Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılabilirim canımtebrikler canım. çok güzel gidiyorsun. menülerini bekliyoruz
stkilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. etiket yapamadım. site sıkıntılı.iresten yedin. bak sonu böyle oldu. hadi bakalım dikkat ediyoruz artık
iyiyiz canım sen nasılsın? hadi sen de katıl bize. menülerini bekliyoruz.
Ben de iyiyim kuzum çok şükürmasAllah cnm tebrikler
sislik yapacak seyler yemissindr belki de cnm
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
tebrikler cnm yine benden gr olqrak eksidesjn artk 79 u gorelim insAllah
masAllah diyelim
Allah kolaylık versin canım gecmis olsjn simdiden ogluna da
artk zayif kuş olma yolundayiz balım
afiyet olsun canım güzel
insAllah beraber gorucez
Cok kotu değil aslinda cnm afiyet olsun
sabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyooErkekler öyle genelde ya malesef duzene girer insAllah bi an once vqr mi bulantı falan basladi mi
hoşgeldin tekrar :)
baharatli yoğurt ye yada süt iç. En azindan gecede yag yakarsin boylece. Saat 10 gibi son ara öğün yapabilirsin :)Aynen bende 7 buçukta yeni yemeği bitirmiş olmama ragmen 1-2 gibi acıkıyorum bende içim eziliyor ama dayanıyorum hemen yatıp uyuyorum
Canım Rabbim tamamına erdirsinsabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyootiksinti henuz yok
Hos buldumhoşgeldin tekrar :)
amin tesekkur ederim :)Canım Rabbim tamamına erdirsin
Sağlıkla kucağına al
Hos buldum![]()
Katılabilirim canım
Biz tatil için il dışından vazgeçtik
Ilcelerde de en fazla 2veya 3 gün yaparız gezimizi
Ben de iyiyim kuzum çok şükür
ayyy hadi hayırlısı insAllah hemen geçer başlamadan bitersabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyootiksinti henuz yok
Aynen şimdilik sıkıntı olmuyor çok kötü olursm yerimbaharatli yoğurt ye yada süt iç. En azindan gecede yag yakarsin boylece. Saat 10 gibi son ara öğün yapabilirsin :)
sabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyootiksinti henuz yok
Tatildesin anladımIslak ve kumluyum hepfitim
Daha dur kalp atışından sonra 8.haftadan itibaren zirve yapar.
Zaten tutma gibi bir lüksünde yok![]()
Benim yine hicbiseyim olmuyorSaol cnm aynen oyle yeni kiyafeti olmus gibi hissediyor insan![]()
Gec geldigim zamanolsun yaz canım. devam ediyoruz. bak ben ilk günden mecbur sigara böreği yemiştim. ama yazdım. moralimi de bozmadım. işe yemek götür. böylelikle dışardan olur olmaz şeyler yemezsin.
yeni kıyafet almaktan daha keyifli onları yeniden giyebilmek
Mefkurem çok erken de kapatmayın. çünkü geç yatıyoruz acıkıyoruz. bir iki gece yemeyiz ama sonra şeytan dürter. ben 19.00-19.30 arası yiyorum. bu aralar gece 1 e 2 ye kadar dizi izliyorum. tam o saatlerde acıkma oluyor yatıyorum. ama öğünümü erken kapatsam dayanmak zor olur. rahatsız eder. akşam da bitki çayı içiyorum. bazen maden suyu da içiyorum. onlar tutuyor beni. dün sadece bitki çayı içtim. ama çok su içtim.
mesela işlerden dolayı 16.30-17.00 gibi yenirse 19.30 gibi 1 dilim peynirle 1/2 wasa yenebilir bence. 1 kuru kayısı falan.
Hosgeldin tatlim sende özlendin
denizi taşırdın mıIslak ve kumluyum hepfitim
Daha dur kalp atışından sonra 8.haftadan itibaren zirve yapar.
Zaten tutma gibi bir lüksünde yok
doğrudur canım. iş saatlerine de bağlı tabi. yani bir şekilde dengeyi kurucaz işte. önemli olan kararlı olmakGec geldigim zaman
İşte tek 1 ana öğün yapabiliyorum cnm
Cok mutlu oluyo insan kilo verdikxe.devami da gelir ins.yakismis eteginGece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Gardropta bekleyen dar kıyafetler degerlenmeli artık
Neyse ki bitti :)Kayısı çekirdeği m?
Hani şu sizin evlerde kavanozla bulunandan he mi gurban?
Malatya malatya bulunmaz eşin :))