• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok sutluydu cok hafifti anlamadim nasil yedigimi :))
Minik bana napsin benim asil sevdigim en bi dayanamadigim asik oldugum koklaya koklaya yedigim entep fistikli olandir. Beyle buyuk kareler oluyo ya hah ondan :confused:
Yer fistiklida cok severim :confused: fistigi genel olarak severim

O zaman ögle ve aksam dikkat ediyoruz bonuscan taammii,kacamak yapmıyoruz:) hem sen demedin mi bu hafta asilicizz diye:) kaytarmak yokk heee,sIki takipçinim ona göre:cool:

Yer fistigini ben de cok seviyorum ama bakliyat sinifina giriyormuş,dikkatli yemek gerek:) cikleteyi sade severim ben,findik,fistik vb cesitli sevmiyorum:) keramelli severim:KK39:

Diyet topiğinde konuştuğumuza bak:sinirli: Dönelim salata,sebze muhabbetlerine:)

tünaydın hayırlı günler güzellerrr
Bonus Bonus Amethyst_1 Amethyst_1 listeler için elinize emeğinize sağlık kg veren spor yapan güzelleride tebrik ederim maşallahınız var

iş yerinde internet 2 gündür sorunlu sabah düzeldi ama hala yavaş sözde fiber .

benim diyet 2 gün gün sonra asılmaya başlıycam inşallahh giderek şişiyor gibiyim
yarın şeker yüklemesi sonra pazartesi tahlil bitcekkkk :)

tünaydın hayırlı günler güzellerrr
Bonus Bonus Amethyst_1 Amethyst_1 listeler için elinize emeğinize sağlık kg veren spor yapan güzelleride tebrik ederim maşallahınız var

iş yerinde internet 2 gündür sorunlu sabah düzeldi ama hala yavaş sözde fiber .

benim diyet 2 gün gün sonra asılmaya başlıycam inşallahh giderek şişiyor gibiyim
yarın şeker yüklemesi sonra pazartesi tahlil bitcekkkk :)
Iki gun eyice etraflica karnini doyur :KK53:

Acken ben :)) sondaki bakista millet yerken yiyemeyen ben :)) boyle huzunlu bi filmde mizahta geciyo.

Yaw daha dun aksam eşim bu replikle beni güldüruyordu. Bende orjinalini görmus oldum
Eşim keyfi yerinde olunca türk filmlerinin komik repliklerini kullanır hepsi ezberinde :)

O zaman ögle ve aksam dikkat ediyoruz bonuscan taammii,kacamak yapmıyoruz:) hem sen demedin mi bu hafta asilicizz diye:) kaytarmak yokk heee,sIki takipçinim ona göre:cool:

Yer fistigini ben de cok seviyorum ama bakliyat sinifina giriyormuş,dikkatli yemek gerek:) cikleteyi sade severim ben,findik,fistik vb cesitli sevmiyorum:) keramelli severim:KK39:

Diyet topiğinde konuştuğumuza bak:sinirli: Dönelim salata,sebze muhabbetlerine:)
Karamel miiii :confused: asilcaz dogru dedin onu ben dedim zati :KK53: napiyon simdi isin varmi gunluk spor yapmaya baslayabilirsin her isten once :kahve:

Hem kasimpati hanimcim ben dun kacamak hakkimi kullanmadim persembe gunu kullandim.
Dun disarda gozumun onunde dondurma yediler ben istemedik bile aksam yemegini cok yemis oldum.

Eferimmm:KK19:

Ben de bugün +200 gördüm ama takilmadim
Şimdi sütlü kahve yapıp icecegim öğlen orda beraber pide yenecek herkes aynı şeyi söyleyip yesin dedik mecbur yerim yanında ayranla
Dönerken belki biraz yürürüm
Akşama Allah Kerim

Asuman ablacim,her zaman arkadaslarin ile buluşmuyorsun ki,hem sen onca kilo verdin pideler de ödülün olsun bence:)Gönlünce ye,ic ve eğlen arkadaslarinla..Bugun kacak günün olsun:KK60:

Karamel miiii :confused: asilcaz dogru dedin onu ben dedim zati :KK53: napiyon simdi isin varmi gunluk spor yapmaya baslayabilirsin her isten once :kahve:

Sen dedin dedim ya zatiii:lülülü::lülülü:

Esimin kalkmasini bekliyorum,belki disari cikar,yürürüz:) Cok sIkiyo beni evde ki sporlaaa,en iyisi disarda tempolu yürüyüş,bir dee:spor::spor:

Back
X