- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 Şubat 2014
![]()
74FRIDA
merhabalar :) tamda bozulan psikolojimi nasıl düzeltsem diyee düşünürkeeen damdan düşer gibii aranıza katıldım :) evet psikolojim bozuldu aldığım kilolar beni tembel* uyuşuk aynı zamandada hiç bir iş yapmadığım halde dağları taşımışım hisi yaratıcak kadar çoook yorgun hisetiriyor ....
bu durumu ancak kendim düzeltebilirim biliyorum bu ruh halimde geçici toparlıycam sizlerin desteği de bu konuda benim için çok değerlii geçen sene nisan başında 109 kiloo iken şimdilerdeee 130 kilo civarıyım nasıl becerdin diyee sormayın bu konudaa çok marifetliyimdir :)milyonuncu diyetime başlarken sizlerden bir selam almak bana iyi geliceek....
---------------------
Fridacım ilk mesajın..
Bak ben seni sağlam takip ediyorum..
İlk hoşgeldin cevabı benden olmuş. :))
Bi liste yapicam 2014 ten bu yana gelemiyorum ya :))
Frida iste bende o mart nisan gibi yeniden listeye girmistim. Ortanca kiza hamileykende yazmistim buraya sonra bebekliginde 1-2 kere girmisimdir oyle selam vermeye falan :)
Takayim kulakligimida efkar dagitayim.
Beni bu saatte gecmise goturen duygulandiran bir miktar hassas kisilik mutlumusun he :)
sağol 2014 mesajlarında gezindim durdum biraz hüzün vardı biraz umut hep mucadele etme çabasıı şimdi ise daha çok mücadele etmek gerekiyor ...Ne dinliycen.?
Fridanın mesajın üstünde benim yazdıklarımı okudunmu.? :) Gittiğim psikaytrı anlatıyorum tesadüfe bak :)
Mesajımı okudum acıdım kendime..
Ne dinliycen.?
Fridanın mesajın üstünde benim yazdıklarımı okudunmu.? :) Gittiğim psikaytrı anlatıyorum tesadüfe bak :)
Mesajımı okudum acıdım kendime..
Bende KİB yaparak bizi haberdar ettiğiniz için teşekkür ediyorum hepinizeMune çay satan üyeyi banlamış..
TeşekkürlerMune ..
Sinir oluyorum bu tür kişilere bakıyorlar diyet başlıklarına ondan sonra sallıyorlar ayda 9 kiloymuş şişkoyuz sadece akılsız değiliz
seviyorsun üyeyi bağlanıyorsun arkadaşın oluyor dostun oluyor mutluluğu için seviniyorsun kederi için üzülüyorsun topik dışındada benim aklıma gelirsiniz şunun şu sorunu vardı nasıl oldu acaba diyeee kendini alıştırıp giden üyede özleniyor ...Nursena çok pozitif biri... hahah evet sizin bitmez bilmeyen paçalı don muhabbeti eskimedi asla.. :) Keşke yeniden gelse neden gelmiyor ki facede aktif halbuki..
Dediğim gibi zamanla hitap etmiyor heralde yada sırf amacı için kullanıyorlar burayı biz acaba hatamı yapıyoruz..
Bende KİB yaparak bizi haberdar ettiğiniz için teşekkür ediyorum hepinize
Azimli hatunlar, reklamcıların ürünlerine ihtiyacınız yok sizin![]()
Eyü geceler abla. Bende kiblediydim bide beni öpsen ya modlarinda kalbi vardir bilirim![]()
Napak dagilakmi yani?Nursena çok pozitif biri... hahah evet sizin bitmez bilmeyen paçalı don muhabbeti eskimedi asla.. :) Keşke yeniden gelse neden gelmiyor ki facede aktif halbuki..
Dediğim gibi zamanla hitap etmiyor heralde yada sırf amacı için kullanıyorlar burayı biz acaba hatamı yapıyoruz..
sağol 2014 mesajlarında gezindim durdum biraz hüzün vardı biraz umut hep mucadele etme çabasıı şimdi ise daha çok mücadele etmek gerekiyor ...
iyi geceleer
![]()
Allam ya niye aciyon kendine deme oyle bi daha.
Yasadik iste hepsini biz yasadik napalim :)
Gunduz bi markete ugriycaktim bi baktim esim gelmis disciye gitmek icin. Dedim bizi sen birak o birakti dr gitti disini cektirdi. Bende donuste eve girmedim o biraz dinlensin kizlar birakmaz diye :) ablama girdim. Tel hatti kesilmis wifi calismiyo 3g iyi cekmiyo kizlar durmuyo ceksede giremiyorum.
Ayrinti yazmak ruhumuzda var :)
Hic yeri degilde seni gormusken bir sorayim arsizca :) 10 yillik uyelere bir guzellik dusunuyonuzmu acaba :)))))
sende öyle canım baş tacısınMücadele bitmesin zaten... Amacımız olmalı ki mücadele edelim.. aksi halde yaşamın anlamı da olmaz...
Herşeye rağmen çok iyi iş çıkardın asumancım gurur duyuyorum seninle.. İyi ki kk ya geldin diğer tarafta görüüşmüyorduk artık...
baş tacısın..
İyi geceler..
Geçmiş olsun eşine...
Ayrıntı da üstümüze yok valla.. :)