- 13 Nisan 2021
- 51
- 226
- 8
- 32
Ayyy çok sağol inşallah böyle devam eder. Ben çooook sıkıldım 80 leri görmekteeeeenOoo harikasın sende hizli bir giris yaptin desene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok sağol inşallah böyle devam eder. Ben çooook sıkıldım 80 leri görmekteeeeenOoo harikasın sende hizli bir giris yaptin desene![]()
o neydi giKilo bildirimi
Geçen hafta 89.6
Bu hafta 85.3
Giden 4.3
Hedef 65
Spor 210 dk
Sifa olsun canım ❤Teşekkürler kizlar
@Bonus ignelerimi aldım çok da zor olmadı heyet falan hatta doktor bile görmeden imza atıldı göğüs serv.. ilk ignemi vurdum daha fark hissetmiyorum bekliyorum :))
Elma diyeti diye bişi varya onu yapıyorum 7 gündür bu gün 7.gün gerçi.. Bu sitede bi yerdeydi bulmuştumo neydi gi![]()
biliyorum canim onu milattan önce denemistim bende, sonrasinda cok dikkat etmen gerekli zira misliyle geri alma tehlikesi var,Elma diyeti diye bişi varya onu yapıyorum 7 gündür bu gün 7.gün gerçi.. Bu sitede bi yerdeydi bulmuştum
Evet bence de geri alınır bu ama benim kilom takılmıştı artık iyi oldu. Şimdi o yüksek protein diyetine geçicem yarından itibaren bakalım.biliyorum canim onu milattan önce denemistim bende, sonrasinda cok dikkat etmen gerekli zira misliyle geri alma tehlikesi var,
Ay bu arada siz kaç kilo verdiniz nasıl yaptınız ne kadar geri aldınız hatırlıyor musunuz?biliyorum canim onu milattan önce denemistim bende, sonrasinda cok dikkat etmen gerekli zira misliyle geri alma tehlikesi var,
Aaa sabah aç degil miydinBuda şimdiki tartım![]()
Valla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı olduAyyy çok sağol inşallah böyle devam eder. Ben çooook sıkıldım 80 leri görmekteeeeen![]()
Haftaya bir atakta sen yapo neydi gi![]()
Kesinlikle katılıyorum ya insanlar inanmıyor. Benim eşim bile ne zaman diyet yapıcam desem güler hadi bakalım akşama kadar süren diyetler başlıyor diyeValla bende 70ler için çok heycanlaniyorum. Evlendigimde 72 idim. 6.5 yil olmuş. Sonra anlamadan tartida 80leri goruvermiştim. Sonraaa 90 100 110 derken bi baktim 120ye dogru gidiyorum. Kendime dedimki daha da almaya devam edersen asla cesaret edemezsin bir daha. Ne yalan soyliyim yapamamaktan çok korkmuştum. İnsanlarda bana pek inanmiyodu. Yalandan destek oluyolardi ben anliyodum gozlerinden, o acımayı görebiliyordum. Şükürler olsun bu kadar ilerlemekte benim için büyük başarı oldu
Öğlen yemeği sıvı yağı idi. Patlıcanlar misafir gelmişti yemeğe. Benim tabağı suzsen akşama bir yemek daha yapabilirdin.Aaa sabah aç degil miydinya da bu saate kadar aç mı durdun
![]()
Demekki sabah ödem varmış. Daha eksiydin benceÖğlen yemeği sıvı yağı idi. Patlıcanlar misafir gelmişti yemeğe. Benim tabağı suzsen akşama bir yemek daha yapabilirdin.
Sadece cacık yedim diyebilirim
Bu defa eşimden psikolojik olarak cok destek gördüm. Ama ilk zamanlar tatli alip alip gelmeseydi 5 kg daha vermistimKesinlikle katılıyorum ya insanlar inanmıyor. Benim eşim bile ne zaman diyet yapıcam desem güler hadi bakalım akşama kadar süren diyetler başlıyor diye![]()
Güncel kilo 105.9Kilo bildirimi
Geçen hafta 109,4
Bu hafta 106,9
Fark -2,5
Eki Görüntüle 2853756
Spor 235 dk
Bildirimleri bu şekilde yapalım lütfen
Resim şart değil.
Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
malipina
@y.o.l.c.u
lolaxx
@misafir1001
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
@arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
@hzlsel
@medgic26
Angrypigy
Ellerine sağlık canımbenide unutmamış
Seni takibe alicam sonra parmakla gösterilecek kişi bu azmin zaferi diycem. Herkes az benim çok deme sakın. Az çok hepimiz bu yollardan geçtik bunu unutma
Fulya o hareketli kadına ne oldu. Çeşit çeşit kahveler gezmeler. Hayalimdeki Fulya yi özledim sahalara geri dön![]()