ayy bide benimki bir güncük uyusaaaaa,adam sabah namazı kalkıyo dicemde yok anacım ne namazı namazdan çokk önce kargalarla kalkıyo herif
namaz sonrası da hemen kahvaltı edcek illa banada diyo hadi kahvaltıya
arada eşlik edeyim diyorum ama bazen hava bile aydınlanmamış oluyo,mutfak perdeleri kapalı,ışık açık biz kahvaltı ediyoruz
takılıyorum sahuramı kalktık yine diye
gerçi bende uyumuyorum ama kahvaltıda edemem gün açmadan
çok ilginç:)))
çok ilginç ama böyle olan kişilerde var nadir olarak ablacım, bi arkadaşımın babasıda böyleydi.
meyracım buda benden gelsin
Rüzgar zifiri - YouTube
ne sigara ne içki içmedim sevmemde amaa şarkı çok güzelll yaa
bak yine uyku yok gözümde,zifiriyim bi yerlerdee...
vaaav değişik ve güzel bi parçaymış, teşekkürler:)
yi :2:
olmus sanırsamm
ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden
nasl mutlu oldum anlatamammm

38 e o kadar az kaldı ki

bu 87 kiloluk pıtırcıkk
devamını dilerim canım:)
azmedersen hepsi olur......
ve süpersin maşaallah canım, tam bir çıtırsın sen zaten şuan.
daha manken olan arkadaşlarınıda boşver bence, çok zayıflığıda ben sevmiyorum şahsen, hoş durmuyo, bence en iyi kadın balık etli, normal kilolu kadın
kadın dedinmi de azıcıkda şöyle etli olacak bence..... yakışıyo yani kadına az etine dolgun olmak....
hayret yahuuu, geçmiş olsun canım.
benim yok feys.
slmm kızlar 2 gündürr baya koşuşturmacalı geçti hava güzel olunca gezdik diyet açısındanda iyi olamadığı için yazmadım size neyse bakıcaz çaresine adette olunca üzerine yerimden kalkamaz ol dum bugünde 3 ten sona bi temizliğe giriştim dip köşe biraz öncede az yaprak sardım yarın için anca bi slm verem dedim geçmiş çok birikmiş umarım herkez iyidir son alıntıda özka ya heyecan falan yazmışsın yena iş içinmi çağırdılar yoksa inşallah istediği gibi bi iş olmuştuurr
kız senin fotolu öğün paylaşımlarına ne olduuuuu

ne güzeldi onlar
Nihayet kızıma facebook hesabı alması için izin verdim :))
hayırlı uğurlu olsun...Çok direndim ama düzene boyun eğmek zorunda kaldım mecburen :)
Kaslı melihide ekledik.
--
Yarından itibaren yaklaşık bir hafta süren bahar temizliğine başlıyorum fazla görünmezsem merak etmeyin...
kolay gelsin yenaaaaammm

Selam kızlarrrrrrrrr
Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada

İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik

aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık

Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü

Herhalde eşim uyarmış annesini

1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana

Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık

bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka

Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti

İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim

Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca

)
senin KV yine yapmış yapacağını banucum........
yine de güle güle kullanın canım hediyelerinizi.
ben şuna da kızarım hep; gelininle hadi takışıksın anladıkta, torunlarının suçu ne, onlarlada ilgilenmeyip, onlara da bişey almayanlarda var ya; ben hep kızarım böyle kişilerede......
haksız değilim değilmi arkadaşlar?
temizlikte de kolay gelsin canım. aslında benim eve de lazım ama kim yapacak ki
aynen

Canım çok geçmiş olsun

Umarım biraz daha iyisindir

bu arada Rhein nehri kıyılarının hepsi çok güzel yaaaaaaaaa

Bende Heidelbergte okumuştum geçmişte ve resmen şehre aşığım desem yeridir
Heidelberg am Rhein - Google'da Ara
Bu gidişimizde Heidelbergin tepesindeki Tarihi Şatoya götüreceğim eşimi

önceki gidişlerimizde pek fırsat olmamıştı maalesef.
canım sen türkiyenin kadınısın:)

nerden çıktı bu dersen eğer, resmen türkiyeye benziyo bu yerlerde yaaa, ama güzel yerlermişte canım.
kızlar merhaba..
çok yorgunum.. dün gece 1 gibi hastanede işim bitti. eve gelip yattığımda 2 yi geçiyordu.. 8 de yine hastanedeydim. çok yoruldum..
üstelik adet oldum. karın bel bacak ağrısından ölücem..
bir den doğum günümdü.. yemeği 9 a doğru hazırladım.. yemekten kalktığımızda 10 du. ben yatmaya hazırlanırken oğlum önceden alarak sakladığı pastayı çıkardı.. sürpriz yapmış bana.. çok mutlu oldum.. eşimin aklına gelmez çünkü böyle şeyler.. pasta da yedim.. yani hem geç hemde çok yedim.. kaçamağın dibine vurdum bu gün
geçmişi de okuyamıyorum.. uykum var.. önemli bi şey var mı ki bilmem gereken?? yarın yine 8 de işte olucam..
ceco yaptınız mı bir plan??haber verin bana.. geçmişi okuyamıyorum bu ara..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM:))))
daha nice mutlu sağlıklı huzurlu günler görürsün inşaallah tüm sevdiklerinle canım.....
amaaan kaçamağıda takma bu sefer; arada bi de battı balık yan gider yapmak lazım böyle:)))

ha haaaaay bu da süpeeeerdi:)
kızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm
canım sen ve kızın çok hoşsunuz:)
arkadaşlar banu'nun selamı ver size..( Banu145145 ) Merak eidyordum onu epey oldu siteye bile girmeyeli ciddi bir ameliyat geçirmiş..
Burdan da kendisine geçmiş olsun diliyorum..

ve aleyküm selam, sağol yenacım.
BANU145145 canım, eğer yazdıklarımı buradan okuyorsan;
çok geçmiş olsun canım, Allaha emanet olasın canım.....
kocaman öpüyorum canım seni tatlı yanaklarından.....

seni çok özledik.