Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunun menusu
Kah.(12.30) biberli 3 yumurra 5 zeytin dom.roka 2 ceviz10 kadar fındık

Aksam (6,30) bir kase bulgurlu nohutlu corba(ayran corbasina konulan bulgur Bulamiyorum Bulamiyorum bize uyuyor mu?) tavuk ızgara salata 1közbiber

Kahvaltin guzel cnm aclik hissedersen findik ve ceviz miktarini arttirabilirsin bir sinirlama yok onlarda. Masadan ac kalkma. Bazen ben aksam yemegi pesinede findik yiyorum (cerez niyetine :KK48: )
Corba uygun cnm bugday/yarma ile de yapabilirsin ama corbalarin unsuz olsun. Ilerleyen zamanlarda zaten miden kuculunce corbayla sisirmek istemiceksin sadece yemek yogurt/salata yiceksin en azindan bende oyle oldu.

Iyi akşamlar canlar.keyifler nasıl.benim çocuklar hasta maalesef.biri iyileşti diğeri şimdi.bende grip oldum halim harap.cuma tartilmayi unuttum.o yüzden hiç yargıya çıkmadım bir daha ki cumaya inşallah iyi bir rakam yazarım.aralikli oruç şeklinde beslenecegim bu hafta.diyetisyenim vücudunu şaşırtalim dedi bakalim inşallah sasirir🤣

Gecmis olsun cnm

Iyi geceler kizlar
Bugun annemi izmire gonderdim cok sukur sagsaglim vardi.
Gun icerisinde sirasiyla cay filtre kahve sade soda ictim
18.00 mercimek corbasi(uzun zamandir corba icmiyordum degisik oldu) bulgurlu ispanak kirmizi biber yogurtlamasi brokoli salatasi
Cay
Sade soda

Iyi akşamlar canlar.keyifler nasıl.benim çocuklar hasta maalesef.biri iyileşti diğeri şimdi.bende grip oldum halim harap.cuma tartilmayi unuttum.o yüzden hiç yargıya çıkmadım bir daha ki cumaya inşallah iyi bir rakam yazarım.aralikli oruç şeklinde beslenecegim bu hafta.diyetisyenim vücudunu şaşırtalim dedi bakalim inşallah sasirir🤣
Gecmis olsun canm.bu cuma guzel bi eksi bekliyorz o zaman

Kahvaltin guzel cnm aclik hissedersen findik ve ceviz miktarini arttirabilirsin bir sinirlama yok onlarda. Masadan ac kalkma. Bazen ben aksam yemegi pesinede findik yiyorum (cerez niyetine :KK48: )
Corba uygun cnm bugday/yarma ile de yapabilirsin ama corbalarin unsuz olsun. Ilerleyen zamanlarda zaten miden kuculunce corbayla sisirmek istemiceksin sadece yemek yogurt/salata yiceksin en azindan bende oyle oldu.

Gecmis olsun cnm
Aksama kv deydik vallahi korkorak tencerenin kalagini actm.acaba uygun bi yemek mi diye .bol bol fındik ceviz yiyeyim o zaman.komik gelecek ama sanki bi günde zayıfladm:)

Aksama kv deydik vallahi korkorak tencerenin kalagini actm.acaba uygun bi yemek mi diye .bol bol fındik ceviz yiyeyim o zaman.komik gelecek ama sanki bi günde zayıfladm:)
😊😊 misafirliğe gitmek riskli gerçekten. Ben bir annemde rahat ediyorum dışarıda bir de restoran da. Onun dışında uygun olmuyor yemekler

Iyi geceler kizlar
Bugun annemi izmire gonderdim cok sukur sagsaglim vardi.
Gun icerisinde sirasiyla cay filtre kahve sade soda ictim
18.00 mercimek corbasi(uzun zamandir corba icmiyordum degisik oldu) bulgurlu ispanak kirmizi biber yogurtlamasi brokoli salatasi
Cay
Sade soda
Allah kavuştursun canım

Slm kizlar

Allah kavuştursun canım
Tesekkur ederim cnm
İlk dogumun normal miydi? Birde endiselerin var mi
Ben buara hic iyi degilim :KK43:
Hic tedirgin olma cnm sıkma canini.
Benim normal olmasina ragmen rahattim. Sonucta o cocuk oradan cikacak hic bir bebek annesinin karninda kalmiyor. Ister normal olsun ister sezeryan :KK48:

Slm kizlar

Tesekkur ederim cnm

Hic tedirgin olma cnm sıkma canini.
Benim normal olmasina ragmen rahattim. Sonucta o cocuk oradan cikacak hic bir bebek annesinin karninda kalmiyor. Ister normal olsun ister sezeryan :KK48:
Aslinda benim dogumdan yana korkum yok. Yusradan kaynakli endiselerim cok artti

İyi aksamlar
Bugunki Menümü paylastm kızlar 😘😘😘😘

Eklentiler

• IMG_20191104_193858.webp
    IMG_20191104_193858.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20191104_193322.webp
    IMG_20191104_193322.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 28
Yok canım sezeryan..normal doğum yapanlara inanılmaz saygı duyuyorum ama kendimde o cesareti bulamamıştım malaesef :KK43:
Senin ne gibi endişelerin var ??
Bende sezeryanliyim. Tarihin belli mi? Benim henuz belirlenmedi, bebek beklerse 39 hafta dolsun istiyorum...

Yusra asiri kiskanc ve daha kucuk oldugu icin endiselerim var. Psikolojik olarak nasil etkilenecek. Suan bile asiri inatci, dedigim dedik zapt edemiyoruz. Yeni yeni konuşmaya cabaliyor

Back
X