• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Screenshot_2016-05-18-20-13-34.webp
Bugün ki menum haydi bakalim inşallah cumaya eksiyi görürüm ;)

iyi akşamlar güzeller

bugün yediklerim kahvaltı paylaşmıştım

bugün içimden tavuk çıkıcakkk

öğle fırında sebzeli tavuk ekmek yerine 3 normal yemek kaşığı pilav değişimden

akşam üstü 4 adet taze kayısı

akşam tavuk döner ve ayran dışarıdaydım :KK43:( secenek bu idi

spor salonuna gittin yarım saat erken gitmişim kendimce bişeyler yaptım pazarteside gitmiştim o gün pek algılayamamışım geç kalmıştım salona belki duymuşunuzdur antalyada şizofren biri yeğenini ve yengesini bıçaklamış yenge vefatetmiş yeğen yoğun bakımda tesadüfki vefat eden bayan bizim salon da ve benim gittiğim seansta idi bugün idrak ederek dahada üzüldüm
Allah rahmet eylesin geride kalanlara zor :KK43:

iyi akşamlar güzeller

bugün yediklerim kahvaltı paylaşmıştım

bugün içimden tavuk çıkıcakkk

öğle fırında sebzeli tavuk ekmek yerine 3 normal yemek kaşığı pilav değişimden

akşam üstü 4 adet taze kayısı

akşam tavuk döner ve ayran dışarıdaydım :KK43:( secenek bu idi

spor salonuna gittin yarım saat erken gitmişim kendimce bişeyler yaptım pazarteside gitmiştim o gün pek algılayamamışım geç kalmıştım salona belki duymuşunuzdur antalyada şizofren biri yeğenini ve yengesini bıçaklamış yenge vefatetmiş yeğen yoğun bakımda tesadüfki vefat eden bayan bizim salon da ve benim gittiğim seansta idi bugün idrak ederek dahada üzüldüm
Allah rahmet eylesin geride kalanlara zor :KK43:
Haberlerde izlemistim gerçekten cok üzücü bir durum amca birde yapan bunları cocugun durumu inşallah iyidir malesef ki anne hayatini kaybetmis ya öbür cocuk o da resmen travma yasamistir.Allah sevenlerine sabir versin. Şizofren hastasi imis ceza bile almaz.

Haberlerde izlemistim gerçekten cok üzücü bir durum amca birde yapan bunları cocugun durumu inşallah iyidir malesef ki anne hayatini kaybetmis ya öbür cocuk o da resmen travma yasamistir.Allah sevenlerine sabir versin. Şizofren hastasi imis ceza bile almaz.
ikiz çocuklar ikiside erkek biri kaçıyor ambulansa falan komşuların yardımıyla haber veriyolar diğeri kaçamıyor böbreği alınmış yoğun bakımdaymış:( tramvaki ne travma :((

8 badem 8 fındık ve 2 kupaya bedel adaçayı içiyorum ve uzanırım yorucu gündü gözler pertt

Saat 12de 2dilimden az ekmek patates salatası Peynir
saat 2buçuk 1kayısı 2tane Susamlı buçuk kraker
saat 6buçukta 1kase Kuskuslu cacık 5kaşık bulgur pilavı
saat 9da 1küçük mısır yedim.yemesem iyi olurdu ama yürüyüş dönüşü kaynanam haşlamis bende uydum topluluğa yedim gitti.
bugün kahvaltıdan sonra dede ve babaanne ile oğlumu parka götürdük dedesi ile oynarken ben tur attım parkta 1saati geçti yürüyüşm eve gelince oğlumu uyuttum merdivenlerle kaynanamn terası yıkadım yemek yiyip yürüyüşe çıktık eşimle yani bugün hiç durmadım suan ayaklarım ağrıyor.2litre su içtim yarın eksi görürüm inşallah eğer bu haftada aynı kalırsam 2hafta boyunca yerimde sayıyor olacağım

ikiz çocuklar ikiside erkek biri kaçıyor ambulansa falan komşuların yardımıyla haber veriyolar diğeri kaçamıyor böbreği alınmış yoğun bakımdaymış:KK43: tramvaki ne travma :KK43:(

8 badem 8 fındık ve 2 kupaya bedel adaçayı içiyorum ve uzanırım yorucu gündü gözler pertt
Allah rahmet eylesin..
Disciden geldim kv de cay vardi yemek yemistim cok iyi ama orda atistirdim.
Kendime aliskanliklarima kafam bozuk agrimda var biraz.
Keskin sirkeyim şu an...patlayasim var biseylere. Hrrrrrr
Ah bonusum.. Hepimiz öyleyiz işte önce yiyoruz sonra kendimize kızıyoruz.. Yarın tekrardan asılırız canım benim.. Sana da yeşil çay ikram edeyim:KK50:

Saha calişmasi :)
Yuruyus olur hem..

evet eve bugün bol bol yürüdüm birde eğlip kalkıyorum afiş filan asarken işe yarar belkii ...
Hahahhaa ömürsün diyetisyende süpermiş :KK70: :KK70:

yaaa sorma ne bahtsız kadınım anlatığım diyetisyen akupunktur yapmıştı bana ...

kuzu dün sabah kahvaltısı görsel paylaşmıştım akşamda yediklerimi yazmıştım paylaşmaya çalışıyorum

hehe yok Asum ya bu sanırım sporla v.s ilişkisi var gibi duruyor zaten normal diyetisyen değil endokrin ve onkoloji hastalarına bakıyor özellikle

boşver napcan dövmeyi dövme öğğğ pis tuu kaka:lülülü:

anladım listeleri iyi olucak gibii sen yediklerini çok azaltmıştın bence metobolizmanı yeniden harekete geçireceksin

Muzikler superdi kizlar bedenim ayakta is yaparken ruhum yatakta uyuyo hala iyi geldi banada :halay:
ben dileyemiyoruuuuum vakit olmuyor

Bende aynı sen gibiyim Yelizcim bedenen ayakta ruhen yatakta bu şarkılar açıyor gözümü valla silkelenip kendime geliyorum.:KK15:

bi dinleyebilsem bi dinleyebilsem benimde ruhum gençleşecek paylaşımlara devam edin birgün elbet bende dinliycem :)

Disciden geldim kv de cay vardi yemek yemistim cok iyi ama orda atistirdim.
Kendime aliskanliklarima kafam bozuk agrimda var biraz.
Keskin sirkeyim şu an...patlayasim var biseylere. Hrrrrrr

sinirlisin gerçi ama yarın proteğin günü yapsak ne iyi olurdu dimiii ?

nothinggg nothinggg Allah rahmet eylesin
@kasimpati35 ben de çilekle yemeyi planlıyorum
Ne kadar süte ne kadar chia ekleyip ne kadar bekletiyorsun :)

adaş sende kendini bozdun chia nee yaaa racona ters bikeree :)))
zaten en sonunda banada aldırtacaksınız :))

sinirlisin gerçi ama yarın proteğin günü yapsak ne iyi olurdu dimiii ?

adaş sende kendini bozdun chia nee yaaa racona ters bikeree :)))
zaten en sonunda banada aldırtacaksınız :))
Çok duyunca merak ettim adaş :))
Kafama da yattı şişiyor felan bir de lif oranı çok yüksekmis faydali bişey galiba
Eger aldığımız çakma neyim değilse hic bir şeye güven olmuyor

Back
X