Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben düşünmüştüm zaten onu sen demeden önce ( vefalı bınıs)

Ne gördüysen aldın dimi 😄

I love Bonus
Aynen hehehe ben cok cikmam pazara bole kışlık tursuluk almaya giderim amma gittimide kendimi kaybediyom 1 lira param kalmadan eve geliyom :-):-):-):-)
Hiçte kıyamazmııııı eminmisin :D

Kalabalıkta çok çabuk biter o işler kaçtan aldın hesap ver bakim :)

I love Bonus

Bezelye 2 tl, bakla 4 tl , pembe domates 2 tl, biber 1 tl, semizotu yarim kg 2 tl ,dolmabiber 4 tl yada 3 , kuru sogan 1,5 tu galiba
Erik 6 tl, kiraz 5 tl kayisi 6 idi sanirim yarim ver dedim 5 tl lik yapti cilek 5
Taze fasulye,patlican,salatalik evde vardi bakmadim fiyatlarada
Çingenelik yapacam ya illa adama dedim bak dunyanin seyini aldim in az fiyatlari 10 kg bezelye 5 kg bakla :-):-):-) 1 kg bakla fazladan verdi inmiyeyimde bole yapalim dedi :-):-):-):-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Aynen hehehe ben cok cikmam pazara bole kışlık tursuluk almaya giderim amma gittimide kendimi kaybediyom 1 lira param kalmadan eve geliyom :-):-):-):-)

Bezelye 2 tl, bakla 4 tl , pembe domates 2 tl, biber 1 tl, semizotu yarim kg 2 tl ,dolmabiber 4 tl yada 3 , kuru sogan 1,5 tu galiba
Erik 6 tl, kiraz 5 tl kayisi 6 idi sanirim yarim ver dedim 5 tl lik yapti cilek 5
Taze fasulye,patlican,salatalik evde vardi bakmadim fiyatlarada
Çingenelik yapacam ya illa adama dedim bak dunyanin seyini aldim in az fiyatlari 10 kg bezelye 5 kg bakla :-):-):-) 1 kg bakla fazladan verdi inmiyeyimde bole yapalim dedi :-):-):-):-)

Valla hesap vermiş :))) güle güle sağlıkla yiyin inş hadi kolay gelsin sanada banada :)

I love Bonus

Selammmm nasilsin seker gecmis olsun dedimmiydi ben sana demediysem tüüü bana dediysemde tekrardan gecmis olsun kuzum

Çok mersiii şekerim...

Ogle yemeginde salata yogurt ve 1 dilim kepek ekmegi yedim bugun 2 kupa da cay ictim ama tabi ki sekersiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim

Selam ben çok severim Antalya yı 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamün aleyküm.....

geçmişe daha henüz bakmadım:) birazdan bakıcam.

dünki iştah patlamamda hala hızla devam ediyor, çok şükür sınırı aşmıyorum ama sürekli dizginleme halindeyim iştahımı.
bugün başladığım 5333te iyi gidiyor bakalım:)

internette sinir etti yarım saattir, gidip gidip geliyo bağlantı, annemgildeyken hiç böyle değildi.

şuan için:
542230
5tahıl
4et
2süt
2meyve
3yağ
(başarılı):nazar:

kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim

hoşgeldin canım:)
denk geldiğimiz iyi oldu, çok özlemiştim bende seni:):16::16::16::29:
nasılsın görüşmeyeli? çocuklar nasıl? rahatsızlığın nasıl?(yanlış anlamazsın diye soruyorum bunu canım)
net bağlantısı sabahtan beri gidip gidip geliyo, ben gidersem bilki bağlantıdan canımcım:(

ayyy kızlar geçmişi çok az okuyabildim gerisinide affedin artık okuyamıcam
emine uyandı pc başından kalktım onunla uğraşıyorum
uykum geldi şimdi yatcam

Gidimde her bi yanından sağlık akan kahvaltımı yapim :37:

Hayat yiyince güzel yiyince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı yemeyin yeter (ayşecik bonus)

I love Bonus
hahahahahaha çok güldürdün beni :1::1::1::1:

En yakin bim ve a101 30 km uzaklikta :) baska marketler var orda da pazartesi geliyo sali bitiyo :) firinda da yapmiyolar kepek ekmegi :) koca koca somunlar var mis gibi :D

Hımm o zaman haftalık falan al canım 3-4 paket al dondurucuya koy çıkarıp yersin

I love Bonus
bende o tavsiyede bulunacaktım 1 haftalık al günlük olarak dilimleyip streçe sarıp difrize at her gün 1 pkt çıkar

;) Seni çılgın..
tibeti bir kaç kez yaptım keşke devam edebilsem.. yalnız püsküüt'ü bilirsin yaklaşık 1 yıldır düzenli yapıyormuş..
Faydaları anlatılmakla bitmez diyorlar...
Bizden de Frıda yapıyor du...

bi yogamız eksikti onuda yapak ne var ki ;)
o tibet nasıl oluyor ki linki falan varsa yollasana bi bakayım inceleyeyim

Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum
bana tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?

meyraaaa canimmmmm napiyon cancagizim cok ozledim sohbetini muhabbetini

benim net gitmedi ama bu seferde sen gittin canımcım....
neysa can sağlığı olsun biz yine görüşürüz canım benim....:54::54::54:

ayyy kızlar geçmişi çok az okuyabildim gerisinide affedin artık okuyamıcam
emine uyandı pc başından kalktım onunla uğraşıyorum
uykum geldi şimdi yatcam

affettim gitti:):1::1:
:54::54::54:
emineciği öp benim yerimeee.....:emir_bebek::emir_bebek::16:

Canım haklisin zeytin konusundada bi oturusta 1 kasede yenmezki :-):-):-)
Bende isterimm havuzlu villa da alan yok :-):-)

Hehehe

Istanbuldan edirne tarafina gidiyon ordan cerkezkoy e dogru otobanda ara beni karsilarim :-):-):-)

Selammm sabah sabah enerji oluyor bizede :-):-)

Hosgeldin canim inşallah biran once bebegin olur ,burda kilolu olup ta doguran cok ornek benn 101 kg hamile kaldim 109 kg dogum yaptim ama tabii ki verebilirsen cok daha iyi inşallah hep beraber vericez uzulme

canım çok güzel motive ettin beni teşekkür ederim allahım hayırlısını versin ben 3 aydır regl de olmuyorum belki dedim vardır umreye gittim geldim bu süreçte geldiğimde doktor a gittim polikistikover demedi ama yumurtaların ani kilo almadan zayıf kalmış dedi adet düzenleyici verdi 5 gün iç dedi içtim hasta olcaksın dedi hala olmadım :(

Selamün aleykümm...
ben sporumu yaptım geldimm..yoruldumm daha gidip yemek yapıcam ve çok acıktımm...
bugünde bi eksilme yok kilomdaa...:19:

Back
X