- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
aynen canım arada isterÇok güzel oldu ya bayıldım bütün seker istegim gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım arada isterÇok güzel oldu ya bayıldım bütün seker istegim gitti
Canım tarif versene yoksa gidip evdeki çikolatalı pastayı gümleteceğimÇok güzel oldu ya bayıldım bütün seker istegim gitti
bu arada geçmiş olsun canım hay Allah yaBizim durum pek parlak degil. İshal dün durmuştu bugun hem bebişte hemde bende tekrar başladı![]()
Bende netten pasta baktım nerdeyse alcaktim.Canım tarif versene yoksa gidip evdeki çikolatalı pastayı gümleteceğim
bu arada geçmiş olsun canım hay Allah ya![]()
Şeker yok krema yok o yüzden kesinlikle çok çok daha iyi ben de malzemelere bir bakayım evde varsa yapayım yoksa yarın alır yaparım artıkBende netten pasta baktım nerdeyse alcaktim.
Goz karari süt ve irmik ekledim. 1 yumurtanın sarisi, kakao, yarim paket vanilya. Pişirdim arasinda cok az cikolata ekledim. Uzerinde hindistan cevizi. En son altini kapatip 1 ykdan az bal ekledim. Karistirdim.
Pastadan iyidir bence![]()
İrmik yerinde yulafi toz gibi robotta çekip oyle de yapabilirsinŞeker yok krema yok o yüzden kesinlikle çok çok daha iyi ben de malzemelere bir bakayım evde varsa yapayım yoksa yarın alır yaparım artık![]()
İrmik varmış ama bal ve çikolatam yokİrmik yerinde yulafi toz gibi robotta çekip oyle de yapabilirsin
Oh iyi hadiİrmik varmış ama bal ve çikolatam yoko yüzden yarın yaparım artık kuruyemiş yiyerek geçiştirdim ara öğünü bugün kendimi daha iyi hissediyorum sabah eşimle kapıştık bütün sinirimi ondan çıkardım sanırsam
ama rahatladım açlık filan kalmadı
![]()
Maalesef hemde fiyatlar cok farkli oluyo, beden bulmakta zormerhaba kızlarrrbugün hem yürüyüş için hem gezme amaçlı dışarı çıktık. dün reglim gelmişti. o halde biraz yoruldum ama yürüyüş iyi geldi.
birkaç mağazaya girdim. zayıflara göre neler var. hem de çok uygun fiyatlara. gerçi çok giyim almayı düşünmüyordum ama malum 87 kilo olunca da her bluz ve pantolon olmuyor. biraz bakındım koca koca bedenlerekapri aldım. ama kiloma canım sıkıldı geldim.
reglden dolayı sanırım artıyım bugün. en azından sabit gelmem gerekirdi ama regl süpriz oldu bana.
cuma 87
bugün 87.8
Ah o zayıflara o uygun fiyatlı çeşit çeşit kıyafetler çok şanslılar gerçekten kendime iki mağaza hariç hiçbir yerde kıyafet bulamıyorum yıllardır belki 1.5 ay sonra 42 bedene düşebilirsem biraz mağaza seçeceğimi arttırabilirimmerhaba kızlarrrbugün hem yürüyüş için hem gezme amaçlı dışarı çıktık. dün reglim gelmişti. o halde biraz yoruldum ama yürüyüş iyi geldi.
birkaç mağazaya girdim. zayıflara göre neler var. hem de çok uygun fiyatlara. gerçi çok giyim almayı düşünmüyordum ama malum 87 kilo olunca da her bluz ve pantolon olmuyor. biraz bakındım koca koca bedenlerekapri aldım. ama kiloma canım sıkıldı geldim.
reglden dolayı sanırım artıyım bugün. en azından sabit gelmem gerekirdi ama regl süpriz oldu bana.
cuma 87
bugün 87.8
Çoğu yerde en büyük 42 44 oluyorAh o zayıflara o uygun fiyatlı çeşit çeşit kıyafetler çok şanslılar gerçekten kendime iki mağaza hariç hiçbir yerde kıyafet bulamıyorum yıllardır belki 1.5 ay sonra 42 bedene düşebilirsem biraz mağaza seçeceğimi arttırabilirimkiloya çok takılma canım hemen ödem yapıyor 3-4 güne iner kilon normale
44 bile olmuyor çoğu yerde genelde 42 oluyor o yüzden kendime zayıflama hedefi olarak 40 beden olduğum gün diyeti bitireceğim diyorumÇoğu yerde en büyük 42 44 oluyor
Evet beden daha onemli aslinda kgdan44 bile olmuyor çoğu yerde genelde 42 oluyor o yüzden kendime zayıflama hedefi olarak 40 beden olduğum gün diyeti bitireceğim diyorum![]()
Kuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Ah canım olsun yeterki baban iyi olsun geçmiş olsun şimdiden. Ne ameliyati olacakKuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Bugün de evden eksiklerini götürdük yoğun geçecek bu hafta benim için
bugün sağlıklı beslenemedim Akşam yemeği yemedim şuan kahve içiyorum![]()
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahKuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Bugün de evden eksiklerini götürdük yoğun geçecek bu hafta benim için
bugün sağlıklı beslenemedim Akşam yemeği yemedim şuan kahve içiyorum![]()