Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tarif versene yoksa gidip evdeki çikolatalı pastayı gümleteceğim🤭

bu arada geçmiş olsun canım hay Allah ya 😔
Bende netten pasta baktım nerdeyse alcaktim.

Goz karari süt ve irmik ekledim. 1 yumurtanın sarisi, kakao, yarim paket vanilya. Pişirdim arasinda cok az cikolata ekledim. Uzerinde hindistan cevizi. En son altini kapatip 1 ykdan az bal ekledim. Karistirdim.
Pastadan iyidir bence 🤭

Bende netten pasta baktım nerdeyse alcaktim.

Goz karari süt ve irmik ekledim. 1 yumurtanın sarisi, kakao, yarim paket vanilya. Pişirdim arasinda cok az cikolata ekledim. Uzerinde hindistan cevizi. En son altini kapatip 1 ykdan az bal ekledim. Karistirdim.
Pastadan iyidir bence 🤭
Şeker yok krema yok o yüzden kesinlikle çok çok daha iyi ben de malzemelere bir bakayım evde varsa yapayım yoksa yarın alır yaparım artık😅

merhaba kızlarrr :KK200: bugün hem yürüyüş için hem gezme amaçlı dışarı çıktık. dün reglim gelmişti. o halde biraz yoruldum ama yürüyüş iyi geldi.
birkaç mağazaya girdim. zayıflara göre neler var. hem de çok uygun fiyatlara. gerçi çok giyim almayı düşünmüyordum ama malum 87 kilo olunca da her bluz ve pantolon olmuyor. biraz bakındım koca koca bedenlere :KK57: kapri aldım. ama kiloma canım sıkıldı geldim.
reglden dolayı sanırım artıyım bugün. en azından sabit gelmem gerekirdi ama regl süpriz oldu bana.

cuma 87

bugün 87.8

İrmik yerinde yulafi toz gibi robotta çekip oyle de yapabilirsin
İrmik varmış ama bal ve çikolatam yok🤣 o yüzden yarın yaparım artık kuruyemiş yiyerek geçiştirdim ara öğünü bugün kendimi daha iyi hissediyorum sabah eşimle kapıştık bütün sinirimi ondan çıkardım sanırsam🤭 ama rahatladım açlık filan kalmadı🤣🤣

İrmik varmış ama bal ve çikolatam yok🤣 o yüzden yarın yaparım artık kuruyemiş yiyerek geçiştirdim ara öğünü bugün kendimi daha iyi hissediyorum sabah eşimle kapıştık bütün sinirimi ondan çıkardım sanırsam🤭 ama rahatladım açlık filan kalmadı🤣🤣
Oh iyi hadi 🤭

merhaba kızlarrr :KK200: bugün hem yürüyüş için hem gezme amaçlı dışarı çıktık. dün reglim gelmişti. o halde biraz yoruldum ama yürüyüş iyi geldi.
birkaç mağazaya girdim. zayıflara göre neler var. hem de çok uygun fiyatlara. gerçi çok giyim almayı düşünmüyordum ama malum 87 kilo olunca da her bluz ve pantolon olmuyor. biraz bakındım koca koca bedenlere :KK57: kapri aldım. ama kiloma canım sıkıldı geldim.
reglden dolayı sanırım artıyım bugün. en azından sabit gelmem gerekirdi ama regl süpriz oldu bana.

cuma 87

bugün 87.8
Maalesef hemde fiyatlar cok farkli oluyo, beden bulmakta zor

cuma 87

bugün 87.8
Ah o zayıflara o uygun fiyatlı çeşit çeşit kıyafetler çok şanslılar gerçekten kendime iki mağaza hariç hiçbir yerde kıyafet bulamıyorum yıllardır belki 1.5 ay sonra 42 bedene düşebilirsem biraz mağaza seçeceğimi arttırabilirim 🤭 kiloya çok takılma canım hemen ödem yapıyor 3-4 güne iner kilon normale

Ah o zayıflara o uygun fiyatlı çeşit çeşit kıyafetler çok şanslılar gerçekten kendime iki mağaza hariç hiçbir yerde kıyafet bulamıyorum yıllardır belki 1.5 ay sonra 42 bedene düşebilirsem biraz mağaza seçeceğimi arttırabilirim 🤭 kiloya çok takılma canım hemen ödem yapıyor 3-4 güne iner kilon normale
Çoğu yerde en büyük 42 44 oluyor

Merhabalar Ben haftaya artı 1 ile başladım
Bugünkü menü şöyle
Kahvaltı 1 yumurta peynir 1 galeta yeşillik
Ara beyaz çay 5 fındık
Öğlen kahvaltıyı geç yapmıştım sütlü kahve ve kuru meyve leblebi yedim
Sonra yürüyüş
Ara yulaf lapasi ve çilek
Aksam tavuklu salata
Gözüm hiç doymuyor midem de :(

iyi akşamlar bugün menü

sabah ,2 küçük dilm çok tahıllı ekmek sucuklu kaşarlı tost domates salatalık biber, Çay,,,

öğlen, 5 yk ıspanak yemeği 2 yk yoğurt

ara ,1 ince dilim karpuz

akşam , 4 yk Taze fasulye, 2 tek mercimekli köfte, 2 ,kornişon turşu 2 yk yoğurt , yeşilçay, su 1,5 oldu 1,5daha olur ,sonra çay ,kahve kayısı bitki

Buralar yine dutluk olmaya başlamış iyice koptunuz

@Fit mutlu anne
@bengisu022
Pembe Lotus Pembe Lotus
Kuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Bugün de evden eksiklerini götürdük yoğun geçecek bu hafta benim için
bugün sağlıklı beslenemedim Akşam yemeği yemedim şuan kahve içiyorum 😊

Kuzum aylardır babamin ameliyatı icin hastaneden haber bekliyorduk dün öğlen yatisi yapıldı çarşamba veya perşembe ameliyatı olacak hayirlisiyla
Ah canım olsun yeterki baban iyi olsun geçmiş olsun şimdiden. Ne ameliyati olacak

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah 🙏

Back
X