Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben saçlarımı hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım . 1 buçuk yıl olacak neredeyse. Uçlarda açma boyama işlemi var ama genel olarak kendi saçım, kestane rengi, uzun ve sık bir saç. Kalın telli, bundan dolayı açıcıyı çok çekiyor, yıpranma yanma riski var. Kuaföre gitsem bin tl diyor . Bir kutu boya 20-25 tl. Benim saçıma 3 kutu açıcı 3 kutu boya gider . Cesaret edebilirsem düşünüyorum aslında. Kumral renk güzel olur aslında . Ama sonrasında kendi saç rengimi özler miyim onu bilemiyorum

Ben bir ara bebe sarısı ombre yaptırmıştım. Dipler kendi saç rengimdi. Renk geçişi de çok güzeldi.Dip boya derdim olmadı onda. Şimdi o rengi yaptıracak olsam maaş kartımı kuaföre bırakmam gerekecek 😬
Banada aynen kısaltinca boyunu o halde 3er kutu gitti ben bal köpüğü yapmıştım ama dediğim gibi saçım koyu kestane diplerden hemen çıkınca pek hoş olmamıştı uzasın desem uzamaz 15 güne kendi rengim hafiften gözükmeye başladı bakır, ya da kızıl rengi istiyorum aslında ama şu an uçlarda hep boya var üstüne boya yapmam biraz kendine gelsin zaten biz kadınlar çabuk fikir değişiyoruz ama değişiklik iyi geliyor ya 😄

İyi akşamlar kızlar 🌹

Neyse ki oksidan krem geldi de saçımı boyadım harika oldu. Lens rengimi de değiştirmiştim bir değişik oldum baya hoşuma gitti 😎 İyi ki de boyamışım akşam akşam acil korona testi yaptırmamız gerekti hastaneye turuncu kafa gitmek zorunda kalmadım. İnşallah negatiftir.

Bugünkü menüm
Sabah çeyrek ekmek peynirli tost 1 tane
Öğle 2 muz, sütlü filtre kahve
Akşam kahvaltı gibi yaptım çeyrek ekmek kadar zeytinli ekmeğe kahvaltılık sos sürdüm yanında çayla
Hayır olsun canım niye verdiniz test belirtiniz mi vardı da

Geçen hafta 82.5
Bu hafta 82.1
Fark 400 Gr
Bugün depresif bı haldeyim. İştahı kesilen depresifler gibi olmaya çalışacağım😔
Aramızda bekar varsa evlenmesin. Kendi derdinizle kavrulun gidin. Evlilik genelinde mutlu olabilsede ufak sorunlar büyük ağırlıklar veriyor. Hayat yeterince zor

Günayyydınn ❤
Mutlu haftasonları 📚☕

64094510c4fe5e9ebabfd701e92c194e.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Aktif Lora Aktif Lora
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83