Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonus maalisef kilo aldim97.80 tok tartildim
Spor hic olmadi
Basliycam da yaz donemi yogun geciyor haftayada adanaya gitcem
Sanirim eylule kadar boyle gidicek gibi
Insallah kilolarinizi vermis ve verme yolunda ilerliyorsunuzdur
Selamun aleyküm, hayırlı cumalar.
@kasimpati35 izinli yazabilir misin canım beni, yada istersen listeden çıkart, eylüle kadar tartılamam sanırım..
Kimbilir belki de kilo veririm köyde çalışırken :)
Hoşgeldin canım, inşallah güzel günler seni bekliyordur
Biz de seni seviyoruz topiğin sporcusu
her adı geçtiğinde daykoya sinirleniyon ya çok gülüyorum bu haline
vardır bi bildiği, ama gelir yine bence..
Evet malesef eskidik :) benim de 2 seneyi geçti. Buraya geldiğimde 94 kiloydum, şimdi 98 kiloyum
İnşallah yoluna girer canım herşey senin için..
Hay maşşaaaallaaahhh
Hayır benim daha kilo vermeden sarktı, kilo verince ne olacakki
Yerçekimine yenik üstüm başım diyom daha da bişey demiyom![]()
Hoşbuldum bonusHosgeldin bahar cokta şeetme bendede tik yok :))
Evet biliyorum canım çok aktifti, hatta ben kendi çapımda bi günlük açmıştım ilk, benim buraya gelmeme o vesile olmuştu burayı anlatıp. Belki bizim gibi duygusal bakmamıştır olaya, zayıflamak için gelip zayıflayınca gitmiş olabilir yani :) ben 50 kiloya da düşsem gidemem herhalde temelli :) eşimin rahatsızlığı döneminde gelemediğimde de merak ediyodum, gittiğimde sen hamileydin :) 7-8 ay gelmemiştim ben de o zaman, daha doğrusu gelememiştimYav hakli degilmiyim sinirlenmekte sen biliyon ne kadar cok giriyodu yaziyodu falan pehhh
Allah allah, geçmiş olsun Allah şifa versin ya...DelyDoly canm annene cok geçmiş olsun.yena ve frida sizin kardeslerinize de acil şifalar diliyorum.kızlar bi arkadaş var .adam tatildeyken havuzdan çıkıp klimann karşnda uyumuş.adam menenjit olmuş.on gündr yoğun bakımda.Rabbim evlatlarna bağıslasn üçüz cocukları var adamn daha 5 yaşlarnda.inş iyileişr ya.
Sağolasın canım çok teşekkür ederim. Ayy çokk üzüldüm yaaa Rabbim şu özel günün yüzü suyu hürmetine evlatlarına ailesine bağıslasınDelyDoly canm annene cok geçmiş olsun.yena ve frida sizin kardeslerinize de acil şifalar diliyorum.kızlar bi arkadaş var .adam tatildeyken havuzdan çıkıp klimann karşnda uyumuş.adam menenjit olmuş.on gündr yoğun bakımda.Rabbim evlatlarna bağıslasn üçüz cocukları var adamn daha 5 yaşlarnda.inş iyileişr ya.