Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esselamualeykumverahmetullah
Daha iyiyim elhamdulillah sizi de cok ozledim daha sık gelebilirim insallah internetle ilgili sorun yasiyoruz bazen bazen cekiyo bazen cekmiyo

Kilom...95.6
Sporum....55 dk
Ve Aleykum Selam canım hayırlı cumaların olsun .:KK36::KK36:

biz topikçe barışık değiliz:KK73::KK73::KK73:

upload_2016-8-5_11-24-6.webp

Selamun aleyküm, hayırlı cumalar.

@kasimpati35 izinli yazabilir misin canım beni, yada istersen listeden çıkart, eylüle kadar tartılamam sanırım..
Kimbilir belki de kilo veririm köyde çalışırken :)
Hoşgeldin canım, inşallah güzel günler seni bekliyordur:KK19:
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim. Rabbim herkesin dualarini kabul etsin Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 dilim ekmek 3 brdk çay içtim. Ayrica sizlere çok teşekkür ederim.Destekleriniz icin sizleri seviyorum kizlar iyi ki varsınız. :KK200::KK200::KK200:
Biz de seni seviyoruz topiğin sporcusu:spor:
Ya bu @dayko nerde yani hic mi bir aksam girme firsati olmaz.

Eger girerde okursan sana bi kac cift lafim var bilesin.
Girmek istemese bile arada bir allahin selamini verir insan dimi? O kadar muhabbetimiz oldu helede benimle nankor insan sana azmi enerji verdim burdan az mi guldurdum seni :KK67:

Öldünmü kaldinmi ne bilim hayir bilsem bi fatiha okurum. Yaşın vardi ölmüste olabilirsin :KK67: tovbe ya rabbim ya sinirden şeydiyorum :KK14::KK53:

20 kilo veren basip gidiyo arkadas bu ne ya :ruh:

Bak DelyDoly DelyDoly ins senin sonunda boyle olmaz.
Bu topikte bir soz vardir " bonusun diline dusecegine lagima düş" diye :KK53:
:KK70:her adı geçtiğinde daykoya sinirleniyon ya çok gülüyorum bu haline:KK70:vardır bi bildiği, ama gelir yine bence..
Elif yeliz esracan nothing de eskidiler artik ve kasimpati 2. Senesi heralde onunda.

Allahim yarabbim yillar geciyor hala sismaniz.
Evet malesef eskidik :) benim de 2 seneyi geçti. Buraya geldiğimde 94 kiloydum, şimdi 98 kiloyum:KK53:
Selamun aleykum hayırlı cumalar
Sizden bir süreliğine izin istiyorum gerçekten toparlanamiyorum herşey ustuste geliyor biraz kafamı toplamam lazim yazmayıncada suclaniyorum bir sure izin istiyorum sizden hepinizi oluyorum
İnşallah yoluna girer canım herşey senin için..
Yok canım 36 kilo verdim hatda 37 işteee:nazar::nazar::nazar:
Hay maşşaaaallaaahhh:oha::nazar::nazar::nazar:
Kollar için tedbir almak mantıklı devam edin
Ben fazla sarkmadim ama kollar ve göğüslerin durumu pek parlak değil :KK70:
Hayır benim daha kilo vermeden sarktı, kilo verince ne olacakki:110:
Yerçekimine yenik üstüm başım diyom daha da bişey demiyom:63:

Back
X