Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberlerde izlemistim gerçekten cok üzücü bir durum amca birde yapan bunları cocugun durumu inşallah iyidir malesef ki anne hayatini kaybetmis ya öbür cocuk o da resmen travma yasamistir.Allah sevenlerine sabir versin. Şizofren hastasi imis ceza bile almaz.iyi akşamlar güzeller
bugün yediklerim kahvaltı paylaşmıştım
bugün içimden tavuk çıkıcakkk
öğle fırında sebzeli tavuk ekmek yerine 3 normal yemek kaşığı pilav değişimden
akşam üstü 4 adet taze kayısı
akşam tavuk döner ve ayran dışarıdaydım( secenek bu idi
spor salonuna gittin yarım saat erken gitmişim kendimce bişeyler yaptım pazarteside gitmiştim o gün pek algılayamamışım geç kalmıştım salona belki duymuşunuzdur antalyada şizofren biri yeğenini ve yengesini bıçaklamış yenge vefatetmiş yeğen yoğun bakımda tesadüfki vefat eden bayan bizim salon da ve benim gittiğim seansta idi bugün idrak ederek dahada üzüldüm
Allah rahmet eylesin geride kalanlara zor![]()
ikiz çocuklar ikiside erkek biri kaçıyor ambulansa falan komşuların yardımıyla haber veriyolar diğeri kaçamıyor böbreği alınmış yoğun bakımdaymışHaberlerde izlemistim gerçekten cok üzücü bir durum amca birde yapan bunları cocugun durumu inşallah iyidir malesef ki anne hayatini kaybetmis ya öbür cocuk o da resmen travma yasamistir.Allah sevenlerine sabir versin. Şizofren hastasi imis ceza bile almaz.
Allah rahmet eylesin..ikiz çocuklar ikiside erkek biri kaçıyor ambulansa falan komşuların yardımıyla haber veriyolar diğeri kaçamıyor böbreği alınmış yoğun bakımdaymıştramvaki ne travma
(
8 badem 8 fındık ve 2 kupaya bedel adaçayı içiyorum ve uzanırım yorucu gündü gözler pertt
Ah bonusum.. Hepimiz öyleyiz işte önce yiyoruz sonra kendimize kızıyoruz.. Yarın tekrardan asılırız canım benim.. Sana da yeşil çay ikram edeyimDisciden geldim kv de cay vardi yemek yemistim cok iyi ama orda atistirdim.
Kendime aliskanliklarima kafam bozuk agrimda var biraz.
Keskin sirkeyim şu an...patlayasim var biseylere. Hrrrrrr
Saha calişmasi :)
Yuruyus olur hem..
Hahahhaa ömürsün diyetisyende süpermiş![]()
![]()
kuzu dün sabah kahvaltısı görsel paylaşmıştım akşamda yediklerimi yazmıştım paylaşmaya çalışıyorum
hehe yok Asum ya bu sanırım sporla v.s ilişkisi var gibi duruyor zaten normal diyetisyen değil endokrin ve onkoloji hastalarına bakıyor özellikle
boşver napcan dövmeyi dövme öğğğ pis tuu kaka![]()
ben dileyemiyoruuuuum vakit olmuyorMuzikler superdi kizlar bedenim ayakta is yaparken ruhum yatakta uyuyo hala iyi geldi banada![]()
Bende aynı sen gibiyim Yelizcim bedenen ayakta ruhen yatakta bu şarkılar açıyor gözümü valla silkelenip kendime geliyorum.![]()
iyiyim ben çok şükür sen nasılsın gücüm yeterse geçmişi okumaya çalışcam aslında ütü yapsam ne iyi olucak ama eşim maç seyrediyor ruhum daralıyor bahaneye bakarmısın :))))Iyi aksamlar
Insallah herkes iyidir
ben alayım bir kupa yeşil çay bu gün içemedim bu saatden sonrada içesim yokAllah rahmet eylesin..
Ah bonusum.. Hepimiz öyleyiz işte önce yiyoruz sonra kendimize kızıyoruz.. Yarın tekrardan asılırız canım benim.. Sana da yeşil çay ikram edeyim![]()
Disciden geldim kv de cay vardi yemek yemistim cok iyi ama orda atistirdim.
Kendime aliskanliklarima kafam bozuk agrimda var biraz.
Keskin sirkeyim şu an...patlayasim var biseylere. Hrrrrrr
nothinggg Allah rahmet eylesin
@kasimpati35 ben de çilekle yemeyi planlıyorum
Ne kadar süte ne kadar chia ekleyip ne kadar bekletiyorsun :)
Frida tadilattan ciktik evi toparlamaya calisiyorum bu saatler benim utu saatim fakat bugun erken uyurum diyee utuyu gunduze aldim
Çok duyunca merak ettim adaş :))sinirlisin gerçi ama yarın proteğin günü yapsak ne iyi olurdu dimiii ?
adaş sende kendini bozdun chia nee yaaa racona ters bikeree :)))
zaten en sonunda banada aldırtacaksınız :))