• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte

Maalesef tatli...

Ramazan epey zorlayacak bizi orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Allah kolaylık versin inşallah ♥️🙏

Günaydın ❤
Mutlu pazarlar 🍀🌺

a4a53b3ec81a88d1e77caa648212ca26.webp

Günaydın

Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elme 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa 😅
Afiyet olsun savur mu bu 🤗

İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte

Maalesef tatli...

Ramazan epey zorlayacak bizi orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
İftar iyi geçmiş aslında fazla abarttığını sanmıyorum. ramazanda kilo vermek zor mevcut eksini bile korusan başarı olur inan

Eşimde oyle diyor. Ayaktan düşme yeterki kg alma yeter diyo
Yok kuzum gaza gelme niye güçten düşesin ki? Her besin grubundan yeteri kadar alıyosan sorun yok.

Ayrıca bi b ve d vitamini kullansan iyi olur o ayrı tabi. Kilo vermeyle ilgili değil direncin için

Yok kuzum gaza gelme niye güçten düşesin ki? Her besin grubundan yeteri kadar alıyosan sorun yok.

Ayrıca bi b ve d vitamini kullansan iyi olur o ayrı tabi. Kilo vermeyle ilgili değil direncin için
Tahlil vermem lazimda vakalardan dolayi gitmek istemiyorum hastaneye...

Yok gaz vermek amacli degil sadece aç kalinca sinirli oldugumu gördü 🤣😅 dün çok fena kavga ettik

Back
X