Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Üzülme aijom doğumdan sonra beraber üstesinden geleceğiz inşallah kiloların.. önce meleklerimizi sağ-salim kucağimiza alalim.
Valla aynaya bakinca 120 gibi duruyorum. Ama uzulmuyorum daha once yaptım yine yapabilirim. Hem hasibeye baksana masallah 3 cocukla hemde calisarak kg verdi

Bonusum kusura bakma dost acı söylermiş.. bu diyet konusunda sen yeterince istekli değilsin bence..ses var ama görüntü yok..
Hep başlıyorsun ama yarıda kalıyor niye oluyor böyle?
Benim de Bonus Bonus dan kalır yanım yok. Ama ekmeksiz daha mutluyum ikinci günüm. Bu kez vereceğim kiloları.yaşasın karatay🥰

Ben basladm canm.sen de basla.3 gundur hic karbon yemedim.bir an once 80 lerden kurtulmak istyrm
İnşallah canım. Yapacaksın eminim. Yalniz şu şeker orucu mu yapacaksın. Yoksa şeker yemeyeceğim derken meyve zaten yemiyorsun. Nasıl yapacaksan bana da de. Beraber yapalım.
Hedefim 21 güne tamamlamak.sekersz. 21 gun sonra biraz daha esnek olurum
20 gün yapınca artık istikrar gelir zaten.

Vermek ne kadar zaman alıyor almaksa ne kolay. Kac kg oldun, ben 100ü gördüm çoktan
ISILDURU ISILDURU ben karataycıyım biliyosun ona geri dönüyorum
Bir hafta karatay yapıyorum sonra hop bozmuşum daha beter kilo almışım
aijoo kiz sen hamilesin olcak o kadar ya bana ne demeli kardeşim hamile benim göbek onunkinden önde kilomu hiç sormayın utaniyorum :olamaz:

Bir hafta karatay yapıyorum sonra hop bozmuşum daha beter kilo almışım
aijoo kiz sen hamilesin olcak o kadar ya bana ne demeli kardeşim hamile benim göbek onunkinden önde kilomu hiç sormayın utaniyorum :olamaz:
Cok merak ettim cidden ya ama soylemeyebilirsin tabiki. Uzulme hepimiz yasadik yasiyoruz. Benim sebebim hamilelik olabilir ama bu kadar salmamaliydim.
3 ay 1 kg aldim. Son 3 ayda nasil 14 kg aldim bende bilmiyorum. Surekli aklim yemekte. Midem yaniyor yine yiyorum

Kizimda 86 ile kalip 113le doğurdum. Bunda 120yi vurcam galiba allah korusun.
3 ay kalmış bu kiloda kalmaya çalış canım.biraz hareket etsen. Keşke ben de hamile iken çok almasaydım. Bizim arkadaş kilo verdi eski kıyafetleri bol geliyor . İnanamıyorum. Zaten zapzayıftı.

6.takım hasibecim güler yüzlü arkadaşım❤
Hayirli olsun cnm yeni takimin ❤
Günaydın Bonus Bonus @HasibeG bengisu022 bengisu022 ve grubumuzun hamile hanımları:KK54::KK54:
Gunaydin icin geciktim iyi geceler diyim bende ❤
şiddetli hastalık son buldu şükür, o . nasıl bi salgın di yakamı bırakmadı
nedense başarmıyorum bu diyeti
niyetim haziranda ikinci bebeğe hamile kalmak
ama bu kiloyla değil :KK43:
hayirlisi olsun kuzum. Insallah istedigin gibi olur
Valla aynaya bakinca 120 gibi duruyorum. Ama uzulmuyorum daha once yaptım yine yapabilirim. Hem hasibeye baksana masallah 3 cocukla hemde calisarak kg verdi
:oops:

Kizimda 86 ile kalip 113le doğurdum. Bunda 120yi vurcam galiba allah korusun.

o senin elinde birazda. hamileyim diye çok yüklenme. karboyu minimuma indir protein, sebze, salata, yoğurt tüket. canın çok tatlı isterse de glisemik indeksi düşük meyvelerden tatlı ihtiyacını gider. kuru kayısı, hurma, ayva, elma, mandalina, portakal. mandalina ve portakal yediğinde azcık da tarçınlı süt iç. çiğ kuruyemiş tüket mutlaka. çok tok tutuyor.

o senin elinde birazda. hamileyim diye çok yüklenme. karboyu minimuma indir protein, sebze, salata, yoğurt tüket. canın çok tatlı isterse de glisemik indeksi düşük meyvelerden tatlı ihtiyacını gider. kuru kayısı, hurma, ayva, elma, mandalina, portakal. mandalina ve portakal yediğinde azcık da tarçınlı süt iç. çiğ kuruyemiş tüket mutlaka. çok tok tutuyor.
Ne yediğimin farkinda degilimki. Tamamen duygusal yaklasiyorum

Back
X