Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aralıkda seksen olmazsam ne olayım ....cok pıs gaza getırıosun sen yaaa...ızmıre tasınsana sen:))hergun kahve ısmarlarım sana...:1::1:

Araba kiralayip sehir sehir dolassammiki elimede megafon bagiririm "zayiflamak istiyenlere itinayla gaz verilir gazci geldii haaniiiimmmm " ilk duragim izmir soz:9:
👍👍👍her zaman beklerim overlokcu ayaginiza geldi gibi gazci sehrinize geldi ona buna itinayla gaz verilir hanimlarin dikkatine 😄😄😄

Ben 25 yasinda mersinde yasiyorum kizim 3 oglumda 1yasinda kizima ilk hamile kaldigimda 70 kiloydum ama sonra 90 kiloya kadar ciktim sonra kendi cabamla 15 kilo verdim tam azimli bir sekilde zayifliyordum ki ogluma hamile kaldim onda da 97 leri bir daha gordum simdi bir zayifliyorum bir bir daha aliyorum 87 kiloya dustum ama simdi yine 92 kiloyum basliyorum ama devamini getirecek motiveyi kendimde bulamiyorum

ÖZlemciğim nasıl gidiyor hayat.? Çalışıyormsun.?

Yenacıgım ancak gördüm yazdığını kusura bakma

Evet aynı işde çalışıyorum, 1 sene oldu,çok yorucu ve streslı ama mecburen devam edıyorum. Sabah 5.45de kalkıyorum 6.15de servıse bınıyorum:(

👍👍👍her zaman beklerim overlokcu ayaginiza geldi gibi gazci sehrinize geldi ona buna itinayla gaz verilir hanimlarin dikkatine 😄😄😄

Aynennn
bu arada ellerde ne kocalar varmis bee maasallak ben hamileyke ilk 3 ay yemek yapamadim paso kahvalti etti benim koca onu bile ben hazirliyordum peehhhh bizde kadiniz diye geciniyoz bacimm

Ben 25 yasinda mersinde yasiyorum kizim 3 oglumda 1yasinda kizima ilk hamile kaldigimda 70 kiloydum ama sonra 90 kiloya kadar ciktim sonra kendi cabamla 15 kilo verdim tam azimli bir sekilde zayifliyordum ki ogluma hamile kaldim onda da 97 leri bir daha gordum simdi bir zayifliyorum bir bir daha aliyorum 87 kiloya dustum ama simdi yine 92 kiloyum basliyorum ama devamini getirecek motiveyi kendimde bulamiyorum

Canim ayni yasta ve assagi yukari ayni kilodayiz memnun oldum tanistigima

bu arada sanada biraz gaz lazim herhalde motivasyon icin burcuya yazdiklarima bi goz at istersen belki ise yarar

Kizlar bugun yediklerim:
kahvalti
1 harslanmis yumurta -5 zeytin -1 dilim peynir -1 dilim tam bugday ekmegi maydonoz nane

ara
1 portakal 10 findik
ogle
8 kasik borulce yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi yesillik
ara
kahve 3 galeta
aksam 8 kasik kurufasulye 3 kasik pilav yogurt
ara
yarim portakal 5 findik
3 litre su - 5 bardak 5 i 1 arada cay

iyi akşamlar güzellerr

listeler için GÖKÇECİM MEYRACIM ellerinize emeğinize sağlık

işten geldim dinlenmek için bir saat uzandım baya bir toparlamış kalktım ama hala uykum var :(((

diyetim bu hafta ufak tefek cıslar ile iyi sayılır bugün yüyyemedim direkt eve geldim.İş çıkışı yürümeye çalışıyorum 10 bin adımı geçiyorum 12 bin adıma yaklaşıyorrr nursenam iyimi sen bu işte kompedan olcan kuzum...

ben az geçmiş yapayım:18:

SElamün aleykümm...

ben geldimm...nasılsınız...ben ağrılarımla başbaşa takılıyom işte...bugün eşimin doğumgünüydü sabah beri pasta kurabiye poğaca derken hazırlık yaptık görümcemle..ve akşamda ne vardıysa yedim nefes almakta bile güçlük çekiyorum şuan..bi gören olsa kıtlıktan çıktım sanır...af allahım onca uğraş didin tekrar 81 leri gördüm derken gene iş çıkardım kendime...neyse sonuçta vazgeçmek yok düşsekte kalkmamız lazım demii...moralimi bozmamaya çalışıyorum...geçmiş baya birikmiş bakamadım...akşam bi geldim az takılayım sizle diye kuzular rahat durmadı kalktım açık bırakmışım forumu bidaha gece pcyi kapatayım deyince gördüm ama okuyamadım bugünde vaktim olmadı zaten....

Hayırlı akşamlar
Zeynepcim eşine nice sağlıklı yıllar dilerim sana da geçmiş olsun yediklerini de dert etme özel bir günmüş yarın telafi edersin inşallah
Herkes motive olmaya başlamış ne güzel biz de size uyarız inşallah

Aynennn
bu arada ellerde ne kocalar varmis bee maasallak ben hamileyke ilk 3 ay yemek yapamadim paso kahvalti etti benim koca onu bile ben hazirliyordum peehhhh bizde kadiniz diye geciniyoz bacimm

Yaa bnmkide yapmZsam yemek disardan soyluo hemen 5 yasinda cocuk gibi bayilio sokaklarda ymk yemeye hic basimin caresine bakiyim bi makarna pisireyim yok ahh ahhh minik bebegim bnm

Hayırlı akşamlar
Zeynepcim eşine nice sağlıklı yıllar dilerim sana da geçmiş olsun yediklerini de dert etme özel bir günmüş yarın telafi edersin inşallah
Herkes motive olmaya başlamış ne güzel biz de size uyarız inşallah

sağol ablacım Allah razı olsun...:16:evet ya artık toparlanmalıyız...bende dediğin gibi telafi edicem inşallah...

kızlar kafama takmamaya çalışıyorum ama sinir olup duruyorum
dün 92.9 gelen ben bu sabah nasıl olduysa 95 geldim 24 saatte 2.1 kilo alır mı insan
tamam düzenli beslenemedim dün ama çok bi kaçamağım olmadı bide form çayını içemedim
ödem mi tuttu acaba üfffffff :43::43::43::43::43:

Burcu bizim yazilarda bir gariplik var farkindamisin

alıntı yaptıktan sonra kontrol et canım parantez silinmiş olabiliyo yada iki kişinin ismi birden oluyo onu düzeltmek lazım oyüzden böyle oluyo....

bak şuan benimkide aynı sizinki gibi gör diye düzelmedim ilk parantezde ercanim yazıyo ikincisinde burcu bitanesini tamamen silmen gerekiyo...isimler kimden laıntı yaptığına göre değişiyo tabiki benim dediğim isimlere takılma yani...

Selamün aleyküm...

çok sancım var kıvranmaktan oturamıyorum bile...hemen bildirim yapıp kaçıcam oyüzden...

he bu arada meyracım Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin canım...

derincim kuzucuklarına geçmiş olsun...

özlemcim ve nevincim hoşgeldinizz....

kilom:81,7

spor:50 dk...

inşallah hepimiz azda olsa eksi görürüz....

Zeynepcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin küçük ufaklık napıyor ?

kızlaarrr ben aranıza geri dönmek istiyorum desem beni tekrar alırmısıınz:17::17::17:
malumunuz gecen sene girmiştim aranıza iş yerinde vadiya prblemlerinden dolayı cıkmıştım listenizden. cıksamda arada muhabbetlere katılıyodum.
şimdi yenide diyete başlamak istiyorum...
2 aydır sitede yokum net probleminden dolayı o yüzdende kendi başıma bi bırakıp bi baslıyorum diyete spora sizlerdende
destek alayım dedim izniniz olursa..

Nafiyecim hoşgeldin :16:

ben de geldim Yenam duydum sesini...

bitmek tükenmek bilmeyen fazla kilolarımla yine aranızdayım arkadaşlar...

kendimi saldım malesef.ipin ucu kaçtı ama yeniden savaşmaya devam...

Gökçecim kilom 99...bu hafta sporum yok ama bundan sonra olacak inşallah...

herkese sevgiler...
:54:

Nevinim hoşgeldin sefalar getirdin:34:

Yenaaaa ben geldimmm

Özlemcim hoşgeldin nasılsın? sen çok iradeli ve dikkatliyin abartı bir kg almamışındır canım..

evet canim benim actigim ilk ve son baklava :)

Canım ya kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum avatar ına :19:

Gökçeciğim, Dafi'nin kilosu aynı...Köy de olduğu için nete giremiyormuş...

Arkadaşlar Dafi'nin hepinize selamları var...

A.S Dafimin eksikliği belli hamarat hatun

Gunaydinlarrr bugun yine antalyada yazin esintileri var ben hala 80 lere dussemmi dusmesem mi diye dusunuyorum biliyorum bogazimi tuttugumda gayet kolay veriyorum kilolari ama neden tutamiyorum kendimi kiniyorum ve sil bestan yine yeniden bismillahirrahmanirrahimmm diyerek an itibariyle basliyorum diyetime .....
1 - 2 ay sonra albumume koyacagim fotograflarla belgeliyecem size bunu allahin izniyle
gecmise biraz goz attim hedef koyarak yarisicakmisiz herhalde ahanda hedefim haftaya cuma 88.5 insallah simdi 90.3 um 1.8 kilo ediyo insallah 10 kiloyu verdigim hizla 10 kilo daha veririm hemencik:10::kkk::8:

sorma bende bugün iş çıkışı hissettim sıcağı mont ve ince polar vardı yandım yandım sabah erken çıkınca kalın giyinmiştim:37:

Nefes alamamamin sebebi yaşadıklarim. Ama okadar acı cekiyorumki bedenimdese acısını hissediyorum. Insallah bu zamanlari anlatabilirim:5:

Allah yardımcın olsun zor bir durum

canım nasıl öğretim ? Aslında ben öğretmedim mecburiyetten öğrendi . Yemeğine cok dikkat eder esim. Midesi hassas oldugundan dışarıda pek yemez.bende çoğunlukla yogun çalıştığımdan eve vakit ayırmıyordum.arada annesine sordu arada bana sordu .bende cok güzel yapıyorsun ellerine saglık deyince daha gaza geldi sagolsun ... Benimkini beğenmez oldu :50:
Ama daha cok yemekleri ben yaparım. Evde isler ortak sayılır . Bizim asıl sorunumuz benim yogun çalısmam oluyor.1 aydır evdeyim.evde olmak güzel... :34:

Bizdede durum aynı yoğun çalışma ama eşim öyle aç bilaç bekler beni işin ucundan tutmaz maçoyuzya

Yenacıgım ancak gördüm yazdığını kusura bakma

Evet aynı işde çalışıyorum, 1 sene oldu,çok yorucu ve streslı ama mecburen devam edıyorum. Sabah 5.45de kalkıyorum 6.15de servıse bınıyorum:(

Ay canım ya bu mesai saatlerinde çalışmak çok zor Allah yardımcın olsun bende aynı şartlardayım hiç birşeye vakit ayıramamak çok kötü temizlik ve yemek harici antisosyal oluyosun:19:
kızlar kafama takmamaya çalışıyorum ama sinir olup duruyorum
dün 92.9 gelen ben bu sabah nasıl olduysa 95 geldim 24 saatte 2.1 kilo alır mı insan
tamam düzenli beslenemedim dün ama çok bi kaçamağım olmadı bide form çayını içemedim
ödem mi tuttu acaba üfffffff :43::43::43::43::43:

yeşil çay ve bol su tüket canım pazartesiye toparlarsın :16:

Bende aylar sonra bu gun adet oldum ne zor seymis aylar sonra olunca agir geldi bir diyet programi var mi yoksa herkez istedigi gibimi takiliyor bence ne yersen ye az ye ama sizinde bir diyet programiniz varsa ogrenmek isterim

Bende aylar sonra bu gun adet oldum ne zor seymis aylar sonra olunca agir geldi bir diyet programi var mi yoksa herkez istedigi gibimi takiliyor bence ne yersen ye az ye ama sizinde bir diyet programiniz varsa ogrenmek isterim

herkes farklı şeyler yapıyor diyetisyene gidip liste uygulayan arkadaşlarımız karatay yapan kalori hesabı yapan ve dediğin gibi herşeyden az ve öz yiyerek zayıflayan arkadaşlarımız var ama en önemlisi sağlıklı beslenmek aç kalıp sonrada herşeye saldırmamak neyi ne ile yendiğini artı eksisini öğrendiğimizde iş bitiyor :34:

alıntı yaptıktan sonra kontrol et canım parantez silinmiş olabiliyo yada iki kişinin ismi birden oluyo onu düzeltmek lazım oyüzden böyle oluyo....

bak şuan benimkide aynı sizinki gibi gör diye düzelmedim ilk parantezde ercanim yazıyo ikincisinde burcu bitanesini tamamen silmen gerekiyo...isimler kimden laıntı yaptığına göre değişiyo tabiki benim dediğim isimlere takılma yani...

Sagol canim daha ogrenecegim cook seyler var zamanla artik gecmis olsun bu arada

Son düzenleme:
Zeynepcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin küçük ufaklık napıyor ?

sağol ablacım...valla bunlar standart ağrılar ne kadar dikkat etsemde fayda yok malesef...ufakkk tam bir facia ablacım...hiç duru durağı yok çok hareketli yaramaz laftan anlamazz...çok oturaklı bir kızdan sonra böylesi çok yordu beni..ama asıl çocuk buymuş..büyüğüm bir istisaymış onu anladım...

Sagol canim daha ogrenecegim cook seyler var zamanla artik gecmis olsun bu arada
sağol canım..zamanla alışırsın merak etme....

Back
X