• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende de olmamasi gerek artik ama kendimi tutamiyorum. Oruca basladigimdan beri her akşam yiyorum. Ama bu akşam ayni o eski ben gibu hunharca yedim. Valla kg vermeyi gectim alcam diye korkmaya basladim. Kendimi sıkı yonetime sokmaliyim...
sen güzel kilo verdin sakın geri alma. ben de 10 kilo hedef koymayı düşünüyorum. cuma günü 88 dim. ilk etapta 10 kilo vermek, yani 78 e inmek çok iyi olacak bana. yeteri kadar dinlendim. hem görüntüm bayağı düzelir hem de sağlık yönünden rahatlarım, psikolojim de iyi olur.

sen güzel kilo verdin sakın geri alma. ben de 10 kilo hedef koymayı düşünüyorum. cuma günü 88 dim. ilk etapta 10 kilo vermek, yani 78 e inmek çok iyi olacak bana. yeteri kadar dinlendim. hem görüntüm bayağı düzelir hem de sağlık yönünden rahatlarım, psikolojim de iyi olur.
Zaten en korktugum şey. Sen de bilirsin ki bizim kg alma sınırımız yok. Gayet iyi giderken yine kendi yoluma taşları ben koymicam toparlancam

İyi akşamlar. Bugün oyle bir batirdimki tatlının dibini gördüm 🙄😳😭
bende tatlı aşığıyım eşim bugün eve gelirken almış ama yemedim 1 çatal aldım okadar ,,,mutfağa girip çıktıkça gözüme çarpıyo geç vakte bırakmadan onu göz önünde. kaldırmalıyım 😬

bende tatlı aşığıyım eşim bugün eve gelirken almış ama yemedim 1 çatal aldım okadar ,,,mutfağa girip çıktıkça gözüme çarpıyo geç vakte bırakmadan onu göz önünde. kaldırmalıyım 😬
evet göz önünden kaldırmak lazım.

Orucsuzken dayanabiliyordum bende ama oruçluyken gözüm dönüyor resmen

Selam abla. Özledik seni. Nasılsın??
Şükür halimize
Sen nasılsın
Okuyorum arada sizi iyi gidiyorsun bozma sakın
Nayır asla
Kilom cumartesiye gore arti. Moralim cok bozuk
Hiç bozmayın ve yarın bismillah deyip başlayın lütfen
Şuan aşırı pişmanlik doluyum. Bu haftayi daha da batirmamam lazım 😭🥺
Toparlarsınız geçmişe değil geleceğe bakalım

Screenshot_20210420_002447.webp

Ve 12. 400 adım atmışım 💃💃💃

Napayim bende market alisverisi yaptim. Kayinvalidemleri iftara cagirdim yemekle ugrasiyorum
K.b canım ya bı gelemedim yazdıktan sonra 🙈 afiyet olsun pandemiden beri eve iftara kimse gelmiyor biz gidiyoruz anca nasıl özledim kalabalık iftar sofralarımızı ya
Kilom cumartesiye gore arti. Moralim cok bozuk
Bozma moralini canım her gün aynı olmayabiliyor benimde inişli çıkışlı oluyor
İyi akşamlar. Bugün oyle bir batirdimki tatlının dibini gördüm 🙄😳😭
🙈 Bende yedim ya
nasılsınız kızlar :KK45::KK45::KK45:
İyiyim canım şükür sen nasılsın😘

Menümü yazamadım bı
19 Nisan Pazartesi
Sahur
1.5 bardak süt 4 kaşık yulafla meyveli lapa
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1 lt su

İftar 😏 yemek hazirlayamadim bugün nedense patates haşlayın dedim o da yetişmedi
1 orta boy patates kızartması
Peynir kk
Zeytin 5
1 tk bal
2 dilim pide
5-6 dilim sucuk
Yoğurt

1 top dondurma

Su 2lt geçmiştir
Spor yok temizlik yaptm

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-20-00-43-02-02.webp
    Screenshot_2021-04-20-00-43-02-02.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 24
K.b canım ya bı gelemedim yazdıktan sonra 🙈 afiyet olsun pandemiden beri eve iftara kimse gelmiyor biz gidiyoruz anca nasıl özledim kalabalık iftar sofralarımızı ya

Bozma moralini canım her gün aynı olmayabiliyor benimde inişli çıkışlı oluyor

🙈 Bende yedim ya

İyiyim canım şükür sen nasılsın😘
Gecen yil bende ne annemi ne kvmi almamistim iftara. Çünkü bebekte küçüktü zaten. Ama kv ile gorustuk pazar günü bile çalışmış kadin. Öyle deyince sanki beklentisi varmış gibi de geldi. Hafta da bir gün falan alirim artik ne yapayim. Yani yardim niyetiyle. Oyle olunca annemleride cagirmam gerekecek ama en azindan annem yardimci olur

Gecen yil bende ne annemi ne kvmi almamistim iftara. Çünkü bebekte küçüktü zaten. Ama kv ile gorustuk pazar günü bile çalışmış kadin. Öyle deyince sanki beklentisi varmış gibi de geldi. Hafta da bir gün falan alirim artik ne yapayim. Yani yardim niyetiyle. Oyle olunca annemleride cagirmam gerekecek ama en azindan annem yardimci olur
İyi yapıyorsunuz canım en güzeli inan bizde elimizden gelse yaparız ama ulaşım sıkıntı annemlerin ablamların falan aracı yok çağırsam da gelemezler biz getirelim desekte kabul etmezler hayırlısıyla normal zamanlarimiza bı dönsek

İyi yapıyorsunuz canım en güzeli inan bizde elimizden gelse yaparız ama ulaşım sıkıntı annemlerin ablamların falan aracı yok çağırsam da gelemezler biz getirelim desekte kabul etmezler hayırlısıyla normal zamanlarimiza bı dönsek
Sende arada gidip kalabiliyosun sanirim. O da yine iyidir. Bende artık gittigimde uzun duramıyorum iki cocukla. İki kardeşim var erkek. Cocuklar rahatsız ediyor illa

Sende arada gidip kalabiliyosun sanirim. O da yine iyidir. Bende artık gittigimde uzun duramıyorum iki cocukla. İki kardeşim var erkek. Cocuklar rahatsız ediyor illa
Aynen cnm denk geldkce kalıyorum ayy benimde evdeki kız kardeşimle erkek kardeşimle pek anlaşamıyor büyük kız biraz çile oluyor ama 🤭🙈 zamanla insan daha çok evinin rahatligiji istiyor ama

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Bir lokma tost, 1 kase kuru biberli yoğurt,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,2 zeytinle ekmek
Akşam: Az pide,büyük kase mercimek çorbası, 2 çatal zeytinyağlı enginar
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

İyi akşamlar 🌙

İftar menüm
1 kepce dugun corbasi
1 bardak ayran
Az mantarli sebze yemegi
3 yk bulgur pilavi
Bol salata

Detoks suyumu içiyorum

1 filtre kahve içtim

Birazdan ara öğün 2 top dondurma hakkimi kullancam. Hatta o kadar bile yemem sanirim. Kafami topladim artik menulerime uycam

Back
X