak eidyordum onu epey oldu siteye bile girmeyeli ciddi bir ameliyat geçirmiş..
Burdan da kendisine geçmiş olsun diliyorum..:16::16:

ve aleyküm selam, sağol yenacım.

BANU145145 canım, eğer yazdıklarımı buradan okuyorsan;
çok geçmiş olsun canım, Allaha emanet olasın canım.....
kocaman öpüyorum canım seni tatlı yanaklarından.....:16::16::16::16:
seni çok özledik.

yine ara öğün molası :))

yemek ve ütü kaldı. ütüyü akşam yaparım artık. duşumu aldım, bi tane yasin okudum. içim ferahladı.

evet canım baya az kalmış işin...:9::9:normalde öyle yapıyodum canım ama bu sıralar niye böyle oldum bende bilmiyorum....sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum bugün güzel başladım sayılır şuana kadarda sorun yok çok şükür inş böyle devam eder..hazirana kadar 85 i görsem çok mutlu olcam yaa....

canım hazirana 1,5 aydan fazlası var. bence 85in altını da görürsün. yeter ki kaçamklarını bile belli bir sistematikte yap. sen biliyorsun zaten ne yapacağını :)

geçmiş olsun canım. inşallah iyileşirsin bi an önce. bi gelince gitmiyor çünkü meret.

umuttt sen mi geldin hoşgeldinnn

sen de hoşgeldin, ikiniz de hoşgeldiniz :16:

Back
X