Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin inşallahİftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte
Maalesef tatli...
Ramazan epey zorlayacak bizi orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Sağol kuzum geleyim tabiNeden asagi çekesin. Belki biz isik olurduk sana. Hepimiz dönem donem geçtik o yollardan hemde kac kez
Afiyet olsun savur mu buGünaydın
Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elme 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa![]()
İftar iyi geçmiş aslında fazla abarttığını sanmıyorum. ramazanda kilo vermek zor mevcut eksini bile korusan başarı olur inanİftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte
Maalesef tatli...
Ramazan epey zorlayacak bizi orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Mutlu pazarlar
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Eski +90 lar beni bilir
Zaten biz ömür boyu diyetteyiz:)
Yine devam yani
Eşimde oyle diyor. Ayaktan düşme yeterki kg alma yeter diyoİftar iyi geçmiş aslında fazla abarttığını sanmıyorum. ramazanda kilo vermek zor mevcut eksini bile korusan başarı olur inan
HosgeldinMutlu pazarlar
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Eski +90 lar beni bilir
Zaten biz ömür boyu diyetteyiz:)
Yine devam yani
Yok kuzum gaza gelme niye güçten düşesin ki? Her besin grubundan yeteri kadar alıyosan sorun yok.Eşimde oyle diyor. Ayaktan düşme yeterki kg alma yeter diyo
Tahlil vermem lazimda vakalardan dolayi gitmek istemiyorum hastaneye...Yok kuzum gaza gelme niye güçten düşesin ki? Her besin grubundan yeteri kadar alıyosan sorun yok.
Ayrıca bi b ve d vitamini kullansan iyi olur o ayrı tabi. Kilo vermeyle ilgili değil direncin için
O kavga dövüş biter mi zatenTahlil vermem lazimda vakalardan dolayi gitmek istemiyorum hastaneye...
Yok gaz vermek amacli degil sadece aç kalinca sinirli oldugumu gördüdün çok fena kavga ettik
Bitmiyor da ben haksizdimO kavga dövüş biter mi zaten
Bitmiyor da ben haksizdim![]()