• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.
canim Allah korumus seni gercekten bi daha boyle bisey yasamazsin insallah

ben işyerinde hala yemek işini dengeleyemedim sabahları sdandart kahvaltımı yapıyorum her sabah bir haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek ....vs. kardeşimle çalışan kadın çok yiyorsun diyorlar delirtiyorlar beni kahvaltıma karışmayın dedim çünkü benim en kuvetli yediğim öğün zaten kahvaltı 4 tane kuzu incik almıştım kadın eti didikliyip 3 kiloda patates katıp yahni yapmış et içinde kaybolmuş birde pilav yemekler çöpe gitti ben bu kadar karbonhitrat yemem dedim doldurmuş patatesi eti öldürmüş zaten misafirimiz olmasa yemek yiyen 2 kişiyiz mantıksız mantıksız konuşuyorlar kardeşim bırak yemeğini ben dengeleyeyim bir ayda 10 kilo ver diyor iyide ben bir ayda 10 kilo vermek istemiyorum kiii zaten çalışmaya alışacam diye canım çıkıyor kaç sefer baş dönmesinden düşecek gibi oldum bünye alışık değil açlıktan değilde hızlı tempoo uykusuzluk beni bitiriyor kardeşim fazla yiyor onun gibi yesem zaten kilo alırım çalışan kadın alınıyor yemeklerini yemiyorum diyee size karnıyarık yapayım mı dedi ben yemem dedim biliyorum 1 kilo yağda kızartır patlıcanları bak kızım dedim haftada bir hamur işi yapabilirsin haftada 1 kerede pilav yapabilirsin zaten kola içmem ... birgün pilav yapıyor ertesi gün makarna kardeşimle de yemek yeme sitilimiz uymuyor bir kere taze fasulye yaptırdım bir tek ben yedim dün hamburger yedim kardeşimin ısrarıylaa ben telefonda konuşurken patateslerimi yemiş aaaa noldu patateslerime dedim abla ben yedim hemen alayım sana dedi bende yo yoo iyi yapmışsın dedim yemek konusunda hiç anlaşamıyoruz sözde hamburger diyet yemeğiymiş kahvaltıda kızartmalar filan yapılıyor ..........didişip duruyoruz yaniii :KK14:

Erzurum didinizde frida pattisli lahana sarmasi yapiyonmu sen hic?
Bir de amcan nasil oldu aklima geldi birden.
amcam hala hastanede arada gidiyorum haftada 1 erkek kardeşim refakatçi kalıyor babam hergün yanında zaten yakında eve çıkartırlarmış belki ama Allah şifasını versin durumu ağır
patatesli lahana sarmasını bilmiyorum eşimin ailesindede görmedim erzurumlular etçi eti haşla önlerine ver yemek zanediyorlar

İstanbul da satılsa çayı şekersiz içtiğim halde alırım yani
bende çayı şekersiz içiyorum ama akide şekerini seviyorum bizim köşe başı kuruyemişcide satılıyor var yaniii bitmişti eşim almış ama bu seferki paketin tadı yok öncekiler tarçınlıydı hem koklayıp hem yiyordum

Limonlumu o seker :confused: kalicakmi oglun ne kadar kalicak :KK37:
kayınvalidem hep cebinde limonlu akide taşır bende hep versene vardır senin cebinde derim :) yok bizimki tarçınlıydı ama bu paket kötü çıktı

oğlum geliyor da sezon bitti bakalım nolcam bir 10 15 gün avrupaya gidicek ama tarihi henüz bilmiyorum konyada ki evi kapatıyor işte eşyalarını alıp geliyor çok detayları konuşmadım eve gelince anlıycam aslında inşallah evi kapatıp gelir yoksa eşim kızar :KK57: kız için konyaya gidip gelicek diyee sinirleniyor sanki kendi hiç genç olmadıı bak çocuklar büyüsün nasıl eşle çocuklar arasında kalınıyor ...

Iyi geceler

Frida insallah yemek duzenini kurarsiniz
Oglenleri corba izgara salata hem tok hem enerji hem daha az kalorili olmazmi
evet canım yaa vakitsizlikten ben el atamıyorum yarın pazara gidicem balık alayım kardeşim balıkda seviyor abla haftada 2 kere balık yiyelim diyor tavuk yemiyor işte birde kadın saat 2 de çıkıyor 11 de kahvaltı yapsak 1 de öğlen yemeğini hazırlıyor bak aç değiliz niye hazırladın diyorum bu seferde ben yardımcı olmak istedim diyor kadınında şuçu yok aslında uyuşamıyoruz bir türlü

74FRIDA 74FRIDA sağolasın canim valla sağlam yürüdüm. İnşallah bu hafta da devam edeceğim :KK66:
devam et canım yaa iyi ne mutlu sana işte :nazar:

Ayyyy o koskocaman Küp şekeriniz var ya kıtlama yapıyonuz canım çekti şimdi o_O
evet o şekerler var ben erzurumlu değilim eşim erzurumlu birde eşimde normal şekeri bıraktı ama şu akideleri ikimizde seviyoruz
senin nerden bu şekerlerle bağlantın var ?

Kiloyla aliyolar o sekerden :))

kayınvalidemler çuvalla alıyor eskiden öyleydi :)

oğlum sakaryadaymış :halay:

Yemek konusunda bi gün senin için bi gün kardeşin için yapsın yardımcı. Bi yemek 2 gün yenir sonuçta. Olmaz mı?
karışık canım yaa iş yoğun benim yemekle uğraşacak vaktim yok zamanla oturturum inşallah şimdilik akşamları aç yatmaya çalışıyorum ...

Back
X