- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Banada aynen kısaltinca boyunu o halde 3er kutu gitti ben bal köpüğü yapmıştım ama dediğim gibi saçım koyu kestane diplerden hemen çıkınca pek hoş olmamıştı uzasın desem uzamaz 15 güne kendi rengim hafiften gözükmeye başladı bakır, ya da kızıl rengi istiyorum aslında ama şu an uçlarda hep boya var üstüne boya yapmam biraz kendine gelsin zaten biz kadınlar çabuk fikir değişiyoruz ama değişiklik iyi geliyor yaCanım ben saçlarımı hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım . 1 buçuk yıl olacak neredeyse. Uçlarda açma boyama işlemi var ama genel olarak kendi saçım, kestane rengi, uzun ve sık bir saç. Kalın telli, bundan dolayı açıcıyı çok çekiyor, yıpranma yanma riski var. Kuaföre gitsem bin tl diyor . Bir kutu boya 20-25 tl. Benim saçıma 3 kutu açıcı 3 kutu boya gider . Cesaret edebilirsem düşünüyorum aslında. Kumral renk güzel olur aslında . Ama sonrasında kendi saç rengimi özler miyim onu bilemiyorum
Ben bir ara bebe sarısı ombre yaptırmıştım. Dipler kendi saç rengimdi. Renk geçişi de çok güzeldi.Dip boya derdim olmadı onda. Şimdi o rengi yaptıracak olsam maaş kartımı kuaföre bırakmam gerekecek![]()