- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Üzülme aijom doğumdan sonra beraber üstesinden geleceğiz inşallah kiloların.. önce meleklerimizi sağ-salim kucağimiza alalim.Vermek ne kadar zaman alıyor almaksa ne kolay. Kac kg oldun, ben 100ü gördüm çoktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme aijom doğumdan sonra beraber üstesinden geleceğiz inşallah kiloların.. önce meleklerimizi sağ-salim kucağimiza alalim.Vermek ne kadar zaman alıyor almaksa ne kolay. Kac kg oldun, ben 100ü gördüm çoktan
Üzülme aijom doğumdan sonra beraber üstesinden geleceğiz inşallah kiloların.. önce meleklerimizi sağ-salim kucağimiza alalim.
Bonusum kusura bakma dost acı söylermiş.. bu diyet konusunda sen yeterince istekli değilsin bence..ses var ama görüntü yok..ISILDURU ben karataycıyım biliyosun ona geri dönüyorum
Valla aynaya bakinca 120 gibi duruyorum. Ama uzulmuyorum daha once yaptım yine yapabilirim. Hem hasibeye baksana masallah 3 cocukla hemde calisarak kg verdiÜzülme aijom doğumdan sonra beraber üstesinden geleceğiz inşallah kiloların.. önce meleklerimizi sağ-salim kucağimiza alalim.
Benim deBonusum kusura bakma dost acı söylermiş.. bu diyet konusunda sen yeterince istekli değilsin bence..ses var ama görüntü yok..
Hep başlıyorsun ama yarıda kalıyor niye oluyor böyle?
İnşallah canım. Yapacaksın eminim. Yalniz şu şeker orucu mu yapacaksın. Yoksa şeker yemeyeceğim derken meyve zaten yemiyorsun. Nasıl yapacaksan bana da de. Beraber yapalım.Ben basladm canm.sen de basla.3 gundur hic karbon yemedim.bir an once 80 lerden kurtulmak istyrm
20 gün yapınca artık istikrar gelir zaten.Hedefim 21 güne tamamlamak.sekersz. 21 gun sonra biraz daha esnek olurum
Tabi ki yaparsın. İstedikten sonra. Kucağına al genişini sonra düşünürsün bu işleriValla aynaya bakinca 120 gibi duruyorum. Ama uzulmuyorum daha once yaptım yine yapabilirim. Hem hasibeye baksana masallah 3 cocukla hemde calisarak kg verdi
Ben de çok alıyorum hamilelikte. Zaten bunlar da benim kuzuların hatırasıBenim gibi kilolu hamile kalma. Gayret et 70lere in canim... Ben 100ü gordum bile coktan
Vermek ne kadar zaman alıyor almaksa ne kolay. Kac kg oldun, ben 100ü gördüm çoktan
Bir hafta karatay yapıyorum sonra hop bozmuşum daha beter kilo almışımISILDURU ben karataycıyım biliyosun ona geri dönüyorum
Cok merak ettim cidden ya ama soylemeyebilirsin tabiki. Uzulme hepimiz yasadik yasiyoruz. Benim sebebim hamilelik olabilir ama bu kadar salmamaliydim.Bir hafta karatay yapıyorum sonra hop bozmuşum daha beter kilo almışım
aijoo kiz sen hamilesin olcak o kadar ya bana ne demeli kardeşim hamile benim göbek onunkinden önde kilomu hiç sormayın utaniyorum![]()
Kizimda 86 ile kalip 113le doğurdum. Bunda 120yi vurcam galiba allah korusun.Ben de çok alıyorum hamilelikte. Zaten bunlar da benim kuzuların hatırası![]()
3 ay kalmış bu kiloda kalmaya çalış canım.biraz hareket etsen. Keşke ben de hamile iken çok almasaydım. Bizim arkadaş kilo verdi eski kıyafetleri bol geliyor . İnanamıyorum. Zaten zapzayıftı.Kizimda 86 ile kalip 113le doğurdum. Bunda 120yi vurcam galiba allah korusun.
Hayirli olsun cnm yeni takimin ❤6.takım hasibecim güler yüzlü arkadaşım❤
Gunaydin icin geciktim iyi geceler diyim bende ❤
hayirlisi olsun kuzum. Insallah istedigin gibi olurşiddetli hastalık son buldu şükür, o . nasıl bi salgın di yakamı bırakmadı
nedense başarmıyorum bu diyeti
niyetim haziranda ikinci bebeğe hamile kalmak
ama bu kiloyla değil![]()
Valla aynaya bakinca 120 gibi duruyorum. Ama uzulmuyorum daha once yaptım yine yapabilirim. Hem hasibeye baksana masallah 3 cocukla hemde calisarak kg verdi
Zaten kizimin pesindeyim butun gun3 ay kalmış bu kiloda kalmaya çalış canım.biraz hareket etsen. Keşke ben de hamile iken çok almasaydım. Bizim arkadaş kilo verdi eski kıyafetleri bol geliyor . İnanamıyorum. Zaten zapzayıftı.
Kizimda 86 ile kalip 113le doğurdum. Bunda 120yi vurcam galiba allah korusun.
Ne yediğimin farkinda degilimki. Tamamen duygusal yaklasiyorumo senin elinde birazda. hamileyim diye çok yüklenme. karboyu minimuma indir protein, sebze, salata, yoğurt tüket. canın çok tatlı isterse de glisemik indeksi düşük meyvelerden tatlı ihtiyacını gider. kuru kayısı, hurma, ayva, elma, mandalina, portakal. mandalina ve portakal yediğinde azcık da tarçınlı süt iç. çiğ kuruyemiş tüket mutlaka. çok tok tutuyor.
Ne yediğimin farkinda degilimki. Tamamen duygusal yaklasiyorum