- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sutluydu cok hafifti anlamadim nasil yedigimi :))
Minik bana napsin benim asil sevdigim en bi dayanamadigim asik oldugum koklaya koklaya yedigim entep fistikli olandir. Beyle buyuk kareler oluyo ya hah ondan
Yer fistiklida cok severimfistigi genel olarak severim
Iki gun eyice etraflica karnini doyurtünaydın hayırlı günler güzellerrr
Bonus
Amethyst_1 listeler için elinize emeğinize sağlık kg veren spor yapan güzelleride tebrik ederim maşallahınız var
iş yerinde internet 2 gündür sorunlu sabah düzeldi ama hala yavaş sözde fiber .
benim diyet 2 gün gün sonra asılmaya başlıycam inşallahh giderek şişiyor gibiyim
yarın şeker yüklemesi sonra pazartesi tahlil bitcekkkk :)
Acken ben :)) sondaki bakista millet yerken yiyemeyen ben :)) boyle huzunlu bi filmde mizahta geciyo.
Karamel miiiiO zaman ögle ve aksam dikkat ediyoruz bonuscan taammii,kacamak yapmıyoruz:) hem sen demedin mi bu hafta asilicizz diye:) kaytarmak yokk heee,sIki takipçinim ona göre
Yer fistigini ben de cok seviyorum ama bakliyat sinifina giriyormuş,dikkatli yemek gerek:) cikleteyi sade severim ben,findik,fistik vb cesitli sevmiyorum:) keramelli severim
Diyet topiğinde konuştuğumuza bakDönelim salata,sebze muhabbetlerine:)
Iki gun eyice etraflica karnini doyur![]()
Hem kasimpati hanimcim ben dun kacamak hakkimi kullanmadim persembe gunu kullandim.
Dun disarda gozumun onunde dondurma yediler ben istemedik bile aksam yemegini cok yemis oldum.
Ben de bugün +200 gördüm ama takilmadim
Şimdi sütlü kahve yapıp icecegim öğlen orda beraber pide yenecek herkes aynı şeyi söyleyip yesin dedik mecbur yerim yanında ayranla
Dönerken belki biraz yürürüm
Akşama Allah Kerim
Karamel miiiiasilcaz dogru dedin onu ben dedim zati
napiyon simdi isin varmi gunluk spor yapmaya baslayabilirsin her isten once
![]()
Hayir evdeki sporun neyi sıkıcı acabaSen dedin dedim ya zatiii
Esimin kalkmasini bekliyorum,belki disari cikar,yürürüz:) Cok sIkiyo beni evde ki sporlaaa,en iyisi disarda tempolu yürüyüş,bir dee![]()
Hayir evdeki sporun neyi sıkıcı acaba
Ben amuda kalkiyorum evde sen kalkabilinmi pehh![]()
Ahh ahhh bu da ben gibi cumartesi çalışan emekçi canlarıma gelsinConta yakan bir melek işyerinde
![]()
ya varya en bi sevdiklerim eskileri ozledim ben yaaaa genclik geri gelse keske
Bugün bende o eski moddayım canım valla sabah beri dinliyorum.ya varya en bi sevdiklerim eskileri ozledim ben yaaaa genclik geri gelse keske