- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
canim Allah korumus seni gercekten bi daha boyle bisey yasamazsin insallahSelam kızlar bugün farklı doktora yaşadığım durumu sordum.ben dekolman pleasantadan kaybettim bebegimi.yani bebek esinden ayrildi.doktor sana zarar vermedigine şükret dedi.bu durumda anne kaybı da oluyo ve rahme zarar da verebiliyormus bu durum.hani rahminde sıkıntı olmaması da bi avantaj dedi.ve bunu hicbir doktor önceden öngöremezdi dedi.bizim gebelerde en cok korktugumuz 3 sey var dedi.1.tansiyon yükselmesi(annede beyin kanamasina sebep olabilir)2.gebelik zehirlenmesi ve 3.dekolman pleasanta.
Şimdi bu korkuyla 2.gebeligi nasl düşünecem bilmiyorum.bu durumu tekrar yasama riski artıyor.ve bu durum yaşannca acilen hastaneye yetismek gerekiyo yoksa kan kaybı anne hayatını etkiliyo.yani artk bebekten geçtim kendimden de korkmaya başladm.yani benim bunu hastanedeyken yaşamam mucize gibi biseymis diyebilirim.ben bu durumu evde yaşasaydm esimin okuldan gelip beni alip hastaneye götürmesi baya zaman alacaktı.ve bi doktor o kan anne kanına karışınca 30 dk ya kadar müdahale edilmezse anne kaybı yasaniyormus.aslında ben de büyük bi tehlike atlatmışm.