• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Essdoğaun aleykum mutlu huzurlu azimli bol bol eksili bir hafta olsun insallah :KK15::KK200::KK200:

gunaydin canimm:KK15:
:KK9:

Eki Görüntüle 1833084
Gunaydinnnnn :KK200::KK68::KK68::KK37::KK37:
:KK24::KK24::KK24::KK19::KK19::KK19::KK19:

Heni haftaya, mayisin diger yarisina, sevgiye, dostluga, diyete, niyete, yesil caya,bol suya, kalori yakmaya bismillah :21:
gunaydin haydi insallah:KK36:

Eki Görüntüle 1833094
Bizlere özel yeni çatal bıçak takımı :KK70: :KK70: :KK70: Alsak mı napsak:halay::halay:
bizi anca boyle bisey durdurcak sanirim:KK71:

Günaydın güzellerrr

hayırlı mutlu umutlu huzurlu bol eksi kg li hareketli bir hafta dilerimm:KK15::KK15::KK15:
gunaydin hemserim:KK25:

Guzellik uykusundaydim yav :21: calisanlardan ozur dileyerek :))

Arti 300 lanetimi vardir nedir :KK53: banada bulasmis.

Ödemdir o ödem :KK45:
bonuss ben dune ragmen -100gr la uyandim
benim doga kosusu ise yaradi sanirim:spor::spor::spor:

300 gr artim var senin? Bilmemki yapsakmi sey yapim diyodum ben kahvaltida tahilli ekmegmi yiyim oglen aksam yemim hatta proteinlu ogunler olursa daha iyi olurda ben dun bir barbunya yapmisim 3 gun yeter :KK53: barbunya gunu yapiyorum yani bitkisel protein :KK53:
Anamm benim ciddi artım var ama cumaya kadar malum dönemin kilosu gider herhalde bakalım. Aşırı bi iştahım var bugün, saf protein olmasa da ben de protein ağırlıklı besleneceğim bugün. Mümkün olduğunca az karbonhidrat almam lazım. Barbunya günü iyiymiş :) sonuçta faydalı o da ve doyurucu..
Bennnnn:KK3::KK3:1kilo dan fazla artim var elifcinm ama uzulmedim cunku aksam gecmise bir sunger cektim bugun milat kacinci bilmiyorum ama son milat :KK71:
Süpersin hayriye :) son olsun bu inşallah.. İnstagramda diyet sayfalarına bakıyorum. Bi kız diyetisyen ve tüp mide olmadan 48 kilo vermiş 11 ayda. Biz neden olmayalım???
bugün nolduysa daha 12 olmadan 1.5 lt suyumu bitirdim :KK23:
Daha ne :) maşallah ne güzel

Eki Görüntüle 1833084
Gunaydinnnnn :KK200::KK68::KK68::KK37::KK37:
:KK24::KK24::KK24::KK19::KK19::KK19::KK19:

Heni haftaya, mayisin diger yarisina, sevgiye, dostluga, diyete, niyete, yesil caya,bol suya, kalori yakmaya bismillah :21:
Böyle bi buket ama pembeler daha fuşyaya yakındı, gelin çiçeğimdi benim. Ahhh güzel günler .. Bugün çoooook güzel bi gün olsun ben adet olmayayım mesela, sizler de ilk ne istiyorsanız bugün başlasın olmaya ay bugünü hep hatırlayalım :KK68:

aslında kendi sancımla doğum yaptım suni sancı değildi herkes kendi sancımla doğum yapmama kolay diyo ama işte doğumun kolayı nasıl oluyosa öyle işte.
Herkesin dogumu, sancisi kendine goredir tabi. Uzun surdumu, bazilari saatlerce sanci cekiyor. bak ben 4100 gr dogurdum agri esigim yuksektir buna ragmen dogumun yarisinda ben yapamiycam dedigimi hatirliyorum. Ama yinede cok korkmuyorum oan gelip geciyor :)

Iyi geceler kizlar

2 bucuk yasinda cnm
Annem simdi cikti odadan kucuk hanim uyudu

Bekleme isini bide bana sor
Emine hanimin hala gelesi yoktu hastaneye yatisim oldu agrim sancim yok acilmam az var serum taktilar suyumuda orda mudahaleyle getirdiler serum bitti anca dogurdum
Millet serum takiliyo 100 cc gidiyor dogurup odasina geciyor ben hala sancim olacakta dogurcam diye bekliyorum cok sukur ama saglikli bi sekilde oldu emine darisi zeynebin basina insallah
Amin canim insallah Zeynep i dahada kolayca saglikli hayırlı bir sekilde kucagina alirsin dilerim

Anamm benim ciddi artım var ama cumaya kadar malum dönemin kilosu gider herhalde bakalım. Aşırı bi iştahım var bugün, saf protein olmasa da ben de protein ağırlıklı besleneceğim bugün. Mümkün olduğunca az karbonhidrat almam lazım. Barbunya günü iyiymiş :) sonuçta faydalı o da ve doyurucu..

Süpersin hayriye :) son olsun bu inşallah.. İnstagramda diyet sayfalarına bakıyorum. Bi kız diyetisyen ve tüp mide olmadan 48 kilo vermiş 11 ayda. Biz neden olmayalım???

Daha ne :) maşallah ne güzel
olur insallah elifim rabbim onumzu acacak patir patir gidecek kilolar insallah

After ina kurban :))
Adet siskinligini hiic onemseme donemsel bisey vucut yag depoluyo. Ve birden gidiyo.
İnşallah bakalım :)
Böyle bi buket ama pembeler daha fuşyaya yakındı, gelin çiçeğimdi benim. Ahhh güzel günler .. Bugün çoooook güzel bi gün olsun ben adet olmayayım mesela, sizler de ilk ne istiyorsanız bugün başlasın olmaya ay bugünü hep hatırlayalım :KK68:
Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah canım :) ben de burda zayıflamaya çalışırken hamile kaldım, ilaç kullanıyodum. Şimdi kızım 2.5 aylık. Darısı başına inşallah..
olur insallah elifim rabbim onumzu acacak patir patir gidecek kilolar insallah
İnşallah canım bende inanıyorum

Back
X