Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mide ameliyatı oldum 72 ye kadar düştüm. Sonra tekrar aldım biraz psikolojik yemeye verdim kendimi. Şimdi 84–85. Eylülde düğün var. Bu bahaneyle silkeleneyim dedim. 72 ile bile 46 beden dar geldi basen olunca
Malesef ameliyat olduktan sonrada dikkat etmeye devam etmek gerekiyor salinca hemen geliyor. Ne kadar zamanda kactan 72ye dustun cnm

YENA YENA huuu cnm burlarda misin
O da sabitti en son bildigim kadariyla koruyordu kilosunu ama gelirse kendi de cevap verir 😉

Iyi akşamlar❤️
Bugün de kaçamaksız devam ediyorum çok şükür, baş ağrımda geçti gibi.
Tartılmıyorum şimdilik bir 15 gün olsun öyle tartılayım diyorum. Sporum olmadığı için çok veremeyebilirim, en azından almamış olurum.
@ mefkurem sen spor yapıyor musun

Pek gelemedim iş ev birde kardeşim bendeydi iki gündür onunla ilgilendim saç ekimi yaptırdı bu gün zaten işe gidemedim, kardeşimin alışverişinide yapıp evine bıraktım ...

Hafif grip durumum var Aferin içiyorum birde bugün mağlum günlere girdim ondan herhalde başım ağrıyor uzandım biraz...
Geçmiş olsun canım, etrafımda herkes hasta, okulların tatil olması iyi oldu, çok bulaşıcı bir grip var ortada. Dikkat et kendine, dinlenme en iyi ilaç😘

Hoşgeldin canım zararın neresinden dönersen kaar cuma bildirime başlarsın ve beslenmeni düzenlersin fazlada geç olmadan....
İnşallah...
Günaydın herkese. Dün 84.4 bugün 83.4. 17 den sonra birşey yememe şeklinde besleniyorum şimdilik. Gün. İçini pek düzenleyemedim bakalım sizinle birlikte olacak bakalım inşallah

Back
X