Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım. çok güzel gidiyorsun. menülerini bekliyoruz :KK66::KK74:
stkilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. etiket yapamadım. site sıkıntılı.iresten yedin. bak sonu böyle oldu. hadi bakalım dikkat ediyoruz artık :KK4:

iyiyiz canım sen nasılsın? hadi sen de katıl bize. menülerini bekliyoruz.
Katılabilirim canım
Biz tatil için il dışından vazgeçtik
Ilcelerde de en fazla 2veya 3 gün yaparız gezimizi

masAllah cnm tebrikler 🤩😉
sislik yapacak seyler yemissindr belki de cnm
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın
tebrikler cnm yine benden gr olqrak eksidesjn artk 79 u gorelim insAllah
masAllah diyelim 🤩😍👍
Allah kolaylık versin canım gecmis olsjn simdiden ogluna da
🤩😄😘 artk zayif kuş olma yolundayiz balım
afiyet olsun canım güzel
insAllah beraber gorucez 😍👍

Cok kotu değil aslinda cnm afiyet olsun
Ben de iyiyim kuzum çok şükür

Erkekler öyle genelde ya malesef duzene girer insAllah bi an once vqr mi bulantı falan basladi mi
sabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyoo :D tiksinti henuz yok

Aynen bende 7 buçukta yeni yemeği bitirmiş olmama ragmen 1-2 gibi acıkıyorum bende içim eziliyor ama dayanıyorum hemen yatıp uyuyorum
baharatli yoğurt ye yada süt iç. En azindan gecede yag yakarsin boylece. Saat 10 gibi son ara öğün yapabilirsin :)

Katılabilirim canım
Biz tatil için il dışından vazgeçtik
Ilcelerde de en fazla 2veya 3 gün yaparız gezimizi

Ben de iyiyim kuzum çok şükür
😘😍
sabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyoo :KK70: tiksinti henuz yok
ayyy hadi hayırlısı insAllah hemen geçer başlamadan biter
baharatli yoğurt ye yada süt iç. En azindan gecede yag yakarsin boylece. Saat 10 gibi son ara öğün yapabilirsin :)
Aynen şimdilik sıkıntı olmuyor çok kötü olursm yerim

Bonus Bonus Can nasılsın özledim seni bi ayrı 😍😍

Islak ve kumluyum hepfitim 😍

sabahlari olmaya basladim tutuyorum şimdilik kendimi. Bir baslarsam hic durmaz. Bide 2 gun once ogle yemeginden sonra cok bulandim. Dünde dondurma ile bastirdim. Yavas yavas geliyoo :KK70: tiksinti henuz yok

Daha dur kalp atışından sonra 8.haftadan itibaren zirve yapar.
Zaten tutma gibi bir lüksünde yok 👀

olsun yaz canım. devam ediyoruz. bak ben ilk günden mecbur sigara böreği yemiştim. ama yazdım. moralimi de bozmadım. işe yemek götür. böylelikle dışardan olur olmaz şeyler yemezsin.
yeni kıyafet almaktan daha keyifli onları yeniden giyebilmek :KK68:

Mefkurem Mefkurem çok erken de kapatmayın. çünkü geç yatıyoruz acıkıyoruz. bir iki gece yemeyiz ama sonra şeytan dürter. ben 19.00-19.30 arası yiyorum. bu aralar gece 1 e 2 ye kadar dizi izliyorum. tam o saatlerde acıkma oluyor yatıyorum. ama öğünümü erken kapatsam dayanmak zor olur. rahatsız eder. akşam da bitki çayı içiyorum. bazen maden suyu da içiyorum. onlar tutuyor beni. dün sadece bitki çayı içtim. ama çok su içtim.
mesela işlerden dolayı 16.30-17.00 gibi yenirse 19.30 gibi 1 dilim peynirle 1/2 wasa yenebilir bence. 1 kuru kayısı falan.
Gec geldigim zaman
İşte tek 1 ana öğün yapabiliyorum cnm

Islak ve kumluyum hepfitim 😍

Daha dur kalp atışından sonra 8.haftadan itibaren zirve yapar.
Zaten tutma gibi bir lüksünde yok 👀

denizi taşırdın mı :KK70: valla anlamam bonuscan tatil dönüşü direk başlıyon :lülülü: sakın salıverme oralarda kendini. kilo üstüne kilo ekleme :p
Gec geldigim zaman
İşte tek 1 ana öğün yapabiliyorum cnm
doğrudur canım. iş saatlerine de bağlı tabi. yani bir şekilde dengeyi kurucaz işte. önemli olan kararlı olmak :sampiyon::halay::dua::nazar::KK200:

Gece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedim 😍🤣 nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem :KK49:
Gardropta bekleyen dar kıyafetler degerlenmeli artık
Cok mutlu oluyo insan kilo verdikxe.devami da gelir ins.yakismis etegin

Back
X