Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Entel yena ve Aynur avamlara karşı :1:

onlar dünyaya bile karşı koyabilir valla ya ikisi birden :16:

Eki Görüntüle 683316 azfazla oldu ama ekmek yimedim 2 kaşık yoğurt yedim zeytin yağlı bamyaya dayanamıyomda acep bugün yediklerim kaç kaloridirkiii

Nursenacım 1300-1400 ancadır. hatta 1400ü bulacağını sanmıyorum bile. afiyet olsun, çok dengeliydi bugünün.

-----------

Umut gözükmüş aşağıda, umarım iyidir :16:

ben de menümü yazayım;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
8 kaşık et sote
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay

akşam
8 kaşık yeşil fasulye kavurması
6 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara
1 dilim ananas
belki 1 çorba kaşığı çekirdek

akşam maçı izlemeye annemlere gitcez. fener yenilsin istiyorum ama Asumanım ve Yenam için içim elvermiyor :9:

onlar dünyaya bile karşı koyabilir valla ya ikisi birden :16:

Nursenacım 1300-1400 ancadır. hatta 1400ü bulacağını sanmıyorum bile. afiyet olsun, çok dengeliydi bugünün.

-----------

Umut gözükmüş aşağıda, umarım iyidir :16:

teşekkürederimm valla yarın 500 grda olsa tartı gülse barii
özkayı özledim heee resiimlere uzun detaylı yorum yazardı yoruluyodur sanrım alıştımıkiii

ben de menümü yazayım;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
8 kaşık et sote
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay

akşam
8 kaşık yeşil fasulye kavurması
6 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara
1 dilim ananas
belki 1 çorba kaşığı çekirdek

akşam maçı izlemeye annemlere gitcez. fener yenilsin istiyorum ama Asumanım ve Yenam için içim elvermiyor :9:

Menü gayet başarılı olmuş esracım bol suyunu da içmişsindir herhalde sen de nursena gibi:)
Son cümlen kötü başlamış ama sonunu toparlamışsın:54:

Son düzenleme:
özkayı özledim heee resiimlere uzun detaylı yorum yazardı yoruluyodur sanrım alıştımıkiii

gider inşallah ya, sen çok iyiydin bu hafta.

ben de merak ediyorum. telden bir şeyler yazıcam ama hep alakasız saatlerde aklıma geliyor. bu hafta düzenini otuttursun daha sık gelir bence.

Menü gayet başarılı olmuş esracım bol suyunu da içmişsindir herhalde sen de nursena gibi:)
Ama son cümlen kötü başlamış ama sonunu toparlamışsın:54:

aslında belki bulguru 1-2 kaşık daha fazla yemişimdir. kocam geç geldi, ben de tırtıkladım üstünden :)

valla yenilsin bile diyemiyorum ikiniz yüzünden, yensinler de sevinin :16:

$CIMG6114.webp asuu sabahtan bi başlıyorum bu bardak 500 ml alıyo 6 tane içiyorum 3 lt ediyooo

gider inşallah ya, sen çok iyiydin bu hafta.

ben de merak ediyorum. telden bir şeyler yazıcam ama hep alakasız saatlerde aklıma geliyor. bu hafta düzenini otuttursun daha sık gelir bence.

aslında belki bulguru 1-2 kaşık daha fazla yemişimdir. kocam geç geldi, ben de tırtıkladım üstünden :)

valla yenilsin bile diyemiyorum ikiniz yüzünden, yensinler de sevinin :16:

ya bende tırtıklamayıı biseverimkiii:29::29::29::29::29::29:

Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama geldim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.

Umarım sizler iyisinizdir

Son düzenleme:
Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama kendim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.

turkcellde de kişiye ait masa yokmuş Özlemcim :)
orası olursa yine aynı düzen yani. sen tuvalete falan git ye ya iki dakikada.
umarım alışırsın bi an önce. kolaylıklar diliyorum sana canım.

Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama kendim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.

aman olsun iş olsun yeterkide herşey zamanla yoluna girer hakkında hayırlısını versin allah bayadır evdeydin ya haliyle yenibi düzen kurmak zor olur 1 -2 haftaya biraz alışınca zaman bulursun

turkcellde de kişiye ait masa yokmuş Özlemcim :)
orası olursa yine aynı düzen yani. sen tuvalete falan git ye ya iki dakikada.
umarım alışırsın bi an önce. kolaylıklar diliyorum sana canım.

Kişiye ait masa var canım ama kadrolulara var bize yok. Benim derdim kişiye ait masa değilki, kolumu koyacak yer yok masada, 10 erkeğin içinde dipdibe oturuyoruz

İlk hafta olur o kadar, wc de ben bısey yıyemem, ortam musaıt degıl sımdılık, karısık streslı bır ortam var, kilo almadan atlatırsam ıyı olacak

menulerınız cok guzelmıs

Eki Görüntüle 683323 asuu sabahtan bi başlıyorum bu bardak 500 ml alıyo 6 tane içiyorum 3 lt ediyooo
Çok iyi canım :46:su önemli:34:
ya bende tırtıklamayıı biseverimkiii:29::29::29::29::29::29:
Of zaten o ayaküstü yenilenler yok muu ben de pek severim

Canım kolay gelsin zamanla düzene girer inşallah

hayırlı akşamlar kızlar

akşamki öğünüm:sebze sote ve yoğurt 2 de zeytin vardı...

Esra fasulye kavurması derken...?

Nursena tırtıklamayı kim sevmez ki...

kızlar bi bulgur pilavı muhabbeti dönüyo kaç gündür...

ne zamandır aklımdaydı ama erteliyodum öyle canım istiyoki ben öyle üç dört kaşıkla kalmam diye yapmıyorum ...

bari 74e düşsemde kendime pilav ziyafeti çeksem:52::52::52::52:

aman olsun iş olsun yeterkide herşey zamanla yoluna girer hakkında hayırlısını versin allah bayadır evdeydin ya haliyle yenibi düzen kurmak zor olur 1 -2 haftaya biraz alışınca zaman bulursun

aslında sımdı daha bos vaktım var canım, 2 hafta sonra bu rahatlıgım olmaz, cok fazla yapılacak iş var ama sürekli işten ayrılmalar olduğu için kımse ıslerı yetıstıremıyor. Malesef bekledıgımden streslı ve kadrolu- kadrosuz ayrımının had safhada oldugu bır yer. Zaten iş bulamadığım için işi beğenmeme gibi bir lüksüm yok, yalnız burda çocuk felan da yapamam, sene sonuna kadar kalıcı bir işe geçmem lazım.

Herkes menülerini paylaşmış, bu hafta hepiniz güzel kilolar vereceksiniz eminim

Hoooooppp son 1 hafttaaa :) x5 yatcaz kakcaz hooop annecigimdeyim kizlarr. enerjik giris yapayim dedim. Vallaha sasiyorum kendime bi spor azmi gelmis anlatamam bide abarttim galiba kuru kayisiya dadandim ayiptir soylemesi cikamiyorum malum yerden :/ Amaaaaaaaa suanda 89.9 ummmmmmm Deli gibi dans ediyorum evde hop hop hop hop :))) incecik olayim fitigraflar cekip atcam kiyaslama icin ve basari öyküm icin son 2 ayim insallah :)) Fazla giremiyorum sakin hücüm edip kizmayin günüm cok yogun geciyo 3 saat spor eve 6 da geliyorum vallaha e anca yemek yap evi topla 7 de bi cikiyorum sabah okula. 2 de cikiyorum ordan dükkana ordan spora ordan eve ev isleri dersler vakit kalmiyor. Sizleri ozledim vallaha :)

Arkadaşlarım Merhaba :)

Bir süredir geçmişi okumaya çalışıyorum. Çocuklar öylesine didişiyorlar, streo şekilde ağlaşıyorlar ki okuduğumdan da bir şey anlayamadım. Bu arada eşim geldi, onu bile duymamışız, yatak odasında önümde laptop, kucağımda oğlum ağlıyor, yerde kızım ağlıyor görünce "bu ne ya her akşam ayrı curcuna" diye şikayet ediyor, "dur" dedim "bunlar daha senin iyi günlerin :)))

Asumancığım sabahları epey kötü oluyorum, bulantı, uyku vb. o nednele yarın zamanında bildiremem belki şimdiden kilomu bildireyim : 81.5 kg, spor yapamıyorum ne yazık ki :(

Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.
...
Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.
...
Nevinciğim görmemişim canım, çok teşekkür ederim. Hem de üşenmemiş tekrar yazmışsın iki kere teşekkür ederim :)) Sana da eşine de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız dilerim.
...

Umut'ın da bugün kontrolü vardı sanırım. iyi haberlerle gelir inşallah...

....Umuttt'un kontrolü nasıl geçti acaba.:26:

....
Umut naptı ben de merak ettim belki bugün uğrarr

Canım arkadaşlarım, sağolun ilginiz için. Yenacığım da aradı bugün. Dün akşam geç geldik eve, eşim yemeğe gitmek istedi akşam. Bugün sabah da epey bitkindim giremedim, o yüzden habersiz bıraktım :)
Kontrolüm çok iyi geçti maşallah. Her şey yolunda, kalp atışlarını gördük, duyduk da :))) Üçüncü defa olsa da insna her seferinde bir tuhaf oluyor, dileyen herkes bu hissi tadar inşallah.

Esracığım, Yena ile cinsiyet konusunda tahminde bulunmuşsunuz, okuyunca yazmak istedim. Bu sefer doğuma kadar öğrenmesem de sürpriz olsa diye bir düşünce var aklımda. Çok erken olduğu için eşimle ya da aileden kimseyle paylaşmadım, bakalım o ne düşünecek?

...

Yarın için herkese bol eksili bildirimler diliyorum. :54:

hayırlı akşamlar kızlar

ne zamandır aklımdaydı ama erteliyodum öyle canım istiyoki ben öyle üç dört kaşıkla kalmam diye yapmıyorum ...

bulgur zararlı değil diyeceğim ama senin diyetine uygun değildir belki :)

fasulye kavurması şöyle bir yemek;

emeklilik hobileri: fasulye kavurması

ama ben yumurta sevmediğimden yumurtasız yapıyorum. maydonoz doğrayıp karıştırıyorum, güzel bir aroma veriyor.

hayırlı akşamlar kızlar

bende yeşilmercimekli bulgur pilavı yapasım var valla tencere dibine kadar yerim diye yapamıyommm

bende 80 olsam evin altında
mantıcı dükkanı var 1 tabak yicem hoşş evin karşısındada kumpur ve waffle varr onuda 75 olunca yerim:)))))))))))))))))))))))))))))))

Back
X