- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Çok sağoalsın canım beğenmene sevindim.Eline sağlık çok güzeller![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağoalsın canım beğenmene sevindim.Eline sağlık çok güzeller![]()
Aleykum selam canım doya doyaa güzel bir tatil geçirdinse ne mutlu sana boşverr yeniden hoşgeldin gene verirsin canımm![]()
Hoşgeldin zeyneep :)
Geldim geldim çokmu özledin beni..Haminizaaa gunaydinnn
Zeynooo dun diyodum napti acaba bir sorayim diye neyseki gelmissin.![]()
sağolasın canım valla şimdi bebeler bitti anaları başladı 60 yaşında yengem banada ör diye tutturdu torunundan görmüş onada örcem bakalımSağol canım normal zamana göre daha yorucuydu ama kafam rahattı herkesten uzak sakin stressiz oyüzden çok güzeldi...
Bu arada seninde eline sağlık çocuklar bayılıyolar onlara...
Hoşbuldum fridacım...
Geldim geldim çokmu özledin beni..
Bu arada yeşim ve ceyda kim parnak kaldırsın bakim...
Ceyda benimmmSağol canım normal zamana göre daha yorucuydu ama kafam rahattı herkesten uzak sakin stressiz oyüzden çok güzeldi...
Hoşbuldum fridacım...
Aynen canimm inşallah bakalım :))
Hadii gözün aydınn bitirdin temizliği afiyet olsun kahven amann uzat bacagını yoruldun yatt aaa ne yürümesiiTemizlik bittii
Hemen bi kahve içip yürümeye başlayacağım
Hadii gözün aydınn bitirdin temizliği afiyet olsun kahven amann uzat bacagını yoruldun yatt aaa ne yürümesii![]()
Şakaa şakaa tatlımm yap sporunu valla acayip etkili sarkmadan zayıflıyoruz şükür sıkılaşarakk![]()
Yok canım iyiyim böyle.
Hiç yürüyesim de yok ama mecbuuur
Aynen canim her ne kadar göbeğim yercekimi etkisinde olsada bacaklarım incelemeye devam ediyor.Şakaa şakaa tatlımm yap sporunu valla acayip etkili sarkmadan zayıflıyoruz şükür sıkılaşarakk![]()
Valla canım şükür benimde bacaklar bayağı inceldi göbekte kemer aldım pantullarıma simit şeklinde azaldı ama hala varAynen canim her ne kadar göbeğim yercekimi etkisinde olsada bacaklarım incelemeye devam ediyor.
Göbekte küçüldü ama aşağı doğru bir yönelim var![]()
Teşekkür ederim ablacım güzel bakan güzel görür çok teşekkür ederim yenidenYeşim ellerine sağlık güzel olmuşlar
Benim sabah kahvaltısı 1 armut
Öğle kocaman 1 parça ızgara tavuk. 1 fincan kahve
Az önce bir kupa süt içtim
Akşamda ya taze fasulye yerim ya tavuk
Yada ikisindende azıcık azcık
Hoşgeldin zeynepcimSağol canım normal zamana göre daha yorucuydu ama kafam rahattı herkesten uzak sakin stressiz oyüzden çok güzeldi...
Hoşbuldum fridacım...
Afiyet olsun canım yarın dengelersin.Bugün biraz fazla yedim Akşam
2 kabak dolma bolca karpuz peynir bikaç dilim ekmek
Sağol canım inşallahAfiyet olsun canım yarın dengelersin.