• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendende herkese günaydın yataktan hiç kalkasım yok bikaç gündür bend çok yoruldum ev taşıma işlerim vardı zaten sağlık sorunlarım var birde böyle işler çıkınca hepten olan enerji güç te oraya gidiyor şükür bitti ,hem üzgün hem bitkinim şimdi kalkıp çay koyim ocağa biyandan kahvaltıyı hazırlıyım bu güne de merhabaaaâ diyelim bakalımmmm:KK25:

Günaydın kızlar iyi pazarlar.
Çok şükür karaciger temizliği işlemleri başarıyla tamamlandı ama kendimi yorgun hissediyorum. Bugün istirahat edicem inşallah..
Tünaydın canım hadi bakalım şifa olsun insAllah dinlen
Bendende herkese günaydın yataktan hiç kalkasım yok bikaç gündür bend çok yoruldum ev taşıma işlerim vardı zaten sağlık sorunlarım var birde böyle işler çıkınca hepten olan enerji güç te oraya gidiyor şükür bitti ,hem üzgün hem bitkinim şimdi kalkıp çay koyim ocağa biyandan kahvaltıyı hazırlıyım bu güne de merhabaaaâ diyelim bakalımmmm:KK25:
Tünaydın canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin taşınma işleri zor
kızlar bu arada kilo bildirimi yapıyım sağ,beslenmeye başlayalı 10 gün oldu
başlangıç kilom : 94,700
bu sabah kilom:. 91,300 🧿 inşallah daha çok gitsin 🙏
Çok güzel 80lere ne kalmış şurda

kızlar sizlere bişey daha sorcam şimdi dr, bana günde 3 kez öğünlerle içmem gereken ilaç verdi ramazan oruca az kaldı oruç tutsam nasıl kullanabilirim tutmak la tutmamak arasında kaldım Dr da soramam devlet hastanesi dr ,u ilaçı, 3 ay dediği şekil kullanıp 3 ay sonra gelmemi söyledi bana fikir verirseniz iyi olur 👍

kızlar sizlere bişey daha sorcam şimdi dr, bana günde 3 kez öğünlerle içmem gereken ilaç verdi ramazan oruca az kaldı oruç tutsam nasıl kullanabilirim tutmak la tutmamak arasında kaldım Dr da soramam devlet hastanesi dr ,u ilaçı, 3 ay dediği şekil kullanıp 3 ay sonra gelmemi söyledi bana fikir verirseniz iyi olur 👍
Meraba. İlac ne ilaci

merhaba ilaç böbrek bez üstü kitle var dahiliye beni endokrine yolladı endokrin de bana şuanki kullandığım ilaçı verdi ilaçlı. ismini paylaşamam ama 3 ay kullanmam gerek
Anladim gecmis olsun. Ben şeker hapimi acaba diye sordum. Keşke ramazan oncesi tekrar görüşseniz en azindan bir oneride bulunurdu

merhaba ilaç böbrek bez üstü kitle var dahiliye beni endokrine yolladı endokrin de bana şuanki kullandığım ilaçı verdi ilaçlı. ismini paylaşamam ama 3 ay kullanmam gerek
kitle önemli. bence kullan canım. günaha da girmek istemem ama ciddi sağlık sorunu.

Merhabalar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,lor,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 10 çubuk kraker,1/2 ayva
Akşam: 1/2 dilim ekmek, ızgara 3 köfte-domates-biber-soğan,salata,1 su bardağı ayran
1.5 lt su
Çaylar
çubuk krakeri çok seviyoruz sanırım. hergün menüde var :KK66:

günaydın çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah 🙏

kızlar bu arada kilo bildirimi yapıyım sağ,beslenmeye başlayalı 10 gün oldu
başlangıç kilom : 94,700
bu sabah kilom:. 91,300 🧿 inşallah daha çok gitsin 🙏
Sağol cnm. 10 günde güzel kilo gitmiş tebrik ederim.
Tünaydın canım hadi bakalım şifa olsun insAllah dinlen

Tünaydın canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin taşınma işleri zor

Çok güzel 80lere ne kalmış şurda
Teşekkür ederim cnm ❤️❤️

Bugünkü menüm
8.15 pirinç lapası (karaciğer temizliğini sonlandırmak için)
12 hurma kuru incir ve ceviz
18 fırında baharatlı patates Bulgurlu lahana sarması
3 gün daha tuzsuz ve salcasiz beslenmeye devam
Harikasin canim benim yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bu defa son olsun bu kilolarimiz

ben de buraya n menümü bırakıyorum
sabah ,,,1 dlm tm bğdy ekmek,, zeytin,peynir domates salatalık,biber,çaylarr,yeşilçay&karışık bitki çayı ,,,öğlen ,,,1 dlm tm bğdy ekmek,1 kase etli nohut ,,yarım kase mercimek çorba , 1kaşık yoğurt,,, ara,,,1 türk kahve 1 fıstık ezme bar ,,,,akşam,,, 1dlm tm bğdy ekmek,yarım kase mercimek çorba 1 kase et sote ,,yeşilçay birazdan karışık bitki çay su 1,5lt yalnız suyumu. içine biraz tarçın atıyorum gün içinde o suyu içiyorum bitiriyorum arada ymklerdede duru su

Back
X