- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sen neler yapiyorsun. Nasil gidiyor kilo durumun nasilOoo benide atın o yağa kavrulup eriyip gideyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neler yapiyorsun. Nasil gidiyor kilo durumun nasilOoo benide atın o yağa kavrulup eriyip gideyim
Malesef ameliyat olduktan sonrada dikkat etmeye devam etmek gerekiyor salinca hemen geliyor. Ne kadar zamanda kactan 72ye dustun cnmMide ameliyatı oldum 72 ye kadar düştüm. Sonra tekrar aldım biraz psikolojik yemeye verdim kendimi. Şimdi 84–85. Eylülde düğün var. Bu bahaneyle silkeleneyim dedim. 72 ile bile 46 beden dar geldi basen olunca
Hosgeldin cnmGeleyim buralara birileri şart dürtükleyecek. Eşimden de çekini yorum. Son çare ameliyat bile oldum
Hoşbulduk. İştah değil canım duygusal açlık durumları. Çok yiyemiyorum ama yediğimin boyutu küçük kalorisi büyük diyimHosgeldin cnm
Istahin gerimi açıldı
Miktar olarak fazla yiyobiliyomusun
Nasil verilirse verilsinHoşbulduk. İştah değil canım duygusal açlık durumları. Çok yiyemiyorum ama yediğimin boyutu küçük kalorisi büyük diyim
Aynen yoksa 1 kase çorba yetiyor doymayaNasil verilirse verilsin
demekki ömür boyu dikkat etmek gerekiyor
Hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kaar cuma bildirime başlarsın ve beslenmeni düzenlersin fazlada geç olmadan....Aynen yoksa 1 kase çorba yetiyor doymaya
Geçmiş olsun canım, etrafımda herkes hasta, okulların tatil olması iyi oldu, çok bulaşıcı bir grip var ortada. Dikkat et kendine, dinlenme en iyi ilaçPek gelemedim iş ev birde kardeşim bendeydi iki gündür onunla ilgilendim saç ekimi yaptırdı bu gün zaten işe gidemedim, kardeşimin alışverişinide yapıp evine bıraktım ...
Hafif grip durumum var Aferin içiyorum birde bugün mağlum günlere girdim ondan herhalde başım ağrıyor uzandım biraz...
İnşallah...Hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kaar cuma bildirime başlarsın ve beslenmeni düzenlersin fazlada geç olmadan....
Sağol canım şimdilik bitki çaylarıyla götürüyorum, Aferin vardı evde onu içiyorum baş ağrısı 2 gündür bendede varGeçmiş olsun canım, etrafımda herkes hasta, okulların tatil olması iyi oldu, çok bulaşıcı bir grip var ortada. Dikkat et kendine, dinlenme en iyi ilaç![]()
Geçmiş olsun canımSağol canım şimdilik bitki çaylarıyla götürüyorum, Aferin vardı evde onu içiyorum baş ağrısı 2 gündür bendede var
Hala hastanedeym canm. Durum aynı Hcg düşüyor ama iç kanamam var o yüzden takip altında olmam gerekiyor. Ameliyat riskim de hala var.bengisu022 nasıl oldun, sağlığın nasıl merak ettim umarım daha iyisindir...
Geçmiş olsunHala hastanedeym canm. Durum aynı Hcg düşüyor ama iç kanamam var o yüzden takip altında olmam gerekiyor. Ameliyat riskim de hala var.